|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
holky,prosím,dnes jsem byla u svého dr. a nelíbí se mu moje sliznici,která byla skoro 11mm a jsem 13DC,nevíte co to může znamenat? a prý mám prosáklý děložní čípek.nic mi neřekl a mám přijít po MS.moc děkuju všem
Není tady
Ono to tak trochu vypadá na příznak těhu, ale může to být taky příznak zánětu. On asi čeká, jestli tu MS dostaneš nebo ne. Pokud byla ovu, tak je možné všechno a on na UTZ těhu ještě nepozná. Asi ti nechtěl dávat naděje, když si nebyl jistý, tak prostě počkej a snad to bude vše OK. Kdyby se mu to zdálo na zánět, tak by ti určitě hned bral i krev. S tím by nečekal.
Ale na závěry je fakt ještě brzo, tak asi proto.
Není tady

Ivko, to mi zní jako blbost, 13 Dc ztěží dorazí ovulka natož aby už Dr. poznal těhu?!?!?
Já tohlensto vůbec netuším, mi o výšce sliznice nic neříkal, takže neporadím.

Není tady
Saďourek napsal(a):
Ivko, to mi zní jako blbost, 13 Dc ztěží dorazí ovulka natož aby už Dr. poznal těhu?!?!?
Já tohlensto vůbec netuším, mi o výšce sliznice nic neříkal, takže neporadím.
já z toho nejsem taky právě moc moudrá,vůbec nevím co to může být
Není tady

a nezkoušla jsi hledat, jak vysoká má být sliznice?

Není tady
Saďourek napsal(a):
a nezkoušla jsi hledat, jak vysoká má být sliznice?
sadourku,právě hledám,ale nemůžu nic vyčíst.dr. řikal,že je to na ten DC fakt hodně,tak bojim bojim,díky Ti
Není tady

Dobrý den, měla bych dotaz, jaká by měla být ideální výška děložní sliznice mezi 12 a 14 dnem cyklu, aby se vajíčko uhlízdilo? A při IVF jaká by měla být při ET. Děkuji za vaši odpověď.
Alespoň 7 mm, ale je to přibližné. Při ET to vesměs nikdo neměří....
MUDr. Karel Řežábek, CSc.

Není tady
Saďourek napsal(a):
Dobrý den, měla bych dotaz, jaká by měla být ideální výška děložní sliznice mezi 12 a 14 dnem cyklu, aby se vajíčko uhlízdilo? A při IVF jaká by měla být při ET. Děkuji za vaši odpověď.
Alespoň 7 mm, ale je to přibližné. Při ET to vesměs nikdo neměří....
MUDr. Karel Řežábek, CSc.
sadourku,děkuju,jsi moc hodná.a co z toho prosim tě chápeš?
Není tady

no že 11 mm mi nepřijde nějak přehnaně vysoká, to co jsem vyčetla ještě jinde, tak tam píšou, že by měla být 10 - 12mm, ale nepíšou tam který den cyklu. před MS prý bývá kolem 4-6 mm

Není tady
Já vím, že na uhnízdění vajíčka je ideální sliznice 7-8mm. Už se to tu jednou řešilo se Zzan.
Sadi, jasně že nepozná těhu. To jsem ani nemyslela. Ale ovuše může klído přijít dřív, klidně 8-10dc, to už tu taky bylo. A právě ta zvýšená sliznice by mohla, ale NEMUSELA značit hormonální změny.
Spíš mi trochu přijde, že si Dr. neví rady a tak čeká,jestli MS dojde. Kdyby měl podezření na nějakou nemoc, tak by snad nečekal a testoval. Aspoň teda doufám 
Není tady

jako máš na mysli, že ovu proběhla dřív Ivuš? Tak to je docela možný, ale i toto by ěmla dr. na UTZ poznat, ne?

Není tady
Saďourek napsal(a):
no že 11 mm mi nepřijde nějak přehnaně vysoká, to co jsem vyčetla ještě jinde, tak tam píšou, že by měla být 10 - 12mm, ale nepíšou tam který den cyklu. před MS prý bývá kolem 4-6 mm
děkuju a držim Ti palečky
Není tady
Ivka75 napsal(a):
Já vím, že na uhnízdění vajíčka je ideální sliznice 7-8mm. Už se to tu jednou řešilo se Zzan.
Sadi, jasně že nepozná těhu. To jsem ani nemyslela. Ale ovuše může klído přijít dřív, klidně 8-10dc, to už tu taky bylo. A právě ta zvýšená sliznice by mohla, ale NEMUSELA značit hormonální změny.
Spíš mi trochu přijde, že si Dr. neví rady a tak čeká,jestli MS dojde. Kdyby měl podezření na nějakou nemoc, tak by snad nečekal a testoval. Aspoň teda doufám
ivko díky a moc gratuluju k mimískovi
Není tady
Díky kalop, teď jen aby u mě taky chtěl zůstat.
Snad už jo.
Jo a tady je jedna diskuse o té sliznici - 11 cm asi fakt není zase tak moc. Mrkni a snad tě to uklidní
http://poradny.pritelkyne.cz/poradny-1/ … nice-7498/
Není tady
kalup ono to opravdu vypadá jako příznak těhu, ale ještě se neraduj (nebo neděs) nemusí z toho nic být (asi proto ti to dr neřekl).
Hádám že bys byla těhotná i přesto že byla MS, tj. jakoby z minulého cyklu. Měla jsi MS stejně silnou jako obvykle? Nebyla třeba slabší?
Není tady

cm, jo?
no tak to je teda hypersliznice 

Není tady

Ronji, ale to už by snad musela dr. na UTz vidět, ne? to už vlastně odpovídalo 6 tt?!?!?

Není tady
Saďourek napsal(a):
Ronji, ale to už by snad musela dr. na UTz vidět, ne? to už vlastně odpovídalo 6 tt?!?!?
No to asi jo. To bude asi spíš normál, akorát si Dr. kryje záda, kdyby to bylo počínající těhu. Já bych to asi neřešila a počkala na MS. Buď mrcha doleze nebo ne. A bude vymalováno.
Ale to čekání, že 
Není tady
záleží kdy byla ovu - teoreticky, pokud by byla hodně pozdě ovu, tak to být vidět ještě nemusí. Taky by ta pozdní ovu odpovídala tomu, že proběhla MS. kamarádka to tak má doteď - oni přesně neví, který měsíc počala, takže má dva termíny porodu, od sebe o měsíc
Měla takovou slabší MS a ani doktor si nebyl jistý, ze kterého cyklu vlastně malá je: na ten první je moc malá a na ten další zase celkem velká, tak si vyber 
Není tady
Ronja napsal(a):
kalup ono to opravdu vypadá jako příznak těhu, ale ještě se neraduj (nebo neděs) nemusí z toho nic být (asi proto ti to dr neřekl).
Hádám že bys byla těhotná i přesto že byla MS, tj. jakoby z minulého cyklu. Měla jsi MS stejně silnou jako obvykle? Nebyla třeba slabší?
ronjo,slabší byla.sestra mi těhu právě naznačovala,tak já nevím holky:o(
Není tady

tak já mám ovu 10-12 den, a to vždy. 13 den, mám prý vajíčka už přezráté, říkal mudr. Tak kalop ten tvůj dr. snad ví co dělá.
Není tady
dinosaurus napsal(a):
tak já mám ovu 10-12 den, a to vždy. 13 den, mám prý vajíčka už přezráté, říkal mudr. Tak kalop ten tvůj dr. snad ví co dělá.
no uvidíme,díky moc
Není tady