|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tak jsem z toho úplně paf...před rokem po narození syna jsem si nechala dát nitrod.tělísko a nestačím se divit....pozitivní těhu test...jaká je tohle nespravedlnost. Jsou lidé, kteří by dali vše na světě za to, kdyby se jim podařilo počít dítě. Já se chráním a přece se stalo. Máte někdo stejnou zkušenost...? Když mi doktorka říkala, že je spolehlivý na 95% tak jsem nad tím mávla rukou...koukám, že jsem opět vyjímka 
Není tady

Báro můžu se zeptat jestli jsi měla hormonální nebo nehormonální (horm. je dražiší) Díky
Není tady
baro-no neke???já mám taky telisko....a byla si uz u dr??
Není tady
Mám nehormonální, protože mudr. tvrdila, že vzhledem k tomu, že budu chtít v budoucnosti ještě dítě tak je to rozumnější varianta. Dělala jsem si už dva testy a výsledek je jasný...k mudr běžím hned zítra, aby mi vzala krev, nemůžu tomu uvěřit, přišla jsem na to v pátek odpo...
Není tady
Báro - tak to je teda překvápko, viď? A jak to vidíš? Bylo by to hezký mít druhé, ne? Když už to tak vyšlo. 
no, jo, ono se říká, že žádná antikoncepce není spolehlivá na stopro, takže těch pár procent prostě někde být musí....
Není tady
Báro..nevím zda Ti blahopřát,nebo Tě "politovat"
Na tělísku jsem byla před měsícem, také mám obyč..Mudra se dušovala za 20let své praxe nezažila někoho kdo s tělískem otěhotněl,a že prý je to srovntalné jak antikoncepce..takže jsem z toho pekne rozhozená..ne nadarmo je jistota "pásek a kšandy" to jest dvojitá ochrana..já to vidím,mít tělísko..zobat pilule...a "nešuchrat" 
Není tady

Upravil(a) madlička (9. 2. 2010 10:31)
Není tady

Báro díky za odpověď. Gratuluju k //, určitě to bude hodné miminko a budeš ráda že ho máš 
Madličko a stává se to i u těch hormonálních?
Není tady
Madličko,klidně oponuj...už je stějně pozdě
máám ho
je fakt,že jsem na netu četla příběhů víc než dost,ale ani to mě neodradilo do toho jít...Spoléhám i na to,že obě má dítka nebyla hnedle,že jsme se troošku načekali,možná je to i tím,že se léčím se štítnou žlázou..snažím se prostě sama sebe přesvědčit,že mě se "to" stát nemůže..protože třetí dítko by mě udělalo pěkně čáru přes rozpočet 
Není tady

takových "mě se to stát nemůže" už bylo...
Ale já taky právě o tělísku uvažuju, tom hormonálním (bohužel řeším zatím hlavně finance), ale přiznam se že si taky říkám "to je určitě nějaká náhoda, mě se to určitě nestane..." 
Není tady
Báro jsi štastná žena že čekáš další miminko. Dítě je zázrak.
Co se týče tělíska, je méně spolehlivé než kondom nebo HA. Mám zaky kamarádku, která i přes tělísko otěhotněla, nejdříve byla strašně překvapená, ale když jí to došlo tak byla strašně moc štastná a to bylo její už 4 dítě. Je to dar od přírody. Co by jiné holky zato daly.
Mimochodem sem ti zapoměla pogratulovat k // 
Upravil(a) Pavlík2697 (12. 10. 2008 12:40)
Není tady
tak ja jsem na tom jakp Stranpa,tělísko mám rok,o Kubu jsme se snazili rok,tak si taky říkam,že by se to nemuselo podařit hned...
ale stejne je to tak nefer,nekdo se chrani,protoze momentalne deti nechce(my v budoucnu urcite dalsi ano,jen ne ted,musim evyrsit bydleni) a jini jsou proto schopni udelat cokoli,ale nejde to 
Baro-zitra nam dej vedet
Není tady

Pavlíku, zázrak to určitě je,ale třeba zrovna né e ...pro někoho kdo se chrání před otěhotněním.
Báro,že musíš patřit do těch 5% nespolehlivosti nehorm. tělíska je prostě pešek.Určitě to zvládneš i s druhým dítkem
držím palce!
Není tady
Gabu napsal(a):
Pavlíku, zázrak to určitě je,ale třeba zrovna né e ...pro někoho kdo se chrání před otěhotněním.
Báro,že musíš patřit do těch 5% nespolehlivosti nehorm. tělíska je prostě pešek.Určitě to zvládneš i s druhým dítkemdržím palce!
Gabu,to jsem přesně chtěla napsat..díte je zázrak obrovskej...je to obrovitánské štěstí (hlavně když spí
) ale to štěstí se násobí pro toho,kdo to dítko chtěl a těšil se na něj..a když si někdo nechá dát nitroděložní tělísko,nebude to asi proto,že chce příští měsíc otěhotnet..Takže když se vžiju do Bářiny situace...je to prekérka..pokud třeba Bára plánovala 2 děti,bude to mít jedním vrzem a skoro vrhem
a jednou bude třeba vděčná za ten kousek a nebo kus štěstí,které je potkalo..
Báro,držím palce na zítra a určo dej vědet....protože to nás "tělískaté" a nejenom ty...zajímá?
Upravil(a) Stranpa (12. 10. 2008 18:46)
Není tady
No jo...jste zlaté...ale jak píšete, pro ty kdo se chrání to není zrovna ta nej zpráva...výsledky krve budou nejspíš v úterý odpo tak napíšu, ale jsem si jistá, že se nic nového nedozvím. Já to cítila už před tím než jsem si udělala test.
Není tady
Ahoj Báro,také mám tělísko,ale hormonální,protože mě Dr upozorňoval,že přes tělísko bez hormonů se to občas povede (jsi třetí člověk,o kterém v poslední době syším,že otěhotněl přes tělísko).Asi to tak má být a přeji ti,aby jsi měla všechny výsledky těhu na 1
a mimi bylo v pořádku.
Není tady
Takže holčiny, je to tak jak jsem tušila, krev to potvrdila. Vy ostatí tělískaté se neděste, pakliže to nemáte v genech tak jako já, snad vám to nehrozí. Moje mamka otěhotněla i když doma otec zapomněl trenky...ach jo..pa a pěkný večer.
Není tady

tak gratuluju k prckovi, neboj všechno zvládnete 
Upravil(a) Petruša (14. 10. 2008 19:04)
Není tady
Není tady
Moje kamarádka si dala taky po 6ti nedělí tělísko , no a mají dva kluky po 1.roce a 2. dnech
. Taky mám nehormonální tělísko, ale mám už 3 děti a 40cýtku pryč,tak už by se to moc nehodilo.
Upravil(a) Helča2 (3. 11. 2008 1:43)
Není tady