29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
děkujiiiiii
AndreaP. napsal(a):
Fool, mě se líbí všechny, fakt. Ale pokud mám vybrat tak nejvíce ten první, kde je malá vpitá do pozadí, ten je bomba
Není tady
posílám taky
sillwan napsal(a):
Andrej, predstav si, ze uz na tom makam
![]()
Misto toho abych si sla lehnout
![]()
![]()
Není tady
Fool, není zač..........a ještě chvilku, a budu se učit já od tebe
Není tady
ahojte zasa mate nadherne vytvory ako to len vsetko stihate?
este sa idem popytat, nevideli ste niekde napisat maj lasky cas? pozerala som u Sity ona ma napisy ale nenasla som... asi si ho budem musiet nejak vytvorit
Není tady
Holky, jeste neni hotovo a kdovi, jestli se vam to vubec bude libit
Není tady
stvorlistok napsal(a):
ahojte zasa mate nadherne vytvory
ako to len vsetko stihate?
este sa idem popytat, nevideli ste niekde napisat maj lasky cas? pozerala som u Sity ona ma napisy ale nenasla som... asi si ho budem musiet nejak vytvorit
Ahoj 4li,
skus si napisat sama - tu mas odkaz na super stranku, kde si stiahnes font podla svojej vole
http://www.dafont.com/
Upravil(a) sillwan (27. 10. 2008 13:28)
Není tady
sillwan napsal(a):
stvorlistok napsal(a):
ahojte zasa mate nadherne vytvory
ako to len vsetko stihate?
este sa idem popytat, nevideli ste niekde napisat maj lasky cas? pozerala som u Sity ona ma napisy ale nenasla som... asi si ho budem musiet nejak vytvoritAhoj 4li,
skus si napisat sama - tu mas odkaz na super stranku, kde si stiahnes font podla svojej vole
http://www.dafont.com/
silwi diky moc vecer skusim, filipek sa akurat zobudil po troch hodinach spania ale nejak som nic nestihla za tu dobu vytvorit
Není tady
Sillwy.... tak to je poměrně krátká doba od velikonoc.... na to jaký si profík.... to fakt kloubou dolů Já jsem také koukala na tvoje webovky, btw. moc krásně udělané..... a moc se mi líbí ty tvoje slovenské texty.... slovenština mi přijde taková melodická, romantická, něžná.... prostě jako ty tvoje obrázky.... takže to k sobě bezva ladí
Není tady
Prosím o radu pro tupce tupého Neumím používat nůžky ani podle toho návodu, fakt už si připadám jak tatar
A také nevím, jak se požívá psaní textů
Není tady
Holky nesmějte se, ale jsem začátečník Obdivuji vás, jaké děláte nádherné koláže. Třeba je časem také zvládnu
Není tady
Limetko, proč by se měl někdo smát??? Je to roztomilé
Není tady
Verčulka napsal(a):
Prosím o radu pro tupce tupého
Neumím používat nůžky ani podle toho návodu, fakt už si připadám jak tatar
A také nevím, jak se požívá psaní textů
Veru nůžky také neovládám a text tě odkážu na návody na baby cafe .... teď letím s malou na cvičení....
Není tady
verčulko já jsem to ořízla podle tohodle návodu http://www.baby-cafe.cz/modules.php?nam … amp;pid=79 a ten text mi šel tak nějak sám, asi jsem měla štěstí Třeba ti někdo poradí lépe.. Prostě jsem si klikla na to velké A a psala jsem, rovnou se mi to objevilo na té fotce.
Není tady
silwi alebo niektora ina sikulka prosim vas nedalo mi to a stiahla som si nejaky font, ma priponu ttf, a teraz to mam nakopirovat tam kde mam nainstalovany photoshop a do slozky kde su ine fonty? len tu slozku nemozem najst.. alebo je nejaky iny postup, diky moc
Není tady
Holky já vás vůbec nestíhám, koukám Limetka už má první výtvor
Fool, mně se teda taky líbí všechny 3....ale nejvíc asi ten s tou vpitou fotkou do pozadí
Verčulko, nůžky jsem se taky naučila z toho návodu na baby-café, chce to cvik, za chvilku tě bude bolet ruka
No já nevím, jestli mám poklidit nebo se vrthnout znova na ten leden, jak mi to včera celé spadlo....
Není tady
stvorlistok napsal(a):
silwi alebo niektora ina sikulka prosim vas nedalo mi to a stiahla som si nejaky font, ma priponu ttf, a teraz to mam nakopirovat tam kde mam nainstalovany photoshop a do slozky kde su ine fonty? len tu slozku nemozem najst.. alebo je nejaky iny postup, diky moc
4li, je potreba to nainstalovat do Fontov - chod do Control panels (cez Start), tam to prekopiruj alebo rovno stiahni a tym padom mas ten font k dispozicii vo vsetkych programoch.
Není tady
Když kliknu na to T pro psaní a i to zvětším, písmo se mi neobjevuje A u nůžek, ono to jako všechno podle návodu jde, ale práce dál mi jaksi nejde, okolo toho ořezu mi neustále běhají "mravenci"
Není tady
Jo Verči zkusila jsem zvětšit to písmo to musíš zvětšit o hodně
Holky tak tu je můj první výtvor vytvořený u řvoucího dítěte : http://img.fotoalba.centrum.cz/img3/5156/16085156_4.jpg kdo chce mrknout
Není tady
Vzhledem k tomu rvoucimu diteti, Mali, je to super! Ono to chce na tvorbu klid a zkouset, zkouset, co to umi...
Není tady
jo a mimochodem jestli jsem doteď byla na babinetu závislák,tak od včerejška jsem nevyléčitelný a v tom nejtěžším stadiu protože toto je bomba!!Děkuju za tento chat je to super !!
Není tady