Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1376 13. 11. 2009 6:17

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Žena ode mně odchází - vrátí se?

příbory v příborníku jsou uloženy jinak, objevila cukr v jiné cukřence co obvykle, lampy, které jsem jí přinesl z jejího bytu nebyly nainstalované
Mohl to být jen "dobrý důvod" k vyvolání hádky, ale naopak to žena opravdu mohla chápat jako určitou informaci, že jen je pár týdnů z domu, už se všechno mění = jednak ve vlastním bytě nenajde ani cukr do kafe, druhak skutečně může mít pocit, žes její nepřítomnosti využil, abys ji začal pomalu vytěsňovat. Což tys jí víceméně potvrdil tím "dělat po svém".
chce e mi pomstít tím, že prodá dům
On je výhradně v jejím vlastnictví?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#1377 13. 11. 2009 8:37

Nefritt
♥♥♥----

Jenže mě by tedy zajímalo,jak se má Cyrano chovat,když už tedy manželka hledá ve všem chybu a je přecitlivělá.

Není tady

#1378 13. 11. 2009 9:52

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Trpezlivo, vyčkať, kým sa nevráti z liečenia, a potom sa snažiť dohodnúť nové pravidlá spolužitia. Vyjsť jej do istej miery v ústrety, ale neustupovať zo svojho. Nenechať sa rozhodiť a krotiť emócie. A rozhodne by som ich oboch poslala k psychológovi... ale to je na nich.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1379 13. 11. 2009 10:07

Nefritt
♥♥♥----

Selima napsal(a):

Trpezlivo, vyčkať, kým sa nevráti z liečenia, a potom sa snažiť dohodnúť nové pravidlá spolužitia. Vyjsť jej do istej miery v ústrety, ale neustupovať zo svojho. Nenechať sa rozhodiť a krotiť emócie. A rozhodne by som ich oboch poslala k psychológovi... ale to je na nich.

V tom s Tebou souhlasím,ale přiznám se že nevím jak bych se například já krotila,kdybych měla pocit ,že se snažím a přesto bych poslouchala výčitky. No byla by to fuška smile
Taky zatím Cyrano nepsal,že by se spojil s nějakou psycholožkou,ale možná jsem to přehlídla.Určitě by jim to hodně pomohlo,aby se konečně rozhodli ,jakým směrem se bude jejich manželství ubírat.

Není tady

#1380 13. 11. 2009 16:12

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Nefritt: já ho už déle než měsíc posílám k psychologovi, terapeutovi či lékaři do tzv. rodinné poradny, která se zabývá poradenstvím pro rodinné příslušníky závislých klientek. Pokud vím, tak mi tady Cyrano odkýval, že je to asi velmi užitečné zařízení - a soudě podle příspěvků, nikam nešel.
Zato si vždycky najde čas, aby sednul ke kompu a psal sem sáhodlouhé litanie "co zase manželka".
Cyrano, ty v podstatě NECHCEŠ vyhledat odbornou pomoc, kteá by vedla k nějaké zásadní změně v Tvém životě. Ty sem chodíš naříkat, naříkat a zase jenom naříkat - a očekáváš reakce typu:  to je hrozný, co od manželky zkusíš, ty jsi vlastně těžce zkoušený, laskavý a zneužívaný dobrák.
Tohle není dobrý postoj, protože Tvoje problémy vůbec nevyřeší, jen je "zakonzervuje" a přidělají se tím pádem další.

