|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1
Takže ženský, zde piště tipy kolik těhulí přibude ve 100. chlívku snažilek......
(připouští se možnost, že stý chlív bude na pokračování, něco jako "100/1, 100/2 až 100/10" - pokud správkyně dovolí 
Já typuju 2 (v případě, že 100. chlíveček bude na pokračování tak min. 5 
)
Takže se tulte a tulte a tulte ať máme 

Není tady
Leni - a ta druhá je tajná, co?
no, pokud bude na pokračování, dovolila bych si tipnou čtyři, veď tu máme ten plodný podzim, no ni? 
Není tady
já tipuju jednu těhulku a další v následujících chlívech
Není tady
tak i já přispěji tipem a zvyšuji na krásných 5 

podzim úplně láká k plození 

Není tady
chtěla jsem tipnout dvě, ale protože tohle už jste tipovaly, tak dávám tři a jména nemusím, že ne??

Není tady

Doufejme co nejvíc,ale pravděpodobnost
tak dvěě 
Není tady

jestli to prodřistáte během 2 dní, tak ani jedna
........... ale přála bych to alespoň 5 z vás 

Není tady
ahoj holky do tohoto jubilejního chlívu vám přeji hodně štěstí. Byla bych štastná, kdyby ste otěhu všechny, ale budme realisté, takže doufám že budete minimálně 4.
Není tady
Holky, tak ja by som tipla takisto jednu....pretože príspevkov je len tisíc a po dvoch dňoch 100-chlívek bude fuč.... 
Není tady
Stránky: 1