Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 10. 10. 2008 20:32

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Blaznivy napad

Napadlo vas nekdy vyhledat svou byvalou lasku?

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#2 10. 10. 2008 20:35

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Re: Blaznivy napad

eremuruss napsal(a):

Ne.

Není tady

#3 10. 10. 2008 20:36

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Raději ani ne, jednu jsem vídala často, trnulo mi z toho u srdce.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#4 10. 10. 2008 20:37

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Napadlo, ale zůstalo jen u nápadu.
Nikdy jsem to neuvedla do praxe.  Nepřišlo mi to jako dobrý nápad zasahovat někomu do života .

Není tady

#5 10. 10. 2008 20:39

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Raději ani ne, jednu jsem vídala často, trnulo mi z toho u srdce.

No ja ho prave ztratila z oci uplne.Bylo me tenkrat 15 let a moje mamka me s nim zakazala chodit,ze je rozvedeny .Jemu bylo tenkrat 22 let.Ozenil se pred vojnou a nez prisel ona mela jinyho.Nezapomnela jsem na nej nikdy.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#6 10. 10. 2008 20:42

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

No ja ho prave ztratila z oci uplne.Bylo me tenkrat 15 let a moje mamka me s nim zakazala chodit,ze je rozvedeny .Jemu bylo tenkrat 22 let.Ozenil se pred vojnou a nez prisel ona mela jinyho.Nezapomnela jsem na nej nikdy.

Já na tohohle taky ne, nikdy, byla to moje první láska, ve všem.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#7 10. 10. 2008 20:44

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

erem, já vyhledávat nemusím ... já s ním chodívám pravidelně na kafe wink
Osobně si myslím, že nějaké vyhledávání po X letech ani nemá cenu stolt kdyby se se mnou někdo chtěl vidět, tak se mi už dávno ozve sám.
Nedá mi nevzpomenut si na pořad "Pošta pro tebe", kde hledala bývalá snoubenka svého snoubence. Ten se sice dostavil, protože nevěděl KDO to po něm tak touží a když zjistil, o koho se jedná, byl očividně nepříjemně překvapen stolt sám byl už dávno šťastně ženatý a do minulosti se rozhodně vracet nechtěl ...

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#8 10. 10. 2008 20:45

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Kiara napsal(a):

erem, já vyhledávat nemusím ... já s ním chodívám pravidelně na kafe wink
Osobně si myslím, že nějaké vyhledávání po X letech ani nemá cenu stolt kdyby se se mnou někdo chtěl vidět, tak se mi už dávno ozve sám.
Nedá mi nevzpomenut si na pořad "Pošta pro tebe", kde hledala bývalá snoubenka svého snoubence. Ten se sice dostavil, protože nevěděl KDO to po něm tak touží a když zjistil, o koho se jedná, byl očividně nepříjemně překvapen stolt sám byl už dávno šťastně ženatý a do minulosti se rozhodně vracet nechtěl ...

Taky jsem to viděla a bylo mi trapně za tu paní.

Není tady

#9 10. 10. 2008 20:46

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Kiaro tak to je hezky,ze spolu chodite na kavu,ze vam s toho vzniklo pratelstvi na cely zivot.

Není tady

#10 10. 10. 2008 20:46

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

erem, pátrala bych, proč se tak vehementně hrabu v minulosti. Zda-li mě pudí zvědavost, romantická představa. Obé má kořeny v současném rozpoložení. At už jde o nedocenění, pocit samoty a nebo ztrátu ideálů.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#11 10. 10. 2008 20:59

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Ja jsem to,ale udelala.Asi pred rokem jsem nekde nasla odkaz na stranky chybis mi.A pred rokem jsem tam zkusila napsat.Snad jen ze zvedavosti jestli se nekdo ozve.Ozval se po roce jeho spoluzak ktery me na nej dal kontakt.

Není tady

#12 10. 10. 2008 21:03

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Kiaro tak to je hezky,ze spolu chodite na kavu,ze vam s toho vzniklo pratelstvi na cely zivot.

