|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dobré dopoledne 
Andrej.... já ten tvůj kalendář nějak nezaregistrovala, tak koukám až teď..... paráda
moc se mi líbí, je to zas pojaté jinak než mají tady holky.... úžasné 
Sillwan... už jsem se chtěla párkrát zeptat, ale vždycky zapomenu.... jak dlouho děláš srapbook ??
Hani.... tvoje novinka nádhera
já taky, když mám nějaký pěkný kit, tak z něj tvořím na vícekrát.... to je škoda jednou a uložit 
Není tady
malinkej napsal(a):
tak prosím o další radu,chtěla jsem tam vložit text,mám ho v těch vrstvách,ale nezobrazuje se mi na tom "dílku" je tam jen rámeček,proč ten text nevidím??
Mali... a není text moc malinkej
zkus ho zvětšit nebo jestli ho nemáš níž dej ho ve vrstvách úplně nahoru....jinak nevím 
Není tady
Já myslím, že ho má Malikej malinkej, to se mi taky stává, když ten text píšu, tak zároveň koukám, jak je to veliký a zároveň si tu velikost upravuju (zvětšuju písmo) jinak si pak můžeš zvětšit tu vrstvu jako takovou přes vrstvy-změnit velikost.
Není tady

Tak jsem se rozhodla,že vám sem hodím ten předělaný srpen 

páč jsem konečně spokojená
:gloria:dodělala jsem ho před chvílí 

Upravil(a) Fool-pick (27. 10. 2008 12:30)
Není tady
Ahoj Fool.... já teď hledala ten tvůj starý srpen, abych to porovnala a musím zkonstatovat, že oba dva jsou nádherné
si fakt machr
Mně se možná líbí o malinký kousínek ten původní, protože ta fotka jak tam Elinka sedí se mi moc líbí, ale to fotka prolnutá do pozadí je taky bezvadná...
Fool ty si úžasně kreativní, docela by mně zajímalo co dělaš jako civilní zaměstnání.... tebe si dovedu představit v nějaké redakci, si tak rychlá, originální..... 
Upravil(a) EvaR (27. 10. 2008 11:32)
Není tady
EvaR napsal(a):
Sillwan... už jsem se chtěla párkrát zeptat, ale vždycky zapomenu.... jak dlouho děláš srapbook ??
Evi, uplne prvni scrap jsem udelala letos na jare na Velikonoce. Do leta jse jich udelala jen zopar, jak je venku hezky, tak je cloveku lito sedet za PC a po pravde, nejak me to chytlo az koncem leta a uz se vezu... Pro me je to vlastne nahrazka za malovani, od te doby, co se narodil Tomasek, jsem nemela stetec v ruce, maleho mi nema kdo pohlidat, s nim malovat olejovyma barvama nejde a ted cekam druhe, tak je to to same... Takze asi tak...
Fool, na to poslednim srpnu mas super blending...
Není tady
Fool opět nádhera mě se líbí oba ale také se mi líbil malinko víc ten první jak tam malá sedí na tom rámečku ale hlavně musíš být spokojená ty.
Není tady

Evičko děkuji...mě se taky líbil tamten,ale nesedí mi tam ty punčocháče co má malá na sobě,když je to v srpnu,tak jsem je takhle aspoň zamaskovala 

jinak co se týče mého zaměstnání,tak jsem zdrav.sestra,ale te´d před mateřskou jsem pracovala v optice...ale jinak maluju obrazy,tak možná něco z toho 
Silwan prosím tě co to je ten blending???????? 

EvaR napsal(a):
Ahoj Fool.... já teď hledala ten tvůj starý srpen, abych to porovnala a musím zkonstatovat, že oba dva jsou nádherné
si fakt machr
![]()
Mně se možná líbí o malinký kousínek ten původní, protože ta fotka jak tam Elinka sedí se mi moc líbí, ale to fotka prolnutá do pozadí je taky bezvadná...
Fool ty si úžasně kreativní, docela by mně zajímalo co dělaš jako civilní zaměstnání.... tebe si dovedu představit v nějaké redakci, si tak rychlá, originální.....
Není tady
Clare - Našla jsem sadu kitů s konským tématem http://www.yorkybar.estranky.cz/clanky/ … tvi-a-kone
Tak snad udělá radost 
Není tady

