29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nezbývá než souhlasit.Chce to čas než vše vstřebá.Neměl by jsi ale na to zapomenout,to bývá dosti velká vada mužů.Za týden si myslí že je vše smazáno,zapomenuto.Ženě trvá déle než se z těchto situací dostane.Chovej se tak jak dřív a seznam jí s kroky které děláš pro to,aby se podobná situce neopakovala.
Musí vědět že jsi to neodsunul,je to důležité pro to aby zase cítila nějakou jistotu.
Není tady
Byli jsme na návštěve u lidí kteří nás hrozně moc podpořili. Popili jsme s nimi výborné víno (já velmi střídmě - osttně jako už vždycky do budoucna) a v noci na úkor spánku jsme to ze sebe dostali. Dozvěděl další hrozný věci co jsem provedl a ... řekl sem věci co jsem měl říct už dávno. ... a Mám skvělou ženskou!!! Miluju ji z celého srdce. Miluje mě a já jí ani nikoho blízkého už nikdy nezklamu a nevyděsím. Pokud se někdy nechám strhnout tak jen na obranu spravedlivé a správně věci. Vím to. A co ještě nevím zjistím. Nepíšu Vám tak za měsíc. A já nikdy neslibuju naplano. To ví všichni kdo mě znají.
Není tady
anka napsal(a):
Nezbývá než souhlasit.Chce to čas než vše vstřebá.Neměl by jsi ale na to zapomenout,to bývá dosti velká vada mužů.Za týden si myslí že je vše smazáno,zapomenuto.Ženě trvá déle než se z těchto situací dostane.Chovej se tak jak dřív a seznam jí s kroky které děláš pro to,aby se podobná situce neopakovala.
Musí vědět že jsi to neodsunul,je to důležité pro to aby zase cítila nějakou jistotu.
Ví to a já nezapomenu. Tohle ne.
Není tady
Ráda si to přečtu,a myslím si že by na světě bylo hned lépe,kdyby každý uvažoval jako ty.Je vidět že si opravdu uvědomuješ a děláš vše pro to aby jsi tu věc napravil.
Hodně štěstí.
Není tady
Aby se to už opravdu ani jednou neopakovalo ani v náznaku. Pak něžnosti z její strany přijdou sami.
Není tady
Jak bych..... no.... víš .....
můj otec je agresivní alkoholik. Dříve to bylo jen občas, ale teď má v sobě min 0,5 l tvrdýho denně, někdy i víc, nebo alespoň litr vína.
Píše se mi o tom špatně, je zlej, dokonce vystartoval na svýho syna kyž měl v náručí půlroční dítě !!!!!!!!
On si nepřipustí že pije, tvrdí jak to má pod kontrolou. Že není závislej atd. na léčení ho nedostanem. Nikdo neví co s tím ........ je to opravdu hrozné. Před mou svatbou dokonce v nemocnici prodělal delirium.
Udělej to i pro mě a nepij, je to hrozné a raději nebudu psát co k němu cítím.
Bojím se každého setkání , každé oslavy narozenin, a těžce lituju svojí maminku, kdyby to šlo tak bych si jí nastěhovala domů......
Není tady
spunt napsal(a):
Jak bych..... no.... víš .....
můj otec je agresivní alkoholik. Dříve to bylo jen občas, ale teď má v sobě min 0,5 l tvrdýho denně, někdy i víc, nebo alespoň litr vína.
Píše se mi o tom špatně, je zlej, dokonce vystartoval na svýho syna kyž měl v náručí půlroční dítě !!!!!!!!
On si nepřipustí že pije, tvrdí jak to má pod kontrolou. Že není závislej atd. na léčení ho nedostanem. Nikdo neví co s tím ........ je to opravdu hrozné. Před mou svatbou dokonce v nemocnici prodělal delirium.
Udělej to i pro mě a nepij, je to hrozné a raději nebudu psát co k němu cítím.
