29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
hirondel napsal(a):
Mikeš napsal(a):
tak si některé z nich před Tebou možná i odplivnou...
Teda neco takovyho jsem taky jeste nevidela ale verim ze je to snad i mozne. Kocourku kam Ty na to chodis?
Ahoj Mikeši a Hirondel,
něco pro zasmání nebo k pláči: před cca 14 dni mi žena řekla, baych vyřídil svojí matce, aby neštvala děti proti ní, že jí to říkala její matka - a té to práýý řekli děti. zavedl jsem vyteřování - ptla jsem se matky, dětí, tchýně mi to popřela, a ještě dělala scény, proč si myslím, že by na moji matku donášela...no komedie. A já na protest jsem do léčebny přivezl jen děti a počkal jsem na ně 2 hodiny v autě a po dětech jsem vzkázal, že na lhářku nemám náladu..... No a když jsem tam byl po týdnu, tak mi řekl, že se "holky" vsázely, jestli příští týden přijdu. A jedna dokonce řekla, že "bez komentáře". Byla to paradoxně tak, které jsem na základě žádosti mé ženy sehnal kontakt na realitku, aby mohla bydlet a sehnal kontakt na zaměstnanvatele, který by ji mohl zaměstnat, až se vrátí z léčebny.... To jsou paradoxy, co ???
cyrano
Není tady
Cyrano napsal(a):
...a té to práýý řekli děti. zavedl jsem vyteřování - ptla jsem se matky, dětí,
Podle této věty mám dojem, že chlastat začal už i Cyrano...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Cyrano napsal(a):
...a té to práýý řekli děti. zavedl jsem vyteřování - ptla jsem se matky, dětí,
Podle této věty mám dojem, že chlastat začal už i Cyrano...
Hele Mikeši,
ty vtipálku, budu muset vyměnit tu vyklepanou klávesnici a nepsat tak rychle!!! Jsme střízlivý jako nikdo, to mi věř....
cyrano
Není tady
Mikeš taky jsem měl ten dojem, ale věřím Cyranovi, že on s alkoholem to umí
Cyrano, jak to čtu, nerad jsem prorokem skutečně špatných zpráv, ale Tvá žena kolem sebe kupí další a další překážku k tomu aby ona nemusela nic a ty den po dni ztrácel sílu (ono se to zprvu nezdá, ale časem najednou není žádná a vstát jen z postele je na umření). Ona vědomě pracuje na sebe zničení a k tomu stažení i Tebe.
Víš toho muslima spíš obrátím na svou víru než toho Ferdiše. Dovolím si z posledních Tvých poznámek zhodnotit stav. Nemá zájem o bydlení, o práci, o rodinu, pracuje na stavu kdy i snad pomocníci se obrátí proti tobě a hlavně ztratila zájem o tebe. Sakra chlape už těch indicíí je tolik, že bys měl skutečně aby hlavně děcka tuhle těžkou lapálii přežili bez ztráty kytičky kopnout a promiň i "zatratit". TY děti jsou nádoby čisté a ty pochopí jak to vlastně je a bude a co je pro ně to přirozené nejlepší.
Sleduji to tu, držím ti palce, ale nerad bych tě ztratil na věky.
Není tady
A já na protest jsem do léčebny přivezl jen děti a počkal jsem na ně 2 hodiny v autě a po dětech jsem vzkázal, že na lhářku nemám náladu....
Promiň, ale tohle je teda hustý. Vcelku by mě zajímalo, zda to děti s gustem vyřídily, a následně ti tlumočily něco ve smyslu - ať si ten ko.kot trhne nohou, nebo jim to bylo hloupé, protože mají mamku rádi. Vy jim to teda umíte ulehčit.
Ačkoli chápu, že děti lecos poberou a není dobré je úzkostlivě chránit před skutečností, že maminka má problém s alkoholem a rodiče se možná rozejdou, tak ale takhle jim v tom máchat čumák je podle mě ubohost.
