29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Marti nevim presne co mas na mysli ale na detstvi ma vzpominky dobry...
rebi napsal(a):
Až na vztah s mámou co
A proč nejdeš teda pracovat?
Není tady
azylak...nevim mozna. ale nejdriv to chcem zkusit takhle...
Dnes sem psala tatovi...bavili sme se o mame...tak sem mu rekla za jakych podminek se tam nastehuju abych nebyla ve stresu tak rekl ze to poresime o vikendu kdy mu pritul bude spravovat comp...
Martinka1 napsal(a):
rebi napsal(a):
Až na vztah s mámou co
A proč nejdeš teda pracovat?
Protože rebi nechápe, že tohle je fakt špatný. A nepochopí.
Není tady
katafyge napsal(a):
aprill napsal(a):
majkafa napsal(a):
Já vás obdivuju za vaši trpělivost.
Nebo nemáte žádné zkušenosti s "bílými Cikány" asyk.Mám a velké a proto vím, že žádná náprava rebi se konat nebude. Bude jedna z těch co budou žít až do smrti z dávek, potulovat se po podnájmech, ubytovnách a azylových domech, občas bude bědovat když ji odeberou dítě do DD (rychle si pořídí další) a bude si stěžovat jak je k ní život ošklivý
.
aprill, nemám skúsenosti
neviem, ale v azylovom dome sú školení životom, vedia o čo ide a zabezpečiť najnutnejšie
ale rebi je taky školená životem
Není tady
rebi napsal(a):
Dnes sem psala tatovi...bavili sme se o mame...tak sem mu rekla za jakych podminek se tam nastehuju abych nebyla ve stresu tak rekl ze to poresime o vikendu kdy mu pritul bude spravovat comp...
Za podmínek? Jako že se tam laskavě nastěhuješ?
Ty jsi holka ta poslední, co si může diktovat podmínky!
A neříkej přítul, je to po*ný, vzhledem k tomu, jak se k sobě chováte
Upravil(a) Pikola (30. 10. 2008 16:08)
Není tady
asi proto že by jinak musela zvednout zadek, jít ven a vydat energii. taky by asi musela kouřit, protože doma nekouří skoro, ale v práci, tam se prostě musí, když ono to člověku nedá...
Není tady
Ach bože Rebi ty tohle všechno myslíš vážně ? Jako, že všechno je pohoda, nějak bylo, nějak bude, ono SE to nějak zařídí ? Podle toho tvýho posledního výpočtu, jste 4000 měsíčně v mínusu jenom abyste poplatili to, co máte a to v tom vůbec nefiguruje nějaké jídlo, nedejbože dítě!
Možná vám splátky dluhu sníží, ale pochybuju, že takhle radikálně, rozhodně to není nic, s čím byste mohli napevno kalkulovat.
Další věc - jste v takovém finančním srabu, až to hezké není, na dveře téměř klepou exekutoři a ty máš přesto pocit, že tohle je ta doba, kdy by sis měla dát voraz z práce ? Případně pasivně čekat, co ti dohodí pracák ?
Není tady
rebi napsal(a):
Rebi - tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne... no tak zkoušejte no... ale ať Tě ani nenapadne brát si na sebe nějakou půjčku, a nedejbože jako Tvůj přítel (že falšoval potvrzení o příjmu) - z vězení se dítě totiž špatně vychovává
Ty budeš určovat podmínky, za jakých se nastěhuješ k mámě do bytu, a ještě to budeš řešit s tátou, kterej tam nebydlí???
Pokud se nastěhuješ k mámě, máš být ráda že Tě tam vůbec nechá, a nedávat žádný podmínky... Být Tvou mámou, tak Tě doma nechci, pokud si budeš klást podmínky... i za situace, ve který seš.
Možná pro Tebe bude opravdu nejlepší azylový dům - tam Ti nastojí podmínky ONI a pokud nebudeš poslouchat, poletíš...
Nebo si Tě tatínek nastěhuje k sobě?
Není tady
Tiina napsal(a):
Další věc - jste v takovém finančním srabu, až to hezké není, na dveře téměř klepou exekutoři a ty máš přesto pocit, že tohle je ta doba, kdy by sis měla dát voraz z práce ? Případně pasivně čekat, co ti dohodí pracák ?
Těžko - Rebi jim řekla, že je těhotná, tak jde na další "návštěvu" až v prosinci...
Není tady
Pikolo jaky to je???:-) ano budu si je diktovat...pokud budu platit celej byt tak snad muzu vyzadovat soukromi a ne aby mi ho nekdo ustavicne rusil.
Coze?? muj tata doma nebydli?? a to si vzala kde?
rebi napsal(a):
Pikolo jaky to je???:-) ano budu si je diktovat...pokud budu platit celej byt tak snad muzu vyzadovat soukromi a ne aby mi ho nekdo ustavicne rusil.
Hm... před chvílí jsi říkala, že k mámě bydlet nepůjdeš???
To je pořád dokola...
Není tady
rebi napsal(a):
Coze?? muj tata doma nebydli?? a to si vzala kde?
Hm, tak to jsem asi zmotala... Ale pořád jsi psala "půjdu bydlet k mámě" až jsem nabyla přesvědčení, že bydlí sama...
Není tady
rebi napsal(a):
rebi, uvědom si, že je to TVOJE máma a že tě k sobě chce laskavě vzít. Není to tvůj byt. Je její.
Já bych se na tebe vys..ala. Ale jako fakt. Třeba se postav na hlavu, jsi nevděčnej fracek, co si nezaslouží nic, nepřiznala bych ti ani tu sociálku.
Není tady
tim sem myslela ze se ji rozsvitilo...tata je normalni, o tom psat nemusim:-))
Pokud splni moje podminky mozna jo...ted se stejne dodela ten pokoj kdyz uz je rozdelanej a pak se uvidi
Ja bych rekla ze ten byt je taty:-)) a ja tam mam porad trvaly bydliste.
rebi napsal(a):
Rebi, TY osobne budes platit "celej byt"????
Ty uz mas brigadu!!!
Není tady
Mně už to prostě hlava nebere.. Všichni tu hledají způsoby řešení, jen Rebi je v pohodě. Fakt jak cigáni.
Není tady
rebi napsal(a):
Pokud splni moje podminky mozna jo...ted se stejne dodela ten pokoj kdyz uz je rozdelanej a pak se uvidi
.
to je fakt moc
Není tady
Tak ja su tehotna se nuemuzu moc stresovat:-))
rebi napsal(a):
Tak ja su tehotna se nuemuzu moc stresovat:-))
Jako ve tvý situaci je to fakt procházka růžovým sadem.
Není tady
nn jsem z moravy ale tady bysdlim uz od 2 let. Ja to rikam schavalne
Tímto prosím o přesun do nového chlíva, který je k dispozici zde http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 2#p1630982
Tento bude uzavřen, děkuji
Není tady