Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1401 16. 11. 2009 19:33

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Žena ode mně odchází - vrátí se?

Cyrano napsal(a):

Nefritt napsal(a):

Přiznám se ,že bych chtěla mít taky ve všem jasno BI,ale bohužel.Každý má k něčemu nějaký důvod.Teď bych nejradši shlédla film o Cyranových,ale ne americký big_smile

Ahoj Nefrit,

a nemůže to prostě být jen tím, že moje žena je - bohužel - kráva?? Já chápu, že to pro ženy musí být bolestivé, hledáte pořád nějaký důvod, ale jsem si jist, že kdyby prováděl nějaký muž, co provedla moje žena, tak byste to takhle také zhodnotili, a nerozumovaly byste, že je tady  nějaký důvod.

cyrano

Tak si si vybral kravu a máš s ňou malé teliatka... big_smile Len nechápem, prečo potom tak bojuješ o zachovanie tejto dobytčej rodiny(žeby si bol vôl)?
Nepoznám ani teba, ani manželku, ale ak je fakt krava, tak sa s ňou proste slušne rozíď a snaž sa vychovať vaše teliatka čo najlepšie... ale ty tu už rok plácaš o zachovaní rodiny(s kravou???? va ).
Keby sem písala ona, napíšem jej to isté, čo tebe. wink Nemám svet rozdelený na svätice ženy gloria a deb.i.l.ov mužov dumbom , ak si mal toto na mysli. Len sa vždy snažím o objektivitu, aj keď to je na internetových diskusiách asi viac-menej márne. A ak dospeješ k tomu, že si urobil, čo sa dalo, a tvoja žena, je fakt búúúú, s ktorou sa nedá nijakovsky vyjsť, tak to je konečná. Mal by si jej to čo najskôr oznámiť a nepredlžovať zbytočne agóniu.

Upravil(a) Selima (16. 11. 2009 19:39)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1402 17. 11. 2009 7:45

Nefritt
♥♥♥----

Cyrano napsal(a):

Nefritt napsal(a):

Přiznám se ,že bych chtěla mít taky ve všem jasno BI,ale bohužel.Každý má k něčemu nějaký důvod.Teď bych nejradši shlédla film o Cyranových,ale ne americký big_smile

Ahoj Nefrit,

a nemůže to prostě být jen tím, že moje žena je - bohužel - kráva?? Já chápu, že to pro ženy musí být bolestivé, hledáte pořád nějaký důvod, ale jsem si jist, že kdyby prováděl nějaký muž, co provedla moje žena, tak byste to takhle také zhodnotili, a nerozumovaly byste, že je tady  nějaký důvod.

cyrano

Ale Cyrano,znám taky dost rozmazlenejch ženskejch a chlapy kretény a možná bych to měla v životě jednodušší,kdybych se spokojila s tímhle hodnocením.Ale bohužel se taky snažím být objektivní,aspoň si to myslím.
A jistý si nemůžeš být ničím,vůbec nevíš ,co třeba prováděl můj manžel,aby si zvedl sebevědomí a kolikrát jsem ho v duchu pojmenovala různými přezdívkami  hmm.Jenže kdybych se spokojila s tím ,že to tak prostě je,už bych s ním vůbec nemusela být.Bylo by to zbytečný.

Není tady

#1403 18. 11. 2009 7:19

helena
♥♥♥♥♥♥♥

mně jsou přehozené příborníky ukradené.....
Spoustě ženskejch ne - většinou se v kuchyni pohybujeme víceméně popaměti a otevření pěti šuplíků při hledání nože, kterej byl vždycky "tady", přinejmenším naštve. A přehozená pikslička s kořením může znamenat, že k nedělnímu obědu bude chleba s máslem http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

a nemůže to prostě být jen tím, že moje žena je - bohužel - kráva?? Já chápu, že to pro ženy musí být bolestivé, hledáte pořád nějaký důvod, ale jsem si jist, že kdyby prováděl nějaký muž, co provedla moje žena, tak byste to takhle také zhodnotili, a nerozumovaly byste, že je tady  nějaký důvod
K ptvojí otázce - může, samozřejmě. Ale velmi pravděpodobně se v ní nezměnila najednou... což znamená, že sis ji jako takovou už bral a nevadilo ti to až do okamžiku, kdy se u vás "něco" (co jsi doteď nepřiznal ani tady a asi ani sobě) stalo nebo došlo do bodu zlomu.
Kdyby se takhle choval chlap (a oni se tak chovají, ne že ne), taky se budeme dohadovat, co ho k tomu vedlo. I když je pravda, že tam by to bylo malinko jednodušší, protože jak k nevěře, tak k alkoholu mají přece jen o něco blíž - nebo spíš je to společensky jaksi "tolerovatelnější", než u ženský.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#1404 18. 11. 2009 7:52