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#1381 13. 11. 2009 16:26

Nefritt
♥♥♥----

Kiaro ,myslím ,že takový příspěvek snad tady ani nenajde.No možná trochu ode mě tongue Dost nad tím přemýšlím,zkouším na to koukat ze všech stran,ale jednoznačně mi na 1.místě vychází ten psycholog,nebo rodinný poradce jak říkáš.
Do psí boudy,Cyrano ,co s tím tedy uděláš ? dumbomsmile

Není tady

#1382 13. 11. 2009 16:41

Cyrano
♥♥♥♥♥--

Kiara napsal(a):

Nefritt: já ho už déle než měsíc posílám k psychologovi, terapeutovi či lékaři do tzv. rodinné poradny, která se zabývá poradenstvím pro rodinné příslušníky závislých klientek. Pokud vím, tak mi tady Cyrano odkýval, že je to asi velmi užitečné zařízení - a soudě podle příspěvků, nikam nešel.
Zato si vždycky najde čas, aby sednul ke kompu a psal sem sáhodlouhé litanie "co zase manželka".
Cyrano, ty v podstatě NECHCEŠ vyhledat odbornou pomoc, kteá by vedla k nějaké zásadní změně v Tvém životě. Ty sem chodíš naříkat, naříkat a zase jenom naříkat - a očekáváš reakce typu:  to je hrozný, co od manželky zkusíš, ty jsi vlastně těžce zkoušený, laskavý a zneužívaný dobrák.
Tohle není dobrý postoj, protože Tvoje problémy vůbec nevyřeší, jen je "zakonzervuje" a přidělají se tím pádem další.

Ahoj Kiaro,

pro neostaek času napíši jen Tobě Kiaro, jsi vedle. Psychologa navštěvuji už rok. O tu rodinnou terapii se snažím už měsíc, le žena hce na ní jít až poté, co vrátí. Já jsem to říkal její terapeutce, ta to ví, ale bohužel bez oučinonsti mojí ženy to nezařídím. A chodit na ní sám nemá smysl - tu zpětnou vazbu mi dává moje psycholožk. Dneska mi řekla, že mluvila s její lékařkou, takže já mám zavolat přímo její lékařce, a chtít ji - s tím, že oni se jí budou snažit přesvdčit. Uvidíme.

S pozdravem

cyrano

Není tady

#1383 13. 11. 2009 17:04

Cyrano
♥♥♥♥♥--

Nefritt napsal(a):

Cyrano a chovala se Tvá žena takhle před pitím ? Nevím jestli jsi to už psal,ale pokud ano,tak já bych takovýho partnera vážně nechtěla.Snažila jsem se vcítit do Tvojí ženy,jelikož jsem na tom podobně jako ona,nečím jsem si prošla,ale mě to připadá ,že opravdu se někdy chová jak "rozmazlený děcko" a chybí jí trochu víc pokory.Ale to asi soudím a neměla bych soudit.Nevím ,je to můj pocit.A ještě něco...že je člověk alkoholik neznamená,že se takhle chová každý alkoholik.Ale to platí i pro abstinenty smile
Cyrano a s mojí povahou ,která tíhne trochu k ironii,bych ji nejspíš prodej domu odsouhlasila a řekla ,že to možná bude nejlepší řešení.Ona prostě vyhrožuje a zkouší ,co si může dovolit.Někdo takhle zkouší normálně,někdo kdo je zahnaný do kouta.Ale v Tvém případě asi tápu.Hádám.

Ahoij Nefrit,

před pitím byla také "rozmazlená", ale takhle se až nechovala.... Asi jak stárne, tak ztrácí sebekontrolu..

S pozdravem

cyrano

Není tady

#1384 13. 11. 2009 17:07

Cyrano
♥♥♥♥♥--

hirondel napsal(a):

Ahoj Cyrano,
Milujes ji takovou jaka je?   smile  Chapes ji se vsim vsudy a chapes tedy co se s ni deje?  Mas dostatek klidne mysli,sily a trpelivosti? 
Protoze jestli ne,muze to byt  (a asi i vis) naprosto blaznivy setrvavat v necem co by jsi nebyl schopen zvladat laskou ,chapanim,klidem ,silou a tou trpelivosti.  Takovy je muj pohled na vec,coz neznamena ze tomu nemuze byt jinak.  smile
Vsechno je otazkou volby.  smile  Jsem napnuta jak to zvladnes. Tak se drz .... a nebo pust.  smile

Milá Hirondel,

doufám, že jsem za ten rok prokázal dost tolerance, vytrvalosti a houževnatosti, že nad nemá ani cenu se k tomu vyjadřovat. Chovala se vždycky trochu rozmazleně, ale jako taková kráva, jak se chová někdy teď, se až tak nechovala.... Sorry, ale napsat jsem to natvrdo už musel.

