|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tutule - kolik je synovcovi?
Holky - děkuju
Není tady
Není tady
Fool, no mně to tolik nepřijde, ale jestli máš jinou, tak to zkus i s jinou a pak porovnej...to je rada viď, co ti přidělá práci...
Dusi a kterému?
, ten, co bude dělat kalendáře bude v prosinci 15 a tomu, co mu ho budeme vyrábět 6.
Není tady

Duši ten listopad no to je nádheraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....no amě se to teda líbí,že tam jako nemá tu hlavu celou.....to by bylo moc vyumělkované...je to faaaaaaakt super 

Není tady
no nic tak jsem to odinstalovala a znovu nainstaluju 
ještě prosím jak zmenšit jednu vrstvu???protože se mi to vždycky zmenšilo všechno 
a když je fotka a na té fotce třeba hlava,dá se to nějak ořezat přesně podle té hlavy???
Není tady
jupííí, tak mě už taky přišly odkazy na kity od siťi - vybrala jsem 4
.
a jak tady koukám na ta dílka, mám chuť udělat ten kalendář znovu
. nejsou už někde číselníky na rok 2010??? 
no tak ani ta varianta odinstal a nainstalování mi nepomohla ...když dám soubor,tak tam mám jen nový,create,otevřít,otevřít umístění,otevřít nedávný a ukončit. Jinak na Předvolby mě to nechcee pustit,tím jsem zřejmě ukončila svoji práci s gimpem 
Není tady
Fool-pick napsal(a):
berušky prosím řekněte mi,je ta fotka hodně rozmázlá?????????????Nemlěa bych tam dát jinou?????? Tahle je super že mává,ale zdá se mi dost neostrá...
http://resize.like.cz/images/1225053555 … cKopie.jpg
No tak to je BOMBA, ta fotka je fantastická, jak jakoby leze z toho rámečku ven 

Není tady
dagi napsal(a):
jupííí, tak mě už taky přišly odkazy na kity od siťi - vybrala jsem 4
.
a jak tady koukám na ta dílka, mám chuť udělat ten kalendář znovu. nejsou už někde číselníky na rok 2010???
dagi gratuluju ke kitům a fakt jsi mě rozesmála za rok budeš někde jinde a ty kalendáře na rok 2010 bys stejně vyhodila

Není tady
ahojky, zas nestíhám pomalu vás ani dočíst
mali vítej mezi námi a jak píšou holky, až příjdeš gimpu na kloub, tak to pak půjde samo
duši listopad skvělej
fool fakt žasnu jak jsi dobrá!!!!
ostatní dílka taky krásný
silwan nádherný kalendář, máš úžasný styl
u nás se drobet marodí, jeden z prcků horečkuje, nejstarší syn byl taky nějakej přepadlej, mě zas zlobí močák, manža se trochu společensky unavil, takže den děs
no i tak jsem teď vytvořila další měsíc koníků
Není tady
malinkej napsal(a):
no tak ani ta varianta odinstal a nainstalování mi nepomohla ...když dám soubor,tak tam mám jen nový,create,otevřít,otevřít umístění,otevřít nedávný a ukončit. Jinak na Předvolby mě to nechcee pustit,tím jsem zřejmě ukončila svoji práci s gimpem
Já se zběžně koukla moc Gimpu nerozumím ale sku se kouknout do ,,dialogy" mě přijde že tam to vše je
Není tady
čarodějko haničko, myslíš? mě se zdá, že postrádám talent a ten "šmrnc"
. no ale kdybych už ty kalendáře neměla doma a měla bych více času, tak bych je určitě předělala
. i když vlastně ještě si chci nechat 2 dodělat a taky mají tu akci
.
clare musím tě pochválit že děláš kalendář s koňma to by byla moje starší vnučka nadšená je blázen do koní.Kde pořád bereš ty fotky to je fotíš?
Není tady
Dagi, a víš jak mě svědí prsty, když vidím ty vaše nádherné kalendáře? Jenže já je předělávat už nemůžu, neb mi víc jak měsíc už leží doma vytisklé
A tak jsem se rozhodla pustit do PF 
Není tady
dagi napsal(a):
čarodějko haničko, myslíš? mě se zdá, že postrádám talent a ten "šmrnc"
. no ale kdybych už ty kalendáře neměla doma a měla bych více času, tak bych je určitě předělala
. i když vlastně ještě si chci nechat 2 dodělat a taky mají tu akci
.
všichni jak jsem pochopila tady začínáte a mě se to moc líbí takže vážně jdete mílovímy kroky a obdivuju vás jak chcete být dokonalý a předěláváte to já tu trpělivost nemám.A my jsme vlastně s Andrejkou začínaly uplně jinak rámečkama gifama skoušely jsme co programy umí a postupovaly pomalu a vy tady máte všichni tak skvělej talent že se bojím že za chvilku sem už nic nedám.
Není tady
andrejko, viděla jsem vůbec tvůj kalendář? 
Clare koníci super, obzvlášť to oko dole je hodně efektní 
A duši, další list kalendáře paráda 
A koho jsem zas vynechala a nepochválila?
Nevím, jsem sklerotik, preventivně chválím všechny přítomné 

Není tady
clare napsal(a):
Hani my máme koníky doma, takže s fotkama není problém
No jo tak to vysvětluje vše tak to by Terka záviděla taky chce svého koně 
Není tady