Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 31. 1. 2006 10:09

anka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Re: Alkohol a zuřivost

Nezbývá než souhlasit.Chce to čas než vše vstřebá.Neměl by jsi ale na to zapomenout,to bývá dosti velká vada mužů.Za týden si myslí že je vše smazáno,zapomenuto.Ženě trvá déle než se z těchto situací dostane.Chovej se tak jak dřív a seznam jí s kroky které děláš pro to,aby se podobná situce neopakovala.
Musí vědět že jsi to neodsunul,je to důležité pro to aby zase cítila nějakou jistotu.

Není tady

#27 1. 2. 2006 9:16

TK
♥------

Byli jsme na návštěve u lidí kteří nás hrozně moc podpořili. Popili jsme s nimi výborné víno (já velmi střídmě - osttně jako už vždycky do budoucna) a v noci na úkor spánku jsme to ze sebe dostali. Dozvěděl další hrozný věci co jsem provedl a ... řekl sem věci co jsem měl říct už dávno. ... a Mám skvělou ženskou!!! Miluju ji z celého srdce. Miluje mě a já jí ani nikoho blízkého už nikdy nezklamu a nevyděsím. Pokud se někdy nechám strhnout tak jen na obranu spravedlivé a správně věci. Vím to. A co ještě nevím zjistím. Nepíšu Vám tak za měsíc. A já nikdy neslibuju naplano. To ví všichni kdo mě znají.

Není tady

#28 1. 2. 2006 9:18

TK
♥------

anka napsal(a):

Nezbývá než souhlasit.Chce to čas než vše vstřebá.Neměl by jsi ale na to zapomenout,to bývá dosti velká vada mužů.Za týden si myslí že je vše smazáno,zapomenuto.Ženě trvá déle než se z těchto situací dostane.Chovej se tak jak dřív a seznam jí s kroky které děláš pro to,aby se podobná situce neopakovala.
Musí vědět že jsi to neodsunul,je to důležité pro to aby zase cítila nějakou jistotu.

Ví to a já nezapomenu. Tohle ne.

Není tady

#29 1. 2. 2006 9:32

anka
♥♥♥♥♥♥-

Ráda si to přečtu,a myslím si že by na světě bylo hned lépe,kdyby každý uvažoval jako ty.Je vidět že si opravdu uvědomuješ a děláš vše pro to aby jsi tu věc napravil.
Hodně štěstí.

Není tady

#30 4. 2. 2006 11:53

Fanny
♥♥-----
Místo: Praha

Aby se to už opravdu ani jednou neopakovalo ani v náznaku. Pak něžnosti z její strany přijdou sami.

Není tady

#31 4. 2. 2006 18:31

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jak bych..... no.... víš .....
můj otec je agresivní alkoholik. Dříve to bylo jen občas, ale teď má v sobě min 0,5 l tvrdýho denně, někdy i víc, nebo alespoň litr vína.
Píše se mi o tom špatně, je zlej, dokonce vystartoval na svýho syna kyž měl v náručí  půlroční dítě !!!!!!!!
On si nepřipustí že pije, tvrdí jak to má pod kontrolou. Že není závislej atd. na léčení ho nedostanem. Nikdo neví co s tím ........ je to opravdu hrozné. Před mou svatbou dokonce v nemocnici prodělal delirium.
Udělej to i pro mě a nepij, je to hrozné a raději nebudu psát co k němu cítím.  sad
Bojím se každého setkání , každé oslavy narozenin, a těžce lituju svojí maminku, kdyby to šlo tak bych si jí nastěhovala domů......

http://www.ticker.7910.org/as1cxJr0g411110MTAyZHwwMDAyMjNkfExlbmljY2UgamU.gif
http://www.ticker.7910.org/as1csEk0g410010MjkyZHwwMDAyNTdkfEppdHVzY2UgamU.gif

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

#32 6. 2. 2006 11:59

TK
♥------

spunt napsal(a):

Jak bych..... no.... víš .....
můj otec je agresivní alkoholik. Dříve to bylo jen občas, ale teď má v sobě min 0,5 l tvrdýho denně, někdy i víc, nebo alespoň litr vína.
Píše se mi o tom špatně, je zlej, dokonce vystartoval na svýho syna kyž měl v náručí  půlroční dítě !!!!!!!!
On si nepřipustí že pije, tvrdí jak to má pod kontrolou. Že není závislej atd. na léčení ho nedostanem. Nikdo neví co s tím ........ je to opravdu hrozné. Před mou svatbou dokonce v nemocnici prodělal delirium.
Udělej to i pro mě a nepij, je to hrozné a raději nebudu psát co k němu cítím.  sad
Bojím se každého setkání , každé oslavy narozenin, a těžce lituju svojí maminku, kdyby to šlo tak bych si jí nastěhovala domů......