Upravil(a) javena (24. 11. 2009 21:19)
Není tady
Cyrano napsal(a):
No a když jsem tam byl po týdnu, tak mi řekl, že se "holky" vsázely, jestli příští týden přijdu. A jedna dokonce řekla, že "bez komentáře". Byla to paradoxně tak, které jsem na základě žádosti mé ženy sehnal kontakt na realitku, aby mohla bydlet a sehnal kontakt na zaměstnanvatele, který by ji mohl zaměstnat, až se vrátí z léčebny.... To jsou paradoxy, co ???
cyrano
Cyrano, zadny paradox nevidim at delam co delam.
Není tady
Upřímně řečeno, ta otcovská dovolená by mi nevadila. A rozhodně bych se hoval jinak, i když bych se necítil doceněn.
Jo tak pán by se cejtil nedoceněnej... péčí o vlastní děti... Pán má na víc, než utírat posmrkaný nosánky, ale zvládnul by to bez zahejbání a bez alkoholu, páč je morální a má priority... Vzpamatuj se, prosímtě.
ona se o děti neuměla starat finančně, a ta fyzická a organizační stránka vci ji neřeknu, že nešla, ale nebavila jí a cítila se frustrovaná a tento nesoulad řešila tím, že byla nepříjemná, zatímco já jsem si se svým postavením nestěžoval, i když jsem makal jako Ukrajinec... A mně vadilo, že to nevzala jako fakt, že každé rozdělení rolí má svoje plus a minus....
Cyrano, proč jste měli druhé dítě? A co znamená, že se "neuměla starat finančně"?
zavedl jsem vyteřování - ptla jsem se matky, dětí, tchýně mi to popřela... A já na protest jsem do léčebny přivezl jen děti a počkal jsem na ně 2 hodiny v autě a po dětech jsem vzkázal, že na lhářku nemám náladu.....
Tak za tohle bys potřeboval přes ústa - a fest! Teda za ty děti, aby bylo jasno. S mámou a tchýní si řeš co chceš, ale "vyšetřovat" děti a ještě je sprostě zneužít k vyřizování TAKOVÝCHLE vzkazů... Taky bych si před tebou s chutí odplivla.... ty protestující uražený ego!
Byla to paradoxně tak, které jsem na základě žádosti mé ženy sehnal kontakt na realitku, aby mohla bydlet a sehnal kontakt na zaměstnanvatele, který by ji mohl zaměstnat, až se vrátí z léčebny.... To jsou paradoxy, co ???
Prd a vořech paradoxy... Každý dobrý skutek bývá po zásluze potrestán, přece. Ostatně - neměl by ses spíš starat o to, co bude dělat tvoje žena "až se vrátí z léčebny"? Teda pokud ti ona o to (ne za to!) ještě stojí....
Není tady
helena napsal(a):
Upřímně řečeno, ta otcovská dovolená by mi nevadila. A rozhodně bych se hoval jinak, i když bych se necítil doceněn.
Jo tak pán by se cejtil nedoceněnej... péčí o vlastní děti... Pán má na víc, než utírat posmrkaný nosánky, ale zvládnul by to bez zahejbání a bez alkoholu, páč je morální a má priority... Vzpamatuj se, prosímtě.
ona se o děti neuměla starat finančně, a ta fyzická a organizační stránka vci ji neřeknu, že nešla, ale nebavila jí a cítila se frustrovaná a tento nesoulad řešila tím, že byla nepříjemná, zatímco já jsem si se svým postavením nestěžoval, i když jsem makal jako Ukrajinec... A mně vadilo, že to nevzala jako fakt, že každé rozdělení rolí má svoje plus a minus....
Cyrano, proč jste měli druhé dítě? A co znamená, že se "neuměla starat finančně"?
zavedl jsem vyteřování - ptla jsem se matky, dětí, tchýně mi to popřela... A já na protest jsem do léčebny přivezl jen děti a počkal jsem na ně 2 hodiny v autě a po dětech jsem vzkázal, že na lhářku nemám náladu.....
