|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Berka napsal(a):
Ale co už, kdyžtak se přidám do klubu - hubnutí po porodu...
a jinak bezva optimistický postup!!! ho taky využiju, jo?![]()
VEr - zítra to bude screening na 1 s *
Jasně, ve více "tělesech" nám to půjde líp. Já jsem od malička soutěživý typ, takže čím víc nás bude, tím líp.
Jo a zítra si budeme společně držat palce 
Není tady
Zuzi, díky
Dobrou chuť!
Rendí - Tobě taky - nechte si s Míšou chutnat!
Jani -díky taky, já vím, to je úděl nás všech, uklidníme se jen ten den po kontrole, možná i druhej a třetí už zase smutníme, co kdyby... a jestli se má prcek dobře 
jo jo, určo si to necháme říct
My jsme zvědavky zvědavý - takže pokud nebude natočený jinam, tak to snad vědět budem
.
Není tady
Ahoj Beru, zítra budeme taky v Olmiku tak se třeba někde potkáme.
Taky ti budu držet palečky. Jedeš do fakultky?
Jinak už mám po obědě a ta kupovaná omáčka byla hrozná 
Není tady
Yvetta napsal(a):
Ahoj Beru, zítra budeme taky v Olmiku tak se třeba někde potkáme.
Taky ti budu držet palečky. Jedeš do fakultky?
Jinak už mám po obědě a ta kupovaná omáčka byla hrozná
Ahojky Yvett 
děkuju moc. jo jo, třeba se potkáme - jedem do Fakultky na genetiku. A vy jedete na nákupy? 
a kam vlastně chodíš - taky do FN nebo v Moh? A na screening jdeš k Polákovi? už v tom mám trochu hokej 
Není tady
No my jedeme ráno do fakultky, manžel jede dávat krev. Tak tam budem asi tak do 9h. Potom pojedeme někam nakoupit a naobědvat se. Na zítra mám dovolenou takže pohodička. Nemusíme nikam spěchat. Docela se těším
Já normálně k dr chodím tady v Mohel, spousta ženských na něho nadává, ale já jsem spokojená. Tak uvidíme. A na ten screening jedu do FNOL. Právě bych to chtěla okouknout kde to tam je ať to příští týden v pohodě najdeme.
Není tady
Tak jsem po obede!Na chvili je po hladu:D!
Jo holky to zhubnem!Kamoska rodila pred rokem,chodili jsme spolu cvicit na spinning,vlastne jsem ji tam po porodu nalakala!Tak ted zase chodi ona beze me!
A uz je stihla jako proutek a moc ji to slusi!Tak po ni zase ja zavistive pokukuju,ale preju ji to!
Není tady
Yvetta napsal(a):
No my jedeme ráno do fakultky, manžel jede dávat krev. Tak tam budem asi tak do 9h. Potom pojedeme někam nakoupit a naobědvat se. Na zítra mám dovolenou takže pohodička. Nemusíme nikam spěchat. Docela se těším
Já normálně k dr chodím tady v Mohel, spousta ženských na něho nadává, ale já jsem spokojená. Tak uvidíme. A na ten screening jedu do FNOL. Právě bych to chtěla okouknout kde to tam je ať to příští týden v pohodě najdeme.
aha, tak na krev, to je hezký od něj. Taky jsem o tom kdysi uvažovala, ale mám blbé žily, tak dostat ze mě 0,4 l je asi nemožné...
My kolem té deváté tam taky budem. Ta genetika je ve stejné budově ( v prvním patře), jako dětská klinika, to určo najdete - směrem k tomu vchodu co vede k OBI. Vidíš, a já myslela, že jdeš k Polákovi - no, mám to fakt popletené
.
Pak taky půjdem na oběd a něco možná si koupit a chcem jet pak do Prostějova do Berušky - obchod pro miminka - oblečky, kočíky atd - jen mrknout. Taky bude mít manžel dovču - což je super.
jo, já toho dr tady neznám, ale proč ne, když Ti vyhovuje 
Není tady
ZUZANECKA napsal(a):
Tak jsem po obede!Na chvili je po hladu:D!
Jo holky to zhubnem!Kamoska rodila pred rokem,chodili jsme spolu cvicit na spinning,vlastne jsem ji tam po porodu nalakala!Tak ted zase chodi ona beze me!
A uz je stihla jako proutek a moc ji to slusi!Tak po ni zase ja zavistive pokukuju,ale preju ji to!
Zuzi - já už taky půjdu ohřívat, už mám taky hlad.
zhubnem, já chodila taky na spinning a docela mě to i chytlo, ale po tom mimoděložním jsem pak už znovu nezačala, no a pak jsem otěhotněla znovu... ale je to fajn, takže jako jedno z cvičení po porodu to bude fajn
jestli teda budem mít čas pak s mimčem
kdyžtak pohlídá manžel nebo babičky, že jo 
Není tady
No já jsem taky chodila dávat krev, ale teď mám utrum
Jsem celkem otrlá takže s tím nemám problém. Jo my to okouknem a pak to určitě najdeme. Ale budu radši když už dopředu budeme vědět kde to asi tak je. Jako sama bych to zaručeně nenašla
ale Tom (manžel) pojede se mnou takže s ním se nezratím.
Není tady
No, mně by ani nevadilo, že mi ji berou, já se nebojím injekcí, ale ty špatný žíly jsou hrozný, nic neteče, nebo jen kape nebo se žíla přetrhne...no děs. I těch 5 zkumavek, co se bere na zač těhu (nebo kolik jich bylo) mi dá hodně zabrat... nebo teda i sestřičkám...
jo, to najdete, je to fakt jednoduchý a když budete dva
.
Není tady
No tak to je hrozná představa s těma žílama. To by z tebe stejně asi nevyždímali
To je trápení.
Mě bude brát na gyn. poprvé krev v pátek na kontrole. Ještě mi nebrali. Hlavně si ž musím v ten pátek říct bezpodmínečně o fotečku. To je úkol číslo 1. 
Není tady