S pozdravem

cyrano

Není tady

#1385 13. 11. 2009 17:16

Cyrano
♥♥♥♥♥--

helena napsal(a):

příbory v příborníku jsou uloženy jinak, objevila cukr v jiné cukřence co obvykle, lampy, které jsem jí přinesl z jejího bytu nebyly nainstalované
Mohl to být jen "dobrý důvod" k vyvolání hádky, ale naopak to žena opravdu mohla chápat jako určitou informaci, že jen je pár týdnů z domu, už se všechno mění = jednak ve vlastním bytě nenajde ani cukr do kafe, druhak skutečně může mít pocit, žes její nepřítomnosti využil, abys ji začal pomalu vytěsňovat. Což tys jí víceméně potvrdil tím "dělat po svém".
chce e mi pomstít tím, že prodá dům
On je výhradně v jejím vlastnictví?

Milá Heleno,

nejsem takový odborník na kuchyni, abych přesně odezíral její "zasedací pořádek" v příborníku. Myslím, že se z toho nestřílí. Jí bych také nešikanoval, kdyby kolo opřela v garáži na druhou stranu!!! Kruci, přece se nenechám šikanovat!!!!!!! ten dům je bohužl napůl, i kkdyž jsem na něj vydělal jen já. Jo, samozřjmě můžete mi říct, že manželka zatím doma vychovávala děti, já vydělával, ale ona, i kdybychom  děti neměli, by vidělala jen na svoje hadry, na víc nic... Píši to trochu brutálně, ale tak to je.

s pozdravem

Cyrano

Není tady

#1386 13. 11. 2009 17:17

Cyrano
♥♥♥♥♥--

Nefritt napsal(a):

Jenže mě by tedy zajímalo,jak se má Cyrano chovat,když už tedy manželka hledá ve všem chybu a je přecitlivělá.

Díky Nefrit, trefné...

cyrano

Není tady

#1387 13. 11. 2009 17:22

Cyrano
♥♥♥♥♥--

Selima napsal(a):

Ahoj Selimo, Nefrit apod,

k psychologovi(žce)  chodím rok. Rodinnou terapii chci, navrhoval jsem to manželce, ale ta chce až po.... Pak jsem volal do léčebny, o svém zájmu na "rodinkuů jsem sdelil jí, ale ona řekla, že to bude reflektovt, ale ke společné rodince musí být dva. Opět jsem kontaktoval svojí psycholožku, a ta mi řekla, že bych měl zavolat její doktorce, a zopakovat to. Oni by jí řekli, že to chci a snažili by se působit na to, aby tam šla také. fakt víc nemohu..... A o tom, že mámm psycholožku jsem psal už x-krát, tak prosím neopakujte, že bych měl chodit k psychologovi.