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Cyrano napsal(a):

Selima napsal(a):

Cyrano napsal(a):

Milá Heleno,

nejsem takový odborník na kuchyni, abych přesně odezíral její "zasedací pořádek" v příborníku. Myslím, že se z toho nestřílí. Jí bych také nešikanoval, kdyby kolo opřela v garáži na druhou stranu!!! Kruci, přece se nenechám šikanovat!!!!!!! ten dům je bohužl napůl, i kkdyž jsem na něj vydělal jen já. Jo, samozřjmě můžete mi říct, že manželka zatím doma vychovávala děti, já vydělával, ale ona, i kdybychom  děti neměli, by vidělala jen na svoje hadry, na víc nic... Píši to trochu brutálně, ale tak to je.
s pozdravem
Cyrano

No tak to si si mal nájsť nejakú zazobnaú, alebo najlepšie mať deti s chlapom, ktorý by zarábal rovnako ako ty. wink Inak - bohužiaľ alebo chvalabohu - sa imanie nadobudnuté v manželstve delí spravodlivo na polovicu.

ak to jsem selimo na úplně opačném konci barikády.  je smůla, že se někdo v manželství veze jako černý pasažér, a ty tomu ještě tleskáš!!!!!!!!!!!!

Cyrano

Myslím, žes Selimu nepochopil. Sleduji ten tvůj příběh a jak tady prezentuji celou dobu, tvá žena je rozmazlená holčička, která neví co roupama a dalo by se říci, že je nezodpovědná k sobě a svému životu a životům blízkých, kdežto Ty pořád hledáš novou a novou sílu aby se to vše v jejím životě změnilo k "dobru" a obrazu svému. Žiješ bohužel smutný život Sisyfose. Na konci této cesty znodnotíš ji jako marnou a hlavně únavnou. No nic, i tak ti přeji při valení tohodle kamene hodně úspěchů a hodně energie.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#1405 18. 11. 2009 10:10

Cyrano
♥♥♥♥♥--

Kiara napsal(a):

Cyrano napsal(a):

Nefritt napsal(a):

Ahoj Nefrit,

cyrano

ale ale, cyrano --- to se nám to vybarvuje ...yikes nejenomže si stěžuješ, ale ještě manželku začínáš hrubě urážet. I kdybychom nakrásně zhodnotili/y, že je Tvoje manželka k*áva, jak ji líbezně nazýváš - tak co? Co z toho? Jaký by to mělo ve finále význam? Ty bys nabyl přesvědčení, že Tě komečně někdo chápe a sympatizuje s Tebou - a nezměnilo by se nic. Ty prostě potřebuješ neustále POTVRZOVAT, jaký jsi deptaný chudák a neuděláš jeden jediný smysluplný krok k tomu, abys jím přestal být. Když jsme Ti tady některé radily, aby ses rozvedl, urputně jsi to zamítl s tím, že Ti jde o zachování rodiny a blaho dětí. O tom bych si dovolila pochybovat, protože už z Tebe leze, že byste si v tom případě dělili napůl dům, nabytý společně v manželství. To máš blbý ... to jsi nevěděl, když ses ženil, že v případě rozvodu se veškerý nabytý majetek v manželství dělí napůl bez ohledu na to, kolik zlaťáků na společnou hromadu nanosil ten druhý big_smile?

...ale ona, i kdybychom  děti neměli, by vidělala jen na svoje hadry, na víc nic...

Tak sis měl vzít ženskou, která vydělává dvakrát tolik, co ty - a zůstat s dětmi na otcovské dovolené a snášet velení živitelky rodiny big_smile

Ahoj Kiaro,

errata: za to "vidělal" se stydím, bohužel to píši bez oprav, proto mám v textu také spoustu překlepů, neboť už mám částečně vyklepanou klávesnici. Budu psát s rozmyslem.

S pozdravem

Cyrano

PS: Na všechny příjemné či méně příjemné komentáře všech odpovím, až budu mít více času.......

