6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Andrej, pokud chceš, pošli mi fotky na andrea.pastircakova@seznam.cz Něco ti udělám, ale až zítra, dneska už to nezvládnu
Není tady
Andrejko, jsi moc hodná, jsem z toho co tu máte uplně natěšená a chtěla bych to už taky umět. Ani nevím co s těma fotečkama pak děláte, necháváte si to normálně vyvolávat nebo děláte spíš kalendářw, nebo postupně děláte tu knížku?
Fotečky pošlu a budu ti moc vděčná.
Není tady
A holky, v souvislosti s tím, jak se tady Lucka ptala na nějaké stránky se šablonami, kde se jen vloží fotka, tak vám sem dám jeden odkaz, jsou to ruské stránky, takové fórum, kde mají něco jako my tady, taky fórum o scrapu, a tohle je přímo sekce na rámečky - tohle je už 32 série, oni to mají zase po 100 stránkách (my po tisících příspěvcích), a odkazy na ty předešlé stránky jsou hned v prvním příspěvku, ty číslice, stačí kliknout
http://forum.materinstvo.ru/index.php?s … pic=127981
některé tam jsou jen na ukázky, některé jako jpg, ale hodně jako png
Není tady
Andrea23 napsal(a):
Andrejko, jsi moc hodná, jsem z toho co tu máte uplně natěšená a chtěla bych to už taky umět. Ani nevím co s těma fotečkama pak děláte, necháváte si to normálně vyvolávat nebo děláte spíš kalendářw, nebo postupně děláte tu knížku?
Fotečky pošlu a budu ti moc vděčná.
Ano, normálně to necháváme vyvolat jako fotky, nebo tiskneme na tiskárně, hodně si necháme jen tak uložené v PC. Kalendáře - tak to je teď jen takové období, protože se blíží konec roku, tak děláme dárky pod stromeček, ale už to finišuje a zase se vrátíme ke klasickému scrapu a fotu
Není tady
Jo,jo jste holt šikulky, jsem zvědavá jak to půjde a kolik času mi malinká dá... Tak pár foteček pošlu, když budeš teda tak hodná...Teď jsem koukala na ty ruský strány a zobrazuje si mi jen ta první šablona... jsem holt antitalent, budete to se mnou mít težké, jak dlouho se tomu Andrej už věnuješ?
Není tady
Po delší době jsem udělala scrap chvilka času
,, Pouštíme si draka,,
Není tady
Leda napsal(a):
Po delší době jsem udělala scrap chvilka času
,, Pouštíme si draka,,
http://resize.like.cz/images/1224278196drak.jpg
Moc hezké, tiše závidím,já se teprve chci začít učit, tak uvidím jak to půjde
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Dobrou noc a ať tě kity nestraší celou noc
No řeknu vám, že mě už se nejenom o kitech zdá.
Andrejko - to znám, když chybí motivace, nápad, jak to zkloubit, pořád se zkouší,zkouší,člověk přemejšlí ve dne v noci.
Předělala jsem březen, a že mi to dalo zabrat, furt se mi něco nelíbilo. Ještě doladím v srpnu barvičky a listopad - ten musíme vyfotit a titulní stranu - musí být?
Není tady
spunt napsal(a):
Andrej, chtěla bych mít s múzou tak pěkné obrázky jako Ty bez múzy
Jééééééééééé tak to bych chtěla také
Není tady
Ahojky po ránu tak jsem vás dočetla baby ukecaný včera po práci jsem neměla čas a koukám co jste vše zvládly.Tak co si pamatuju už nevím kdo ale bříško je nádherný tyhle fotky mám moc ráda je to super památka Leda bude profík na focení a pouštění draka super a snad se budu muset vrátit neb mě něco zaujalo u Fool a já už nevím co hlava stará a děravá
No a to teda nevím jak budem rozlišovat Andrejky ale určitě to zvládnem a tímto jí tady vítám a kdyby chtěla nějakou fotečku tak dvě tři zvládnu tak může poslat
Není tady
tak jsem se vrátila a už vím co mě zaujalo u Fool jak má sladěnou barvu pozadí s čepičkou to se mi líbilo tím nechci říct že ostatní ne ale tohle mě bouchlo do oka hned.
Není tady
čarodějka napsal(a):
tak jsem se vrátila a už vím co mě zaujalo u Fool jak má sladěnou barvu pozadí s čepičkou to se mi líbilo tím nechci říct že ostatní ne ale tohle mě bouchlo do oka hned.
ahoj všem
jo jo, to mě taky zaujalo,zapomněla jsem to sem Fool napsat, já jsem vždycky přijdu, dočtu tu a zazpomenu, na co chci reagovat. No taky už nejsem nejmladší.