Tak za tohle bys potřeboval přes ústa - a fest! Teda za ty děti, aby bylo jasno. S mámou a tchýní si řeš co chceš, ale "vyšetřovat" děti a ještě je sprostě zneužít k vyřizování TAKOVÝCHLE vzkazů... Taky bych si před tebou s chutí odplivla.... ty protestující uražený ego!
Byla to paradoxně tak, které jsem na základě žádosti mé ženy sehnal kontakt na realitku, aby mohla bydlet a sehnal kontakt na zaměstnanvatele, který by ji mohl zaměstnat, až se vrátí z léčebny.... To jsou paradoxy, co ???
Prd a vořech paradoxy... Každý dobrý skutek bývá po zásluze potrestán, přece. Ostatně - neměl by ses spíš starat o to, co bude dělat tvoje žena "až se vrátí z léčebny"? Teda pokud ti ona o to (ne za to!) ještě stojí....
No Heleno!, myslím si že Cyráno si tento kopanec od tebe nezasloužil. Přiznám se, že tímto vystoupením jsi mě zklamala.
Pokud vím a sleduji tento příběh, tak přes dva roky bojuje se sebou s dětma o jednu jím milovanou ženu. Řekl bych, že jsi velice neobjektivní a nespravedlivá k němu a dovolím si zde pozvednout prst (tolik oblíbený v současné době), že jakmile se poukáže na ženu, která nemá zájem o rodinu, manželství a do čela péče a starostí o vše se postaví muž, hned je oheň na střeše, hned se staví na její ochranu celý svaz žen. Jo kdyby zde plakala žena, jak ten její (a popisovala to samé) hned by zdejší svaz bral do rukou všechny chladné a horké zbraně a jal se pána kastrovat, čtvrtit, mučit a stahoval z kůže a vraždit.
Myslím, že jsi ujela, bo vůbec nevíš, proč oni dva spolu mají tolik dětí. Jednoznačné tvé tvrzení, že on je toho původcem je ohrané klišé svazu čarodějnic. Cyranuv postoj a boj s okolnostmi a s jeho cestou, ukazuje na hrdinský postoj jednoho z nás. Ale v "klubu" žen to se nesmí říkat, bo by to změnilo image a nedoknutelnost žen v jistém období.
Není tady
helena napsal(a):
Cyrano a nemohlo to byt take i tak, ze rekla >bez komentare< proto,ze se tim padem timhle svym postojem odmitla zapojit do jejich priblblych (jinak to snad nazvat ani nejde) sazek?
Není tady
Pisateli, jestli sleduješ tento příběh, pak to buď nechceš vidět, nebo nevidíš... Co komentovala Helena je trefný, ovšem já jsem žena...
Cyrano nám tu píše, jak by se staral o děti a i když by se cítil nedoceněn, bral by mateřskou dovolenou. Asi se zasekl někde v minulosti, protože i manželka už pracovala, ale dejme tomu. A teď tu máme možnost sledovat takřka v přímém přenosu, jak vypadá člověk, který se cítí nedoceněn v péči o děti a domácnost. Je rád, když mu pomůžou prarodiče, do práce si chodí odpočinout... Jako vrchol ho vytočí, když manželce vadí, že dal jinam příbory. Ale tu práci, co s tím měl prostě nedocenila.
Manželka se o děti nedokázala starat finančně, mluvíme-li o době na té rodičovské, tak to není čemu se divit, možná by se Cyrano přestal divit taky, kdyby si nechal z výplaty sedm tisíc (nevím, kolik je to teď přesně, já se nevyhoupla přes dvojku) a s těmi hospodařil. Možná by pochopil, ale určitě by se mu prohloubila ta frustrace...
Co se týká vyslýchání rodiny, včetně dětí, tak takovou zhovadilost snad nemá smysl komentovat. Svědčí pouze o Cyranově neschopnosti řešit problémy. Vyslechneme, uděláme zápis a řešení excelentní - tatínek coby uražené hovádko sedí v autě, zatímco děti matce tlumočí cosi o lhářce...
