29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Leni a tatínku, hrozně moc Vám gratulujeme k Dorotce a přejeme hodně štěstí a pohody do společných dní
Není tady
Ahoj Leničko moc moc gratuluji k Vaší Dorotce, přeji Vám všem 3 hodně zdraví, pohody, lásky a všeho , co si přejete
a už se těším na fotečky:supr:
Není tady
Milá Leničko a Dorotko,
z celého vám přeju hlavně hodně zdraví, štěstí už máte obě u sebe(maminka Dorotku a Dorotka maminku).
Není zřejmě na babinetu jiná maminka, která by s takovou trpělivostí a laskavostí pomáhala všem ostatním snažilkám a těhulkám, ačkoli sama čekala tak dlouho na vysněné mimi...
Dorotka bude určitě po tobě,
takže se zrodila žena s velkým Ž...GRATULUJU
Není tady
Uff to byl teda nervák , ale když jsem si to v práci dneska ráno přečetla, tak mi málem ukápla slzička
Leni strašně moc gratuluju a přeju z celého srdce Dorotce, tobě i tatínkovi jen to nejlepší
Není tady
Leni moc a moc gratuluju a přeju celé rodince hromadu štěstí a zdraví .A
od Filípka pro Dorotku
Není tady
Leni gratuluji, přeji hodně zdraví a štěstí, spokojenou rodinu, dala si malá na čas, ale o to krásnější má míry
Není tady
No, hurááá!!! Leničko strašně moc gratuluju!!
Holka zlatá a je to!! Máš ji konečně u sebe!!
Dorinko a Leni- hodně moc zdravíčka a ať už je vám i s tatínkem jenom dobře!!
Není tady
milá Leni, tak ses konečně dočkala, moc ti gratuluju a přeji, at jste všichni spolu štastni-)
Není tady
holky fotky Dorotky najdete na http://mufina1.rajce.idnes.cz/Dorotka/
Není tady
no huraaaaa huraaa, moc gratuluju.. at Dorka pekne roste chi chi
Není tady
Veliká gratulace k Dorotce
Už jsem skoro poslední
Leni gratulujíííííííí Dorotka má skvělou mamču
Není tady
Leníku, Konečně, konečně, celou dobu jsem byla jak na trní, nemohla jsem se dočkat až ten tvůj pokládek konečně spatří světlo světa. Posílám ti tu nejkrásnější gratulaci, jsem moc a moc šťastná že všechno špatné, čím jsi si prošla se takhle v krásné obrátilo. Přeji ti hodně moc štěstíčka, lásky a krásného žití s tvou sladkou dceruškou Dorotkou!!!!
Není tady
Leni i když opožděně tak ze :hjarta:gratuluji a přeji vám oběma moc štěstí
Není tady
Leni - tak ještě i sem - mooc veliká gratulace k malé Dorince - mmch je náádherná
- i když si teda, kočenka, dala na čas!!!
Přeju zdravíčko a štěstíčko a hezky si to maminkovství užívej!!!
Jinak tím sledováním vašeho - porodního příběhu - se určo zvedla Babinetí účast na max!!!
Upravil(a) Berka (19. 10. 2008 9:56)
Není tady
Leni moc vám gratuluji k vytoužené Dorotce, je to moc krásná holčička!!! Tak ať vám dělá jen samou radost
Není tady
Již jsem téměř nechodím, ale tohle je velká zpráva! Lenička nás držela coby snažilky vždycky nad vodou a teď se konečně i jí splnil ten největší sen a stala se maminkou! Moc, moc všem třem gratuluji k vytvoření krásné rodinky a hodně štěstíčka a zdravíčka i do budoucna!!
Není tady
ahoj holky, strašně moc všem děkuju za gratulace a krásná slova...
Dorotka je náš poklad - je fakt moc hodná a doufám, že jí to zůstane i po tom, co se zbavíme malé novorozenecké žloutenky
Není tady
jééééééééééé achooooj Leňajskuuuuuuuuuu a ještě jednou - gratulka, gratulka, veeeeeeeeeeeliká gratulka k té nááádherné princezně
Není tady