S pozdravem

Cyrano

Není tady

#1388 13. 11. 2009 18:42

Nefritt
♥♥♥----

Možná mám "tatínka elektrikáře" big_smile ,ale nemůžeš si s její doktorkou promluvit nezávisle  na svojí manželce s tím ,že by o Tvý návštěvě vůbec manželku neinformovala ? Nevím totiž jakej je jejich postup .Myslela jsem ,že si můžeš s ní domluvit schůzku a dohodnout se ,jak máš jednat s ženou ,co třeba děláš špatně a tak a jak to vůbec ta doktorka vidí.A po léčbě pokračovat v rodinné terapii..tedy nejlíp hned.Ale pokud žena zatím nechce,nenaděláš s tím asi nic. Nezlob se na nás ,ale zatím jsi o tom moc nepsal,jen rámcově,nebylo od Tebe víc info.Nevím ,ale mám ten pocit.Ono možná nebylo psát co.Nevím ,jak bych si poradila v Tvým případě.Fakt ne.
Jo a zanadávat si můžeš,někdy je lepší hodit to na papír nebo klávesnici.Kolik z nás si takhle nadává v hlavě a nevypustí to z pusy.Tady na netu to trochu možná vypadá jinak,ale já osobně jsem někdy jako dlaždič big_smile

Není tady

#1389 13. 11. 2009 23:25

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

cyrano:.... Asi jak stárne, tak ztrácí sebekontrolu..

Nemusí nutně ztrácet sebekontrolu. Možná jí spousta věcí začala být jedno. Možná nemá motivaci.
(mmch. nesnesla bych přehozené příbory) big_smile big_smile wink

Není tady

#1390 14. 11. 2009 13:32

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Cyrano napsal(a):

Milá Heleno,

nejsem takový odborník na kuchyni, abych přesně odezíral její "zasedací pořádek" v příborníku. Myslím, že se z toho nestřílí. Jí bych také nešikanoval, kdyby kolo opřela v garáži na druhou stranu!!! Kruci, přece se nenechám šikanovat!!!!!!! ten dům je bohužl napůl, i kkdyž jsem na něj vydělal jen já. Jo, samozřjmě můžete mi říct, že manželka zatím doma vychovávala děti, já vydělával, ale ona, i kdybychom  děti neměli, by vidělala jen na svoje hadry, na víc nic... Píši to trochu brutálně, ale tak to je.
s pozdravem
Cyrano

No tak to si si mal nájsť nejakú zazobnaú, alebo najlepšie mať deti s chlapom, ktorý by zarábal rovnako ako ty. wink Inak - bohužiaľ alebo chvalabohu - sa imanie nadobudnuté v manželstve delí spravodlivo na polovicu.

Upravil(a) Selima (14. 11. 2009 13:33)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1391 14. 11. 2009 15:02

majkafa
Host

Cyrano napsal(a):

Milá Heleno,

Aha. Tak to je jasnačka.

#1392 14. 11. 2009 15:59

Nefritt
♥♥♥----

Přiznám se ,že bych chtěla mít taky ve všem jasno BI,ale bohužel.Každý má k něčemu nějaký důvod.Teď bych nejradši shlédla film o Cyranových,ale ne americký big_smile

Není tady

#1393 16. 11. 2009 9:47

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Cyrano napsal(a):

Selima napsal(a):

Ahoj Selimo, Nefrit apod,

k psychologovi(žce)  chodím rok. Rodinnou terapii chci, navrhoval jsem to manželce, ale ta chce až po.... Pak jsem volal do léčebny, o svém zájmu na "rodinkuů jsem sdelil jí, ale ona řekla, že to bude reflektovt, ale ke společné rodince musí být dva. Opět jsem kontaktoval svojí psycholožku, a ta mi řekla, že bych měl zavolat její doktorce, a zopakovat to. Oni by jí řekli, že to chci a snažili by se působit na to, aby tam šla také. fakt víc nemohu..... A o tom, že mámm psycholožku jsem psal už x-krát, tak prosím neopakujte, že bych měl chodit k psychologovi.

