29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ZUZANECKA napsal(a):
Mne tam take obcas neco tak stouchne,nebo jako by polechta,ale co ja vim,jestli je to ono!
Zrovna v nedeli jsem se docela vytocila,protoze u nasich byla jedna pani a jeji dcera je ted ve 20.týdnu a proste ta pani mi tvrdila,ze ta jeji dcera ma uz 3 týdny uplne krasne a jasne pohyby a kdy je pry budu mit ja a tak!Takove znervoznovani naprosto miluju!
A take by me zajimalo jak to tak ciste a jasne ta mlada muze poznat,kdyz je take poprve tehu!
Zuzko, prvorodičky by měly pohyby cítit až ve 20 týdnu, takže ještě je čas, ale jestli máš občas taková ta šťouchnutí nebo polechtání, tak je to ono, i když to cítíš třeba jen jednou za 2 dny. za ty 2 týdny bude mimís větší a silnější a budeš to cítit výrazněji..
Není tady
Ahoj Zuzi, ale jo dobrá, zrovna jsem si objednala těhu riflíky, nevím jestli to není brzo, ale do těch svých se během týdne nevlezu jestli to bude takhle pokračovat. Už tak mě docela dost tlačí. A je ti aspoň líp? Tohleto chřipkový období stojí za houby. Už aby bylo zase teploučko
Není tady
Yvetko,ty tehu kalhoty jsou fakt dobre!Vcera jsem si objednala dalsi!Protoze to fakt nema cenu se skrtit v obycejnych!Krom toho uz temer zadne neoblecu!
No citim se jako prejeta parnim valcem!Hlavne ta ryma,normalne ted doma pouzivam ty manzelovi maxi kapesniky,protoze papirovy mi staci tak na 1 pouziti!
Není tady
ZUZANECKA napsal(a):
Damy:lol:,na chvili se odmlcim,jdu varit dalsi cajik a take si precist casopis!A na chvili se zvalit do sedacky!
A copak mate dobreho na obed?
spaghetti bolognese a malý šopský salát
Yvett, já nosím těhu kaťata už asi od 10 tt
Není tady
Já si jdu asi ohřát oběd - guláš (hotovka od V. z práce). Domácí jídla došla, tak musím holt vzít za vděk tímhle...
Není tady
No já jenom doufám že jsem trefila velikost, protože jestli přijdou a já se do nich nedostanu tak nevím
To ti věřím že je ti špatně, ale snad ti dá ta hnusná rýma brzo pokoj. Já musím zaklepat že přesto že na mě v práci neustále někdo nachlazenej nebo nemocnej prská tak se držím. Asi už jsem na ty bacily odolná
Není tady
Já mám k obědu taky špagety s nějakou omáčkou už hotovou z obchodu. Špagetky už se vaří... Mám hlad jak vlk
Není tady
Ahoj děvčata tak koukám co jste toho nažvanili v novém domečku . Také přeji do toho nového co nejvíce dobrých zpráv a nových těhulek
Zuzi já jsem ve 23+3 a mám nahoře zatím jen 4,5 kila, ale vše zatím v pupanu , ale ono to e´teď začne určitě rapidně lézt nahoru . Nic si z toho nedělej, že máš ve 13tt 5kg nahoře hlavně jestli se cítíš dobře a mimís taky
jinak není co řešit každá jsme jiná a jinak nabíráme. Triply dopadnou na výbornou
.
Veran také držím pěstičky na zítřek ať je vše v pořádku .
Není tady
ahoj Jani,jakpak je?
Já mám k obědu polévku s játrovými knedlíčky a zapečené těstoviny se sýrovou omáčkou.Už začínám mít hlad,ale musim vydržet do 12.Protože jsme svačily s Michalkou trochu později.
Není tady
Ahoj Rendi dík za optání je mi fajn jen mě trošku pobolívá hlava. A co ty jak ti je????
Já mám k obědu špízy s kuřecím masíčken a br. kaši tu zbožňuju
Není tady
čauky jarní Babinetky
jsem nakoukla později a už jsme v novém!!! Tak přeju jen a jen dobré zprávy!!!
Luci a Jani - děkuju moc, už dnes se zas klepu, jak ratlík.. a jak teprv mi bude zítra ráno!!!
jdu na půl 9, ale domů se pak asi dostanem až večer, tak pak dám vědět, jak to dopadlo...
Verann - ve 13 tt jsem měla nahoře 1 kilo, zato dnes na váze už to bylo +6 (20+5). Takže ono, fakt je každej organismus jinej a jak říkáš, taky určo nejím víc, spíš stejně, ale pohyb nemám prakticky žádnej a ta zácpa k tomu, takže tak no. Ale na mě teda nesedí v II.trim, co týden to půl kila, protože já mám skoro kilo za týden navrh...
Ale co už, kdyžtak se přidám do klubu - hubnutí po porodu...
a jinak bezva optimistický postup!!! ho taky využiju, jo?
Zuzi - triply vyjdou ok, určo!
VEr - zítra to bude screening na 1 s *
Není tady
jani,už je mi líp,tak jsem ráda.Protože bolest hlavy je teda pěkná otrava.Teda kuřecí špízy bych si též dala.No aspoň mám nějakou inspiraci,co uvařit
.Tak holčiny,já fakt jdu jíst,už mi zpívá břicho.tak se prozatím loučím.
Není tady
ježiš, vy jste mi udělaly chutě!!!
to já mám ještě svíčkovou od neděle! a zítra budem v Olmiku, tak to si na oběd zajdem někam tam, se už těším - doufám, že bude co slavit!!!
Není tady
Bery myslím, že strach z každé kontroly máme každá, ale ono to dopadne velice dobře a hlavně nebuď nervózní . Mě když sestra měří tlak tak si myslím, že mi srdce vyskočí jak jsme nervózní
. Určitě se ozvy až budeš doma budeme tady určo všichni čekat na všechny ty výsledky z kontrol co budo zítra
Není tady