Vidíš, erem, a to jsme se rozešli skoro před čtvrt stoletím smile pak jsme se ještě vídávali než jsem si založila rodinu, asi patnáct let jsme se neviděli vůbec ani jsme vzájemně o sobě neměli žádné zprávy a nakonec se dotyčný objevil smile
Já k původnímu tématu můžu říci svůj názor: nikdy by mě nenapadlo po dávné lásce pátrat, aniž bych věděla, jestli protějšek touží po setkání stejně intenzivně jako já stolt a hlavně by mi bylo trapné po X letech se někomu vměšovat do života. Je jisté, že těch deset, patnáct či dvacet let nikdo kvůli mně nezůstal "viset na hřebíčku", žije si svým vlastním životem ve kterém pravděpodobně už někdo je a rozhodně je naivní si myslet, že kvůli mně bude po tolika letech vyskakovat radostí až do stropu smile

Není tady

#13 10. 10. 2008 21:11

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Já v tom nevidím nic špatného, řeči typu "kdyby mě chtěl vidět tak se přeci ozve" mě lehce popouzejí, jelikož kdyby si tohle říkali všichni, tak jsme v jakémsi začarovaném kruhu. Taky to nevidím jako "vměšování se do života", jelikož si pod pojmem setkání, či vyhledání nepředstavuju nic, co by mělo souvist se zmíněným vměšováním.
Jinak já všechny své bývalé lásky vídám, se všemi si rozumím a snad i oni se mnou

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

#14 10. 10. 2008 21:13

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Vidíš, erem, a to jsme se rozešli skoro před čtvrt stoletím smile pak jsme se ještě vídávali než jsem si založila rodinu, asi patnáct let jsme se neviděli vůbec ani jsme vzájemně o sobě neměli žádné zprávy a nakonec se dotyčný objevil smile
Já k původnímu tématu můžu říci svůj názor: nikdy by mě nenapadlo po dávné lásce pátrat, aniž bych věděla, jestli protějšek touží po setkání stejně intenzivně jako já stolt a hlavně by mi bylo trapné po X letech se někomu vměšovat do života. Je jisté, že těch deset, patnáct či dvacet let nikdo kvůli mně nezůstal "viset na hřebíčku", žije si svým vlastním životem ve kterém pravděpodobně už někdo je a rozhodně je naivní si myslet, že kvůli mně bude po tolika letech vyskakovat radostí až do stropu smile

Ja sama nevim proc jsem to udelala snad jen ze zvedavosti.S tim dotycnym jsem se skontaktovala.Poslala jsem mu sms-ku.Nevolala jsem zamerne,protoze jsem chtela,aby si rozmyslel jestli se mnou mluvit chce a nebo nechce.
On me zavolal.Povidali jsme spolu asi pres hodinu a mohu rict,ze jsem rada,ze jsem to udelala.Protoze v duchu jsem si cely zivot vycitala,ze jsem tenkrat mamu poslechla.A rikala jsem si,ze jsem mohla mit uzasnyho chlapa a byt stastna.
Kdyz me rekl,ze ma 5 deti  a je potreti zenaty a opet odloucen od manzelky byla jsem v soku tohle jsem opravdu necekala.Navic je to hrozny karierista honi se za penezi je stale v praci.Neustale mluvil jen o sve praci.Byl to nekdo uplne jiny nez ten skromny kluk s velkyma ocima.Ted jsem vdecna mamce,ze me od nej odtrhla.

Není tady

#15 10. 10. 2008 21:18

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Definitiv napsal(a):

Já v tom nevidím nic špatného, řeči typu "kdyby mě chtěl vidět tak se přeci ozve" mě lehce popouzejí, jelikož kdyby si tohle říkali všichni, tak jsme v jakémsi začarovaném kruhu. Taky to nevidím jako "vměšování se do života", jelikož si pod pojmem setkání, či vyhledání nepředstavuju nic, co by mělo souvist se zmíněným vměšováním.
Jinak já všechny své bývalé lásky vídám, se všemi si rozumím a snad i oni se mnou

Ne do zivota jsem se mu opravdu vmesovat nechtela.Chtela jsem vedet jen jak zije to bylo vsechno.Vetsinou mluvil jen on ke slovu me pomalu ani nepustil.Volal me nekolikrat denne.Spise me mel jako vrbu se kterou si mohl povidat a sverovat se.