Není tady

#1406 20. 11. 2009 18:13

Cyrano
♥♥♥♥♥--

[Ahoj všichni,

neskutečné - žena s brbláním souhlasila s "rodinkou". Takže uvidiíme, jestli radost není předčasná...

S pozdravem

cyrano

Není tady

#1407 20. 11. 2009 18:32

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Cyrano napsal(a):

errata: za to "vidělal" se stydím, bohužel to píši bez oprav, proto mám v textu také spoustu překlepů, neboť už mám částečně vyklepanou klávesnici. Budu psát s rozmyslem.

Ale Cyrano,prosim Te tady nejsme ve skole. A nejake prehlepy a hrubky tu vubec nebezi.   roll  big_smile
Me to teda zily netrha ze delas preklepy.   storstark

Cyrano napsal(a):

neskutečné - žena s brbláním souhlasila s "rodinkou". Takže uvidiíme, jestli radost není předčasná...

Tak jsem zvedava na dalsi deni. Drz se.  smile

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#1408 21. 11. 2009 13:24

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Cyrano napsal(a):

[Ahoj všichni,

S pozdravem

cyrano

CYráno, já nevím jestli veškerá tvá snaha není obrácení Ferdiše Pištory na cestu pravou, která stejnak bude ve finále potrestána. Víš pokud s brbláním přijala rodinou terapii myslím, že její cesta vede jiným směrem než ta tvá.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#1409 21. 11. 2009 14:33

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Je to šance pro vás oba vidět, zda-li stojíte na stejné straně, či je mezi vámi už dost vysoká barikáda...

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#1410 21. 11. 2009 15:38

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Pisateli, chápu, že se do rodinné terapie nikdo moc nehrne - navíc když žije v přesvědčení, že za jeho problémy může ten druhý big_smile
Nicméně rodinka je významný posun vpřed a Cyranovi držím palce, ať přinese i pozitivní výsledky stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#1411 24. 11. 2009 17:32

Cyrano
♥♥♥♥♥--

Kiara napsal(a):

Cyrano napsal(a):

Nefritt napsal(a):

Ahoj Nefrit,

cyrano

ale ale, cyrano --- to se nám to vybarvuje ...yikes nejenomže si stěžuješ, ale ještě manželku začínáš hrubě urážet. I kdybychom nakrásně zhodnotili/y, že je Tvoje manželka k*áva, jak ji líbezně nazýváš - tak co? Co z toho? Jaký by to mělo ve finále význam? Ty bys nabyl přesvědčení, že Tě komečně někdo chápe a sympatizuje s Tebou - a nezměnilo by se nic. Ty prostě potřebuješ neustále POTVRZOVAT, jaký jsi deptaný chudák a neuděláš jeden jediný smysluplný krok k tomu, abys jím přestal být. Když jsme Ti tady některé radily, aby ses rozvedl, urputně jsi to zamítl s tím, že Ti jde o zachování rodiny a blaho dětí. O tom bych si dovolila pochybovat, protože už z Tebe leze, že byste si v tom případě dělili napůl dům, nabytý společně v manželství. To máš blbý ... to jsi nevěděl, když ses ženil, že v případě rozvodu se veškerý nabytý majetek v manželství dělí napůl bez ohledu na to, kolik zlaťáků na společnou hromadu nanosil ten druhý big_smile?

...ale ona, i kdybychom  děti neměli, by vidělala jen na svoje hadry, na víc nic...

Tak sis měl vzít ženskou, která vydělává dvakrát tolik, co ty - a zůstat s dětmi na otcovské dovolené a snášet velení živitelky rodiny big_smile

Ahoj Kiaro,

jen stručně: že se budeme dělit na půl, to jsem věděl..... O zachování rodiny mi samozřejmě jde, to dělení majetku jsem tam dal z toho důvodu, že by děti přišly o domov, o který hodně moc stojí... To snafd nic není špatného, nebo ne??? Nerozumím formulaci, že "se vybarvji". Když se ženy derou o majetek v SJM, tak je nikdo neodsuzuje, naopak si ženy dodáváte odvahu v tom, abyste muže oholily co nejvíc. takže Váš dvojí metr mi nesedí.  Upřímně řečeno, ta otcovská dovolená by mi nevadila. A rozhodně bych se hoval jinak, i když bych se necítil doceněn. Rozhodně bych nebyl ženě nevěrný (to je otázka morálky ne příležitosti) a nepil bych (to je zase tázka životních priorit).

hezký večer

cyrano

Není tady

#1412 24. 11. 2009 17:34

Cyrano
♥♥♥♥♥--

Mikeš napsal(a):

Cyrano napsal(a):

...a nemůže to prostě být jen tím, že moje žena je - bohužel - kráva??

Může...

Cyrano napsal(a):

...ale jsem si jist, že kdyby prováděl nějaký muž, co provedla moje žena, tak byste to takhle také zhodnotili, a nerozumovaly byste, že je tady  nějaký důvod...

Holt jsi na ženským fóru, chlape... kdybys kouknul na "Život s alkoholikem" (a já věřím, žes kouknul), viděl bys, co tam raděj ženskejm, jejichž manžel nasává podobně, jako Tvoje paní... "vyhoď ho", "kopni ho definitivně do pr...." apod... smile ... i když, v rámci spravedlnosti k ženám big_smile musím přiznat, že Tobě to tu některé radily taky... big_smile

Jinak já chápu, že Ti teď trochu ujíždějí nervy, ale možná to je i k něčemu dobrý... třeba v sobě najdeš odvahu, a ženu, která Tě nejdřív podváděla a pak se stala alkoholičkou, konečně "kopneš do pr...." taky...

Ahoj Mikeši,

je to pro mně poučení - ženy jsou vůči svému "plemeni" více solidární. my muži vychom si měli z nich vzít příklad. Máš pravdu. Možná to opravdu skončí tím, že jí "kopnu do...".

Cyrano

Není tady

#1413 24. 11. 2009 17:39

Cyrano
♥♥♥♥♥--

Selima napsal(a):

Cyrano napsal(a):

Selima napsal(a):

No tak to si si mal nájsť nejakú zazobnaú, alebo najlepšie mať deti s chlapom, ktorý by zarábal rovnako ako ty. wink Inak - bohužiaľ alebo chvalabohu - sa imanie nadobudnuté v manželstve delí spravodlivo na polovicu.

ak to jsem selimo na úplně opačném konci barikády.  je smůla, že se někdo v manželství veze jako černý pasažér, a ty tomu ještě tleskáš!!!!!!!!!!!!
Cyrano

No, moja chyba to asi nebude... Buď sa nevieš zmieriť s tým, že ak sú v rodine deti, tak sa jeden väčšinou stará o ne fyzicky a organizačne a druhý finančne... Alebo ste to fakt mali zle nastavené, ale v tom príapde si mal asi niečo robiť už dávnejšie a nečakať na excesy ako milenec, alkohol, apod. Ja som v tom každopádne nevinne a vidím do toho len z jednej strany, tak sa snažím o akú-takú nestrannosť a nadhľad. Ale ako to je medzi vami naozaj, to viete len vy dvaja. stolt
Ja som napr. žila s človekom, ktorý bol tiež presvedčený, že "práca doma" znamená domáce práce. sad Pritom som bola zamestnaná a síce som nezarábala toľko ako pán podnikateľ, ale do spoločnej kasy som dávala rovnako a ku koncu možno viac ako on, makala v domácnosti, starala sa o jeho syna, ale jemu to stále bolo málo a tiež sa pohŕdavo vyjadroval k môjmu podielu na vzťahu a fungovaní rodiny. roll No, potom si našiel jednu veľmi akčnú, čo sa s ním dala na podnikanie, pumpla ho o prachy, vykopla z bytu, nechala mu na krku podnik tongue a "dovolila mu" splácať dlhy. Myslím, že najneskôr vtedy prehodnotil svoje zmýšľanie. A ja som veru robila chybu, že som si nestrážila vyrovnanosť (nielen finančnú) vzťahu, a túto chybu už, dúfam, nezopakujem. Ale tebe opakujem: Ak si nespokojný, treba o tom najprv komunikovať a potom KONAŤ. stolt

Milá selimo,

problém je v tom, že ona se o děti neuměla starat finančně, a ta fyzická a organizační stránka vci ji neřeknu, že nešla, ale nebavila jí a cítila se frustrovaná a tento nesoulad řešila tím, že byla nepříjemná, zatímco já jsem si se svým postavením nestěžoval, i když jsem makal jako Ukrajinec.. Bralk jsem to tak, že to patřilo k věci....A mně vadilo, že to nevzala jako fakt, že každé rozdělení rolí má svoje plus a minus....

cyrano

Není tady

#1414 24. 11. 2009 17:41

Cyrano
♥♥♥♥♥--

Selima napsal(a):