To s "kámoškou" z léčebny a kontakty... nikdo ho nenutil cokoli komukoli shánět. Jestli nechtěl, stačí říct ne. Ale kdyby to Cyrano uměl, už měli doma dávno vyřešeno.
Teď mě tak napadá, protože já bych to samé napsala i o ženě v Cyranově situaci, jestli náhodou Pisateli nejsi zaujatý právě proto, že se jedná o muže...
Není tady
javena napsal(a):
Pisateli, jestli sleduješ tento příběh, pak to buď nechceš vidět, nebo nevidíš... Co komentovala Helena je trefný, ovšem já jsem žena...
Cyrano nám tu píše, jak by se staral o děti a i když by se cítil nedoceněn, bral by mateřskou dovolenou. Asi se zasekl někde v minulosti, protože i manželka už pracovala, ale dejme tomu. A teď tu máme možnost sledovat takřka v přímém přenosu, jak vypadá člověk, který se cítí nedoceněn v péči o děti a domácnost. Je rád, když mu pomůžou prarodiče, do práce si chodí odpočinout... Jako vrchol ho vytočí, když manželce vadí, že dal jinam příbory. Ale tu práci, co s tím měl prostě nedocenila.
Manželka se o děti nedokázala starat finančně, mluvíme-li o době na té rodičovské, tak to není čemu se divit, možná by se Cyrano přestal divit taky, kdyby si nechal z výplaty sedm tisíc (nevím, kolik je to teď přesně, já se nevyhoupla přes dvojku) a s těmi hospodařil. Možná by pochopil, ale určitě by se mu prohloubila ta frustrace...
Co se týká vyslýchání rodiny, včetně dětí, tak takovou zhovadilost snad nemá smysl komentovat. Svědčí pouze o Cyranově neschopnosti řešit problémy. Vyslechneme, uděláme zápis a řešení excelentní - tatínek coby uražené hovádko sedí v autě, zatímco děti matce tlumočí cosi o lhářce...
To s "kámoškou" z léčebny a kontakty... nikdo ho nenutil cokoli komukoli shánět. Jestli nechtěl, stačí říct ne.Ale kdyby to Cyrano uměl, už měli doma dávno vyřešeno.
Teď mě tak napadá, protože já bych to samé napsala i o ženě v Cyranově situaci, jestli náhodou Pisateli nejsi zaujatý právě proto, že se jedná o muže...
No já nevím kde čteš co se mi zde snažíš namluvit.
Není tady
Pisateli, nemám potřebu se obhajovat, ani plevelit Cyranovi vlákno, tak jen stručně:
"Neobjektivní a nespravedlivá" jsem z tvého hlediska, ale kdyby sis chtěl všimnout, viděl bys, že paní C. zas tak moc nefandím - jen se (skoro zbytečně - a nejen já) pokouším Cyranovi ukázat, jak to vidí "jenomženská".
Nezdá se mi, že "přes dva roky bojuje se sebou s dětma o jednu jím milovanou ženu". Chápu, že mu bylo ublíženo, ale protože se žena nechová dle jeho představ dostatečně pokorně a tu svoji chybu, potvora, ne a ne uznat , dokonce má připomínky k jeho vedení domácnosti
, tak holt začíná přitvrzovat - akorát že blbě a už i nefér.
Víš co je zajímavý? Že "bojuje" o paní, s kterou má sice dvě děti a společný majetek, ale bez skrupulí ji označuje jako jisté užitečné zvíře. Hlavně proto, soudím, že se mu vzpírá... že si dovolila se vzepřít (i když taky blbě - ale to bych se opakovala).
Ještě podotýkám, že skutečně nevím "proč oni dva spolu mají tolik dětí" - teda dvě - a proto jsem se zajímala, proč měli druhé, když je paní C. tak neschopná. Autorství výroku "Jednoznačné tvé tvrzení, že on je toho původcem" mi nepřipíšeš, i kdyby ses snažil sebevíc.
Není tady
No já nevím kde čteš co se mi zde snažíš namluvit.
