|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Chtěla jsem se vás optat... Několik let dělám kokosové strojkové cukroví, ale ikdyž začnu s pečením o dost dopředu nikdy mi nezměkkne. :butter:Nemáte prosím někdo recept???
MOC MOC děkuji Radka
Není tady
říká se že se má dát do té krabice rozpůlené jablko ale já to nemám vyzkoušeno, mně cukroví vždycky změkne, jestli máte v bytě nebo kam ukládáš moc suchý vzduch takto asi nepomůže
Není tady

Kokosové věnečky.
20dkg hl. mouky, 20 dkg tuku, 8 dkg mletý cukr, 20 dkg mletý kokos, 1 malé vejce, 3 lžíce kakaa - nemusí být.
Smícháme sypké přísady, dáme vejce a rozdrobíme změklý tuk. Vypracujeme těsto. Na masové strojku vytlačujeme tvořítkem.
Konce cukroví - pokud je bez kakaa máčime v polevě.
Pokud mám cukroví s kakaem, máčím v polevě z bílé čokolády. 1 čokoláda, půl kostky tuku 100%.
Strojkové cukroví.
50 dkg polohr. mouky, 14 dkg kokosu, 25 dkg tuku, 20 dkg cukru, l vejce.
Postup je stejný jako u předešlého receptu. 

Není tady