Přeju krásnou sobotu
Není tady
No a ještě jsem něco zapoměla slevy na kalendáře supééééééér tak to já počkám pro děti mám ale chci si udělat ještě jeden pro sebe tak až to bude dejte sem echo
No a co jsem ještě chtěla napsat jedna moje spolupracovnice si nechala udělat kalendáříky do peněženky a mě to přijde jako dobrý nápad.Ze předu si udělala hezkou fotečku a poslala to jako vizitky jen jim zavolala že z druhé strany chce kalendář tak si to nejspíš taky nechám udělat přihodím to k tomu kalendáři a každý má vlastně fotku stále u sebe neb se hezky vejde do peněženky a vytiskly jí to 9x5
Není tady
Ahojky berušky.....děkuji děkuji děkuji....snažila jsem se to sladit takže to asi vyšlo
jinak všem přeji krásný den,my jedem do prahy za tchýní je v nemocnici,tak jí jedeme trochu rozveselit papapa a už teď se těším až tu večer uvidím vaše úúúúúžasná dílka
Není tady
Dobré skoropoledne, holky, tak jak se tady máte?
Není tady
čarodějka napsal(a):
spunt napsal(a):
Andrej, chtěla bych mít s múzou tak pěkné obrázky jako Ty bez múzy
Jééééééééééé tak to bych chtěla také
Haničko , ty jsi ale kecka To mluví ta pravá, opravdu. Ty, se tvým talentem
Není tady
čarodějka napsal(a):
No a ještě jsem něco zapoměla slevy na kalendáře supééééééér tak to já počkám pro děti mám ale chci si udělat ještě jeden pro sebe tak až to bude dejte sem echo
No a co jsem ještě chtěla napsat jedna moje spolupracovnice si nechala udělat kalendáříky do peněženky a mě to přijde jako dobrý nápad.Ze předu si udělala hezkou fotečku a poslala to jako vizitky jen jim zavolala že z druhé strany chce kalendář tak si to nejspíš taky nechám udělat přihodím to k tomu kalendáři a každý má vlastně fotku stále u sebe neb se hezky vejde do peněženky a vytiskly jí to 9x5
Ty jooo, to je dobrý tip, oni to fakt dělaj? No to je paráda Jinak nechci tady moc kazit radost, oni možná budou mít slevy na kalendář, ale nově od pondělka zavádějí poštovné
Není tady
ahoj
ještě jsem vám zapomněla napsat,že jsem se dívala na jejich stránky a zaaregistrovala se, a nechala si poslat zdarma vzorky, ty přijdou do 3 dnů. Tak vám pak dám vědět, jaký jsou rozdíly v těch papírech
Není tady
AndreaP. napsal(a):
čarodějka napsal(a):
No a co jsem ještě chtěla napsat jedna moje spolupracovnice si nechala udělat kalendáříky do peněženky a mě to přijde jako dobrý nápad.Ze předu si udělala hezkou fotečku a poslala to jako vizitky jen jim zavolala že z druhé strany chce kalendář tak si to nejspíš taky nechám udělat přihodím to k tomu kalendáři a každý má vlastně fotku stále u sebe neb se hezky vejde do peněženky a vytiskly jí to 9x5Ty jooo, to je dobrý tip, oni to fakt dělaj? No to je paráda Jinak nechci tady moc kazit radost, oni možná budou mít slevy na kalendář, ale nově od pondělka zavádějí poštovné
Taky jsem na to koukala, tam, kde nechám udělat ty etikety na víno a hrnečky s potiskem, to dělají taky, teď nevím, kolik za to chtěj, ale kolem 19kč myslím za kus.
Není tady
Ahoj děvčata
Děkuji za pochvalu.
Andrej 23 - Uvidíš, že do toho brzy přijdeš a bude tě to moc bavit
Přidávám další koláž
,, Viděla jsem vílu,,
Není tady
holky mám prosbu zase
Když má paní v kreditu,že rámečky jsou od Dalien ..kde to mám najít??????
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
holky mám prosbu zase
Když má paní v kreditu,že rámečky jsou od Dalien ..kde to mám najít??????
Lucko, tady
http://dallien.blog.cz/
Není tady
ledo to je nádhera! kam já se na tebe hrabu, fakt .
jinak všechny zdravím . taky u vás svítí sluníčko?