Pokud si to neuvědomítak jednou stratí všecno a všechny. V mém případě to byl opravdu součet všech možných neřešených a nevyslovených vnitřních problémů. Alkohol odboural zábrany a já pak řádil. Ten den si  můj anděl strážný přivolal brigádníky a pracovali tvrdě a přesčas...
!! Pomož mámě! Kontaktuj sociální pracovnici! Nenech to jen na ní! !!
A věř mi že i tobě bude mnohem líp.

Není tady

#33 6. 2. 2006 12:10

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ono je to složitější....
já jen chtěla abys věděl že se tím dá fakt dost ublížit a nejlepší je zbavit se toho hned v začátku.
Kéž by tvá rodina byla už jen šťastná......

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

#34 6. 2. 2006 12:27

anka
♥♥♥♥♥♥-

spunt - já to zažila u rodičů taky,klid nastal až po jejich rozvodu a odchodu matky.
Alkoholismus otce nikoliv.Zničí to celou rodinu a je to jak plíseň,nezastaví se to před ničím.Mamce asi nepomůžeš,to musí ona.Ale podržet by jsi ji měla, a to hodně.

Není tady

#35 6. 2. 2006 19:59

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Snažím se jí podporovat psychycky jak to jde, ale jsem na mateřské a problémů mám sama dost. Občas toho mám plný zuby sad
Ale stále se snažím, jezdím za ní ....... hlavně když ON není doma.....

Není tady

#36 8. 2. 2006 12:39

TK
♥------

spunt napsal(a):

Ono je to složitější....
já jen chtěla abys věděl že se tím dá fakt dost ublížit a nejlepší je zbavit se toho hned v začátku.
Kéž by tvá rodina byla už jen šťastná......

Děkuju a přeju hodně sil

Není tady

#37 9. 2. 2006 11:20

TK
♥------

u nás všechno spěje k dobrému pokračování... (ale vím že NIKDY, nikdy jen tak samo.)

Upravil(a) TK (9. 2. 2006 11:59)

Není tady

#38 9. 3. 2006 8:02

TK
♥------

Jdeme SPOLU dál a je nám MOC dobře. Hlavní příčinou byl nahroměděný stres (hypotéka, puberta synů ...), němé výčitky a nevyřešené věci z dětství (pedofilní otec). Jak teď říká moje žena: Nikdy jsi před tím neměl takovou jiskru v očích. Všem kteří tohle zažili bych poradil:

Otevřete všechny svoje "pandořiny skříňky". Opravdu všechny.

Už se sem nebudu vracet tak se mějte tak jak si přejete :-)

Není tady

#39 9. 3. 2006 10:35

anka
♥♥♥♥♥♥-

TK - tak na tuhle zprávu jsem čekala.Byla jsem zvědavá jestli ten slib dodržíš.
Je to super rock Přeji vám oběma hodně štěstíčka.

Není tady

#40 14. 4. 2006 9:58

TK
♥------

stále jdem SPOLU :-)

anka napsal(a):

TK - tak na tuhle zprávu jsem čekala.Byla jsem zvědavá jestli ten slib dodržíš.
Je to super rock Přeji vám oběma hodně štěstíčka.

Není tady

#41 14. 4. 2006 10:59

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Pokud to bylo jen jednou, tak rpoč z toho dělat aféru. Každý máme své úlety, své chyby. Horší by bylo, kdybys chodil v lehké náladě domů 7x týdně. storstark

Není tady

#42 14. 4. 2006 11:38

dzahila
♥♥♥♥---

Zdá se,že vám ta alkoholová epizodka spíš pomohla.Děkuj své tolerantní partnerce a sobě samotnému,že sis uvědomil všechny svoje chyby.Držim palce do budoucna.

Není tady

#43 11. 8. 2006 7:43

TK
♥------

Vzali jsme se a je nám spolu nádherně. Máme starosti s penězma, dětma a někdy prý -//nesmysl!//- neposlouchám co říká yikes)

Není tady

#44 11. 8. 2006 8:08

Ela..
♥♥♥♥♥♥-

Mám švagra se stejným problémem. Svou rodinu miluje, pro dceru by položil život, ale když se opil, z flegmatika byl rázem agresivní cholerik s násilnickými sklony. Vyřešil to nejlepším možným způsobem - přestal chodit do hospody a když už si se ženou vyrazí, tak opravdu jen jedno - dvě piva a hajdy domů. A spokojenost je na všech stranách smile.

Není tady

#45 11. 8. 2006 10:43

dzahila
♥♥♥♥---

Taky jsem tady řešila podobný problém s pitím přítele,taky se to vyřešilo a my se bereme za měsíc.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí