1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Můete mi prosím poradit jaký dárek mám koupit 9 letému klukovi? Nemám vůbec ponětí. Rád hraje na PC hry, ale to bych mu kupovat nechtěla.
Není tady
A co třeba nějaký autíčka, nebo kníky pro děti.
Není tady
tak na kníku jsem taky myslela, autíčko to nevím jestli by si s ním hrál
Není tady
my jsme loni koupili synovi házedlo - letadlo. Letos má 10 let. A musím říct, e si s ním vyhraje.
Není tady
Nevím kolik chce inestovat do dárku.jestli můu doporučit kníku, tak u nás byla dobrá investice do Rychlých ípů - komix.Syn bohuel moc nečte , taky je u nás byl a je přednějí PC:
Není tady
A co je to prosím Tě přesně to házedlo?
Kníky čte, to je fakt, přečetl prý Harryho Pottera:) Jinak jsem myslela tak cca 300Kč
Není tady
Taky je dobré CD s mluveným slovem třeba zrovna s Rychlými ípy, nebo něco dobrodruného, pohádky atd. Docela jsem s tím měla doma úspěch.
Není tady
a co treba elektricke masiky?? Milovala jsem je ja, miluji je moje deti a dokonce i manzel
Není tady
díky holky, po něčem se podívám.
Dito, ty mainky jsou asi docela drahé
Není tady
Barus, ja nevim mam je doma po me, jeste z doby, kdy mi bylo 5
Není tady
Nějaký pěkný flash disk? Teď jsou k dostání různé tvary a barvy, kdy má kluk rád PC...
Není tady
Házedlo - je to letadlo z tvrzeného polystyrenu. Velikost asi 50 cm. (tvary a velikosti mohou být různé a od toho navazuje i ceno od 40 - 500) A háe se s tím třeba jako s létajícím talířem, jen ten let je jiný, prostě tak nějak plachtí
Není tady
Bety a Deves díky to jsou fajn nápady:)
Není tady
Baru a co takhle nějakého domácího mazlíčka, třeba bílou myku
Není tady
Dixi
On u má doma kocoura, a 2 křečky, tak by to asi neprolo:(
Není tady
Barusja napsal(a):
Dixi
![]()
On u má doma kocoura, a 2 křečky, tak by to asi neprolo:(
No já jen, e my ty myi máme u dvě - mě snad picne
A ví jak se jmenují? Krytof a Andrea
Není tady
Vy dvě myi , my dvě kočky a jetě by chtěl jednu Britskou, dvě činčily a jetě nutně potřebuje veverky a diví se proč je nemůu mít v lonici , kdy nikde jinde u nemáme míto. A to mu bude 15 let!!!
dixina napsal(a):
Barusja napsal(a):
Dixi
![]()
On u má doma kocoura, a 2 křečky, tak by to asi neprolo:(No já jen, e my ty myi máme u dvě - mě snad picne
Není tady
Romča napsal(a):
Vy dvě myi , my dvě kočky a jetě by chtěl jednu Britskou, dvě činčily a jetě nutně potřebuje veverky a diví se proč je nemůu mít v lonici , kdy nikde jinde u nemáme míto.
A to mu bude 15 let!!!
dixina napsal(a):
Barusja napsal(a):
Dixi
![]()
On u má doma kocoura, a 2 křečky, tak by to asi neprolo:(No já jen, e my ty myi máme u dvě - mě snad picne
Romi a proč nemůe mít v lonici veverky ? A bude přemýlet kam s jejich výběhem pamatuj na FS
.
Upravil(a) aprill (15. 10. 2008 20:09)
Není tady
Barusja napsal(a):
Můete mi prosím poradit jaký dárek mám koupit 9 letému klukovi? Nemám vůbec ponětí. Rád hraje na PC hry, ale to bych mu kupovat nechtěla.
Nenapsala jsi kolik chce do dárku investovat, já jsem klukům v tomto věku kupovala -lego, společenské hry, knihy, DVD, knihy, malého chemika (ten byl u nás velmi oblíbený), nedávno jsem viděla něco podobného a dítko vyrábělo elé bonbonky, skateboard, různé karty .
Není tady
Do lonice patří jiné zvíře.
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Vy dvě myi , my dvě kočky a jetě by chtěl jednu Britskou, dvě činčily a jetě nutně potřebuje veverky a diví se proč je nemůu mít v lonici , kdy nikde jinde u nemáme míto.
A to mu bude 15 let!!!
dixina napsal(a):
No já jen, e my ty myi máme u dvě - mě snad picne
A ví jak se jmenují? Krytof a AndreaRomi a proč nemůe mít v lonici veverky
? A bude přemýlet kam s jejich výběhem pamatuj na FS
.
Není tady
April, tak to 300Kč. A díky za náměty:)
Není tady
Dixi, to jsou teda jména:) My máme osmáky Chipa a Dalea.
Není tady