Bojím se každého setkání , každé oslavy narozenin, a těžce lituju svojí maminku, kdyby to šlo tak bych si jí nastěhovala domů......
Pokud si to neuvědomítak jednou stratí všecno a všechny. V mém případě to byl opravdu součet všech možných neřešených a nevyslovených vnitřních problémů. Alkohol odboural zábrany a já pak řádil. Ten den si můj anděl strážný přivolal brigádníky a pracovali tvrdě a přesčas...
!! Pomož mámě! Kontaktuj sociální pracovnici! Nenech to jen na ní! !!
A věř mi že i tobě bude mnohem líp.
Není tady
Ono je to složitější....
já jen chtěla abys věděl že se tím dá fakt dost ublížit a nejlepší je zbavit se toho hned v začátku.
Kéž by tvá rodina byla už jen šťastná......
Není tady
spunt - já to zažila u rodičů taky,klid nastal až po jejich rozvodu a odchodu matky.
Alkoholismus otce nikoliv.Zničí to celou rodinu a je to jak plíseň,nezastaví se to před ničím.Mamce asi nepomůžeš,to musí ona.Ale podržet by jsi ji měla, a to hodně.
Není tady
Snažím se jí podporovat psychycky jak to jde, ale jsem na mateřské a problémů mám sama dost. Občas toho mám plný zuby
Ale stále se snažím, jezdím za ní ....... hlavně když ON není doma.....
Není tady
spunt napsal(a):
Ono je to složitější....
já jen chtěla abys věděl že se tím dá fakt dost ublížit a nejlepší je zbavit se toho hned v začátku.
Kéž by tvá rodina byla už jen šťastná......
Děkuju a přeju hodně sil
Není tady
u nás všechno spěje k dobrému pokračování... (ale vím že NIKDY, nikdy jen tak samo.)
Upravil(a) TK (9. 2. 2006 11:59)
Není tady
Jdeme SPOLU dál a je nám MOC dobře. Hlavní příčinou byl nahroměděný stres (hypotéka, puberta synů ...), němé výčitky a nevyřešené věci z dětství (pedofilní otec). Jak teď říká moje žena: Nikdy jsi před tím neměl takovou jiskru v očích. Všem kteří tohle zažili bych poradil:
Otevřete všechny svoje "pandořiny skříňky". Opravdu všechny.
Už se sem nebudu vracet tak se mějte tak jak si přejete :-)
Není tady
TK - tak na tuhle zprávu jsem čekala.Byla jsem zvědavá jestli ten slib dodržíš.
Je to super Přeji vám oběma hodně štěstíčka.
Není tady
stále jdem SPOLU :-)
anka napsal(a):
TK - tak na tuhle zprávu jsem čekala.Byla jsem zvědavá jestli ten slib dodržíš.
Je to superPřeji vám oběma hodně štěstíčka.
Není tady
Pokud to bylo jen jednou, tak rpoč z toho dělat aféru. Každý máme své úlety, své chyby. Horší by bylo, kdybys chodil v lehké náladě domů 7x týdně.
Není tady
Zdá se,že vám ta alkoholová epizodka spíš pomohla.Děkuj své tolerantní partnerce a sobě samotnému,že sis uvědomil všechny svoje chyby.Držim palce do budoucna.
Není tady
Vzali jsme se a je nám spolu nádherně. Máme starosti s penězma, dětma a někdy prý -//nesmysl!//- neposlouchám co říká )
Není tady
Mám švagra se stejným problémem. Svou rodinu miluje, pro dceru by položil život, ale když se opil, z flegmatika byl rázem agresivní cholerik s násilnickými sklony. Vyřešil to nejlepším možným způsobem - přestal chodit do hospody a když už si se ženou vyrazí, tak opravdu jen jedno - dvě piva a hajdy domů. A spokojenost je na všech stranách .
Není tady
Taky jsem tady řešila podobný problém s pitím přítele,taky se to vyřešilo a my se bereme za měsíc.
Není tady