Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 15. 10. 2008 19:50

Isabel
♥♥♥♥♥♥-
Web

Au-pair - poraďte

Ahoj všem, je mi 25 let a chtěla bych odcestovat do zahraničí jako Au-pair. Protože umím jen německy, potřebuji
německy mluvící zemi. V Německu mají možnost dělat Au-pair jen holky do 24 let - info od agentury.
Takže mi zbývá vybrat jedině mezi Rakouskem a Švýcarskem. Moje otázka na vás je - dělala jste některá Au-pair a kde, jak jste byly spokojené, od jaké agentury jste měly tuto praci zprostředkovanou.
Já jsem si vybrala agenturu Jana, kdyby jste mi někdo o ním mohl napsat nějakou info byla bych moc vděčná!!!
Děkuji všem předem smile

http://lagf.lilypie.com/oWpsp2.png
http://lb2f.lilypie.com/sS4Ip2.png
http://lmtf.lilypie.com/xmqep1.png

Není tady

#2 19. 10. 2008 19:08

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Re: Au-pair - poraďte

Isabel napsal(a):

Ahoj všem, je mi 25 let a chtěla bych odcestovat do zahraničí jako Au-pair. Protože umím jen německy, potřebuji
německy mluvící zemi. V Německu mají možnost dělat Au-pair jen holky do 24 let - info od agentury.
Takže mi zbývá vybrat jedině mezi Rakouskem a Švýcarskem. Moje otázka na vás je - dělala jste některá Au-pair a kde, jak jste byly spokojené, od jaké agentury jste měly tuto praci zprostředkovanou.
Já jsem si vybrala agenturu Jana, kdyby jste mi někdo o ním mohl napsat nějakou info byla bych moc vděčná!!!
Děkuji všem předem smile

Ahoj Isabel, já jsem jako aupair nikdy nepracovala, ale zkus se podívat na Babinetu do " International Forum" sekce Německý jazyk. Pár holek tam bylo jako aupair v německy mluvících zemích, tak ti snad poradí smile
S.

Není tady

#3 19. 10. 2008 20:06

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Re: Au-pair - poraďte

Delala jsem aupair v USA dva roky a ted jsem v Irsku jako Mother`s help (pracuje vic hodin a ma vic prace nez aupair). Sla jsem pres agenturu Coolagent a byla jsem s nima moc spokojena. Jinak na jejich strankach , ze v Rakousku berou od 18-27 let. A pochopitelne tam pisou i to, ze musis mit predchozi zkusenost ale nelekej se toho, pisou to vsude ale neni to vzdy a u vsech rodin prisna podminka. A stejne to obcas byva i s anglictinou. Nekdy fakt staci jen zaklady a uchytnes se, je to vetsinou na pozici aupair, ktera je za min penez a zacatky jsou tezsi nez kdyz jazyk uz umis ale da se.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí