|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Možnou příčinou opakovaných potratů bývá tzv. hypoplastická děloha ( malá, nevyvinutá).Pro hypoplastickou dělohu je charakteristické, že každý následný abort se odehraje ve vyšším stadiu těhotenství v souvislosti s estrogenním působením těhotenství na děložní svalovinu. Při jednoznačné diagnóze pomocí HSG nebo UZ je pak terapie hormonální. Léčbou se navozuje stav tzv. pseudogravidity. Prognóza hypoplazie dělohy stran úspěšně završené gravidity je v konečném výsledku velmi dobrá.
Není tady

Jen je teda zvlastni jestli je to ono ,ze se ten druhy potrat stal ve stejne dobe,ze?Zadne vyssi stadium tehotenstvi ..
Není tady

jenža gabu, já teď potratzila o něco dřív než poprvé! to je taky to, co mě žere?!? Já si zítra zavolám do fertimedu a objednám se k tomu mému dr. a budu vyžadovat přesný postup léčby, v případě, že do mě mají něco píchat, a´t začnou hned.

Není tady

Prostě bych se na všechny IUI ted vyprdla a trvala na tom,že chci zahájit nejdříve léčbu!!!My vidíme ty doktory jak anděli,ale ke spoustě krokům je musíme dokopat sami !!!nemá cenu momentálně riskovat,že otěhu....ty nervy by jsi stejně nezvládla
bude dobře uvidíš
asi ta injekční léčba je náročná,ale po ní určitě budeš vyrovnanější a psychicky připravená na těhu!!!než ted´ 
Není tady

Saďourek napsal(a):
jenža gabu, já teď potratzila o něco dřív než poprvé! to je taky to, co mě žere?!? Já si zítra zavolám do fertimedu a objednám se k tomu mému dr. a budu vyžadovat přesný postup léčby, v případě, že do mě mají něco píchat, a´t začnou hned.

trvej na tom,že chceš vše vysvětlit a začít léčbu!!!!!Možná jim budeš muset poradit
najdi si veškeré info přes víkend!!!
Není tady

Jak pise Gabka ,taky bych chtela napred nejake reseni ,nez zkouset jestli to dalsi tehu uz vyjde ..
Nabehni tam ,urcite na neco prijdete ,rekni mu vsechno co jsi si pozjistovala,at uz se na to tvari jakkoliv ...
Není tady

víte,. co je zvláštní? Všude se píše, že malá děloha se léčí těhotenstvím. Takže mohla být má děloha ještě menší a dr. to na UTZ nepoznal? A jak je teda možné, že já potratila zase stejně! Vždy´t to nedává vůbec smysl. Že já musím mít výdycky něco extra. No nic holky, jdu spát dokud se mi chce, protože nad ránem budu zcela jistě bloumat. pa a dík za podržení.

Není tady

Jdu do hajan ,Romi nemas to rozhodne lehke,ale verim,ze se reseni najde a dockas se miminka
Nesmutni ,urcite to bude dobre
Gabusko dobrou
pa holky ...
Není tady

netrap se,kočičko,uvidíš,že se dopracujete k nějakému řešení a na vše se bude dívat snáž !!dobrou noc holky
Není tady

Mufáčku děkuji!
Nad ránem jsem měla dostatek času na přemýšlení a když se zamyslím nad části věty asi nejlepší cesta je otěhotnět znovu a znovu a doufat, tak asi je to tak a budu muset věřit tomu, že hold donosím jednou alespoň do 24tt ... snad nebudu mít fusy po kolena 

Není tady
Čau Saďoure, tak jsem to přelouskala...no vyhlídky teda nic moc, ale zase si říkám - tady na BB jsme už všichni viděli tak neuvěřitelné věci, ve které nikdo nedoufal, že třeba se stane zázrak...
Nevím, jak jinak bych tě utěšila...a asi ani nechceš, aby tě někdo utěšoval...ale nejlepší bude počkat si na toho dr. v Caru kam chodíš a vyptat se ho na všechny možnosti, říct všechno to cos nám tu napsala...a uvidíš, co ti řekne.
Kdy se tam chystáš?
Není tady

zdeni, já normálně nevím, jestli tam mám zavolat. Najednou snad mám strach z pravdy!!!!
Nejhorší jsou ty vnitřní otázky, jestli bych v tom 2 těhu došla dál, kdybych byla na nemocenské atd atd. Prostě otázky na které nelze odpovědět a jsou to jen domněnky.
Dneska jdu ještě na tu hematolku - vůbec se mi tam nechce, nejraději bych strčila hlavu do pračky a nechala si ji vyždímat 

Není tady
Já vím, že se ti tam nechce
, ale myslím, že je lepší znát pravdu, aby ses na to mohla nějak připravit - ať už v dobrém nebo ve zlém. Kuva to je situace 
Já jdu na hematolku příští týden 
Není tady

ten tvůj pošahanej Santa skáče na dvojce ane na čtyřce
jj, máš pravdu, zavolám tam , jen nevím jestli dnes nebo až po neděli, přece jen dneska řeším s horkou hlavou.
zdeni, vy tento měsíc nejdete na další IUI?

