29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
moc prosím o radu, protože sama prostě nevím....
Malá nikdy nespinkala celou noc, ale už byly i noce, kdy jsme vstávali jen 2x , paráda. Před týdnem dostala první dávku Hexy a od té doby prostě nespí. První jsem myslela, že je to reakce na očkování, ale ono to trvá už týden a nemění se to. V noci vstáváme po hodině, max po dvou a je to na palici . Zkoušela jsem všechno možné a nic nezabralo. A dudlík jí nestačí, chce prso. Jedině po kojení na chvilku usne. Dřív i přes den vydržela bez kojení už i 4h, teď snad ani 2h. Nevím, jestli to je mlíčkem nebo čím. Že by konec kojení? Dřív mi šlo odstříkávat, teď už to nejde, ani mi mlíčko neteče samo při kojení (z druhého prsa). Prsa střídám, hodně piji (čaje, meltu, kojící čaje, neslazené vody...), jím polívky, všechno....
Už dostala na noc i kaši, první večer nic, opět po 1-2h, druhá noc (na dnešek) celkem ok, vstávali jsme jen asi 3x nebo 4x na kojení. Před necelou hodinou jsem jí nakojila a teď jsem jí zkusila dát Nutrilon a vypila celou dávku - 180ml. Znamená to konec MM?
Děkuji za rady!!!
Není tady
Myslím, že se malá jen ududlává, neusíná ti u prsa?
Není tady
Honey, my meli ve 4tem mesici totez,jen s tim rozdilem,ze v noci spal celkem hezky a mesic na to se mi v noci odstavil sam, prvni tri mesice se mlicko tvori stale, potom prichazi uz jen nabidka/poptavka,krome toho muzes mit i prvni laktacni krizi, ja ji prave v tom 4tem mesici take zazila,ale kojila jsem dal,je pravdou ze po Hexe mi 3 dny nechtel vubec nic,ani UV ani kojeni, tak jsem prisla hodne vecer o mlicko,tak jsem nasadila kasi,ale jinak jsem kojila dal a kojim dodnes. Je to o psychice, je take mozne,ze se Ti mlicko spousti pozdeji nebo mala min saje a spis duda,jakmile kojis ted,tak muzes kojit dal, slabe mleko neexistuje a ze dne na den take nezmizi. Je to jen na Tobe, pred kojenim teply caj, televize na uklidneni nebo cteni u koja a ono to pujde. S temi nocmi ma pravdu Cekanka, je mozne ze to ani neni hlad,ale miminka se casto budi a pokud usinaji u prsika,tak to vyzaduji i v noci.
Není tady
honey me taky tak kolem 4.mesice se zacla hodne budit a radit, a taky ji zacly rust zuby, ktery se ale ukazaly asi v 5.mesici.. ale knucela... muze to byt cokoli, nemusi jit jen o mlicko, pres den ji vydrzi tvoje mlicko na jak dlouho? to ji kojis jak casto? ono pokud pres den ji staci na ty cca Tri hodiny a v noci ne, myslim ze to neni mlikem. taky jsem si to myslela, jeden cas jsem kojia kazdou hodinu, ted tak 2x za noc.
Není tady
Ja presne takto kojeni v 10m ukoncila a ted jsem moc rada naty se prakticky odstavila sama a ja uz asi opravdu mliko nemela bylo to stejne jako ty a do dvou dnu jsem prsa mala uplne bez mlika tady apon na prvni pohlad pry zeny maji mliko zeste hodne dloukho ale vydolovat to uz nejde tak snadno:)
Není tady
Ahojky tak se mi zdá,že máme podobný problém.My jsme byli před týdnem s Jarouškem na Hexe a od té doby se mi v noci budí tak 3x a knourá a začal odmítat prso.Předtím spal celou noc a bumbal často.A co se týče jídla tak se napije a za chvíli blinká.A po 3hod mu chci dát mlíčko a on odmítá pít.Mléka mám dost a nevím co se s ním děje.Nejvíc mě takhle zlobí večer kolem 19hod, brečí a chce pozornost, ale jídlo odmítá.Také už přemýšlím nad UV.
Není tady