18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, hlasim se po delsi odmlce - vubec mi nezbyva na internet cas. Snad se vam vsem dari dobre. Jestlipak je mezi "starymi znamymi" nova maminka nebo tehulka? U me zatim zadne takove novinky. Jeden rostak zatim staci.
Dnes mam na vas prosbu o radu ohledne boticek - Ryu prave potrebuje nove boty, ale jak jsem zjistila, tak mu ten japonsky strih vubec nesedi, nebo nevim, ale proste ma chodidlo hodne uzke a pritom dlouhe, takze mu sedi maloktere boty, co tu prodvaji. Premyslela jsem tedy o tom, ze objednam neco pres internet z ciziny, kdyz mu ty japonske nesedi. Jenze protoze se nevyznam v evropskych znacenich detskych bot, nevim, jakou velikost poridit! Tady v Japonsku maji velikost podle delky v cm - ja nosim 24.5cm a Ryu ma ted asi 15.5cm. Moji velikosti odpovida evropska velikost 38, ale u Ryu vubec nevim! Poradite mi prosim? Premyslim o koupi boticek Diesel, takze by mi moc pomohlo, kdybyste nektera mela tyhle botky doma a poradila, jakou velikost Ryu koupit. Bohuzel v internetovych obchodech japonskou velikost neuvadeji, i kdyz na botech je to vetsinou napsane. Moc diky!
Není tady
Chtela bych se zeptat jeste na jednu vec - jakou velikost obouvate ditkum okolo 2 a pul let? Diky! Moc by mi to pomohlo...
Není tady
Ahoj, koukni na stránky www.detskaobuv.cz/velikosti-detske-obuvi
Upravil(a) Daka (18. 10. 2008 9:58)
Není tady
tak jetě jednou, at to nemusí sloitě hledat www.detskaobuv.cz/velikosti-detske-obuvi/0-1/
Upravil(a) Daka (18. 10. 2008 9:59)
Není tady
kadé dítko má jinou nohu, my máme ani ne ve 3letech některé boty 25-26 ale zimní u 27
boty kupuju podle oměření nohy a pak si změřím stélku a přidám cca 1,5cm navíc
Není tady
Holky, moc diky za rady. Nejhorsi je, ze kazdy vyrobce ma ty velikosti stejne jine. Tedy myslim ty prepocty z japonske velikosti na evropskou. Tak asi koupim o trochu vetsi, abych se pak nesekla.
Není tady
Ahoj Sakuro, nase Terez ma ted botku c. 24 a doufam, ze ji vydrzi celou zimu nohu ma dlouhou 14,5cm a kdyz objednavam boty, beru s 1cm rezervou. Ale jak ty pises, neuvadi u vas delku stelky, tak je to spis sazka do loterie .... kdyz budou malemu Ryu vetsi, jednou do nich urco doroste, hlavne aby mu nebyly male Ja si vzdycky kdyz T stoji nakreslim na zem carky u palce a paty, pak to zmerim kolik je to cm a podle toho objednavam
Tak drzime pesti, at se ti zadari koupit pro maleho nezbedu super botky, ktere mu padnou jak ulite
Není tady
Nela má dle délky chodidla 23 (14,5cm), ale kupuji vdy o číslo větí.. Kadý výrobce má číslování jiné, take si nechávám změřit stélku, kdy kupuji přes net.
Není tady
Zásady zdravého obouvání jsem nala na MMB http://www.mimibazar.cz/bazar.php?album=108111
Není tady