|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
HOlky, moooc prosím, nenarazily jste někde na kometu?
Chtěla bych děti na ní posadit na prosinec, ale zatím jsem jí nenašla 
Není tady
tak se už skoro hodinu mořím s fotkou, a vůbec se mi to nedařilo, tak jsem to mrskla do koše, asi mě opustila múza a jak koukám na ty nádherné dílka taky, tak mi je jasné, kam zdrhla, potvora jedna nevěrná 

Není tady
Teda Eva ty máš tak krásnou holčičku
, to je nádhera, jak anděl. Teď teprve dočítám a děkuju za pochvalu na malou, jí to ráno vyřídím
. Můžu se zeptat kolik je malé let? Je opravdu nádherná, měla by si jít s ní do reklamy
je orpavdu vyjímečně krásná 
Není tady
clare napsal(a):
Ledo zapoměla jsi se odhlásit z léta!!!!!!!
taky bych prosila radu, ráda prolínám fotečku do pozadí, ale nevím proč mi teď přitom zlobí gumování, když gumuju, tak gumuju všechny vrstvy až do běla, ale jen u fotek, nechápu co dělám blbě, nesetkala jste se s tím některá?
Clare.... setkala .... osobně
pak jsem se dopátrala, že pokud je obrázek úplně vespod nebo nemá průhledné pozadí, tak gumuje přímo do pozadí tzn. většinou do bíla.... tak možná je to i ten tvůj případ 
..... více přímo na http://digiscrap.baby-cafe.cz/gimp_guma/guma.htm
a mimochodem tvůj červenec nádhera
.... kluci by měli zlobit častěji, pak ti to vyloženě jde od ruky 
Není tady
Leda napsal(a):
Teda Eva ty máš tak krásnou holčičku
, to je nádhera, jak anděl. Teď teprve dočítám a děkuju za pochvalu na malou, jí to ráno vyřídím
. Můžu se zeptat kolik je malé let? Je opravdu nádherná, měla by si jít s ní do reklamy
je orpavdu vyjímečně krásná
Ledo díky i já to ráno vyřídím
Emě budou v lednu tři roky, ale vypadá starší.... do reklamy by se možná tou vizáží hodila, ale není předváděcí typ... jen když má dobrou náladu.... prostě klasickej kozoroh
..... má svojí hlavu
... tvoje Maruška je také kouzelná a ty to těma tvýma fotkama umíš ještě parádně podtrhnout... ty dnešní fotky jsou úžasné.... malá se tam tváří jak dokonálá profesionální modelka 
Není tady
AndreaP. napsal(a):
tak se už skoro hodinu mořím s fotkou, a vůbec se mi to nedařilo, tak jsem to mrskla do koše, asi mě opustila múza a jak koukám na ty nádherné dílka taky, tak mi je jasné, kam zdrhla, potvora jedna nevěrná
Andrej.... neházej flintu do žita nebo spíš fotky do koše
.... já jsem na tom stejně.... mně dnes múza také obešla velkýýým obloukem 
Není tady
Mě dneska políbila, 
udělala jsem květen 
Ale nejsem si jistá, jestli z něj nebude někomu 
Je totiž přehnaně růžový 
Uvidíme jestli ho raději nepředělám, než ho sem dám 
Není tady
Fool, myslíš jako kraslice?
Něco mám 
Není tady
Chi chi Ev - Jo jo modelka, ale né moje
to je módel made in Gabriella z podzimňátek, jsem jí fotila víš malou Berunku

Není tady
Tady je spousta Vánočních rámečků 
http://kenny1.rajce.idnes.cz/vanocni_ramecky/#album
Není tady
Leda napsal(a):
Chi chi Ev - Jo jo modelka, ale né moje
![]()
![]()
to je módel made in Gabriella z podzimňátek, jsem jí fotila víš malou Berunku
![]()
Tak to je pěkné faux pas nebo jak se to píše
.... ale já v rychlosti zkoukla fotky a nějak mi to neseplo.... i když je tam napsáno focení Bereniky.... ještě navíc jak tam je malá v úvodu s beranicí na hlavě..... to je zmatek 
Tak to se omlouvám
.... já totiž lezu většinou jen do tohoto domečku, takže ty vaše dítka až tak neznám.... ale holky jedno je jistý.... máte krásný holčičky obě dvě 
Není tady
Gabrielle napsal(a):
Evi - klídek - taky se mi to popletlo - mamce jsem do telefonu hlásila, že jsem Berenice koupila novou berenici

... no vidíš.... btw. moc hezké jméno Berenika..... to jsem snad ještě u nikoho nezaregistrovala...
a koukám na metříky... ty vaše berušky jsou skoro stejně staré..... to muselo být u focení veselo 
Není tady
No to teda... Maruška je jako drak, Berenka z ní měla bobky, pořád bečela. Až pozdě odpoledne se trochu srovnala
A to jméno - vybrali jsme ho dva dny před porodem pro neskutečně dlouhých debatách...
Není tady
Moje večerní trápení, jak říkám, múza je fuč 

Není tady
Clare - krásný 
Není tady
Andrej, chtěla bych mít s múzou tak pěkné obrázky jako Ty bez múzy 
Není tady
Jéééé, holky díky 

Ale přece jen, kdyby jste tu moji dezertérku nevěrnou múzu někde potkali, pošlete jí směr zpátky 

Není tady