S pozdravem

Cyrano

Promiň Cyrano, ale připadá mi to celé, že ty se snažíš a dobře, ale tvoje žena se jen veze, případně dělá obstrukce. Já vím moc dobře, že to trvá dlouho, ale pokud by tvá žena měla zájem o rodinu a tebe, pak by jistě podnikala všechny kroky pro návrat do jejího lůna a k tobě. Myslím, že bys měl být razantnější v přístupu (hlavně jejímu) k rodinému životu. (Pořád mám v tom tvém případě červa pochybnosti o tvé správné cestě)

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#1394 16. 11. 2009 16:38

Cyrano
♥♥♥♥♥--

Nefritt napsal(a):

Možná mám "tatínka elektrikáře" big_smile ,ale nemůžeš si s její doktorkou promluvit nezávisle  na svojí manželce s tím ,že by o Tvý návštěvě vůbec manželku neinformovala ? Nevím totiž jakej je jejich postup .Myslela jsem ,že si můžeš s ní domluvit schůzku a dohodnout se ,jak máš jednat s ženou ,co třeba děláš špatně a tak a jak to vůbec ta doktorka vidí.A po léčbě pokračovat v rodinné terapii..tedy nejlíp hned.Ale pokud žena zatím nechce,nenaděláš s tím asi nic. Nezlob se na nás ,ale zatím jsi o tom moc nepsal,jen rámcově,nebylo od Tebe víc info.Nevím ,ale mám ten pocit.Ono možná nebylo psát co.Nevím ,jak bych si poradila v Tvým případě.Fakt ne.
Jo a zanadávat si můžeš,někdy je lepší hodit to na papír nebo klávesnici.Kolik z nás si takhle nadává v hlavě a nevypustí to z pusy.Tady na netu to trochu možná vypadá jinak,ale já osobně jsem někdy jako dlaždič big_smile

Ahoj,

o jse m už jednou udělal, a doktorka v léčebně mne "práskla", že sjem jí volal. Já myslel, že to udrží za zuby, ale bohužel.

S pozdravem

cyrano

Není tady

#1395 16. 11. 2009 16:40

Cyrano
♥♥♥♥♥--

Tercila napsal(a):

cyrano:.... Asi jak stárne, tak ztrácí sebekontrolu..

Nemusí nutně ztrácet sebekontrolu. Možná jí spousta věcí začala být jedno. Možná nemá motivaci.
(mmch. nesnesla bych přehozené příbory) big_smile big_smile wink

To Ti Tercilo závidím, mně jsou přehozené příborníky ukradené.....

cyrano

Není tady

#1396 16. 11. 2009 16:42

Cyrano
♥♥♥♥♥--

Selima napsal(a):

Cyrano napsal(a):

Milá Heleno,

s pozdravem
Cyrano

No tak to si si mal nájsť nejakú zazobnaú, alebo najlepšie mať deti s chlapom, ktorý by zarábal rovnako ako ty. wink Inak - bohužiaľ alebo chvalabohu - sa imanie nadobudnuté v manželstve delí spravodlivo na polovicu.

ak to jsem selimo na úplně opačném konci barikády.  je smůla, že se někdo v manželství veze jako černý pasažér, a ty tomu ještě tleskáš!!!!!!!!!!!!

Cyrano

Není tady

#1397 16. 11. 2009 16:51

Cyrano
♥♥♥♥♥--

Nefritt napsal(a):

Přiznám se ,že bych chtěla mít taky ve všem jasno BI,ale bohužel.Každý má k něčemu nějaký důvod.Teď bych nejradši shlédla film o Cyranových,ale ne americký big_smile

Ahoj Nefrit,

a nemůže to prostě být jen tím, že moje žena je - bohužel - kráva?? Já chápu, že to pro ženy musí být bolestivé, hledáte pořád nějaký důvod, ale jsem si jist, že kdyby prováděl nějaký muž, co provedla moje žena, tak byste to takhle také zhodnotili, a nerozumovaly byste, že je tady  nějaký důvod.

cyrano

Není tady

#1398 16. 11. 2009 18:41

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Cyrano napsal(a):

Nefritt napsal(a):

Ahoj Nefrit,

a nemůže to prostě být jen tím, že moje žena je - bohužel - kráva?? Já chápu, že to pro ženy musí být bolestivé, hledáte pořád nějaký důvod, ale jsem si jist, že kdyby prováděl nějaký muž, co provedla moje žena, tak byste to takhle také zhodnotili, a nerozumovaly byste, že je tady  nějaký důvod.

