6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
a to je zárukou něčeho
Není tady
topazio napsal(a):
Ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Má hodnýho manela a mimi.
Tak teď jetě toho milence a budou komplet
Není tady
eremuruss napsal(a):
Napadlo vas nekdy vyhledat svou byvalou lasku?
mne se prubezne hlasej sami
Není tady
Mike napsal(a):
topazio napsal(a):
Ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Má hodnýho manela a mimi.
Tak teď jetě toho milence a budou komplet
provokatére
Není tady
Erem, jsem na tom podobně, svojí první lásku bych chtěla vidět také. Má dokonce firmu kousek od mojí práce, ale nenala jsem odvahu tam jít a říct Ahoj, jak se má? Je enatý má 2 děti, jeho ena je moc sympatická. Určitě bych nechtěla ničit mu manelství. Jenom jít na kafe a pokecat, jak to tenkrát vlastně s námi bylo:)
Není tady
Barusja napsal(a):
Erem, jsem na tom podobně, svojí první lásku bych chtěla vidět také. Má dokonce firmu kousek od mojí práce, ale nenala jsem odvahu tam jít a říct Ahoj, jak se má? Je enatý má 2 děti, jeho ena je moc sympatická. Určitě bych nechtěla ničit mu manelství. Jenom jít na kafe a pokecat, jak to tenkrát vlastně s námi bylo:)
Jdi nikdo ti hlavu neutrhne. Za zkouku nic nedá. Pozor, někdy jste pak rozčarovány.
Upravil(a) Pisatel (13. 10. 2008 8:51)
Není tady
Pisateli, u 2 roky se k tomu odhodlávám, ale já to prostě neumím.
Není tady
Barusja napsal(a):
Pisateli, u 2 roky se k tomu odhodlávám, ale já to prostě neumím.
Co neumí, zajít do jeho podniku a říci ahoj nezajdem na kafčo? Kdy o nic z tvé strany nic nejde, jen o to kafe, pak se tak trochu divím.
Není tady
A tobě by to nebylo divný, kdyby se u Tebe v práci zjevila holka po x letech co jste se neviděli? Já na to nemám odvahu
Není tady
Barusja napsal(a):
A tobě by to nebylo divný, kdyby se u Tebe v práci zjevila holka po x letech co jste se neviděli? Já na to nemám odvahu
Vůbec ne. Naopak by mě to i potěilo. JJe to nedávno co jsem s mojí první enou byl na "kafi" a hodně věcí si vyříkali. (Koukni na nevěru a jsi první mu za kterým jsem se ohlédla)
Není tady
Díky
Není tady
Barusja napsal(a):
tak si zkus zjistit jeho cislo.A napis mu sms.Pak,uz bude jenom na nem co udela.Jestli napise nebo ne.Ale za pokus to stoji.
Není tady
Barusja napsal(a):
to není problém, on ho má na svých www.stránkách nějak mi chybí ta odvaha. Na jedné straně straně chci na druhé se bojím reakce:)
Taky jsem se bala reakce,ale clovek musi v zivote i zariskovat.U me to bylo jednodusi,ze nebydlel ve stejnem meste.Mas to slozitejsi
Není tady
Lenka77 napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Napadlo vas nekdy vyhledat svou byvalou lasku?
mne se prubezne hlasej sami
Mně taky:supr:
Není tady
tak se nemusím hlásit a oni mě...jsem nikdy kontakt nepřeruila s těmi, se kterými jsem nechtěla...no a ti ostatní mě nezajímají...take pohoda
Není tady
Občas si vzpomenu, ale vyhledat ne. Je to minulost a tím to hasne. Neříkám, e kdybych třeba nějakého svého ex potkala, e si nepokecáme, ale nějak nemám potřebu je aktivně vyhledávat. Já nevím..jednou kdysi dávno tomu jeden můj ex vyhledal mě, li jsme na pivo, trochu pokecali, ale tím to zhaslo..rozeli se pro nekompatibilitu povah a na tom se celkem nic nezměnilo.
Není tady
Pokud bych stála o to vidět svou první lásku, tak bych ho určitě vyhledala.
Je to daleko lepí, ne na něj náhodou někde narazit třeba s běďarem na bradě...
Jene - kdy bych se chystala ho vyhledat, tak se mi ten běďárek vytvoří, take ...
Není tady
Po rozchodu jsem se s první láskou vídala, pak to utichalo, a se dnes vidíme spí náhodou jednou za pár měsíců a nevnímám to moc pozitivně, jsme kadej jinde a nemáme si co říct, moná bejvalo bylo lepí zůstat jen u vzpomínek, u ideálů, současnost do toho neplést. Abych byla upřímná, nevidím ho moc ráda, změnil se a já nemám ráda tyhle typy kluků, take...
Mmch. - vídáme se kvůli mému psovi, občas si ho bere na víkend, take nic cílenýho.
Není tady
Jess, to jsou Murphyho zákony:)
Není tady
Jessika napsal(a):
Pokud bych stála o to vidět svou první lásku, tak bych ho určitě vyhledala.
Je to daleko lepí, ne na něj náhodou někde narazit třeba s běďarem na bradě...
Jene - kdy bych se chystala ho vyhledat, tak se mi ten běďárek vytvoří, take ...
Není tady
Kiara napsal(a):
erem, já vyhledávat nemusím ... já s ním chodívám pravidelně na kafe
........kdyby se se mnou někdo chtěl vidět, tak se mi u dávno ozve sám....
..
a nebo naopak
Není tady
Barusja napsal(a):
Erem, jsem na tom podobně, svojí první lásku bych chtěla vidět také. Má dokonce firmu kousek od mojí práce, ale nenala jsem odvahu tam jít a říct Ahoj, jak se má? Je enatý má 2 děti, jeho ena je moc sympatická. Určitě bych nechtěla ničit mu manelství. Jenom jít na kafe a pokecat, jak to tenkrát vlastně s námi bylo
Tak to je to posledni o cem bych se chtela bavit, rypat se v minulosti a vyvolavat nejake stare emoce.
Spise bych chtela videt a slyset jak se jeho zivot vyvijel "po" a vubec co se v jeho zivote deje TED.
Není tady
S bývlaým sme si naposeldy včera pekne poplkali na chate, ale nie je to nejaká násilná akcia... sme registrovaní na rovnakom serveri(vlastne JA som ho tam pozvala ) a občas prehodíme pár viet o tom, ako ide ivot a svet, o psoločných známych... Hoci včera slopal červené vínko a asi bol sám, tak ma k sebe lákal... ale nie nejako príli. No bolo u neskoro a ja som bola u naich, tak sa mi nechcelo. Ja som o ňom nejaký čas mala správy len sprostredkované, ale aj za tie som vďačná. Nieeby mi trhalo ily, ako sa má, ale som enská zvedavá , to netajím.
Upravil(a) Selima (14. 10. 2008 17:51)
Není tady
Sun, já ho milovala platonicky od 15, kdy mi bylo 18 přál mi a li jsme spolu 2x na rande. Jinak nebylo vůbec nic. Kromě toho, e se občas tak jednou za 5 let potkáme a řekneme si Ahoj.
Není tady