29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Martinka1 napsal(a):
aprill napsal(a):
rebi napsal(a):
Snidane-pomeranc
svaciny nejim
obed pytlikova polivka, vajecna omeleta
svacina nejim
vecere: omacka co dotah pritul zdarma z prace
výživná strava pro těhotnou matku
Ovoce: za celý den 1 pomeranč
Zelenina: nevidím žádnou
Výživná hodnota: největší bude mít asi ta polívka z pytlíku... a omáčka.
To nebude mít moc vitamínů...
Po jednom pomeranči k snídani bych nebyla schopná fungovat... natož živit 2 lidi (mimčo)
Polívka z pytlíku má hodnotu 0. Je to voda se solí a dehydrovanou zeleninou (pokud to byla hustší a ne vývar). pochybuju, že si kupují bio nebo bez glutamátu..
Není tady
to jsem netušila, že narazím na vlákno, kde se fakt zasměju....
Není tady
rebi napsal(a):
podotykam ze to co nejim sem ani nikdy nejedla ajist nebudu...nejedla sem ani snidane, tak ted aspon neco
rebi, takhle to fakt ale nejde. Budeš mít zdravotní problémy Ty i mimčo. Zkus ještě jednou zvážit dočasný azyl u máti. Aspoň než na tom budete trošku líp. Pořád lepší podmínky, které Ti lezou na nervy, než nemocné nebo mrtvé dítě.
Není tady
Rebi, takhle se prece nemuzes stravovat. Vzdyt to opravdu nema zadnou vyzivnou hodnotu.
Nehlede na to, ze polevka z pytliku mi ve tve situaci pripada zbytecne draha. Urcite je lepsi si uvarit polevku doma, usetris a najis se vic. Alespon to zkus.
Co dela pritel, ze si muze nosit "omacku zadarmo" z prace? Doufam, ze k te omacce bylo i nejake maso...
Není tady
Tak vis ja ono by se toho dalo asi snist vic...ale sem celej den sama doma hlad nemam a varit se mi nechce...
rebi napsal(a):
podotykam ze to co nejim sem ani nikdy nejedla ajist nebudu...nejedla sem ani snidane, tak ted aspon neco
Bez snídaně ani ránu... to je nejdůležitější jídlo za den...
No ale jestli Ti to stačí...
Nevím, jestli je to pravda - když tak mě holky opravte - ale není to tak, že dítě si prostě vezme co potřebuje - i na úkor mámy? Jakože když nemá dostatek, tak třeba vycucá vápník ze zubů? Myslím, že mi to máma říkala, že jsme jí stáli odumření zubu...
Pokud to tak je, tak se má Rebi na co těšit... dítě si vezme co potřebuje a ona zůstane bez zubů a bez vitamínů...
A jak to je s těhotenskýma chutěma? Můžeš si Rebi dovolit koupit nějaký jídlo "jen tak", když na něj budeš mít chuť? To přece těhotný mívají ne? Budeš se trápit hladem?
Rebi, to přece není tak těžký, spočítat si na kalkulačce, jestli budeš mít na jídlo nebo ne. Jsou to počty ze 3 třídy základní školy (možná 2.).
Spočítáš výdělek - odečteš nájem - a zbyde Ti částka, kterou máš na všechno ostatní... spočítáš si, kolik potřebuješ na ne-jídlo... zbyde Ti na jídlo... A pak se podíváš, kolik to jídlo stojí... A uvidíš, jestli budeš mít hlad nebo ne.
Není tady
Pikola napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
aprill napsal(a):
výživná strava pro těhotnou matku
Ovoce: za celý den 1 pomeranč
Zelenina: nevidím žádnou
Výživná hodnota: největší bude mít asi ta polívka z pytlíku... a omáčka.
To nebude mít moc vitamínů...
Po jednom pomeranči k snídani bych nebyla schopná fungovat... natož živit 2 lidi (mimčo)Polívka z pytlíku má hodnotu 0. Je to voda se solí a dehydrovanou zeleninou (pokud to byla hustší a ne vývar). pochybuju, že si kupují bio nebo bez glutamátu..
To byl vtip
Není tady
Petuli28 napsal(a):
Rebi, takhle se prece nemuzes stravovat. Vzdyt to opravdu nema zadnou vyzivnou hodnotu.
Nehlede na to, ze polevka z pytliku mi ve tve situaci pripada zbytecne draha. Urcite je lepsi si uvarit polevku doma, usetris a najis se vic. Alespon to zkus.
Co dela pritel, ze si muze nosit "omacku zadarmo" z prace? Doufam, ze k te omacce bylo i nejake maso...
No tu polivku mam jeste od taty a jeste tu sou parky s fazolema v konzerve.
V praci je jidelna a to co zbyde nez aby vyhodili tak to rozdaj ochrance a pritulovi
Jo nejaky maso tam je...a vlastne byla i polivka k tomu
rebi napsal(a):
to bylo vcera...predevcirem sem mela 2 rajcata...
Ale 2 rajčata (jako jediná zelenina) za 3 dny nestačí, pro těhotnou ženskou!
Přijde mi to málo.
