29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Andrej, když jí potkám, můžu si jí na chvilku půjčit?
Představte si, že jsem dneska vytiskla ty pozvánky, všem se to líbilo a večer mi volá synovec, že teda děkuje za pozvání, ale že jsem to nemusela tisknout rok dopředu...., já tam napsala datum 22.11.09
, jak jsem se předtím patlala v PF2009 a předtím ten kalendář, tak mě ani nenapadlo dát tam 08...no nic, je to vytištěné, zatím si toho nikdo nevšiml jinej, tak to asi necháme...
Není tady
Holky vy jste šikulky já se tady celej večer pitvám z obalem na fotoknížku a nic
Potřebovala bych nějakej tip..něco jednoduchýho ..ale nic mě nenapadá
Není tady
Lucko, a už jsi našla nějaké ty stránky, kde jen dosadíš fotku? To by bylo taky řešení. A vlastně bez práce.
Není tady
Tutule napsal(a):
Představte si, že jsem dneska vytiskla ty pozvánky, všem se to líbilo a večer mi volá synovec, že teda děkuje za pozvání, ale že jsem to nemusela tisknout rok dopředu...., já tam napsala datum 22.11.09
, jak jsem se předtím patlala v PF2009 a předtím ten kalendář, tak mě ani nenapadlo dát tam 08...no nic, je to vytištěné, zatím si toho nikdo nevšiml jinej, tak to asi necháme...
Tutulko, co by si s tou mou múzou jednou nevěrnou dělala? Však ty máš svoji, a nádhernou
Jinak k pozvánkám...tak to je super, jsem se pobavila
Není tady
Andrejko našla,ale nic mi nepadlo do očka a když tak potřebuju něco stejnýho nebo aspon stejnej podklad na zadní stranu
Není tady
Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu, jste tady už dosti zkušené a já jsem uplný začátečník, který o tom neví nic, ale jsem totálně nadšená z toho, co všechno jde udělat. Kdyby měla číst vše co jste tady už napsaly tak bych to dělala do Vánoc, ale já bych ráda začala co nejdříve.
Založila bych s dovolením nové téma a kdyby jste mi v něm poradily uplné základy byla bych Vám vděčná, třeba nejsem jediná kdo chce začít.
Děkuji mockrát
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Tutule napsal(a):
Tutulko, co by si s tou mou múzou jednou nevěrnou dělala? Však ty máš svoji, a nádhernou
Jinak k pozvánkám...tak to je super, jsem se pobavila
Já taky a že jí vidělo spoustu lidí (i tady ) a nikdo si toho nevšiml
A já se s tím textem předělávala snad 20x...
Není tady
Andrea23 napsal(a):
Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu, jste tady už dosti zkušené a já jsem uplný začátečník, který o tom neví nic, ale jsem totálně nadšená z toho, co všechno jde udělat. Kdyby měla číst vše co jste tady už napsaly tak bych to dělala do Vánoc, ale já bych ráda začala co nejdříve.
Založila bych s dovolením nové téma a kdyby jste mi v něm poradily uplné základy byla bych Vám vděčná, třeba nejsem jediná kdo chce začít.
Děkuji mockrát
Andrejko, nic nezakládej, a pojď k nám
Není tady
Fool, tobě napíšu jediné, s každým dalším ločkem rosteš a rosteš, jsi dobrá, je to nádherné
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Andrea23 napsal(a):
Děkuji mockrátAndrejko, nic nezakládej, a pojď k nám
Díky moc, ale já nevím fakt nic, ani kde si stáhnu ten GIMP, navíc angličtinou moc nevládnu, takže to je o to složitější
Není tady
Fool , našla jsi svůj styl a moc se mi líbí, jen tak dál, fakt bezva, já si dám asi zase oraz, o víkednu máme zápřah a asi tu budou naši, takže zase v neděli nebo nejdýl v pondělí se na něco vrhnu.
Není tady
Co třeba tady? : http://www.stahuj.centrum.cz/grafika_a_ … ry/gimp/?g[hledano]=gimp&g[oz]=2.6.1
Není tady
Andrejko (jéééé, teď mi to došlo, to se bude krásně plést ), základ je stáhnutí Gimpu a pak mrkni na první příspěvek v tomto vláknu, tzv. nástěnku, tam je vše potřebné pro začátek. V prvé řadě si musíš nastudovat postup perfektně rozepsaný na baby-café (adresa na nástěnce), pak otevřít Gimp a pomalu si ho ošahat. Nečekej zázraky hned, ale ono to půjde. A samozřejmě se na cokoliv ptej
Není tady
A na naší nástěnce si přečti, kde začít a to si projeď, všechny jsme samoučky, a když něco nebudeš vědět, tady je takovej dobrejch duší, co rádi pomůžou
Verčulko, napsal ti někdo to splynutí s pozadím jak si se ptala?
Není tady
Joo, a Andrej to tvé téma zavřu, ať se to nedvojí, jo? Je to i proti pravidlům, a navíc je to zbytečné, jak vidíš, tady jsi vítána, je tu prima parta, bude se ti tady líbit
Není tady
Dobrou noc a ať tě kity nestraší celou noc
Není tady
Holky díky však moje dílka jsou hlavně vaší zásluhou takové jaké jsou
jinak Andrejko mě se o scrapovaní dnes fakt zdálo šílím už i v noci..
Tutulko teď jsem přemýšlela proč vysvětluješ Andrejce jak stáhnout gimp ale už mi to došlo
AndreaP. napsal(a):
Dobrou noc a ať tě kity nestraší celou noc
Upravil(a) Fool-pick (17. 10. 2008 22:56)
Není tady
Fool, mě to zarazilo stejně jak ty, než mi to došlo. První myšlenka byla, k čemu mi bude Gimp a co ta Tutulka blbne
Není tady
Andrea23 napsal(a):
Tak Gimp mám stažený a jdu teda studovat základy, i když bych nejraději měla vždycky všechno hned.
Andrej, největší chyba, tady prostě všechno hned nejde, opravdu. Základ je dostat program "do ruky", prostě si ho omakat, přijít mu na kloub, teprve pak se můžeš posunout dál. Na tom baby-café si otevři ty návody pro Gimp, otevři si program a zkoušej od začátku, nejprve jen pozadí, na to fotku, jak to zvládneš, zkus přidat rámeček, pokud to půjde, doplnit ozdobu a tak. Na to, co tady dáváme my, se zatím nekoukej, to časem taky příjde, ale jak říkám, nejprve musíš projít tímhle A neboj, půjde ti to
Není tady
Díky Andrej, jste moc hodné... Tak uvidíme....
A jedno neskromné přáníčko, kdyby jste mi některá chtěla předvést své umění na fotce naší Rozárky byla bych nadšená, ale je mi jasné, že jste asi rády když dětičky spinkají, že máte čas zhotovit si sami něco pro sebe..., ale kdyby náhodou.....
Není tady