18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
clar děkuji a ořez je tady http://www.baby-cafe.cz/modules.php?nam … amp;pid=79 ale hodně taky gumuju,někdy se to oříznout nedá
clare napsal(a):
taky přidávám své dílko, ale nic moc, dneska mě kluci děsně zlobili, teď zase zlobí starí
jestli já to vechno stihnu, netuím
fool jak dělá ten ořez, jetě jednou prosím návod, díky a jsi fakt ikulka, má neskutečný talent
http://resize.like.cz/images/1224244168c.jpg
Není tady
spirulko nala jsem to tady na něch stránkách,ale přesně nevím,jestli chce můu ti něco poslat a ten stromek je z těch ruských stránek
spirula napsal(a):
Fool, odkud jsi čerpala na to vánoční přání?
Není tady
Jééé, nový domeček Holky, vy normálně čarujete, nááádhera
Tak sem dám dotaz, co mi vrtá hlavou a nevím jak na to: tuím, e to měla tehdá Leda - jak udělám, e mám černobílý obrázek a jen nějaký detajl barevný? A jak se dělá kdy je něco jakoby vpité do pozadí? (Tutulko, má to na první straně a moc se mi to líbí )
Upravil(a) Verčulka (17. 10. 2008 15:24)
Není tady
konečně jsem se sem taky dostala
Není tady
teď koukám,e musím doopravit rámeček kolem fotky
Není tady
vzpomínka na léto
Není tady
Holky moooc hezké.
Čarodějko, ta fotka se spoustou postaviček je kouzelná.
Laufey, hezký leden i srpen
Clare, Sillwan, moc hezké oba měsíce.
FOol, to přání je krásné.
Upravil(a) spunt (17. 10. 2008 15:38)
Není tady
Spirulko má to tam...jsem to musela poslat ve 4 meilech tak se nelekni
Není tady
Verčulka napsal(a):
Jééé, nový domeček Holky, vy normálně čarujete, nááádhera
Tak sem dám dotaz, co mi vrtá hlavou a nevím jak na to: tuím, e to měla tehdá Leda - jak udělám, e mám černobílý obrázek a jen nějaký detajl barevný? A jak se dělá kdy je něco jakoby vpité do pozadí? (Tutulko, má to na první straně a moc se mi to líbí )
verčulko, oba ty návody jsou na baby café, někde jsem tam na to narazila . a ta čb fotka s barevnými detaily se mi taky moc líbí .
laufey, moc hezké . jen u toho srpna si posuň číselník o něco vý, to by ti 100% při vyvolávání ořízli.
Fool... dík, pak na to mrknu...
Holky, na mmb v diskuzi jsem se včera dočetla, e u 24print budou mít akci na kalendáře, e budou za 99Kč
Není tady
Luci... já to tam zapomněla napsat.... prý do 14 dnů
Není tady
ahoj holky . jsem jen na skok, musím se jít rychle okoupat. mana uspává, tak doufám, e to zabere . konečně jsem zase něco vypotila. co na to říkáte? není tam těch elementů moc, mám něco ubrat?
.
Upravil(a) Leto 07 (17. 10. 2008 19:27)
Není tady
Ledo zapoměla jsi se odhlásit z léta!!!!!!!
taky bych prosila radu, ráda prolínám fotečku do pozadí, ale nevím proč mi teď přitom zlobí gumování, kdy gumuju, tak gumuju vechny vrstvy a do běla, ale jen u fotek, nechápu co dělám blbě, nesetkala jste se s tím některá?
Není tady
dagi napsal(a):
laufey, moc hezké . jen u toho srpna si posuň číselník o něco vý, to by ti 100% při vyvolávání ořízli.
díky,jetě to vechno budu kontrolovat, ne to polu do tisku
Není tady
Ahoj holky , blahopřeju k třetímu domečku.
Vechny máte krásné výtvory
Přikládám pár fotek z focení Bereniky
Verčule - Je mnoho způsobů jak to provést, jde ot to co a jak chce aby to dopadlo, napi víc.
Není tady
Ahooooj a hezký večer ,
Ledo to jsou nádherné fotky, tohle bych chtěla umět, takové fotky se pak scrapujou jedna báseň
Dagi, nádherná těhu-fotečka
A vichni ostatní - jedna nádhera za druhou, jste tady holky nejikovnějí
Není tady
dobry vecer
tak sa tu ukazujem zasa za sto rokov co hovorite na brezen, je taky jednoduchsi ale neviem co tam pridat aby zas nebol preplacany
vase vytvory su zase na jednicku s hviezdickou mam sa co este ucit
trochu mimo temu fool tak filipek sa nadalej budi v noci ale teraz kvoli ryme, takze uz druhu noc vstavam co 20 minut a uspavam a odsavam... minulu noc pil 3xmlieko, takze s tym pitim sme na tom asi rovnako nastastie nemava dvojhodinove nalady na hranie..ale len pol hodinove cumakovanie a sedenie a plakanie
Upravil(a) stvorlistok (17. 10. 2008 19:50)
Není tady
Dagi krásná fotka s bříkama
Stvorlistku srpen je krásný
Není tady