Není tady

#16 10. 10. 2008 21:22

hrosanek
Host

Ere mě ne, ale manželův dědeček a babička byli svoje první lásky. Po druhé světové válce nejdřív skončilo první manželství babičky a pak i dědy. Děda se rozhodl, že najde svojí první lásku, našel, vyhnal nápadníky a vzal si jí.Mysleli si, že už spolu jen prožijí hezký střední věk. No a ve čtyřiceti se jim nečekaně narodila dcera (moje tchýně) a zvládli spolu skoro i zlatou svatbu. Babičce je 95, děda umřel před sedmi lety. Přes pozdní začátek stihli i svatby svých vnoučat a narození jednoho pravnoučete. Děda umřel, když jsem byla těhotná i já s druhým pravnoučetem, jsem ráda, že jsem mu to stačila říct. Byli báječný pár, mně umřeli babičky a dědečci brzy a tihle dva mi je svou laskavostí a láskou vynahradili. Dědu budu mít vždycky uloženého jako mého dědu. Mno a nebýt jednoho hledání bývalé lásky, tak by nebylo vůbec spousta věcí, které za to stáli. Někdy je prima nezkoumat, proč chceme věci udělat a prostě je spáchat. No a? Třeba to za to stojí. smile

A i kdyby nestálo (jako, že píšeš, že nestojí), tak se tím zaklapne jedna kapitola, kterou můžeme nechat spát. smile

Upravil(a) hrosanek (10. 10. 2008 21:24)

#17 10. 10. 2008 21:23

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

... erem, taky to bylo k něčemu dobré ... stolt za prvé jsi poznala, že maminky mají taky někdy na partnery dětí vynikající čich, i když se to jejich dcerám nelíbí a za druhé jsi poznala, po jakém "štěstí" sis tenkrát šlapala smile

Není tady

#18 10. 10. 2008 21:30

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

... erem, taky to bylo k něčemu dobré ... stolt za prvé jsi poznala, že maminky mají taky někdy na partnery dětí vynikající čich, i když se to jejich dcerám nelíbí a za druhé jsi poznala, po jakém "štěstí" sis tenkrát šlapala smile

Maminka ho osobne neznala ani ho nikdy nevidela.Stacilo ji,ze jsem ji rekla,ze je rozvedeny.Byl s toho ohen na strese a ja se s nim rozesla navic tak hnusnym zpusobem,ze jsem ho ignorovala.Nedokazala jsem mu rict,ze to bylo kvuli mame,ze se ji nelibi,ze je rozvedeny.

Není tady

#19 10. 10. 2008 22:35

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Občas mám takovou touhu a kdyby se naskytla příležitost, tak bych ji asi využila smile

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#20 11. 10. 2008 0:37

pajaja
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Web

Často myslím na svojí první lásku ze základní šloly,byl milý,slušný a tak hezkýýý.Teď žije někde v Americe.Takové lásky mám tři.Vidět je,je nulová šance.Asi by to nebylo ono,po těch letech jsme tak strašně jiní.

Není tady

#21 11. 10. 2008 10:54

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já potkala svou první lásku před pár lety. nevyhledávala jsem ho, byla to náhoda. nebydlíme od sebe daleko, ale tak něják na sebe nenarazíme.
měl sebou svou skoro ženu. přisedli si i s dalšími společnými kamarády (moji i jeho) ze začátku to bylo fajn, hezky se s ním povídalo, dokud mu víc nestoupla haldina alkoholu v krvi a nezačal mi před tou jeho vyčítat, jak jsem ho opuštěla, jaká jsem mrcha a jak moc mě miloval roll
trpaně bylo mě i jí a on byl k nezastavení usch

