29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám milou povinnost ohlásit Vám krásnou zprávičku:
Dorotka, Dorinka, naše milá malinká, vykoukla ven od maminky (dnes v 19:52) schovala se do peřinky. Váhu 3,6 kg, míru 52 cm píšu Vám a už k ní zase pospíchám. L+P
Leni veliká gratulace, užívej si to maminko
Není tady
No tak sláva, nejsledovanější porod babinetu už proběhl a Dorča je konečně mezi námi Takže Leničko moc a moc gratuluji a přeju oběma hodně zdravíčka a v životě jen samé štěstí
Upravil(a) račice (16. 10. 2008 21:57)
Není tady
No to je krásná zprávička, z celého gratuluju statečné mamince, maličké Dorince a pyšnému tatínkovi a přeju hromadu štěstí a šťastných společných chvil
Není tady
Leničko, to je úžasnááá zpráva
Kdysi mi vyprávěla maminka, že čáp létá po světě a rozdává miminka.
Někdy kluk, jindy zas holčička a Vám prý do domu přibyla maličká.
Máte to největší štěstí na světě, není nic hezčího, než úsměv dítěte.
Hodně štěstí a zdraví celé vaší rodince.
Není tady
Leni, tak moc gratuluju, že se povedlo. Snad to nebylo moc velké trápení. Hlavně že máš Dorču už u sebe. Těšíme se na fotočky a nějakou tu slohovku
Není tady
Moc a moc gratulujeme užívejte si to!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Lenčo a Dorotko, moc gratulujeme že jste ot po takový době zvládly. Teď už vás čekají samý radosti posíláme hubana
Není tady
Leni preju tomu vasemu malemu zazraku hodne stesti ,zdravi a spoustu lasky a cele vasi rodince to same
Ani nevis jak jsem rada ,ze jste se dockali
Není tady
Moc a moc gratuluju k uzlíčku štěstí. Snad to šlo nakonec přežít, ale musela to být pořádná fuška, uf! Dorotko - teď už budeš na maminku hodná, viď!
Není tady
Leni moc gratuluju k Dorotce - přeju vám oběma vše nej nej nej, holky konečně
Není tady
Leníčkuuu...tak konečně,huráááá...moc gratuluju
Přeju ti,mamko,ať se vám daří,ať se má to vaše vatoužený klubíčko krásně k světu,ať tě to mateřství baví a užíváš si ho...prostě ať jste šťastní a zdraví celá rodina
Není tady
Huráááááá, Leničko moc moc gratuluji k holčičce a přeji teď už jen samou lásku a radost
Není tady
Taky moc gratuluju, konečně se holky dočkaly! Přejeme hodně zdravíčka, mamce hodně mlíčka a jenom samé radosti
Není tady
Leni, to teda byla fuška, už se mi o Vás i zdálo
Dorotka ti ale určitě teď všechno to trápení vynahradí
Přeju Vám moc moc štěstí a hlavně zdraví
Není tady
Supéééér, už jsem gratulovala i na podzimňátka, tak ještě tady - Leni posílám ohroooomnou gratulaci k narození Dorotky a přeju samé štěstí
Není tady
jééééééé, to jsou báječné zprávičkyyyyy !!!!!!!
Leničko mocinky moc gratuluju, strašlivě Ti to přeju po tom všem, co sis zkusila
ať vám to sluníčko roste do krásy a dělá jen a jen radost
Není tady
Velke gratulace! Preju hodne zdravi a mlicka!
Není tady
Moc a moc gratuluji hodně štěstíčka a mlíčka
Není tady
Tak Leni,konečně jste se dočkali. Přeji Tobě, Dorotce i tatínkovi hodně štěstí,zdraví a společné spokojenosti a radosti. Užívej si radosti.
Není tady