Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 26. 1. 2006 11:05

TK
Host

Alkohol a zuřivost

Opil jsem se a vyváděl doma tak že na mě družka musela zavolat policii.
Normálně jsem klidný a odpovědný člověk. Miluji svou skvělou ženu a děti. Teď nevím jestli jsem jednou nocí nepřišel o vševhno na čem mi záleží. Zažili jste něco podobného?

#2 26. 1. 2006 11:19

jsem.sva
♥♥♥♥♥--
Místo: Plzeň

Re: Alkohol a zuřivost

Já měla takového kamaráda... Asi bych ti fakt sbalila kufry... je to dost hrozný... Jestli je tvoje družka tolerantní a miluju tě, ještě to s tebou zkusí...

Upravil(a) jsem.sva (26. 1. 2006 11:19)

Není tady

#3 26. 1. 2006 11:21

Dana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

ne to jsem nezažila, můj muž, když už se to stane, tak je jak beránek . Ale pokud se to stalo jednou, máš vyzkoušeno a nezbývá ti nic jiného, než nepít přes míru. Někdo má opravdu hrozné opice. Snad ti odpustí, bylo by divné kdyby ne, protože pokud jsi nevěděl, že to tak na tebe působí, jednou na to přijít musíš a teď záleží na tobě, co s tím uděláš.

http://www.gify.nou.cz/divky_mini1_soubory/49.gif
Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#4 26. 1. 2006 12:03

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Teda tohle jsem nezažila ani bych nechtěla... důvěra se těžko obnovuje, stín pochybnosti už zůstává... Poprvé bych odpustila, ale podruhé už ne...to už si teda dávej opravdu pozor, a jestli se ti někdy stane, že zase nezvládneš pití, tak dej raději domů vědět co se stalo a vyspi se z toho někde jinde...

Strach je malá smrt...

Není tady

#5 26. 1. 2006 13:46

Kralka
♥♥♥----
Místo: Ústecký kraj

Já bych Ti asi šanci dala, ale s podmínkou, že se už alkoholu ani nedotkneš ... Udělal jsi chybu a za chyby se platí ...neutral

Není tady

#6 26. 1. 2006 14:42

Ilseli
♥♥♥----

TK napsal(a):

Normálně jsem klidný a odpovědný člověk. Miluji svou skvělou ženu a děti. Teď nevím jestli jsem jednou nocí nepřišel o vševhno na čem mi záleží. Zažili jste něco podobného?

Pokud svou skvělou ženu a děti opravdu miluješ, tak s tím něco dělej!
Lze se léčit a pokud ty budeš chtít, tak se z toho dostaneš. Pokud to necháš jen tak, může se situace opakovat. Nech si vyprávět od lidí, kteří zažili otce alkoholika, jsou tím poznamenáni na celý život.
Nekazíš si život jen sám sobě ale i svým nejbližším, kteří tě mají radi a o které můžeš přijít. Přeji ti pevnou vůli, ať se ti podaří vše dát do pořádku.

Nejlepším lékem pro člověka je člověk a nejvyšším stupněm léku je láska. Paracelsus

Není tady

#7 26. 1. 2006 15:51

anka
♥♥♥♥♥♥-

Zrovna dnes v noci jsem převážela kamarádku i s dětmi k nám do bytu.Začínalo to před lety lehce a nenápadně.Skončilo to fyzickým násilým a vlekoucím se rozvodemPokud na tebe alkohol působí špatně,pečlivě si jeho konzumaci hlídej.Důsledky neničí jen daného člověka,ale rodinu a okolí.
Dej ženě najevo jak tě to mrzí i to jak tomu,aby bylo "příště" zamezíš.

Není tady

#8 26. 1. 2006 20:43

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

TK,
to se ti stalo po prvé? Myslím to silné opití a pak ta zuřivost?Proč? Maš nějaký problém, skrytý, ale on se z tebe "uvolnil" po vypití alkoholu? Pil jsi tvrdý? Jak dlouho jste se svoji družkou a vše bylo OK?
To je hodně, ale základních otázek, na které si musíš odpovědět sám. Jestli se toto stalo jednou- nepopisuješ co jsi dělal.... ale bacha na věc, jestli tě to mrzí,tak by chtělo určitě vynechat alkohol, nebo, jestli to zvládneš, pít jen trochu. Prý tvrdý alkohol zapřičiňuje u některých jedinců zuřivost....tak se dej na vinný střik- ne, to byl žert, ale zamysli se nad mými otázkami.