Pisateli, čtu tvůj příspěvek č. 1433 a nesnažím se ti namluvit nic. Ber to jako můj názor na tvůj názor.
Jo kdyby zde plakala žena, jak ten její (a popisovala to samé) hned by zdejší svaz bral do rukou všechny chladné a horké zbraně a jal se pána kastrovat, čtvrtit, mučit a stahoval z kůže a vraždit.
Cyranuv postoj a boj s okolnostmi a s jeho cestou, ukazuje na hrdinský postoj jednoho z nás. Ale v "klubu" žen to se nesmí říkat, bo by to změnilo image a nedoknutelnost žen v jistém období.
Můj názor je, že nejsi objektivní právě proto, že se jedná o muže.
Není tady
Helenko, promiň ale takto blbě napsané to Cyrano nepobere, bo on tak moc venušsky neovládá. On tak nějak nepobýrá ani marsovsky a to je co říci. Od empatické ženy prošlé mnohým ohněm a bitev, bych očekával citlivější přístup a vyjádření vedoucí k jeho vykoupení, ale brát jeho ibršvunkem ani mě nepřísluší, stačí když ty kopance dostává sám od sebe.
Javeno, když vytrhneš větu v tomto případě celé souvětí, z kontextu celkového pojetí a příkladů v protikladu, pak dokážeš ospravedlnit i existenci pekla. Já vím, že nás muže máte za nesvéprávná zvířatka pro vlastní potěchu a pobavení Jenže chceteli se emancipovat pak musíte připustit i opak světlých a dost častých vyjimek. Neberu tu co svého času řádila na právním.
Není tady
helena napsal(a):
tak jen stručně:
"Neobjektivní a nespravedlivá" jsem z tvého hlediska, ale kdyby sis chtěl všimnout, viděl bys, že paní C. zas tak moc nefandím - jen se (skoro zbytečně - a nejen já) pokouším Cyranovi ukázat, jak to vidí "jenomženská".
Helco,
jsem zenska taky, ale at delam co delam nevidim jak se pokousis Cyranovi ukazat jak to vidi "jenomzenska" .
helena napsal(a):
Treba tohle ja vidim uplne jinak,nez tak jak jsi to prezentovala podle sveho videni a videni zenskeho tedy.
Tak jak to teda je?
Není tady
Pisatel napsal(a):
Helenko, promiň ale takto blbě napsané to Cyrano nepobere, bo on tak moc venušsky neovládá. On tak nějak nepobýrá ani marsovsky a to je co říci. Od empatické ženy prošlé mnohým ohněm a bitev, bych očekával citlivější přístup a vyjádření vedoucí k jeho vykoupení, ale brát jeho ibršvunkem ani mě nepřísluší, stačí když ty kopance dostává sám od sebe.
Javeno, když vytrhneš větu v tomto případě celé souvětí, z kontextu celkového pojetí a příkladů v protikladu, pak dokážeš ospravedlnit i existenci pekla. Já vím, že nás muže máte za nesvéprávná zvířatka pro vlastní potěchu a pobaveníJenže chceteli se emancipovat pak musíte připustit i opak světlých a dost častých vyjimek. Neberu tu co svého času řádila na právním.
Podívej, Pisateli, nic nevytrhávám, přečetla jsem to celé a vychází mi z toho tvoje zaujatost. Jestli ti přijde, že ženy mají muže za nesvéprávná zvířátka, pak již chápu tvé názory a skutečně si myslím, že ti nějaká žena prostě ublížila a tys to ještě nezpracoval. To je tvoje věc, mě do toho nic není.
Když žena řekne o mužích, že jsou to méněcení živočichové, nesvéprávná zvířátka... je to stejné, jako když muž řekne o ženách, že jsou to hysterky, zlatokopky, že většinou muže jen využijou... Tito lidé mají problém... Normální člověk tohle z pusy nevypustí.
