6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj maminy, chtěla jsem se zeptat na kojicí poltář - jak jste spokojené atd? Já si ho u Miky nekoupila, ale u kamarádky jsem ho viděla a moc si ho chválila. Tak bych si ho u dalího prcka chtěla pořídit, ale teď nevím, jestli tu náplň s těma polyst. kuličkama nebo molitanovou náplň???? Děkuji za info...
Není tady
Kojicí poltář je skvělá věc, koupila jsem si ho u jako těhu a v posledním trimestru jsem se na něm povalovala pořád . Já mám s kuličkama, ale tam musí počítat, e se ti a 30 % náplně smrskne, protoe ty kuličky jsou polystyren či co a tou váhou je serotuje . Take nakonec jsem musela doplnit speciální vycpávkovou hmotou, take mám 2/3 kuliček a 1/3 vycpávkového materiálu . Take jestli půjde do kuliček, rovnou si kup náhradní náplň, a můe doplňovat .
já mám taky poltář s kuličkama, měla jsm ho jetě v těhu a jsem s ním spokojená. ale jak pí Lvice, chce to mít náhradní balík kuliček a občas dosypat.
Není tady
Já ho nemám a teďka si říkám, e je koda, e jsem si ho nepořídila dříve, teďka u je asi pozdě, nevím jak dlouho budu kojit, a u je asi zbytečnej.
Není tady
anet,
za sebe......
U prvního dítka jsem ho neměla, u druhýho ano, teď jsem ho zase neměla a vůbec mi nechyběl.... A musím říct,e jsem ho ani moc nepouívala... teď si vystačím s obyčejným poltářem za 80,- ...
Kdy jsem ho měla,tak se tady u nás jen zbytečně válel....
Není tady
Tak já jsem si ho na doporučení vech koupila u u prvního a pouila jsem ho pouze v těhotenství na podloení kolenou a takovou slubu udělá i obyč poltářek. Jinak se mi pořád někde válel a vzhledem k tomu, e je dost velký, tak i překáel. Take kdy kamarádka projevila přání ho mít, tak jsem jí ho dala a teď u druhého mi vůbec nechybí. Pokud má monost, tak si ho prvně vyzkouej a pak kdytak kup, jinak je to zbytečná investice.
Není tady
Kdyby mělo být podle mých zkueností tak bych ho spí nazvala těhotenský poltář Měla jsem ho v posledním trimestu a bez něj bych se nevyspala. Buď jsem ho měla pod kolenama a nebo kdy jsem spala na boku tak jsem si s ním podkládala nohy a břicho. Tak nějak jsem se kolem něj obtočila a na to měl ideální tvar. Malé poltářky mi pořád padaly. Na kojení mi moc nesedl, ale i tak jsem ho pouívala jako ohrádku kolem leícího miminka nebo jako takovou mobilní zábranu, aby mi nespadl z postele. Za sebe na něj nedám dopustit.
Není tady
Ja mam kojici polstar uz z doby predtehu. Nejdriv jsem nevedela, co s nim, ale ted jsem za nej moc rada. Strasne me boli zada a skoro nespim, v noci pendluju mezi posteli a gaucem a ten polstar taham furt s sebou. Bud si s nim podlozim zada, nebo nohy, hlavu..... a taky jedine s nim muzu lezet na zadech. Jinak se dusim a omdlivam.
Az budu kojit, tak ho asi taky dost vyuziju. jednak se na nej da pokladat mimis a jednak se s nim daji perfektne vyztuzit zada
Jo a mam bambusovou vypln.
Není tady
Tak já ho měla v prvním těhotenství, taky jsem si v něm ráda lebedila, bohuel na spaní to nebylo, protoe byl z těch polystyrenových kuliček a pořád to ustilo, co mi lezlo na nervy... Na kojení jsem ho nepouívala, ale pak byl ikovný na podloení miminka, později podpěra opři sezení. Kamrádka měla látkový (asi molitanový) a ta se bez něj nehla, tak jsem jí pak trochu záíviděla, e ona si pořídila molitanový a já ustivý s kuličkama A taky jsem pak doplňovala kuličky, hodně se slehl, ale dají se normálně dokoupit na inernetu...
Není tady
Měla jsem ho u Adama, ale v těhotenství mi v posteli zavazel a při kojení jsem si s ním nevěděla moc rady. Navíc jsem stejně nejčastěji kojila v lee.
Není tady
Měla jsem ho u v těhu - na spaní byl suprovej. Ale kojit jsem se s ním naučila a za pomoci laktační poradkyně Nějak nám to nelo. Musela jsem ho dost odsypat. Jinak mám původně s kuličkama - dosypaný molitanem, take mám jednu stranu molitanovou a druhou kuličkovou, take mám srovnání a ta molitanová strana je mnohem, mnohem lepí - líp se upravuje
Já mám s mikrokuličkami poltář Baby Matex Relax a taky si ho moc pochvaluji. Objednávala jsem přes eshop Funbaby, byl přesně jak na obrázku, moc hezký, heboučký a je to dobrý pomocník
Není tady
já měla tento kojící poltář a super.http://www.aesthetic.cz/?lvl=2&idk=6&idss=49
Není tady
já měla od Aestheticu fusak na zimu a byl boí.
Není tady
Já ho taky měla jetě před porodem a pouíváme ho pořád jetě 3 roky po . Třeba na čtení i na jen povalování. Mám kuličkový a jetě jsem teda nemusela doplňovat.
Není tady