Cyrano napsal(a):

Nefritt napsal(a):

Ahoj Nefrit,

cyrano

Tak si si vybral kravu a máš s ňou malé teliatka... big_smile Len nechápem, prečo potom tak bojuješ o zachovanie tejto dobytčej rodiny(žeby si bol vôl)?
Nepoznám ani teba, ani manželku, ale ak je fakt krava, tak sa s ňou proste slušne rozíď a snaž sa vychovať vaše teliatka čo najlepšie... ale ty tu už rok plácaš o zachovaní rodiny(s kravou???? va ).
Keby sem písala ona, napíšem jej to isté, čo tebe. wink Nemám svet rozdelený na svätice ženy gloria a deb.i.l.ov mužov dumbom , ak si mal toto na mysli. Len sa vždy snažím o objektivitu, aj keď to je na internetových diskusiách asi viac-menej márne. A ak dospeješ k tomu, že si urobil, čo sa dalo, a tvoja žena, je fakt búúúú, s ktorou sa nedá nijakovsky vyjsť, tak to je konečná. Mal by si jej to čo najskôr oznámiť a nepredlžovať zbytočne agóniu.

Máš selimo pravdu, ale sjem váhavý střelec,  je mi - i když je to tu fakt otřepané téma - ale líto dětí, kteří visí na obou.

S pozdravem

cyrano

Není tady

#1415 24. 11. 2009 17:42

Cyrano
♥♥♥♥♥--

Nefritt napsal(a):

Cyrano napsal(a):

Nefritt napsal(a):

Ahoj Nefrit,

cyrano

Ale Cyrano,znám taky dost rozmazlenejch ženskejch a chlapy kretény a možná bych to měla v životě jednodušší,kdybych se spokojila s tímhle hodnocením.Ale bohužel se taky snažím být objektivní,aspoň si to myslím.
A jistý si nemůžeš být ničím,vůbec nevíš ,co třeba prováděl můj manžel,aby si zvedl sebevědomí a kolikrát jsem ho v duchu pojmenovala různými přezdívkami  hmm.Jenže kdybych se spokojila s tím ,že to tak prostě je,už bych s ním vůbec nemusela být.Bylo by to zbytečný.

Máš milá Nefrit pravdu. O.K:

S pozdravem

Cyrano

Není tady

#1416 24. 11. 2009 17:45

Cyrano
♥♥♥♥♥--

helena napsal(a):

mně jsou přehozené příborníky ukradené.....
Spoustě ženskejch ne - většinou se v kuchyni pohybujeme víceméně popaměti a otevření pěti šuplíků při hledání nože, kterej byl vždycky "tady", přinejmenším naštve. A přehozená pikslička s kořením může znamenat, že k nedělnímu obědu bude chleba s máslem http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

Ahoj Heleno, díky za příkald, ale takovu ženu zaplaťpánbůh neznám.... Mně by to bylo fuk, a bylo by mi to fuk, i kdyby mi žena přehodila kolo v garáži na druhou stranu.

a nemůže to prostě být jen tím, že moje žena je - bohužel - kráva?? Já chápu, že to pro ženy musí být bolestivé, hledáte pořád nějaký důvod, ale jsem si jist, že kdyby prováděl nějaký muž, co provedla moje žena, tak byste to takhle také zhodnotili, a nerozumovaly byste, že je tady  nějaký důvod
K ptvojí otázce - může, samozřejmě. Ale velmi pravděpodobně se v ní nezměnila najednou... což znamená, že sis ji jako takovou už bral a nevadilo ti to až do okamžiku, kdy se u vás "něco" (co jsi doteď nepřiznal ani tady a asi ani sobě) stalo nebo došlo do bodu zlomu.
Kdyby se takhle choval chlap (a oni se tak chovají, ne že ne), taky se budeme dohadovat, co ho k tomu vedlo. I když je pravda, že tam by to bylo malinko jednodušší, protože jak k nevěře, tak k alkoholu mají přece jen o něco blíž - nebo spíš je to společensky jaksi "tolerovatelnější", než u ženský.

Nevím, že by se viditelného "něco" stalo, tak to ani nemohu přiznat. Jinak takovéhle búúúúú jak je dnes nebyla, i když tm nějaké úlety samozřejmě byly. Mělo mne to varovat.

