18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
já dávám i teplý večeře,třeba co zbyde od oběda,někdy polívku,vajíčka,pudink,někdy koupím skleničku s výivou
Není tady
no u nás se zatím milujou kae veho druhu, take zatím pohodička... ale jinak bych to řeila taky tím, co zbyde od oběda, nebo ten chleba, rohlík s něčím, nebála bych se i skleničkových výiv, jak píe Lucííí.
Není tady
Ahoj Oskarko,
taky mame prevazne studenou veceri (pak pred spanim jeste malou lahev mleka).
Stridam chleba, rohlik, sladke pecivo (makovka a pod.) - natiram maslem, syrem, lucinou, cottage cheesem, marmeladou, miluje rajcata, takze klidne sni cele rajce s pul krajcem chleba, pomazanky - treba vajickovou... Nebo kdyz mam kynuty kolac s tvarohem nebo povidlama... podle toho, jestli uz mel neco sladkeho pres den nebo ne... Nekdy polivku od obeda, nebo testoviny, ty miluje, kase a sklenicky mi uz Tomi davno odmita...
Není tady
no a někdy jde spát hladová,protoe jíst nechce u nepije ani mlíko a kae taky jíst nebude..take sklenička to někdy jistí,tu sní pokadé
Není tady
Tak u nás je k večeři mlíčko s kaí od Nestlé a pak jetě ochutnává od nás co máme my. Mana v práci nejí take máme teplé večeře, a tak Kája větinou "zobe" s námi
Ona je teď trochu kyselina take zdlábne vechno na co přijde
Není tady
A co třeba nějaká zelenina nebo ovoce?? A k tomu třeba ten rohlík s máslem a unkou??
Není tady
Tak u nas jedine polivka, maso, 2x do roka kase, obcas zbytek od obeda a vyjimecne ji staci krajic chleba s necim namazany .... mliko mi vypije pouze nad ranem kdyz je jeste v deliriu, jinak ho nepozre a jogurtem nebo pecivem nebo necim sladkym bych ji opravdu neuctila Taky mi prijde, ze to ma strasne fadni, ty vecere, kdyz porad ji ty polevky, obcas dostane treba i parek nebo tak neco....a prijit na ni se skleckovym jidlem, tak to po me hodi jedla to do nejakych 10, 11 mesicu a pak uz to nechtela Doba kasicek k vece taky pominula, ty mela od 5 mesicu do roka, tak chapu, ze se toho zajedla, ale sladka jidla mi neji ani k obedu, proste je masova
Upravil(a) Svedka (16. 10. 2008 21:22)
Není tady
U nás chleba s máslem,se sýrem (s veselou krávou i s plátkovým), někdy polívka nebo omáčka od oběda, kae málokdy, dneska jsem dělala tousty - a jak dlabala. Před spaním má jetě sunar (někdy, kdy má odpoledne svačinu - ovoce s něčím, nebo nějaký pamlsky, večeři nechce, ale sunar neodmítne nikdy.
A jetě jsem chtěla napsat, e dětem nevadí jednotvárná strava
Upravil(a) dusička (16. 10. 2008 21:26)
Není tady
Tak to má pravdu Dui, nae malá by mohla být ivá jen na polívkách. Ráno, v poledne i večer
Není tady
Přidávám se k polívkovým, nae Kája taky můe polívky pořád ;-)
Není tady
A ten chleba nebo rohlík krájíte na "vojáčky" nebo u to umí jíst v ruce celý...
Není tady
U nás jsou večeře taky větinou teplé, protoe manel nemá v poledne teplé jídlo. Kája jí větinou s náma, akorát kdy máme např. houbový gulá, má svoje jídlo. Sladká teplá jídla taky nemusí, miluje taky polévky, to kolikrát nechce ani druhé jídlo. Pořád jen křičí: přidá přidá....tak máma holt přidá a je to. Ale na jednu stranu jsem ráda...do polévek dávám hodně zeleniny a dělám jen domácí, take vím, co jí.
Nejoblíbenějí jídlo je ale dětský párek, na druhém místě cuketové placičky a na třetím palačinky s tvarohem. To je jak divá.
Není tady
Jééé, tak my to máme pořád bez starostí. Mía si kadý večer dá 200ml řídí kae z láhve. Jinak předtím vdy zobe večeři se mnou.....
Není tady
Tak koukám e nejsme jediný polívkový... tou ta moje princezna nepohrdne nikdy. Občas to proloíme těstovinama, ale kae, mlíko nebo pečivo s něčím namazaný ani náhodou.....
Není tady
tak je fakt, e my jsme na tom teda podobně. Chleba, rohlíky, něco od oběda, jogurt s rohlíkem, chleba ve vajíčku, míchané vajíčka.... plus v postýlce mléko.
Zvládá si kousat chleba i rohlík v celku, ale teď u nás naprosto bodují vojáčci napíchaní na jednohubkové pejličky.
Jídlo je vdy formou hry.
Není tady