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#22 11. 10. 2008 12:33

sedmikráska74
♥------

Svou bývalou lásku jsem našla náhodou. V práci dělám s jednou kamarádkou, se kterou už se znám ze zábav za mlada. No a ona bydlí ve stejné vesnici jako moje bývalá láska. Ona ví o tom, že on byl moje bývalá láska. No a jednou spolu jeli autobusem z práce a mluvili a mluvili, až došla řeč na práci a ona se mu zmínila, že se mnou dělá v práci. A on se jí zeptal jestli nemá moje tel. číslo. Měla. Asi po týdnu od  jejich rozhovoru mi přišla od něj sms jak se mám. Tak jsem mu odepsala. Chvíli jsme si psali jak se máme, co děláme a tak.  Asi po měsíci mi napsal, že by mě rád viděl, tak jsme si dali schůzku. No a teď se scházíme tak jednou za měsíc, jdeme si někam sednout, probereme život a zase si jdeme každej po svým. Já jsem vdaná a on ví kdo je můj manžel a já zase znám holku, kterou si kdysi vzal on. Oba máme spokojenej život, ale jsme rádi, že jsme se našli a dokonce vzpomínáme na roky kdy nám bylo 17 a smějeme se tomu všemu spolu. Jsou to moc fajn schůzky. Viděli jsme se zrovna včera a bylo to super :-)

Není tady

#23 11. 10. 2008 13:24

Jiněnka
♥♥♥♥---

Bývalé lásky... Vyhledávají mne samy, všechny tři, jen tak čas od času, když si vzpomenou.

Toho prvního jsem neviděla spoustu let, jen mi občas napíše či zavolá, jak jde život, ráda ho slyším, vrací mne to do té doby kdy mi bylo 15, žila jsem na vesnici a mou jedinou starostí byly známky ve škole a přísná maminka smile.

S tím druhým se vídámé někdy často, někdy půl roku ne, zajdem na pivko či na oběd, zavzpomínáme jak jsme byli mladí, zasmějem se, připomenem si naše dávné společné přátele, postěžujem co nás trápí, vyslechnem názory z pohledu ženy/chlapa a jdeme si každý po svých, on je šťastný se svou přítelkyní a já s tím svým. Jak už jsem tu psala, mám ho moc ráda jako člověka a kdyby byl ženská, mám ho ráda úplně stejně. Doufám, že se jeden druhému neztratíme, pro svůj vnitřní klid bych vždycky ráda věděla že žije a že je spokojený.

Ten třetí občas zavolá, ale nějak nemám potřebu se s ním vídat, nevzpomínám na tu dobu ráda.

Sama jsem nikdy nikoho nevyhledávala, ale pokud ty co vyhledají mne ráda slyším či potkám, dám jim to najevo, aby se neostýchali se zase někdy připomenout. Tak asi tak.

Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl!

Není tady

#24 11. 10. 2008 14:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

sedmikráska74 napsal(a):

Svou bývalou lásku jsem našla náhodou. V práci dělám s jednou kamarádkou, se kterou už se znám ze zábav za mlada. No a ona bydlí ve stejné vesnici jako moje bývalá láska. Ona ví o tom, že on byl moje bývalá láska. No a jednou spolu jeli autobusem z práce a mluvili a mluvili, až došla řeč na práci a ona se mu zmínila, že se mnou dělá v práci. A on se jí zeptal jestli nemá moje tel. číslo. Měla. Asi po týdnu od  jejich rozhovoru mi přišla od něj sms jak se mám. Tak jsem mu odepsala. Chvíli jsme si psali jak se máme, co děláme a tak.  Asi po měsíci mi napsal, že by mě rád viděl, tak jsme si dali schůzku. No a teď se scházíme tak jednou za měsíc, jdeme si někam sednout, probereme život a zase si jdeme každej po svým. Já jsem vdaná a on ví kdo je můj manžel a já zase znám holku, kterou si kdysi vzal on. Oba máme spokojenej život, ale jsme rádi, že jsme se našli a dokonce vzpomínáme na roky kdy nám bylo 17 a smějeme se tomu všemu spolu. Jsou to moc fajn schůzky. Viděli jsme se zrovna včera a bylo to super :-)

ááá tady se mi zdá si někdo koleduje big_smile
aby jsi nám tu za chvíli nepsala, jak jsi zamilovaná a máš mimomanželský vztah, manžel je neschopnej a ty si potřebuješ utřídit myšlenky big_smilevissla

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#25 11. 10. 2008 16:18

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Má hodnýho manžela a mimi.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí