6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Andrej, kdy jí potkám, můu si jí na chvilku půjčit?
Představte si, e jsem dneska vytiskla ty pozvánky, vem se to líbilo a večer mi volá synovec, e teda děkuje za pozvání, ale e jsem to nemusela tisknout rok dopředu...., já tam napsala datum 22.11.09 , jak jsem se předtím patlala v PF2009 a předtím ten kalendář, tak mě ani nenapadlo dát tam 08...no nic, je to vytitěné, zatím si toho nikdo neviml jinej, tak to asi necháme...
Není tady
Holky vy jste ikulky já se tady celej večer pitvám z obalem na fotokníku a nic Potřebovala bych nějakej tip..něco jednoduchýho ..ale nic mě nenapadá
Není tady
Lucko, a u jsi nala nějaké ty stránky, kde jen dosadí fotku? To by bylo taky řeení. A vlastně bez práce.
Není tady
Tutule napsal(a):
Představte si, e jsem dneska vytiskla ty pozvánky, vem se to líbilo a večer mi volá synovec, e teda děkuje za pozvání, ale e jsem to nemusela tisknout rok dopředu...., já tam napsala datum 22.11.09 , jak jsem se předtím patlala v PF2009 a předtím ten kalendář, tak mě ani nenapadlo dát tam 08...no nic, je to vytitěné, zatím si toho nikdo neviml jinej, tak to asi necháme...
Tutulko, co by si s tou mou múzou jednou nevěrnou dělala? Vak ty má svoji, a nádhernou
Jinak k pozvánkám...tak to je super, jsem se pobavila
Není tady
Andrejko nala,ale nic mi nepadlo do očka a kdy tak potřebuju něco stejnýho nebo aspon stejnej podklad na zadní stranu
Není tady
Ahoj holky, omlouvám se, e vám sem lezu, jste tady u dosti zkuené a já jsem uplný začátečník, který o tom neví nic, ale jsem totálně nadená z toho, co vechno jde udělat. Kdyby měla číst ve co jste tady u napsaly tak bych to dělala do Vánoc, ale já bych ráda začala co nejdříve.
Zaloila bych s dovolením nové téma a kdyby jste mi v něm poradily uplné základy byla bych Vám vděčná, třeba nejsem jediná kdo chce začít.
Děkuji mockrát
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Tutule napsal(a):
Představte si, e jsem dneska vytiskla ty pozvánky, vem se to líbilo a večer mi volá synovec, e teda děkuje za pozvání, ale e jsem to nemusela tisknout rok dopředu...., já tam napsala datum 22.11.09 , jak jsem se předtím patlala v PF2009 a předtím ten kalendář, tak mě ani nenapadlo dát tam 08...no nic, je to vytitěné, zatím si toho nikdo neviml jinej, tak to asi necháme...Tutulko, co by si s tou mou múzou jednou nevěrnou dělala? Vak ty má svoji, a nádhernou
Jinak k pozvánkám...tak to je super, jsem se pobavila
Já taky a e jí vidělo spoustu lidí (i tady ) a nikdo si toho neviml A já se s tím textem předělávala snad 20x...
Není tady
Andrea23 napsal(a):
Ahoj holky, omlouvám se, e vám sem lezu, jste tady u dosti zkuené a já jsem uplný začátečník, který o tom neví nic, ale jsem totálně nadená z toho, co vechno jde udělat. Kdyby měla číst ve co jste tady u napsaly tak bych to dělala do Vánoc, ale já bych ráda začala co nejdříve.
Zaloila bych s dovolením nové téma a kdyby jste mi v něm poradily uplné základy byla bych Vám vděčná, třeba nejsem jediná kdo chce začít.
Děkuji mockrát
Andrejko, nic nezakládej, a pojď k nám
Není tady
Fool, tobě napíu jediné, s kadým dalím ločkem roste a roste, jsi dobrá, je to nádherné
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Andrea23 napsal(a):
Děkuji mockrátAndrejko, nic nezakládej, a pojď k nám
Díky moc, ale já nevím fakt nic, ani kde si stáhnu ten GIMP, navíc angličtinou moc nevládnu, take to je o to sloitějí
Není tady
Fool , nala jsi svůj styl a moc se mi líbí, jen tak dál, fakt bezva, já si dám asi zase oraz, o víkednu máme zápřah a asi tu budou nai, take zase v neděli nebo nejdýl v pondělí se na něco vrhnu.
Není tady
Co třeba tady? : http://www.stahuj.centrum.cz/grafika_a_ … ry/gimp/?g[hledano]=gimp&g[oz]=2.6.1
Není tady
Andrejko (jéééé, teď mi to dolo, to se bude krásně plést ), základ je stáhnutí Gimpu a pak mrkni na první příspěvek v tomto vláknu, tzv. nástěnku, tam je ve potřebné pro začátek. V prvé řadě si musí nastudovat postup perfektně rozepsaný na baby-café (adresa na nástěnce), pak otevřít Gimp a pomalu si ho oahat. Nečekej zázraky hned, ale ono to půjde. A samozřejmě se na cokoliv ptej
Není tady
A na naí nástěnce si přečti, kde začít a to si projeď, vechny jsme samoučky, a kdy něco nebude vědět, tady je takovej dobrejch duí, co rádi pomůou
Verčulko, napsal ti někdo to splynutí s pozadím jak si se ptala?
Není tady
Joo, a Andrej to tvé téma zavřu, a se to nedvojí, jo? Je to i proti pravidlům, a navíc je to zbytečné, jak vidí, tady jsi vítána, je tu prima parta, bude se ti tady líbit
Není tady
Dobrou noc a a tě kity nestraí celou noc
Není tady
Holky díky vak moje dílka jsou hlavně vaí zásluhou takové jaké jsou
jinak Andrejko mě se o scrapovaní dnes fakt zdálo ílím u i v noci..
Tutulko teď jsem přemýlela proč vysvětluje Andrejce jak stáhnout gimp ale u mi to dolo
AndreaP. napsal(a):
Dobrou noc a a tě kity nestraí celou noc
Upravil(a) Fool-pick (17. 10. 2008 22:56)
Není tady
Fool, mě to zarazilo stejně jak ty, ne mi to dolo. První mylenka byla, k čemu mi bude Gimp a co ta Tutulka blbne
Není tady
Andrea23 napsal(a):
Tak Gimp mám staený a jdu teda studovat základy, i kdy bych nejraději měla vdycky vechno hned.
Andrej, největí chyba, tady prostě vechno hned nejde, opravdu. Základ je dostat program "do ruky", prostě si ho omakat, přijít mu na kloub, teprve pak se můe posunout dál. Na tom baby-café si otevři ty návody pro Gimp, otevři si program a zkouej od začátku, nejprve jen pozadí, na to fotku, jak to zvládne, zkus přidat rámeček, pokud to půjde, doplnit ozdobu a tak. Na to, co tady dáváme my, se zatím nekoukej, to časem taky příjde, ale jak říkám, nejprve musí projít tímhle A neboj, půjde ti to
Není tady
Díky Andrej, jste moc hodné... Tak uvidíme....
A jedno neskromné přáníčko, kdyby jste mi některá chtěla předvést své umění na fotce naí Rozárky byla bych nadená, ale je mi jasné, e jste asi rády kdy dětičky spinkají, e máte čas zhotovit si sami něco pro sebe..., ale kdyby náhodou.....
Není tady