Já bych jako žena a ani jako muž nechtěla, aby mi radil někdo, kdo neumí odlišit pohlaví a podívat se na problém jako takový. Možná Cyranovi to tvoje chlapský plácání po zádech udělá dobře, ale nijak mu to nepomůže v řešení problému. Nakonec je jen jeho věc, co si z čeho vezme. Je to jeho život, jeho manželství...
Tvoje rady jsou, dle mého názoru díky tomu zaujetí, srovnatelné s radami jejích kamarádek co uzavírají sázky v léčebně...
Není tady
Pisatel napsal(a):
No Heleno!, myslím si že Cyráno si tento kopanec od tebe nezasloužil. Přiznám se, že tímto vystoupením jsi mě zklamala.
Pokud vím a sleduji tento příběh, tak přes dva roky bojuje se sebou s dětma o jednu jím milovanou ženu. Řekl bych, že jsi velice neobjektivní a nespravedlivá k němu a dovolím si zde pozvednout prst (tolik oblíbený v současné době), že jakmile se poukáže na ženu, která nemá zájem o rodinu, manželství a do čela péče a starostí o vše se postaví muž, hned je oheň na střeše, hned se staví na její ochranu celý svaz žen. Jo kdyby zde plakala žena, jak ten její (a popisovala to samé) hned by zdejší svaz bral do rukou všechny chladné a horké zbraně a jal se pána kastrovat, čtvrtit, mučit a stahoval z kůže a vraždit.
Myslím, že jsi ujela, bo vůbec nevíš, proč oni dva spolu mají tolik dětí. Jednoznačné tvé tvrzení, že on je toho původcem je ohrané klišé svazu čarodějnic. Cyranuv postoj a boj s okolnostmi a s jeho cestou, ukazuje na hrdinský postoj jednoho z nás. Ale v "klubu" žen to se nesmí říkat, bo by to změnilo image a nedoknutelnost žen v jistém období.
Dvíhaj si, čo chceš, ale bojovať so ženou cez deti - o ktoré mu údajne ide - a rozprávať im, že ich matka je klamárka(a čo ony si asi tak počnú s touto informáciou???!!!) je HUMUS! Humus najhumusovitejší, egoizmus ako stodola, Cyranovo ego momentálne (možno ešte vylepšené o parohy) sa neprepchá ani cez Brandenburskú bránu. Za seba môžem povedať: Chúdence deti, matka na liečení a otec zákerný sebec, čo im ničí duše.
Odhliadnuc od toho, že klamárka môže byť jeho matka, jeho svokra, deti mohli niečo prekrútiť, nepochopiť... ale nie, nám sa hodí do krámu, aby manželka bola tá kroch-kroch.
Není tady
"Já bych jako žena a ani jako muž nechtěla, aby mi radil někdo, kdo neumí odlišit pohlaví a podívat se na problém jako takový. Možná Cyranovi to tvoje chlapský plácání po zádech udělá dobře, ale nijak mu to nepomůže v řešení problému. Nakonec je jen jeho věc, co si z čeho vezme. Je to jeho život, jeho manželství...
------------------------------------ Jo, je to stale o tom samem. Kazdy vidi v Cyranove situaci neco jineho. Nerekla bych ze nekdo ma pravdu a nekdo ne,rekla bych ze maji pravdu opet vsichni at je nazor jakykoliv a jedine Cyrano zna,"zna" svoji zenu a ona zna,"zna" zase jeho. Oni jsou aktery jejich spolecneho zivota se svym subjektivnim postojem.
Jde o to jak se na to diva ona a o to jak se na to diva on,my vzdaleni pozorovatele muzeme vyslovit jakykoliv nazor nebo "radu" (to slovo rada je vazne hodne dat do uvozovek podle mne samozrejme) kdy jedna ho muze pozvednout a druha nepozvednout.
Nekdo poplacava, nekdo to a nekdo zase ono,nekdo mluvi venussky atd. ,to je jedno,neb nic neni lepsi a nic neni horsi pro reseni Cyranova problemu, ktery si stejne bude resit po svem v souladu s jeho subjektivnim nastavenim.
