6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
HOlky, moooc prosím, nenarazily jste někde na kometu?
Chtěla bych děti na ní posadit na prosinec, ale zatím jsem jí nenala
Není tady
tak se u skoro hodinu mořím s fotkou, a vůbec se mi to nedařilo, tak jsem to mrskla do koe, asi mě opustila múza a jak koukám na ty nádherné dílka taky, tak mi je jasné, kam zdrhla, potvora jedna nevěrná
Není tady
Teda Eva ty má tak krásnou holčičku , to je nádhera, jak anděl. Teď teprve dočítám a děkuju za pochvalu na malou, jí to ráno vyřídím . Můu se zeptat kolik je malé let? Je opravdu nádherná, měla by si jít s ní do reklamy je orpavdu vyjímečně krásná
Není tady
clare napsal(a):
Ledo zapoměla jsi se odhlásit z léta!!!!!!!
taky bych prosila radu, ráda prolínám fotečku do pozadí, ale nevím proč mi teď přitom zlobí gumování, kdy gumuju, tak gumuju vechny vrstvy a do běla, ale jen u fotek, nechápu co dělám blbě, nesetkala jste se s tím některá?
Clare.... setkala .... osobně pak jsem se dopátrala, e pokud je obrázek úplně vespod nebo nemá průhledné pozadí, tak gumuje přímo do pozadí tzn. větinou do bíla.... tak moná je to i ten tvůj případ
..... více přímo na http://digiscrap.baby-cafe.cz/gimp_guma/guma.htm
a mimochodem tvůj červenec nádhera .... kluci by měli zlobit častěji, pak ti to vyloeně jde od ruky
Není tady
Leda napsal(a):
Teda Eva ty má tak krásnou holčičku , to je nádhera, jak anděl. Teď teprve dočítám a děkuju za pochvalu na malou, jí to ráno vyřídím . Můu se zeptat kolik je malé let? Je opravdu nádherná, měla by si jít s ní do reklamy je orpavdu vyjímečně krásná
Ledo díky i já to ráno vyřídím Emě budou v lednu tři roky, ale vypadá starí.... do reklamy by se moná tou vizáí hodila, ale není předváděcí typ... jen kdy má dobrou náladu.... prostě klasickej kozoroh ..... má svojí hlavu
... tvoje Maruka je také kouzelná a ty to těma tvýma fotkama umí jetě parádně podtrhnout... ty dnení fotky jsou úasné.... malá se tam tváří jak dokonálá profesionální modelka
Není tady
AndreaP. napsal(a):
tak se u skoro hodinu mořím s fotkou, a vůbec se mi to nedařilo, tak jsem to mrskla do koe, asi mě opustila múza a jak koukám na ty nádherné dílka taky, tak mi je jasné, kam zdrhla, potvora jedna nevěrná
Andrej.... neházej flintu do ita nebo spí fotky do koe .... já jsem na tom stejně.... mně dnes múza také obela velkýýým obloukem
Není tady
Mě dneska políbila,
udělala jsem květen
Ale nejsem si jistá, jestli z něj nebude někomu
Je toti přehnaně růový
Uvidíme jestli ho raději nepředělám, ne ho sem dám
Není tady
Fool, myslí jako kraslice?
Něco mám
Není tady
Chi chi Ev - Jo jo modelka, ale né moje to je módel made in Gabriella z podzimňátek, jsem jí fotila ví malou Berunku
Není tady
Tady je spousta Vánočních rámečků
http://kenny1.rajce.idnes.cz/vanocni_ramecky/#album
Není tady
Leda napsal(a):
Chi chi Ev - Jo jo modelka, ale né moje to je módel made in Gabriella z podzimňátek, jsem jí fotila ví malou Berunku
Tak to je pěkné faux pas nebo jak se to píe .... ale já v rychlosti zkoukla fotky a nějak mi to neseplo.... i kdy je tam napsáno focení Bereniky.... jetě navíc jak tam je malá v úvodu s beranicí na hlavě..... to je zmatek
Tak to se omlouvám .... já toti lezu větinou jen do tohoto domečku, take ty vae dítka a tak neznám.... ale holky jedno je jistý.... máte krásný holčičky obě dvě
Není tady
Gabrielle napsal(a):
Evi - klídek - taky se mi to popletlo - mamce jsem do telefonu hlásila, e jsem Berenice koupila novou berenici
... no vidí.... btw. moc hezké jméno Berenika..... to jsem snad jetě u nikoho nezaregistrovala...
a koukám na metříky... ty vae beruky jsou skoro stejně staré..... to muselo být u focení veselo
Není tady
No to teda... Maruka je jako drak, Berenka z ní měla bobky, pořád bečela. A pozdě odpoledne se trochu srovnala
A to jméno - vybrali jsme ho dva dny před porodem pro neskutečně dlouhých debatách...
Není tady
Moje večerní trápení, jak říkám, múza je fuč
Není tady
Clare - krásný
Není tady
Andrej, chtěla bych mít s múzou tak pěkné obrázky jako Ty bez múzy
Není tady
Jéééé, holky díky Ale přece jen, kdyby jste tu moji dezertérku nevěrnou múzu někde potkali, polete jí směr zpátky
Není tady