no a to ještě nevíte,že.....mám ty srpny 3 

.....ale už to nechám být.....musím maknout na hlavní stránce 
Není tady
ahoj všem , krásné poledne, no u nás - prší,prší prší.
Koukám,vy jste toho včera napovídaly
Dagi - píšeš že si myslíš, že postrádáš talent a šmrnc - to si myslím o sobě taky, a myslím, že si to myslí většina z nás. Ale když to člověka baví, otevře si papír,rámeček,fotku - a tvoří ,upravuje - a ono z toho něco krásného vyleze
Clare - koníci
, taky tě obdivuju, že máš čas a chut něco tvořit. Já toho mám někde plný brejle a to mám o to mám děti jen tři a žádná zvířátka (tím nemyslím děti,ti se někdy jak ta zvířátka chovaj)
Fool - prosím fotečku srpna 
Haničko - den jak má být - kéž by takový dny byly celý rok 
Sillwan - myslíš, že někdo dělá kalendář s 52 LO? Ty jo, ale dalo by se, na příští rok - začít ale už v lednu, týden po týdnu. 
Kalendář je pro manžela, pro naše a asi pro tchánovce - těm nikdy nevím, co koupit. Tedy jestli to vydržím, můj tatka má třeba v listopadu i svátek a narozeniny - a právě jsem mu skoro každý rok kupovala kalendář.
Tak než jsem stačila dočíst - narazila jsem na srpen Fool - Fool nádhera - už nepředělávej
a co ten myslím,že to byl květen - s beruškama - ten si taky předělávala?
Upravil(a) dusička (27. 10. 2008 12:26)
Není tady

Silwy tak já budu taky baba zvědavá
koukala jsem na tvoje resp.Tomáškovo webovky(mimoch. mooooc krásný) a jsou ve slovenštině....ale tady píšeš česky???Jsi tedy slovenka nebo češka??????Jen tak pro mou zvědavost 
sillwan napsal(a):
EvaR napsal(a):
Evi, uplne prvni scrap jsem udelala letos na jare na Velikonoce. Do leta jse jich udelala jen zopar, jak je venku hezky, tak je cloveku lito sedet za PC a po pravde, nejak me to chytlo az koncem leta a uz se vezu... Pro me je to vlastne nahrazka za malovani, od te doby, co se narodil Tomasek, jsem nemela stetec v ruce, maleho mi nema kdo pohlidat, s nim malovat olejovyma barvama nejde a ted cekam druhe, tak je to to same... Takze asi tak...
Fool, na to poslednim srpnu mas super blending...
Není tady
Mně se líbí všechny tři, ale ten poslední - nejvíc - krásně sladěné 
Jako myslím - poslední - ten nejnovější. - blending 
Upravil(a) dusička (27. 10. 2008 12:36)
Není tady
Jj, Dusi, dela. koukni na mmb, tam je spousta holek, co dela stolni kalendar.
Fool, webovky mam v rodnem jazyce. Blending je to, cos provedla s tou fotkou nahore 
Není tady

ahááááááá tak jsem zase chytřejší děkuji 
Dušičko ten třetí jo??????? 

no vy my to teda ulehčujete
a já na vás tak dám 
sillwan napsal(a):
Jj, Dusi, dela. koukni na mmb, tam je spousta holek, co dela stolni kalendar.
![]()
Fool, webovky mam v rodnem jazyce. Blending je to, cos provedla s tou fotkou nahore
Není tady
Fool - já to špatně napsala - a už upravila - myslela jsem - ten třetí jako ten nejnovější
Není tady

joooooooooooooooooooooooo tak to jsem ráda...mě totiž taky 

dusička napsal(a):
Fool - já to špatně napsala - a už upravila - myslela jsem - ten třetí jako ten nejnovější
Není tady
Ahooooj, teda vy jste tu toho zase nažvatlaly
(mimochodem sledujete počet příspěvků, no už zas budu dělat nový domeček 
)
Děkuji všem za pochvalu kalendářů a pozvánky, to jsem tady hodila jen tak pro inspiračku.
Sillwan, vůbec nepochybuju o tom, že by jsi soutěž nestihla, jsi šikovná, tak šup šup téma VODA čeká 
Haničko - ty a puntíky, to se prostě nedá komentovat, je to BOMBA, to je prostě něco, co ti sedí maximálně, je to nádhera nádherná 

(mimochodem, já bych s puntíku neudělal nic, mě by to teda nešlo
)
Fool, srpen parádní, ty jsi prostě nezmar, a velký talent 
Není tady

no jo Andrejko,ale který se líbí tobě? 
AndreaP. napsal(a):
Ahooooj, teda vy jste tu toho zase nažvatlaly
(mimochodem sledujete počet příspěvků, no už zas budu dělat nový domeček
)
Děkuji všem za pochvalu kalendářů a pozvánky, to jsem tady hodila jen tak pro inspiračku.
Sillwan, vůbec nepochybuju o tom, že by jsi soutěž nestihla, jsi šikovná, tak šup šup téma VODA čeká
Haničko - ty a puntíky, to se prostě nedá komentovat, je to BOMBA, to je prostě něco, co ti sedí maximálně, je to nádhera nádherná(mimochodem, já bych s puntíku neudělal nic, mě by to teda nešlo
)
Fool, srpen parádní, ty jsi prostě nezmar, a velký talent
Není tady
Andrej, predstav si, ze uz na tom makam
Misto toho abych si sla lehnout

Není tady
Fool, mě se líbí všechny, fakt. Ale pokud mám vybrat tak nejvíce ten první, kde je malá vpitá do pozadí, ten je bomba 
Není tady
sillwan napsal(a):
Andrej, predstav si, ze uz na tom makam
![]()
Misto toho abych si sla lehnout
![]()
![]()
šikulka
Takže kromě Hanky pošlu bodíka i tobě
(a převálcujem BC
)
Není tady