S pozdravem

cyrano

Není tady

#1417 24. 11. 2009 17:47

Cyrano
♥♥♥♥♥--

Pisatel napsal(a):

Cyrano napsal(a):

Selima napsal(a):

Cyrano

Myslím, žes Selimu nepochopil. Sleduji ten tvůj příběh a jak tady prezentuji celou dobu, tvá žena je rozmazlená holčička, která neví co roupama a dalo by se říci, že je nezodpovědná k sobě a svému životu a životům blízkých, kdežto Ty pořád hledáš novou a novou sílu aby se to vše v jejím životě změnilo k "dobru" a obrazu svému. Žiješ bohužel smutný život Sisyfose. Na konci této cesty znodnotíš ji jako marnou a hlavně únavnou. No nic, i tak ti přeji při valení tohodle kamene hodně úspěchů a hodně energie.

Ahoj Pisateli,

Selimu jsem pochopil a Sysifos jsem. Ale věřím, že ne na věky.

cyrano

Není tady

#1418 24. 11. 2009 17:49

Cyrano
♥♥♥♥♥--

hirondel napsal(a):

Cyrano napsal(a):

Ale Cyrano,prosim Te tady nejsme ve skole. A nejake prehlepy a hrubky tu vubec nebezi.   roll  big_smile
Me to teda zily netrha ze delas preklepy.   storstark

Cyrano napsal(a):

Tak jsem zvedava na dalsi deni. Drz se.  smile

Ahoj Hirondel,

Tobě to žíly netrhá, ale Kiara mi pěkně zdůraznila tu hrubku. Jinak díky za podprou, už se to krátí a jsem na rodinku zvědavý. Žena mne zase krmila tím, že jsou všechny pacientky na její straně, ale já už se jen směji.

Hezký večer

cyrano

Není tady

#1419 24. 11. 2009 17:51

Cyrano
♥♥♥♥♥--

Pisatel napsal(a):

Cyrano napsal(a):

[Ahoj všichni,

S pozdravem

cyrano

CYráno, já nevím jestli veškerá tvá snaha není obrácení Ferdiše Pištory na cestu pravou, která stejnak bude ve finále potrestána. Víš pokud s brbláním přijala rodinou terapii myslím, že její cesta vede jiným směrem než ta tvá.

Ahoj Pisateli,

můžeš mít pravdu, ale ještě těžší je přivést do lůna církve svaté muslima, to je ještě těžší, než Ferdiš Pištora.

Cyrano

Není tady

#1420 24. 11. 2009 17:52

Cyrano
♥♥♥♥♥--

PavlaH napsal(a):

Je to šance pro vás oba vidět, zda-li stojíte na stejné straně, či je mezi vámi už dost vysoká barikáda...

Ahoj pavloH,

sám jsem zvědav, kam jsme se dostali.....Možná, že už na konečnou.....

S pozdravem
cyrano

Není tady

#1421 24. 11. 2009 17:53

Cyrano
♥♥♥♥♥--

Kiara napsal(a):

Pisateli, chápu, že se do rodinné terapie nikdo moc nehrne - navíc když žije v přesvědčení, že za jeho problémy může ten druhý big_smile
Nicméně rodinka je významný posun vpřed a Cyranovi držím palce, ať přinese i pozitivní výsledky stolt

Kiaro díky... těším se na rodinku, doufám, že nebudu zklamán....

Hezký večer

Cyrano

Není tady

#1422 24. 11. 2009 17:54

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Cyrano,
co je teda noveho po par dnech? smile

Není tady

#1423 24. 11. 2009 17:57

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Cyrano napsal(a):

Žena mne zase krmila tím, že jsou všechny pacientky na její straně, ale já už se jen směji.

Ted vidim ze jsi mezitim stacil neco z toho co je noveho napsat.

Cyrano myslim ze Te rohlikem uz neopije.

Upravil(a) hirondel (24. 11. 2009 17:58)

Není tady

#1424 24. 11. 2009 18:05

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Cyrano napsal(a):

Žena mne zase krmila tím, že jsou všechny pacientky na její straně...

Se nediv, když to jsou taky ženský... big_smile A když jim to podala správně okořeněné, pak se nediv ani tomu, že když tam za ní přijedeš na návštěvu, tak si některé z nich před Tebou možná i odplivnou...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#1425 24. 11. 2009 18:09

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

tak si některé z nich před Tebou možná i odplivnou...

Teda neco takovyho jsem taky jeste nevidela ale verim ze je to snad i mozne. Kocourku kam Ty na to chodis?  smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí