29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No a všimla jsem si že je tady druhej nováček huráááááááááá bude nás víc bude na co koukat takže vítám
Není tady
Haničko - v tomto případě v jednoduchosti je krása
Není tady
Andrej, tak jsem to poslala do souteze Tady to je:
Není tady
Tak jsem otevřela babinet a manžel se akorát podíval na tvůj obrázek a říká "ty vole tak to je fáááákt dobrý" a má pravdu je to nádherný
sillwan napsal(a):
Andrej, tak jsem to poslala do souteze
Tady to je:
http://resize.like.cz/images/1225128971VODA.jpg
Není tady
Ahoj tvoritelky, vitam nove "prirustky" Ja si pres vikend nainstalovala novej GIMP, verzi 2.6.1 myslim a dnes jsem to zase rychle odinstalovala, pac mi to sezralo dve dila, cca po 20min. prace to proste cele spadlo a tvor znovu
na to se muzu vite co ......
takze novinky zadne nemam, snazila jsem se pochopit ty masky, tak z toho nejsem a templates to je spanelska vesnice, takze ja jsem sve umeni skoncila vkladanim do ramecku a prolinanim vrstev, jinak budu do smrti vsechno gumovat jak blba
Není tady
Sillwan .... a já se přidávám.... jak by řekl můj pubertální syn.... tak to je hustý fakt nádhera
Mali.... tvoje první dílko je moc příjemné.... myslím, že za chvíli to budeš mastit levou zadní
Hani... to je přímo hvězdý kousek nebo spíš hvězdné duo
moc pěkné
Není tady
Evi děkuju akorát na to nemám čas,teď mě mrzí že jsem tento chat neobjevila v době těhu,to bylo tooooolik času,mohla jsem si hrát,s malou toho moc neudělám. Tady ten jsem tvořila dnes asi 3 hodiny s odbíháním k malé,atd. Zabere to strašnou spoustu času ale je to super!!Normálně se mi po porodu zapla i jiná funkce než mlíko a plíny
Není tady
Ahoooooooj,
nováčci malinkej a Limetka - dílka super suprová, půjde vám to krásně
Sillwan, super soutěžní Ločko, pošlu ti taky bodíka, moc se mi to líbí - pak si můžeme ukázat ločka z toho vyhraného kitu waterloo
Haničko, co to, kdo to? No co u tebe dělá Lucka? Dílko nádherné, prostě v jednoduchosti je síla. Jinak já se jdu nejprve uklidnit, neb mě zase vytočil chlap, pak pouvažuju, jestli ho mám zabít nebo se rozvést a pak naženu Tomáška do postele, Káťa už naštěstí spí, a sednu k fotkám.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Ahoooooooj,
nováčci malinkej a Limetka - dílka super suprová, půjde vám to krásně
Sillwan, super soutěžní Ločko, pošlu ti taky bodíka, moc se mi to líbí - pak si můžeme ukázat ločka z toho vyhraného kitu waterloo
Haničko, co to, kdo to? No co u tebe dělá Lucka?Dílko nádherné, prostě v jednoduchosti je síla. Jinak já se jdu nejprve uklidnit, neb mě zase vytočil chlap, pak pouvažuju, jestli ho mám zabít nebo se rozvést a pak naženu Tomáška do postele, Káťa už naštěstí spí, a sednu k fotkám.
Andrejko... zabít nebo rozvést .... toť otázka .... nechceš si ho ještě chvíli nechat, jak píše Mali ... večer si uděláš nějaké pěkné LO a budeš v pohodě
Není tady
sillwan zírám a žasnu padám na kolena u mě máš zaslouženého bodíka jistého
malinkej neboj to zvládneš za chvilku budeš profík a zvládat vše
Není tady
Sillwy - profesionálka - talent nezapřeš, fakt nádhera a bomba
Není tady
Mali a Evi, problém je, že já už si nejsem tak jistá, jestli si ho chci ještě nějaký čas nechat , nevím jestli mi ty nervy za to stojí
Ale máte pravdu, jdu si udělat nějaké to ločko
Není tady
Holky.... já se teď trochu naučila používat templetes a je to docela zábava... nikdy totiž nevím, co mi z toho vyleze.... respektive... která ta část mi zůstane a která se mi ořízne , ale jak pěkné říká Dušička.... hlavně že nás to baví
Tady můj první výtvor s templetes.....
Není tady
Evi - šikulka
Není tady
Andry no tož to je pak těžko radit ale nech si ho ještě,může se hodit
Čarodějko no s tím časem co mám nevím nevím,obdivuju Clare,jak to stihá sedět ještě u pc.protože než si vybere člověk nějaký to pozadí,rámeček,ty drobnosti to je času až až v tahu ...
Dnes to balím holčiny přeji krásnou noc
Není tady
Evi, parádní template
Není tady
ahojík holky, no moc mě neobdivujte, není zaco!!!!
třeba dneska jsem buď zralá do blázince anebo brzy dozraju do domova důchodců, jsem hotovson, Jindrovi je pořád špatně, nespí a řve, teď k tomu Vojta žárlí a já nevím koho chovat dřív, nic neudělám
zkusím teď ještě aspoň jedem měsíc
Ledo díky za kit, ale už ho mám stažený, jednou jsem z něj už něco použila, ale zjišťuju, že si vystačím jen s fotečkama a nějaký ten rámeček k tomu
dílka jsou tu zase úžasný, vždycky se ráda inspiruju
Není tady
Holky já jsem si stáhla celej kalendář do mobilu aje to super,každý měsíc si to budu měnit jako tapetu...juchůůůůůůůůů
Tuli krásný leden:supr:
Upravil(a) Fool-pick (27. 10. 2008 21:20)
Není tady
Můj večerní počin, ovšem jsem bez elánu, bez můzy a talentu a v depce
Není tady