29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky nejsem si jistá jestli svoji energií neplácáte úplně zbytečně. Jediné pozitivum, které mi z této debaty vyplynulo je, že i ta moje 12ti letá puboška má víc rozumu než Rebi.
Není tady
rebi napsal(a):
To nevim, ale mel by mit snad o skoro 2000 vic vyplatu pokud to vyzivny neplati uz od ted
Výživný? Jakože nebude platit býv. ženě výživný? Za to může jít sedět
Není tady
rebi napsal(a):
No on se snazil koupit jidlo...ale nejak rychle zmizelo navic koupil prave i sampon a gel pritom to tady je... Je teda fakt ze kilo nechal v motole za fotku
rychle zmizelo ? a kam se podělo, když vlastně nic nejíte a ještě přítel nosí zadarmo jídlo z práce ?
Není tady
rebi napsal(a):
No on se snazil koupit jidlo...ale nejak rychle zmizelo navic koupil prave i sampon a gel pritom to tady je... Je teda fakt ze kilo nechal v motole za fotku
já v Motole platila 50
tak s moji podporou pokud mi ji daj budeme mit 19000
11000 najem
8000 ted dluhy(pokud mu je neskrouhnou
4000 alimenty(pokud nesnizej to vyzivny uz od tohohle mesice
Rebi, znova.
Nejsi hloupá.
Zeptej se přítele, kolik vydělává/vydělá a jaké má měsíční splátky.
Pak spočítej příjem Tvůj plus jeho.
Od toho odečti splátky dluhů a nájem.
Výsledek nám prosím sděl.
Čistě na jídlo by vám mělo zbýt aspoň několik tisíc na měsíc!!! Radši víc tisíc.
Není tady
lueta napsal(a):
Holky nejsem si jistá jestli svoji energií neplácáte úplně zbytečně. Jediné pozitivum, které mi z této debaty vyplynulo je, že i ta moje 12ti letá puboška má víc rozumu než Rebi.
Mně to nejdřív přišlo docela vtipný, ale teď si říkám, že komu není rady... že si tady každej něco říká, ale tu holku asi těžko změní...
Není tady
rebi napsal(a):
11000 najem
4000 alimenty(pokud nesnizej to vyzivny uz od tohohle mesice
19000-11000 = 8000
8000 - 8000 = 0
0 - 4000 = -4000
Tak to vypadá, že vám bude ještě 4000 chybět...
Nebo špatně počítám?
Není tady
Rebi, co s tím chceš dělat???
Nechceš jít náhodou taky do práce???
Nebo se budete dál a dál zadlužovat???
To je cesta do pekel.
Není tady
Marti proc by chodil sedet, kdyz to bude mit uz splaceny, prece ji nebude platit do konce zivota
zmizelo protoze skoro zadny nebylo rikam ze nakoupil i kraviny jako sampony atd
Fotky mame dve
Já vás obdivuju za vaši trpělivost.
Nebo nemáte žádné zkušenosti s "bílými Cikány" asyk.
pocitas dobre proto doufam ze uz to bude jinak ty alimenty a dluhy
majkafa napsal(a):
Není tady
rebi napsal(a):
Marti proc by chodil sedet, kdyz to bude mit uz splaceny, prece ji nebude platit do konce zivota
Fotky mame dve
Alimenty bude platit tak dlouho, dokud jeho dítě bude studovat - může až do 26-ti věku dítěte.
Pokud nebude delší dobu platit (myslím dýl než 1/2 roku), je to trestný čin. Ale to asi sama víš.
Akorát nechápu - prosím odpověz - jak chcete zaplatit 23.000,- Kč plus jídlo - když máte příjem jenom 19.000,- Kč.
Je mi to vážně divný.
Není tady
rebi napsal(a):
Fotky mame dve
docela bych ty fotky chtěla vidět.
musí to být jenom mazanice, když to nešlo ani změřit (jak jsi psala).
rebi napsal(a):
Nebo půjdeš do práce a pár tisíc vyděláš.
Není tady
to neni na dite to je na ni
Normalne az mu to exekutor stmeli do jedny splatky bude platit treba 2000 dluhy a tim nam 6000 pribyde...
Bez vyzivnyho bude platit 2500 alimenty a mame k dobru dalsich 1500... jak jednoduchy
majkafa napsal(a):
Mám a velké a proto vím, že žádná náprava rebi se konat nebude. Bude jedna z těch co budou žít až do smrti z dávek, potulovat se po podnájmech, ubytovnách a azylových domech, občas bude bědovat když ji odeberou dítě do DD (rychle si pořídí další) a bude si stěžovat jak je k ní život ošklivý .
Není tady
yellow108 napsal(a):
rebi napsal(a):
Fotky mame dvedocela bych ty fotky chtěla vidět.
musí to být jenom mazanice, když to nešlo ani změřit (jak jsi psala).
tyhle sou odjinud
Martinka1 napsal(a):
rebi napsal(a):
11000 najem
4000 alimenty(pokud nesnizej to vyzivny uz od tohohle mesice19000-11000 = 8000
8000 - 8000 = 0
0 - 4000 = -4000
Tak to vypadá, že vám bude ještě 4000 chybět...
Nebo špatně počítám?
To je bez jídla prosím.
Není tady
rebi napsal(a):
Bude to jinak - bude to ještě horší. Znáš přísloví "Kdo chce kam, pomozme mu tam.."
Ani na chvíli tě nenapadlo, že chyba je především na TVÉ straně, protože si to TY, kdo si toto nechá vše líbit????
P.S.Přítel utratí 1000 Kč/ den. Měsíc má 30-31 dnů. Krát tisíc.. Kde budete? V pytli. Dojdou vám peníze velmi rychle. On to bude řešit u lichvářů. Určitě se někdo najde, kdo mu půjčí. A pak už není cesta ven.
Není tady
aprill napsal(a):
majkafa napsal(a):
Nebo nemáte žádné zkušenosti s "bílými Cikány" asyk.Mám a velké a proto vím, že žádná náprava rebi se konat nebude. Bude jedna z těch co budou žít až do smrti z dávek, potulovat se po podnájmech, ubytovnách a azylových domech, občas bude bědovat když ji odeberou dítě do DD (rychle si pořídí další) a bude si stěžovat jak je k ní život ošklivý
.
Přesně tak. Tohle vlákno už je jen pro ty, co se nudí a baví je házet perly sviním a hrách na zeď.
rebi, co si myslíš, když čteš tuhle diskusi?
rebi napsal(a):
to neni na dite to je na ni
Normalne az mu to exekutor stmeli do jedny splatky bude platit treba 2000 dluhy a tim nam 6000 pribyde...
Bez vyzivnyho bude platit 2500 alimenty a mame k dobru dalsich 1500... jak jednoduchy
Rebi, co platí na přítelkyni? Víš to konkrétně?
To, že vám exekutor splácne dluhy, na to bych nespoléhala. Stále jsi v mínusu děvče.
Není tady
no já tedy nevím..splátku 8000 snížit na 2000..já se v takových věcech vůbec nevyznám...ale přijde mi to jako totální kravina...s tím snad nikdo nemůže počítat!rebi, ty kdybys někomu pučila 1000, nechala by sis domluvit že on ti vrátí 200? mě to přijde na hlavu padený!!!
Není tady