29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Fool - to je krása , moc se ti topovedlo.
čarodějko - krásný veselý
čepičky jsou na ruzkých stránkách,třeba tady je jedna http://i013.radikal.ru/0712/0b/e22743642e7a.png
Není tady
Fool, ty brďo, no to je nádhera Jsi fakt moc moc dobrá
Není tady
dusička napsal(a):
čepičky jsou na ruzkých stránkách,třeba tady je jedna http://i013.radikal.ru/0712/0b/e22743642e7a.png
Joj, to je super čepka Jinak souhlas, taky na ně nárážím často, jen si vzpomenou kde.....to je asi tím věkem, skleróza se hlásí
Není tady
si to budu tiskonout sama....kalendáře ne,ale tohle jo....fotky si taky tisknu
Tutule napsal(a):
Myslíš, že to pak jde? Poslat to do fotolabu ve formátu A5 a říct, že to chceš na 9x13? Mně se v tom A4 a A5 taky dělá nejlíp...
Není tady
Dusi děkujiiiii je opravdu kráááásnáá,zkusím to tam dosadit
jinak děkuji všem
Není tady
zlatíčka tak vás prosím o názor-s čepičkou nebo bez????????
manželovi se to s čepičkou nelíbí....prý je dost vidět,že tam jako nepatří
Upravil(a) Fool-pick (17. 10. 2008 13:05)
Není tady
Fool, tak můj názor - mě se třeba ta čepička líbí, akorát by bylo třeba jí upravit ve smyslu barvy, ať tak nerazí, takže zkusit nakolorovat do barvy dupaček, co má malá na sobě, například. Jinak je fakt, že hezké je to s čepičkou i bez čepičky, obojí je prostě super
A další postřeh, uprav oči u malé, máš je červené
Není tady
kujuuuuuuuu
AndreaP. napsal(a):
Fool, tak můj názor
- mě se třeba ta čepička líbí, akorát by bylo třeba jí upravit ve smyslu barvy, ať tak nerazí, takže zkusit nakolorovat do barvy dupaček, co má malá na sobě, například. Jinak je fakt, že hezké je to s čepičkou i bez čepičky, obojí je prostě super
A další postřeh, uprav oči u malé, máš je červené
Není tady
Není zač, od toho to tady přece máme, abychom si radily a pomáhaly
Není tady
Fool-pick napsal(a):
no jo jenže kolorovat-to ještě neumííím
Sakriš, a ty děláš v gimpu, že? S tím já neumím, dělám v Adobe Musíme počkat na nějakou gimpařku
A nebo co třeba tu čepičku zesvětlit, nejde to?
Není tady
Fool, co tohle, nepomůže to?
http://digiscrap.baby-cafe.cz/gimp_kolo … ovani.html
Není tady
Fool... Já chtěla říct to samé, že čepička dobrá, ale trošku ji poupravit, aby tak nezářila
Andrejko, jak se ve photoshopu upraví červené oči?????
Není tady
Ahoj holky. Preji hodne kreativity do tretiho domecku
Fool, ja bych tu mikulasskou cepicku taky nedavala, je to jako pest na oko. Bez se mi to libi vic. Vanocni atmosferu to ma tak jako tak.
Ja vam sem hazim listopad...
Není tady
Fool, no, takhle bych to ustala.
Není tady
silwan krááááááááááááááásný fakt moooooooc
sillwan napsal(a):
Ahoj holky. Preji hodne kreativity do tretiho domecku
![]()
Fool, ja bych tu mikulasskou cepicku taky nedavala, je to jako pest na oko. Bez se mi to libi vic. Vanocni atmosferu to ma tak jako tak.
Ja vam sem hazim listopad... http://resize.like.cz/images/1224242717November.jpg
Není tady
Fool, diky. Zatim se snazim udelat vsechny mesice a pak jeste budu eventualne dodelavat nejake drobnustky, vyladovat, ale nejpozdeji prvni listopadovy tyden to chci poslat. Takze makam jak fretka
Jestli stihnu, hodim sem jeste cerven.
Není tady
jo to jsme na tom stejně,jenže já mám teprve 2 měsíce
sillwan napsal(a):
Fool, diky. Zatim se snazim udelat vsechny mesice a pak jeste budu eventualne dodelavat nejake drobnustky, vyladovat, ale nejpozdeji prvni listopadovy tyden to chci poslat. Takze makam jak fretka
Jestli stihnu, hodim sem jeste cerven.
Není tady
spirula napsal(a):
Fool... Já chtěla říct to samé, že čepička dobrá, ale trošku ji poupravit, aby tak nezářila
Andrejko, jak se ve photoshopu upraví červené oči?????
Spirul, je tam na to přímo funce, ale je až od verze 9 a výš, nevím jaký máš Photoshop.
Není tady
Fool, takhle je to mnohem lepší
Sillwan nádhera
Není tady
Fool, v klidu, ja jsem teprve v polovine
Tak mi prcek dovolil dodelat i cerven -
Není tady
taky přidávám své dílko, ale nic moc, dneska mě kluci děsně zlobili, teď zase zlobí starší
jestli já to všechno stihnu, netuším
fool jak děláš ten ořez, ještě jednou prosím návod, díky a jsi fakt šikulka, máš neskutečný talent
Upravil(a) clare (17. 10. 2008 13:49)
Není tady
Fool, odkud jsi čerpala na to vánoční přání?
Není tady