Není tady
JJ, Martinko, je to tak, dite se chova tak trochu jako parazit
Není tady
rebi napsal(a):
Tak vis ja ono by se toho dalo asi snist vic...ale sem celej den sama doma hlad nemam a varit se mi nechce...
Chápeš, že takhle můžeš ohrozit to své mimino? Nebo myslíš, že mu tahle strava stačí? Až se ti dítě narodí, myslíš, že mu za pár měsíců nebudeš mixovat zeleninu, ovoce..???
Není tady
Petuli28 napsal(a):
JJ, Martinko, je to tak, dite se chova tak trochu jako parazit
Já jsem si to myslela...
Možná by to mělo Rebi trochu nahnat strach...
Není tady
Marti chutema nastesti netrpim...obcas si neco koupim treba cokoladu...
Jak sme byli nakupovat s nasima tak nakoupili horu cokolady a mega jidla(krome masa) ale to uz tu neni...lednicka uz zase zeje prazdnotou.
Navic sem zjistila ze pritul zrovna skrome nenakupuje...vzal si litr zalohu a behem dne byl pryc...skoro za nic
Maryt napsal(a):
rebi napsal(a):
Chápeš, že takhle můžeš ohrozit to své mimino? Nebo myslíš, že mu tahle strava stačí? Až se ti dítě narodí, myslíš, že mu za pár měsíců nebudeš mixovat zeleninu, ovoce..???
dá mu omáčku co donese přítel zadarmo z práce
Není tady
Maryt napsal(a):
rebi napsal(a):
Asi ne, dítě bude jíst párky a omáčky co zbydou v jídelně
A polívky z pytlíku.
Teda, ne že bych uvažovala o dítěti, ale sama pro sebe si kupuju ty "přesnídávky" pro děti - protože mi moc chutnají... jedna stojí tak 15 korun... a to jich možná dítě sní víc za den...
Rebi, z 1000-ky na měsíc neuživíš ani dítě, natož sebe a přítele...
Upravil(a) Martinka1 (30. 10. 2008 15:31)
Není tady
rebi napsal(a):
Jak sme byli nakupovat s nasima tak nakoupili horu cokolady a mega jidla(krome masa) ale to uz tu neni...lednicka uz zase zeje prazdnotou.
Navic sem zjistila ze pritul zrovna skrome nenakupuje...vzal si litr zalohu a behem dne byl pryc...skoro za nic
Známka toho, jak je zodpovědný - utratí peníze za sebe a těhotné přítelkyni nekoupí jídlo
Není tady
rebi napsal(a):
No, tak za tohle by po čumáku fakt zasloužil! A ne málo
Není tady
Anda napsal(a):
rebi napsal(a):
Navic sem zjistila ze pritul zrovna skrome nenakupuje...vzal si litr zalohu a behem dne byl pryc...skoro za nicNo, tak za tohle by po čumáku fakt zasloužil! A ne málo
Rebi - a nebyla to ta tisícovka, za kterou jste oba měli celý měsíc jíst???
Za co teda budete teď jíst - když přítel dokáže utratit tisícovku za den - za nic?
Není tady
Já to znám, taky jsem neměla ani korunu, každou jsem obracela dvakrát a pak mi muž vybral peněženku na cigára.. jemu bylo jedno, že nejedl, hlavně že kouřil...
Ale tohle bych si fakt nedovolila
Není tady
No on se snazil koupit jidlo...ale nejak rychle zmizelo navic koupil prave i sampon a gel pritom to tady je... Je teda fakt ze kilo nechal v motole za fotku
Martinka1 napsal(a):
Maryt napsal(a):
rebi napsal(a):
Asi ne, dítě bude jíst párky a omáčky co zbydou v jídelně
A polívky z pytlíku.
Teda, ne že bych uvažovala o dítěti, ale sama pro sebe si kupuju ty "přesnídávky" pro děti - protože mi moc chutnají... jedna stojí tak 15 korun... a to jich možná dítě sní víc za den...
Rebi, z 1000-ky na měsíc neuživíš ani dítě, natož sebe a přítele...
Pro dítě stojí 23 Kč, tedy ty od čtyř měsíců... no a to je jedna sklenička na den..
Nutrilon přes tři stovky... (pochybuju, že bude rebi kojit s touhle stravou)...
Není tady
rebi napsal(a):
Pochlubil se, za co to utratil???? Cos mu na to řekla?
Není tady
To nevim, ale mel by mit snad o skoro 2000 vic vyplatu pokud to vyzivny neplati uz od ted
rebi napsal(a):
No on se snazil koupit jidlo...ale nejak rychle zmizelo navic koupil prave i sampon a gel pritom to tady je... Je teda fakt ze kilo nechal v motole za fotku
No jak vidíš, tisícovka vám třem na jídlo na měsíc stačit nebude.
Kolik teda přítel a Ty dokážete vydělat, kolik vám zbyde měsíčně na jídlo? Kolik budete platit nájem, kolik splátky dluhů?
A ještě by vám mělo něco zbýt na horší časy...
Není tady
rebi napsal(a):
To nevim, ale mel by mit snad o skoro 2000 vic vyplatu pokud to vyzivny neplati uz od ted
Nechápu... ty ses ho na to nezeptala?
Není tady