|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
kalop napsal(a):
Ronja napsal(a):
kalup ono to opravdu vypadá jako příznak těhu, ale ještě se neraduj (nebo neděs) nemusí z toho nic být (asi proto ti to dr neřekl).
Hádám že bys byla těhotná i přesto že byla MS, tj. jakoby z minulého cyklu. Měla jsi MS stejně silnou jako obvykle? Nebyla třeba slabší?ronjo,slabší byla.sestra mi těhu právě naznačovala,tak já nevím holky:o(
kalop nemůžeš dělat nic, možná si udělat těhu test? a počkat, jestli přijde MS. Já si sázím, že je to těhu 
Není tady
Ronja napsal(a):
kalop napsal(a):
Ronja napsal(a):
kalup ono to opravdu vypadá jako příznak těhu, ale ještě se neraduj (nebo neděs) nemusí z toho nic být (asi proto ti to dr neřekl).
Hádám že bys byla těhotná i přesto že byla MS, tj. jakoby z minulého cyklu. Měla jsi MS stejně silnou jako obvykle? Nebyla třeba slabší?ronjo,slabší byla.sestra mi těhu právě naznačovala,tak já nevím holky:o(
kalop nemůžeš dělat nic, možná si udělat těhu test? a počkat, jestli přijde MS. Já si sázím, že je to těhu
ronjo,díky moc,dám vědět...
Není tady
holky,tak dnes mi volal dr. a byla jsem u něj na krvi a po 14.h se mám stavit pro výsledek. nezdá se mu,že jsem MS dostala po 20 dnech a ted ta sliznice
Není tady

jo tááák, tys dostala MS tak brzy! Hele a nechceš skočit do lékárny pro test? To budeš mít jistotu už za 3 min. 

Není tady
Ronja napsal(a):
No super kalop, tak to se dozvíš hned, na čem jsi
po 14h nakouknu jestli jsem dobrá vědma nebo ne
drřím palce!
děkuju,hned jak budu moc písnu
Není tady
Saďourek napsal(a):
jo tááák, tys dostala MS tak brzy! Hele a nechceš skočit do lékárny pro test? To budeš mít jistotu už za 3 min.
sadourku,chtěla jsem,ale ted už vydržim,z krve bude větší jistota;).díky
Není tady

tak to umřu zvědavostí, protože jdu za chvíli do práce 

Není tady
Saďourek napsal(a):
tak to umřu zvědavostí, protože jdu za chvíli do práce
no já jsem celkem v klidu,myslim,že bych měla nějaký příznak těhu.díky 
Není tady
Ivka75 napsal(a):
Jejda, tak to tady budu viset a nakukovat.
To by bylo fajn, kdyby byla zase jedna těhule.
ivko moc Ti díky,jste fajn
Není tady
Kalop a ty snad žádný těhu příznaky nemáš?
Já myslela, že je tady máme všichni povinně, ať jsme těhu nebo ne.
Po pravdě,já měla spíš mS příznaky než těhu. Ale už se to zlepšilo.
Není tady
Ivka75 napsal(a):
Kalop a ty snad žádný těhu příznaky nemáš?
Já myslela, že je tady máme všichni povinně, ať jsme těhu nebo ne.
Po pravdě,já měla spíš mS příznaky než těhu. Ale už se to zlepšilo.
no miminko si přeju moooc,ale nepřipadám si těhotně a tak se nechci zbytečně těšit:dumbom:
Není tady
ale strašně mě bolí podbřišek,jako bych to měla dostat každou chvilku...uvidím odpoledne,děkuju vám moc
Není tady
Mě to bříško taky bolelo. Ono se to v tom raném stádiu dá těžko rozlišit. Tak ať je to ta lepší varianta.
Všimla jsem si, že jsi se registrovala v den mých narozenin.
To bude určitě znamenat velké štěstí 
Není tady
Ronja napsal(a):
jůůů no já to vidím nadějně!
díky moooc:hjarta:
Není tady
Ivka75 napsal(a):
Mě to bříško taky bolelo. Ono se to v tom raném stádiu dá těžko rozlišit. Tak ať je to ta lepší varianta.
Všimla jsem si, že jsi se registrovala v den mých narozenin.To bude určitě znamenat velké štěstí
ty jo ivko,tak to je náhoda,to je určo nějaký znamení,díky moc:hjarta:
Není tady
Taky tady šmíruju a čekám, jak Kalop dopadla 
Není tady
holky,tak jsem tady,hodnota hcg je 5.budu ted muset čekat,zda stoupne,dr.se bojí mimoděložního těhu:grater:.tak nevim,mám strach,díky moc holky
Není tady
Kalop, zatím se neboj - i když je to těžké. Hcg bude určitě růst. Zřejmě je to těhu mladé, tak uvidíme. Doufám, že nakonec bude vše v pořádku.
Kdy jdeš na kontrolu?
Není tady
Ronja napsal(a):
ach jo kalop...to mě moc mrzí....tak moc držím palce, abyste opravdu chytli to těhu hodně hodně brzo a HCG ti krásně rostlo
děkuju ti strašně moc:pussa:
Není tady