Není tady
Ahoj Holky
Sadi,tak jsem to dočetla.Máš to sakra těžké.Nicméně bych taky požadovala po dr. konkrétní postup nebo postupy.
Není tady
On bude furt skákat na dvojce - on není posunovací
. Zvolej tam dneska, ať to máš co nejdřív z krku a víš něco konkrétního a netrápíš se domněnkama, kvůli kterým pak nespíš 
Ne my jsme se rozhodli, že do jara +- se budem snažit doma, pak možná ještě jedno IUI a pokud to do konce léta nevyjde, tak končíme s pokusama. Zkusím ještě nějakou léčitelku, ale do IVF patrně nepůjdeme, neb by to vyšlo kolem 30 a na to nemáme - a výsledek by byl nejistý 
Není tady

aha, to je asi blonďatý Santa
Pro nás 20 tis. na IVF je taky dost a navíc manža neví, jestli náhodou jejich podnik od nového roku nezavřou. Ale já pro IVF nejsem ani rozhodnuta vnitřně. Zdeni, víš, že mnoha holkám se zadařilo sice po dlouhé době, ale zadařilo a pokud u vás není žádný problém, tak věřím, že to dřív nebo později vyjde. Jdu pro tlf, volám tam 

Není tady
Sadi,to je dobře,že tam voláš.
Není tady
Sádí jsem v pozoru a čekám
co ti řeknou 
Není tady
Ach jo, Sádě, to je strašný.
na druhou stranu se obávám, že Řežábek ti prostě nechtěl dávat planý naděje a skutečně to napsal tak, jak to vidí on, sice krutě, ale lidsky. Prostě zkoušet a doufat. Nicméně, četla jsem , co našla Gabu, tak to je povzbudivý.
Asi bych se pokoušela zjistit, co řpesně obnáší umělá gravidita. Předpokládám, že navodí v těle ženy takové podmínky, že se i děloha začne zvětšovat a pak se zkoumá, jestli je tedy dostatečně flexibilní nebo ne. Ale možná to vidím jako velkou fantasmagorii...
Sádě, pravda je hrozná, bolí, ale přebolí. Zjišťuj co nejvíc, ať je to co nejdřív za tebou. Protože když bys to nechala, tak by ta "potvora" naděje v tobě rostla a rostla a nakonec - když by přišly nějaké špatné zprávy - tak by tě to porazilo. Neříkám vzdát se naděje, to ani náhodou!!! Hýčkej si jí, doufej, ale hledej info dál a co nejdřív.
Dej nám vědět, co ti řeknou dneska na tý hematologii, a pokud se dovoláš do Fertimedu, tak taky. Jasný?
Není tady

tak v pátek 21.11. na 10:00 

Není tady
Není tady

holky, tak na hematolce se nedozvím nic, to už vám říkám předem
je to jen kontrolní odběr a ten stejně budu vědět až za 2 týdny. Dneska mi napíše jen zprávu z toho dubnového odběru (to mi totiž zdělovat jen tlf).
Ještě je jedna věc, kterou jsem vám neřekla. Už když jsem chodila k prvnímu gyndařovi, zmiňoval, že mám mírně zakloněnou dělohu (to jsem si uvědomila teprve před pár dny, nějak mi to vyšumělo z mysli). No ale, co tím chci říct, myslíte si, že je možné, že ti dr. si mysleli, že děloha je zakloněná, že tam nevidí a ona tam v podstatě končila? A taky, to co se asi nikdy nedozvím, ta děloha mohla být před prvním těhu ještě menší, ne? Ale zase mi příjde divné, že by to dr. na UTz nepoznal, že je skoro o pol. menší.
Verann, já tomu, co napsal Řežábek věřím, vím, že má pravdu, ale v tom případě mi mudři tady dávají plané naděje. Já mám raději pravdu, ikdyž je krutá, sice se s ní nějakou dobu srovnávám, ale nakonec ji přijmu (co taky jiného zbývá
)

Není tady