29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak to nevim odkud bych to mela.-)
pikolo, bude to jako doted...treba lepsi az prejde do ty prace
Martinka1 napsal(a):
rebi napsal(a):
lUETO TAKHLE NIKDO NEZIL:-) JSEM PRVNI:)
To je blbost, odněkud to musíš mít.
Leda že by .......
Není tady
Pikola napsal(a):
Mě rebi přijd jako holka, co nemá základ v rodině a kam jí postavíte, tam bude stát a je jí jedno s kým je, hlavně, že ten člověk projevil zájem.
V podstatě jí nešte, že se už nepokrytě divíme a nadáváme, je jí to šumák, zkusili jsem radit, NIC, navést, NIC..
rebi mě tak napadlo, když jsi počítala, že k jídlu měsíčně potřebujete oba tisícovku a máma vám zbytek dodá, co teď? V čem budeš prát? Co jíst?
Určitě bude mít zdravou, vyváženou stravu, což jako nastávající maminka potřebuje, dostatek ovoce a zeleniny...
Po zaplacení 11 tis. nájmu a všech splátkách atd.?
Je tu někde vlákno, kolik utratí rodina měsíčně za jídlo... možná by to stálo za přečtení...
Není tady
A jak je to doted? Co jíš? Kupuješ si něco na sebe? Kosmetiku? Na dítě?
Není tady
Pikola napsal(a):
Pamatuju se dobře, že Rebi stačí k jídlu rohlíky?
Ne, kecám, vlastně špagety to byly...
Upravil(a) Martinka1 (30. 10. 2008 15:09)
Není tady
Pikola napsal(a):
Má pestrou stravu za 500 Kč na měsíc .
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Pikola napsal(a):
Mě rebi přijd jako holka, co nemá základ v rodině a kam jí postavíte, tam bude stát a je jí jedno s kým je, hlavně, že ten člověk projevil zájem.
V podstatě jí nešte, že se už nepokrytě divíme a nadáváme, je jí to šumák, zkusili jsem radit, NIC, navést, NIC..
rebi mě tak napadlo, když jsi počítala, že k jídlu měsíčně potřebujete oba tisícovku a máma vám zbytek dodá, co teď? V čem budeš prát? Co jíst?Určitě bude mít zdravou, vyváženou stravu, což jako nastávající maminka potřebuje, dostatek ovoce a zeleniny...
Po zaplacení 11 tis. nájmu a všech splátkách atd.?
Je tu někde vlákno, kolik utratí rodina měsíčně za jídlo... možná by to stálo za přečtení...
Oba potřebují měsíčně tisícovku na jídlo... To asi jedí jenom rohlíky...
Není tady
aprill napsal(a):
Pikola napsal(a):
Má pestrou stravu za 500 Kč na měsíc
.
Já chci vědět konkrétně CO.
Mě to fakt zajímá, jak to má. Já žiju sama, v jídle tedy nešetřím, ale tohle je pro mě scifi.
Není tady
Nás stojí jeden velký nákup tak kolem 1500... a určitě nakupujeme několikrát měsíčně...
Není tady
Pikola napsal(a):
aprill napsal(a):
Pikola napsal(a):
Má pestrou stravu za 500 Kč na měsíc
.
Já chci vědět konkrétně CO.
Mě to fakt zajímá, jak to má. Já žiju sama, v jídle tedy nešetřím, ale tohle je pro mě scifi.
To jsem taky chtěla vědět, protože jsem se chtěla poučit, ale nedozvěděla jsem se to .
Není tady
Na sebe sem si nic nekoupila tak rok... A kosmetiku nepotrebuju (sem hezka dost neee???:-D ---pro nechapavy -vtip jo?:-)
rebi napsal(a):
Na sebe sem si nic nekoupila tak rok... A kosmetiku nepotrebuju (sem hezka dost neee???:-D ---pro nechapavy -vtip jo?:-)
Ty nekupuješ mýdlo, šampon, krémy?
Není tady
Tak hodne testovin s kecupem, trocha ovoce, zeleniny, nejaky ty pilulky, dokonce mam za 50i 2x tehu caj, to je cooo? Brambory...
rebi, co když se ti rozpadnou boty. Uvažovala jsi, že těhotenstvím přibereš a asi ti to oblečení teď nebude?? Nemyješ se? Mám na mysli denní potřeby, mýdlo, šampon, ke kadeřnici asi nechodíš (a on?).
Není tady
aprill napsal(a):
rebi napsal(a):
Ty nekupuješ mýdlo, šampon, krémy?
To neni kosmetika, to sou hyg. potreby
rohlíky jsou drahý, holky neblázněte...
ale teda taky bych ráda věděla, jak takhle šetřit, jsme dvě a fakt by se to hodilo
Není tady
rebi napsal(a):
Tak hodne testovin s kecupem, trocha ovoce, zeleniny, nejaky ty pilulky, dokonce mam za 50i 2x tehu caj, to je cooo? Brambory...
Mohla by jsi napsat včerejší jídelníček- snídaně, svačina, oběd, svačna a večeře ?
Není tady
Pikola napsal(a):
rebi, co když se ti rozpadnou boty. Uvažovala jsi, že těhotenstvím přibereš a asi ti to oblečení teď nebude?? Nemyješ se? Mám na mysli denní potřeby, mýdlo, šampon, ke kadeřnici asi nechodíš (a on?).
Boty se mi uz jedny rozpadly no:-) a zrovna ty nejnovejsi, ale ma jeste dvoje
Ze priberu vim...ale to je jeste par mesicu vepredu...
ke kadernici nechodim, on taky ne
rebi, včera jsem byla nakoupit, koupila jsem brambory, kečup, sušenky, ocet a sůl. A teda Whiskas, což bylo nejdražší.
Když odečtu kapsičky (mám tady účtenku, jsem si jí našla) tak je to něco pod stovku.
Za kolik nakupuješ??
Není tady
aprill napsal(a):
rebi napsal(a):
Mohla by jsi napsat včerejší jídelníček- snídaně, svačina, oběd, svačna a večeře ?
Snidane-pomeranc
svaciny nejim
obed pytlikova polivka, vajecna omeleta
svacina nejim
vecere: omacka co dotah pritul zdarma z prace
rebi napsal(a):
aprill napsal(a):
rebi napsal(a):
Snidane-pomeranc
svaciny nejim
svacina nejim
výživná strava pro těhotnou matku
Není tady
podotykam ze to co nejim sem ani nikdy nejedla ajist nebudu...nejedla sem ani snidane, tak ted aspon neco
rebi napsal(a):
Pikola napsal(a):
Boty se mi uz jedny rozpadly no:-) a zrovna ty nejnovejsi, ale ma jeste dvoje
Ze priberu vim...ale to je jeste par mesicu vepredu...ke kadernici nechodim, on taky ne
aprill napsal(a):
rebi napsal(a):
aprill napsal(a):
Mohla by jsi napsat včerejší jídelníček- snídaně, svačina, oběd, svačna a večeře ?Snidane-pomeranc
svaciny nejim
svacina nejim
výživná strava pro těhotnou matku
Ovoce: za celý den 1 pomeranč
Zelenina: nevidím žádnou
Výživná hodnota: největší bude mít asi ta polívka z pytlíku... a omáčka.
To nebude mít moc vitamínů...
Po jednom pomeranči k snídani bych nebyla schopná fungovat... natož živit 2 lidi (mimčo)
Není tady
to bylo vcera...predevcirem sem mela 2 rajcata...