Není tady

#9 27. 1. 2006 6:40

TK
Host

jsem.sva napsal(a):

Já měla takového kamaráda... Asi bych ti fakt sbalila kufry... je to dost hrozný... Jestli je tvoje družka tolerantní a miluju tě, ještě to s tebou zkusí...

ani bych nechtěl aby to tolerovala ale abych obnovil důvěru ...

#10 27. 1. 2006 6:43

TK
Host

Dana napsal(a):

ne to jsem nezažila, můj muž, když už se to stane, tak je jak beránek . Ale pokud se to stalo jednou, máš vyzkoušeno a nezbývá ti nic jiného, než nepít přes míru. Někdo má opravdu hrozné opice. Snad ti odpustí, bylo by divné kdyby ne, protože pokud jsi nevěděl, že to tak na tebe působí, jednou na to přijít musíš a teď záleží na tobě, co s tím uděláš.

já pil tvrdý v téhle míře před hodně hodně dlouhou dobou. A s tvrdým alkoholem jsem definitivně skončil. Možná s alkoholem vůbec.

#11 27. 1. 2006 6:45

TK
Host

Bety napsal(a):

Teda tohle jsem nezažila ani bych nechtěla... důvěra se těžko obnovuje, stín pochybnosti už zůstává... Poprvé bych odpustila, ale podruhé už ne...to už si teda dávej opravdu pozor, a jestli se ti někdy stane, že zase nezvládneš pití, tak dej raději domů vědět co se stalo a vyspi se z toho někde jinde...

To je podle mně o co tu jde. O důvěru. Udělám všechno abych ji získal zpět.

#12 27. 1. 2006 6:46

TK
Host

Kralka napsal(a):

Já bych Ti asi šanci dala, ale s podmínkou, že se už alkoholu ani nedotkneš ... Udělal jsi chybu a za chyby se platí ...neutral

Tvrdého určitě do konce života nikdy.

#13 27. 1. 2006 6:50

TK
Host

Pokud svou skvělou ženu a děti opravdu miluješ, tak s tím něco dělej!
Lze se léčit a pokud ty budeš chtít, tak se z toho dostaneš. Pokud to necháš jen tak, může se situace opakovat. Nech si vyprávět od lidí, kteří zažili otce alkoholika, jsou tím poznamenáni na celý život.
Nekazíš si život jen sám sobě ale i svým nejbližším, kteří tě mají radi a o které můžeš přijít. Přeji ti pevnou vůli, ať se ti podaří vše dát do pořádku.

Jsi moudrý člověk. Naštěstí nejsem alkoholik, ale i tak máš pravdu.

#14 27. 1. 2006 6:57

TK
Host

anka napsal(a):

Zrovna dnes v noci jsem převážela kamarádku i s dětmi k nám do bytu.Začínalo to před lety lehce a nenápadně.Skončilo to fyzickým násilým a vlekoucím se rozvodemPokud na tebe alkohol působí špatně,pečlivě si jeho konzumaci hlídej.Důsledky neničí jen daného člověka,ale rodinu a okolí.
Dej ženě najevo jak tě to mrzí i to jak tomu,aby bylo "příště" zamezíš.

Že mě to mrzí jsem jí řekl hodněkrát a pokud to bude třeba budu říkat dál. A jak tomu zamezím jsem jí nejen řekl ale hlavně udělal a dělat budu. 1.žádný tvrdý alkohol, 2.když nebudu "v pohodě" tak nebudu pít vůbec, 3.budu hlavně jí říkat včas co mě trápí, 4.mám domluvených několik setkání s psychology.
Jinak v našem vztahu je moře dobrých věcí tak doufám že to dokážu obnovit.

#15 27. 1. 2006 7:00

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

Takže jsi si vlastně odpověděl na všechno sám a teď víš, co máš dělat. Důvěru obnovíš, musíš jenom chtít.

Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#16 27. 1. 2006 7:04

TK
Host

Michaela.43 napsal(a):

TK,
to se ti stalo po prvé? Myslím to silné opití a pak ta zuřivost?Proč? Maš nějaký problém, skrytý, ale on se z tebe "uvolnil" po vypití alkoholu? Pil jsi tvrdý? Jak dlouho jste se svoji družkou a vše bylo OK?
To je hodně, ale základních otázek, na které si musíš odpovědět sám. Jestli se toto stalo jednou- nepopisuješ co jsi dělal.... ale bacha na věc, jestli tě to mrzí,tak by chtělo určitě vynechat alkohol, nebo, jestli to zvládneš, pít jen trochu. Prý tvrdý alkohol zapřičiňuje u některých jedinců zuřivost....tak se dej na vinný střik- ne, to byl žert, ale zamysli se nad mými otázkami.

