|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
čarodějka napsal(a):
dagi napsal(a):
čarodějko haničko, myslíš? mě se zdá, že postrádám talent a ten "šmrnc"
. no ale kdybych už ty kalendáře neměla doma a měla bych více času, tak bych je určitě předělala
. i když vlastně ještě si chci nechat 2 dodělat a taky mají tu akci
.
všichni jak jsem pochopila tady začínáte a mě se to moc líbí takže vážně jdete mílovímy kroky a obdivuju vás jak chcete být dokonalý a předěláváte to já tu trpělivost nemám.A my jsme vlastně s Andrejkou začínaly uplně jinak rámečkama gifama skoušely jsme co programy umí a postupovaly pomalu a vy tady máte všichni tak skvělej talent že se bojím že za chvilku sem už nic nedám.

Haničko, na naši obranu musím říct, že my jsme ale začínali úplně od nuly, v době kdy scrap ještě tady u nás moc nebyl, a navíc jsme neměli ani jeden jediný návod....no pamatuješ 

Není tady
Duši.... listopad úžasnej
ani já bych ty fotky nenafotila lépe... kluci jsou holt šikovný po mamince
Fool.... jak Elinka kyne tou ručkou ven z rámečku... to je něco.... a do toho ta koleda... jako živý 
Clare..... ty koně ti opravdu jdou , krásná práce
dneska jsem si na tebe vzpomněla, byli jsme totiž v Chuchli na dostihách.... mně těch koní tedy bylo až líto, jak je túrovali.... ale byli to samí fešáci
.... mám nějaké fotky, tak až čas dovolí zkusím z nich něco udělat, ale dnes už jsem urvaná jak kůň.....a to doslova 
Holky dobrou 
Upravil(a) EvaR (26. 10. 2008 22:21)
Není tady
dagi napsal(a):
andrejko, viděla jsem vůbec tvůj kalendář?
To netuším, já tady dávala něco na ukázku, ještě v prvním domečku, to je už dááááávno 
Není tady
holky, já už taky utíkám do hajan.. přeju krásné inspirativní sny 
.
andrejko, haničko - vždyť vy jste hvězdy
. takové naše průkopnice, že jo? 

andrejko, tak to si bohužel nepamatuju, ale mě se tvůj styl moc líbí, takže bych ti ho určitě vychválila 
.
AndreaP. napsal(a):
čarodějka napsal(a):
dagi napsal(a):
čarodějko haničko, myslíš? mě se zdá, že postrádám talent a ten "šmrnc"
. no ale kdybych už ty kalendáře neměla doma a měla bych více času, tak bych je určitě předělala
. i když vlastně ještě si chci nechat 2 dodělat a taky mají tu akci
.
všichni jak jsem pochopila tady začínáte a mě se to moc líbí takže vážně jdete mílovímy kroky a obdivuju vás jak chcete být dokonalý a předěláváte to já tu trpělivost nemám.A my jsme vlastně s Andrejkou začínaly uplně jinak rámečkama gifama skoušely jsme co programy umí a postupovaly pomalu a vy tady máte všichni tak skvělej talent že se bojím že za chvilku sem už nic nedám.
Haničko, na naši obranu musím říct, že my jsme ale začínali úplně od nuly, v době kdy scrap ještě tady u nás moc nebyl, a navíc jsme neměli ani jeden jediný návod....no pamatuješ
No proto to píšu scrap jako takový jsi jednou našla někde na netu a byly jsme vykulený z toho jak to asi děljí proto to píšu děvčata už mají úplně jiné možnosti než jsme měly my a pamatuju si jak jsem spoustu věcí dělala složitě 
Není tady
clare já tě obdivuju hospodářství k tomu dvojčata no super
a ještě stihneš scrapovat máš můj obdiv.Koukala jsem na koně a našla i kravičky
jako holka jsem si přividělávala o prázdninách v kravíně tak vím co to obnáší jen to dojení 2x denně
Není tady
Dagi, tady například :

Není tady
čarodějka napsal(a):
jako holka jsem si přividělávala o prázdninách v kravíně tak vím co to obnáší jen to dojení 2x denně
Hani, kdyby jen dvojčata, clare má děti čtyři 

Není tady
Jééé, holky, tak se kopu stašíma fotkama (to jak jsem hledala ty kalendáře pro Dagi) a našla jsem i pozvánku, co jsem dělala Káti
Chcete vidět? 

Není tady
AndreaP. napsal(a):
čarodějka napsal(a):
Hani, kdyby jen dvojčata, clare má děti čtyři
no já se klaním všechno stíhat je skvělá
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Jééé, holky, tak se kopu stašíma fotkama (to jak jsem hledala ty kalendáře pro Dagi) a našla jsem i pozvánku, co jsem dělala Káti
Chcete vidět?
http://img3.rajce.idnes.cz/d3/0/930/930 … zvanka.jpg
Jé to je moc hezký
, nevzpomněla by sis, kde jsi našla ty dysneyovky?
Není tady
čarodějka napsal(a):
Andrej ta pozvánka nemá chybu já stále obdivuji tvojí fantazii to já takovou nemám
Haničko, ty kecko, ty že nemáš fantazii? Vždyť jsi daleko lepší než já, huš babo 

Není tady
Tutule, tak to už fakt nevím, odkud, je to dlouho, ale když si dáš do vyhledávače disney, určitě něco objevíš, a nebo pokud já narazím, hodím sem odkaz 
Není tady
holkyto je bomba,všechno co tu ukazujete já jen čumím a fakt vás obdivuju...no snad se mi to taky časem podaří.ještě přijít na to jak zmenšit tu jednu vrstvu aby se mi to nezmenšilo celý...ale už jdu do peřin tak dobrou noc 
Není tady
Dobrou malinkej, já už jdu taky 
Není tady

NO TO JE NÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDHERA 

JÁ CHI TAKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ
tak jsem předělala srpen,ale radši vám to sem nedám ať vás ze mě nepicne,že zas něco předělávám 

AndreaP. napsal(a):
Chcete vidět?
http://img3.rajce.idnes.cz/d3/0/930/930 … zvanka.jpg
Není tady
Dobre rano!
Holky, diky za pochvaly. Jsem hrozne rada, ze mam kalendar hotovy, kdybych delala stolni s 52 tydny, asi bych ho nedodelala. Jsem rada, ze muzu zas delat neco jineho (Andrej, tu soutez Voda takhle mozna stihnu
)...
Dusi, listopad mas super, uz nepredelavej, kalendar se jiste bude libit. Pro koho je vlastne urcenej? Pro vas vsechny nebo pro mamku?
Fool, moc hezky, akorat ten stin za tou rucickou bych dala malinko svetlejsi, takhle pusobi drsne...
Samozrejme, Andrej, Carodejko, moc krasne!
Ted sbiram inspiraci pro PF, ale to si pockam na snih 
Tvorbe zdar a vitam nove cleny!
Není tady
dobré ráno
.
andrejko, tak ten červen si pamatuju na 100%
. moc krásný kalendář, fakt se mi tvůj styl moc líbí
. a ta pozvánka je taky super
.
hani
. mě se ten kit taky moc líbí a asi si ho časem taky dokoupím
.