Neb cokoli co nevychazi z neho bude tim co ho zvenci ovlivnilo.
Není tady
Javeno, budeš se divit, ale pleteš se! Věř, že při svém naturelu, pokud by mi nějaká žena ublížila, že bych neměl vlastní stranu, která by bojovala proti ženám a hlavně nelez bych sem!
Ono je tato přestřelka zbytečná, neboť žena vždy musí zůstat čistou lampou a vždy dokáže pokroutit to tak, aby vždy byla tou čistou. Tahle debata je fakt bezpředmětná, protože jsi překroutila obsah původního.
Víš nikdy jsem netvrdil, že rozumým ženám, ale hodnotím je dle skutků, činů a projevů. Víš vzpomínám si na debatu tady na nevěře cca před rokem kde byl jedna debaterka, která se přišla poradit jak s manželovou nevěrou a viděl jsem Vás ženy jak jste odsoudily toho nevěrníka. Ale úplně opačně jste se /neříkám že ty/ zachovaly když jedna z Vás přiznala svou nevěru. To byl diametrální rozdíl v chování. Takže hodnotím to z tohodle pohledu.
A tím tak navazuji na tebe Selimko. nemohu si pomoci ale tak nějak myslím, žes mimo mísu. Pokud ten příběh znám /a i osobně/ naopak Cyrano se nesnaží "vydírat" manželku přes děti, ale naopak pomocí dětí ji nabudit k manželskému životu. No nic, to je asi pro tebe jako holinky a hodinky, obé se natahuje, že? A tak bych mohl pokračovat dál k tvému příspěvku. Bohužel Cyranovi to tak moc nepřinese, když se tu budeme dohadovat o něm bez něj.
Možná tak trochu začínám fandit myšlence Heleny, která byť útokem vůči Cyránovi, ukázala věc v jiném úhlu pohledu.
Není tady
Od empatické ženy prošlé mnohým ohněm a bitev, bych očekával citlivější přístup a vyjádření vedoucí k jeho vykoupení
Citlivá jsem byla dost dlouho... empatická taky... ale znáš zajisté ono rčení o házení perel jistým samicím - to taky nelze provádět ad nauseam...
brát jeho ibršvunkem ani mě nepřísluší
Tobě jako komu? Chlapovi? Znalci lidských duší? Starší osobě?
Treba tohle ja vidim uplne jinak,nez tak jak jsi to prezentovala podle sveho videni a videni zenskeho tedy.
Tak jak to teda je?
Nejjednodušší odpověď je, by ses podívala do kalhotek, zda jsi skutečně ženská
Víš co - zkus pro jednou pouze pokládat otázky, jak je tvým trvalým zvykem, a řekni, jak to vidíš ty.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Javeno, budeš se divit, ale pleteš se! Věř, že při svém naturelu, pokud by mi nějaká žena ublížila, že bych neměl vlastní stranu, která by bojovala proti ženám a hlavně nelez bych sem!
Ono je tato přestřelka zbytečná, neboť žena vždy musí zůstat čistou lampou a vždy dokáže pokroutit to tak, aby vždy byla tou čistou. Tahle debata je fakt bezpředmětná, protože jsi překroutila obsah původního.
Víš nikdy jsem netvrdil, že rozumým ženám, ale hodnotím je dle skutků, činů a projevů. Víš vzpomínám si na debatu tady na nevěře cca před rokem kde byl jedna debaterka, která se přišla poradit jak s manželovou nevěrou a viděl jsem Vás ženy jak jste odsoudily toho nevěrníka. Ale úplně opačně jste se /neříkám že ty/ zachovaly když jedna z Vás přiznala svou nevěru. To byl diametrální rozdíl v chování. Takže hodnotím to z tohodle pohledu.
A tím tak navazuji na tebe Selimko. nemohu si pomoci ale tak nějak myslím, žes mimo mísu. Pokud ten příběh znám /a i osobně/ naopak Cyrano se nesnaží "vydírat" manželku přes děti, ale naopak pomocí dětí ji nabudit k manželskému životu. No nic, to je asi pro tebe jako holinky a hodinky, obé se natahuje, že? A tak bych mohl pokračovat dál k tvému příspěvku. Bohužel Cyranovi to tak moc nepřinese, když se tu budeme dohadovat o něm bez něj.