Opití zdaleka ne takhle a zuřivost i několikrát dříve ale v minulém manželství. Proberu to s psychology. Skrytý problém tam byl a je. Asi vím kde a také asi vím co dělat abych takhle už nikdy NEBOUCHL. Jinak družkou (družka zní to hrozně ale je to tak) jsme tři roky. Od prvního okamžiku jsme spolu byli šťasní. Ale samozřejmě jsme se občas "chytli."

#17 27. 1. 2006 7:06

TK
Host

Dana napsal(a):

Takže jsi si vlastně odpověděl na všechno sám a teď víš, co máš dělat. Důvěru obnovíš, musíš jenom chtít.

Všechno pro to udělám a dělat budu. Možná jsem tu jen hledal odovědi které znám. Ale to si nemyslím. Žádný z nás není tak silný aby všechnoi zvládl sám.

#18 27. 1. 2006 8:53

anka
♥♥♥♥♥♥-

V tom případě vám oběma držím pěsti.Pokud to zvládneš vyřešit,bude to skvělé.
A pokud při tobě bude stát tvá přítelky,bude to ještě skvělejší.Hodně štěstí vám oběma.

Není tady

#19 27. 1. 2006 19:26

TKj
Host

anka napsal(a):

V tom případě vám oběma držím pěsti.Pokud to zvládneš vyřešit,bude to skvělé.
A pokud při tobě bude stát tvá přítelky,bude to ještě skvělejší.Hodně štěstí vám oběma.

děkuju

#20 28. 1. 2006 20:24

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

TK,
drž se, bude dobře. Už to, že si problém uvědomuješ a chceš a budeš řešit, je pomalu vyhráno....Držím ti palce....ono napít se j fajn, opíjet se je....nevím co na to říct, ale pak být v opilosti hrubý a hnusný - to prostě NE....
ale ty to zvládneš, uvědom si ještě, proč se ti to ten den zrovna stalo. Problém?Problémy se nemohou utápět v alkoholu, to přece víš, to stejně nepomůže

Není tady

#21 28. 1. 2006 20:29

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

TK napsal(a):

Pokud je to jednou,dá se to napravit,ale radši se alkoholu vyhýbej nebo pij střídmě.S takovým člověkem se žije zle.Znám to.sad

Není tady

#22 31. 1. 2006 7:27

TK
♥------

Michaela.43 napsal(a):

TK,
drž se, bude dobře. Už to, že si problém uvědomuješ a chceš a budeš řešit, je pomalu vyhráno....Držím ti palce....ono napít se j fajn, opíjet se je....nevím co na to říct, ale pak být v opilosti hrubý a hnusný - to prostě NE....
ale ty to zvládneš, uvědom si ještě, proč se ti to ten den zrovna stalo. Problém?Problémy se nemohou utápět v alkoholu, to přece víš, to stejně nepomůže

Dodnes se mě sama ani nedotkla. Mluvíme spolu (i se zasmějeme), ležíme vedle sebe a nechá si dát pusu nebo obejmout! Udělal jsem velkou chybu a ostudu, ale vím co dělat abych se už vždycky ovládl. Co by jste potřebovaly -být v její kůži- abych vás přesvědčil že už se to nikdy nestane?

Není tady

#23 31. 1. 2006 8:03

Iveta K.
♥♥♥♥---

Potřebuje čas.Neboj ona ti dá sama najevo,že už je vše v pořádku.

Není tady

#24 31. 1. 2006 8:26

Dana
♥♥♥♥♥♥♥

myslím, že je to moc živé a ona potřebuje čas. Já myslím, že jí musíš dát hlavně najevo, jak moc pro tebe znamená a že uděláš všechno proto, aby jsi o ni nepřišel.

Není tady

#25 31. 1. 2006 9:17

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Chce to čas, netlač na pilu, že se nechá obejmout je dobrý znamení ( asi hodně záleží, jak moc je citlivá, a hlavně jak hnusný jsi byl- ovšem předpokládám , že se to stalo poprvé...)Jsou věci, které se nechají časem pozapomenout, ale vzadu  uložené budou stále...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí