29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Rebi, a vážně seš si jistá, že přítel dá peníze pro Teba na kvalitní jídlo? Nemyslíš, že když dokázal nadělat takový dluhy, že peníze dost rychle rozfofruje na něco jinýho?
Není tady
Pikola napsal(a):
rebi napsal(a):
to neni na dite to je na ni
Normalne az mu to exekutor stmeli do jedny splatky bude platit treba 2000 dluhy a tim nam 6000 pribyde...
Bez vyzivnyho bude platit 2500 alimenty a mame k dobru dalsich 1500... jak jednoduchyRebi, co platí na přítelkyni? Víš to konkrétně?
To, že vám exekutor splácne dluhy, na to bych nespoléhala. Stále jsi v mínusu děvče.
výživné neprovdané matky
Není tady
mirka.. napsal(a):
no já tedy nevím..splátku 8000 snížit na 2000..já se v takových věcech vůbec nevyznám...ale přijde mi to jako totální kravina...s tím snad nikdo nemůže počítat!rebi, ty kdybys někomu pučila 1000, nechala by sis domluvit že on ti vrátí 200? mě to přijde na hlavu padený!!!
To je asi myšleno, jako že bude splácet dýl... tudíž míň.
Není tady
Ja ji moc nectu, jen novinky.
plati na ni vyzivny co ji dluzil
rebi napsal(a):
Ja ji moc nectu, jen novinky.
plati na ni vyzivny co ji dluzil
Hm... takže dlužil i výživný... pěkný...
Není tady
Marti myslim ze uz se poucil
Mirko to je uplne neco jinyho on nezaplati min, ale dyl
No co, sebrala mu cely vyplaty, musel ji odevzdavat...ona je taky pekna sv*ne
rebi napsal(a):
Mirko to je uplne neco jinyho on nezaplati min, ale dyl
A na jak dlouho to teda jeste ma? Myslim jak dlouho bude platit, kdyz bude jedna splatka 2000?
Není tady
no leda tak...mě to vyznělo že si rebi myslí, že se prostě jen tak sníží splátky jen díky tomu že se sloučily...a taky jsem se nechala vytočit absurdností toho tady..no nic, jdu si udělat kafe:-)
Není tady
rebi napsal(a):
haha, vtip dne
Není tady
rebi napsal(a):
Možná to byla Rebi jediná šance, jak ušetřit nějaké peníze.
Není tady
rebi napsal(a):
Není s.v.i.n.ě. - jen rozumná.
Pokud on nedokázal hospodařit, tak ona musela z něčeho nakrmit sebe a dítě ne?
Naopak, měla by ses od ní hodně co učit.
Byla ve stejné situaci jako Ty a Ty pravděpodobně jednou skončíš ve stejné situaci jako ona...
Nech si od ní poradit :-)
Není tady
prej si bude moct vybrat, tak treba na 10 let, ja nevim jak to maj...
rebi napsal(a):
Podle toho co popisuješ - tak určitě NE. Nepoučil se.
Akorát Ty to nechceš vidět.
Není tady
No rika to o ni vic lidi takze verim spis jim, byla desne na prachy, v tomhle nevidim chytrost ale podlost...
Rebi, tak znova...Stavíš chod vaší domácnosti do roviny "co by, kdyby..".. A co když to všechno nevyjde? V pr.eli! Nebo když nevyjde jen jedno z toho? Taky tam! Kurnik, zvedni ten svůj línej zadek a mazej makat! Těhotenství není nemoc a zatím jsi bez problému, tak toho využij. Jako brigádník práci najdeš vždycky, tak přestaň skuhrat. Když si tady člověk přečte o 2 rajčatech denně a jiných laskominách, nabývá dojmu, že za chvíli uvedeš číslo účtu, kam Ti zaslat prachy
Není tady
rebi napsal(a):
prej si bude moct vybrat, tak treba na 10 let, ja nevim jak to maj...
To není tak těžký spočítat... kolik dluží a kolik splácí... a nezapomeň připočítat úroky, které se budou zvyšovat a zvyšovat...
Vím jak to funguje, mám hypotéku, a téměř celá částka, kterou splácím, jsou úroky... protože úroky se splácejí jako první, a tak ta jistina je pořád téměř stejně velká...
Je dobrý vědět jak to funguje, abys pak nebyla překvapená.
Není tady
proc myslis? novy dluhy si nebere...
rebi napsal(a):
No rika to o ni vic lidi takze verim spis jim, byla desne na prachy, v tomhle nevidim chytrost ale podlost...
No, být Tebou, tak si zjistím na ni kontakt a sejdu se s ní.
Uslyšíš to z druhé strany a pak možná změníš názor!!!
Není tady
anda...proc bych to delala zebrak fakt nejsem a ucet ani nemam
rebi napsal(a):
proc myslis? novy dluhy si nebere...
Nemusí si brát nový dluhy... ale úroky se počítačí z doby, po kterou ty peníze máš půjčený... tj. prodloužíš délku splácení - zaplatíš víc úroků...
Jednoduchý, prostě to tak funguje.
Čím dýl máš ty peníze půjčený, tím víc v konečném důsledku zaplatíš...
No, to je cena za to, že sis půjčila. A cena za to, že splácíš pomalu. Prostě nakonec zaplatíš o hodně víc.
Když třeba ze 7 tisíc zaplatíš 5 tisíc jenom úroky... (mluvím o té hypotéce)... hruba... to je co? :-) Měsíčně.
Není tady
rebi napsal(a):
anda...proc bych to delala zebrak fakt nejsem a ucet ani nemam
No, ale už jsme docela blízko, ne?
Není tady
Jako : Vážený pane, nebyl by jste tak laskav, když nám dlužíte 250tis, kdybychom Vám to dali co, myslíte, 10let? 350Kč, nebo i míň? Byl by jste tak laska´v a třeba jednou za půl roku něco zaplatil??
To je vtipný toto
Není tady
Rebi, mě by zajímalo, jak to chodilo u vás doma, když jsi byla dítě. Odněkud tyhle názory prostě mít musíš.
Odněkud se Ti do hlavy dostaly názory, jako že "někdo se o mně postará, a já pro to nemusím hnout ani prstem"...
Jste s přítelem fakt ve s.r.a.č.k.á.c.h. - a Tebe ani nenapadne jít si přivydělat na brigádu? Proč???
Upravil(a) Martinka1 (30. 10. 2008 16:03)
Není tady
aprill napsal(a):
majkafa napsal(a):
Já vás obdivuju za vaši trpělivost.
Nebo nemáte žádné zkušenosti s "bílými Cikány" asyk.Mám a velké a proto vím, že žádná náprava rebi se konat nebude. Bude jedna z těch co budou žít až do smrti z dávek, potulovat se po podnájmech, ubytovnách a azylových domech, občas bude bědovat když ji odeberou dítě do DD (rychle si pořídí další) a bude si stěžovat jak je k ní život ošklivý
.
aprill, nemám skúsenosti
neviem, ale v azylovom dome sú školení životom, vedia o čo ide a zabezpečiť najnutnejšie
rebi, aspoň kým porodíš, nebol by lepší pre teba azylový dom
Není tady