ahoj děvčata, tak ten net šnečí rychlostí poleze celý tento týden
takže jen čtu a jako správná netrpělivá povaha tiše úpím při načítání každé strany
Luci: tady někdo řekl "ZELŇAČKA"? ááááááááá
mňáám co bych za ni dala ... já se po ní můžu utlouct
Beru: hodně štěstí na zítra
, už se těším, jak budeš referovat o UZV, budu si představovat, co mně čeká
a s těma žílama, to jsi můj člověk ... mně nejsou moc vidět
sestry se s tím skoro vždy mordují, jen úpím
se zaťatými zuby, jednou se mi tam jedna šikulka tak rýpala, že jsem měla neodbytné nutkání jí tu ruku odstrčit auuu
, jinak injekce a jehly a tak mi taky nevadí, jen se na to nedívám, bolí mně to míň, a taky nemám ráda, když to někdo komentuje ... tuhle na tom NT screeningu sestřička prý: á, tak nám to jen kape, co s tím, no snad to nějak nakape
a za chvíli safra to se to rozteklo jé už je to na zemi
prostě si to taky užívám ...
Není tady
Já se asi zblázním...
Už od 11 mne bolí zadek jak hrom. Přesedla jsem na míč, vrtím se, pohupuju, ale zadek tlačí furt. Jenže tu mám ještě práci tak min. na hodinu!!!
Ach jo...
Není tady
Iveta V napsal(a):
Holky vy jedete zítra do fakultky? To my taky....abychom se zítra ráno nesrazily
Ivi - jo jo, budu Ti držet pěsti na zítra!!! Já teda nejdu na PGK, ale na genetiku, ale to je jen kousíček - třeba bysme se srazily těma břišounama
Doufám, že se cítíš dobře a odpočíváš!!
Yvett - jo právě, nevyždímali by ze mě nic.. prostě to neteče... 
Cassi - díky moc 
Jo, přesně - jako kdyby tu krev brali mě! jen po kapkách, žíly nejdou vidět a ty, co prstem ucítí se občas vysmeknou a protrhnou... takže modřina a zkoušet jinde... a tak furt dokola no.
Není tady
Vidim,ze to mame s tou krvi vsechny na stiru!
Pro me je brani krve,no spise pro sestricku vzdycky tak silena akce!Za 1. take nemam zily,vzdycky musim 5 minut cvicit s rukou a vetsinou se objevi zilka jak nit.Nechapu,jak se do toho nekdo muze trefit!Ale horsi je to,ze se mi dela spatne.Takze vsude uz predem hlasim,at me daji radsi na lehatko lehnout.Uz jsem jim sebou nekolikrat v ordinaci sekla.A to take na alergologii,kdyz mi jen jehlickama testovali,na co jsem alergicka!
Vzdycky jsem si rikala,ze budu chodit davat krev.Mamca chodila dlouhe roky,az nedavno prodelala boreliozu,tak uz nemuze!Vzdycky jsem ji za to strasne obdivovala a rikala si,jak budu pokracovat!Ale copak muzu?Vzdyt bych jim tam delala jen pritez!

Není tady
Zuzi - moje mamka i taťka taky dávali krev a taky bych ráda dávala, ale prostě prakticky to jaksi není možný.To bysme u toho se sestřičkou zestárly a zešedivěly obě 
Není tady
To teda jo!Beru uz mas prodlouzene ty vychazky?
Ja dnes prosila gynekologa,jestli by mi prodlouzil marodku.Mela jsem ji doted od obvodaka,ale uz mi rikal,ze uz mi to dal nemuze prodluzovat,ze uz si to musi prebrat gynekolog!Tak nastesti v pohode.A dal mi nastesti ty vychazky take neomezene.
Jo jeste se me dnes doktor ptal,jake mam problemy.Jestli jeste zvracim,nebo jestli krvacim,nebo neco a ja mu rekla,ze bez problemu,tak jsem se bala,ze mi to snad nenapise!
Muze byt rad,ze bez problemu!
Není tady
Beru,ja dnes tak vehementne cvicila a machala s tou zatatou rukou,az jsem nechtene dala sestricce do zubu!

Jeste,ze ta sestricka je stejne stara jako ja a nastupovala ten den,kdy jsem tam byla ja take poprve,tak k sobe mame takovy dobry vztah!
Není tady
Zuzi - ne, já mám furt jen 4 hodiny, ale někdy to protahuju.... To máš dobrý, že máš neomezeně... mně to někdy hrozně ubíjí to, že nemůžu někam na dýl...
Ivi - neboj, určo si Tě tam ještě nenchají a ještě týden vydržíš!
holky, loučím se, za chvíli tu mám bráchu s malou Anetkou (2,5 r.) 
Není tady