Možná tak trochu začínám fandit myšlence Heleny, která byť útokem vůči Cyránovi, ukázala věc v jiném úhlu pohledu.
Ahá, takže povedať fakticky deťom, že ich matka je klamárka (odkázať jej to po nich) pomôže nabudiť ju k manželskému životu...
Fajn, SI KLAMÁR, chcem ťa pomocou toho nabudiť k hlbšiemu rozmýšľaniu o veciach... Pomáha?
Aj keby tu bol tento úmysel, tak a, cesta do pekla je dláždená dobýrmi úmyslami b, aj keby ju to nabudilo k čomukoľvek, deti to môže naopak naladiť proti nej alebo proti otcovi, ktorý im haní matku... Nech je aká je, je to ich matka, inú mať nebudú - a oni si ju, na rozdiel od neho, za matku rozhodne nevybrali.
Není tady
aHOJ VÁŽENÍ,
TO BYLA úplná smršť !!! Tsunami. Díky i za ty negativní příspěvky. Na všechno se budu snažit odpovědět. Dneska je žena doma, celkem pohoda, já jí vyložil ráno doma, a jel jsem do práce. Jinak mi cestou řekla, že na té "rodince" mne rozeberou, jak to dělám špatně a že jim řekla, že je ni nepustím ke slovu. vadí mi, že to takhle bere na lehkou váhu a bagatelizuje to, ale to je můj problém.
Hezký slunečný den
Cyrano
Není tady
Cyrano a vážně ji nepustíš ke slovu ? Osobně mám spíš vedle sebe chlapy,ze kterejch to všechno leze ,jak z chlupatý deky
Není tady
Selimo, tohle nemá fakt cenu. Stavíš věc na slovíčku na okamžiku, který vůbec není podstatný nebo pokud je je stylizován do daného okamžiku a v celém příběhu je nicotný.
Vůbec nehodnotíš celý ten stav a stav příběhu. Tento postoj který jsi zaujala věci nikterak nepomůže.
Tak se nimrej v jediném kroku a utečeti to vše. Na tohle nemám chuť natož čas!
Není tady
Pisatel napsal(a):
Selimo, tohle nemá fakt cenu. Stavíš věc na slovíčku na okamžiku, který vůbec není podstatný nebo pokud je je stylizován do daného okamžiku a v celém příběhu je nicotný.
Vůbec nehodnotíš celý ten stav a stav příběhu. Tento postoj který jsi zaujala věci nikterak nepomůže.
Tak se nimrej v jediném kroku a utečeti to vše. Na tohle nemám chuť natož čas!
Na to mám iný názor. A nestaviam na ničom, ak dovolíš, ale vyjadrujem sa ku konkrétnej veci, ktorá sa stala ako posledná celkom nedávno. Vôbec nehodnotím - v rámci ich boja, podľa mňa detinského a zbytočného - kto z nich má pravdu, kto z nich je "lepší", "horší" alebo aký, ale zaťahovať do tohto boja deti považujem za slabošské, nechlapské (prípadne neženské), egoistické a zúfalé - a navyše kontraproduktívne. A utečetem to vše, ale hádam dovolíš, aby som sa aj tak vyjadrila k jednému konkrétnemu príspevku a jednej konkrétnej veci..:? No, to je jedno, aj keď nedovolíš, aj tak sa vyjadrím.
Ak je to naozaj prípad, ktorý poznáš OSOBNE, ako si písal, tak si možno zaujatý nielen ako muž proti ženám, ale aj celkom osobne zaangažovaný. Ja mám tú výhodu, že nie som ani jedno, ani druhé. A keď nemáš chuť ani čas, tak sa pokojne ku mne - a k Cyranovi - nevyjadruj, ja to prežijem.
Není tady
Téma zavřeno