cyrano

ale ale, cyrano --- to se nám to vybarvuje ...yikes nejenomže si stěžuješ, ale ještě manželku začínáš hrubě urážet. I kdybychom nakrásně zhodnotili/y, že je Tvoje manželka k*áva, jak ji líbezně nazýváš - tak co? Co z toho? Jaký by to mělo ve finále význam? Ty bys nabyl přesvědčení, že Tě komečně někdo chápe a sympatizuje s Tebou - a nezměnilo by se nic. Ty prostě potřebuješ neustále POTVRZOVAT, jaký jsi deptaný chudák a neuděláš jeden jediný smysluplný krok k tomu, abys jím přestal být. Když jsme Ti tady některé radily, aby ses rozvedl, urputně jsi to zamítl s tím, že Ti jde o zachování rodiny a blaho dětí. O tom bych si dovolila pochybovat, protože už z Tebe leze, že byste si v tom případě dělili napůl dům, nabytý společně v manželství. To máš blbý ... to jsi nevěděl, když ses ženil, že v případě rozvodu se veškerý nabytý majetek v manželství dělí napůl bez ohledu na to, kolik zlaťáků na společnou hromadu nanosil ten druhý big_smile?

...ale ona, i kdybychom  děti neměli, by vidělala jen na svoje hadry, na víc nic...

Tak sis měl vzít ženskou, která vydělává dvakrát tolik, co ty - a zůstat s dětmi na otcovské dovolené a snášet velení živitelky rodiny big_smile

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#1399 16. 11. 2009 18:57

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Cyrano napsal(a):

...a nemůže to prostě být jen tím, že moje žena je - bohužel - kráva??

Může...

Cyrano napsal(a):

...ale jsem si jist, že kdyby prováděl nějaký muž, co provedla moje žena, tak byste to takhle také zhodnotili, a nerozumovaly byste, že je tady  nějaký důvod...

Holt jsi na ženským fóru, chlape... kdybys kouknul na "Život s alkoholikem" (a já věřím, žes kouknul), viděl bys, co tam raděj ženskejm, jejichž manžel nasává podobně, jako Tvoje paní... "vyhoď ho", "kopni ho definitivně do pr...." apod... smile ... i když, v rámci spravedlnosti k ženám big_smile musím přiznat, že Tobě to tu některé radily taky... big_smile

Jinak já chápu, že Ti teď trochu ujíždějí nervy, ale možná to je i k něčemu dobrý... třeba v sobě najdeš odvahu, a ženu, která Tě nejdřív podváděla a pak se stala alkoholičkou, konečně "kopneš do pr...." taky...

Upravil(a) Mikeš (16. 11. 2009 19:01)

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#1400 16. 11. 2009 19:28

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Cyrano napsal(a):

Selima napsal(a):

ak to jsem selimo na úplně opačném konci barikády.  je smůla, že se někdo v manželství veze jako černý pasažér, a ty tomu ještě tleskáš!!!!!!!!!!!!
Cyrano

No, moja chyba to asi nebude... Buď sa nevieš zmieriť s tým, že ak sú v rodine deti, tak sa jeden väčšinou stará o ne fyzicky a organizačne a druhý finančne... Alebo ste to fakt mali zle nastavené, ale v tom príapde si mal asi niečo robiť už dávnejšie a nečakať na excesy ako milenec, alkohol, apod. Ja som v tom každopádne nevinne a vidím do toho len z jednej strany, tak sa snažím o akú-takú nestrannosť a nadhľad. Ale ako to je medzi vami naozaj, to viete len vy dvaja. stolt
Ja som napr. žila s človekom, ktorý bol tiež presvedčený, že "práca doma" znamená domáce práce. sad Pritom som bola zamestnaná a síce som nezarábala toľko ako pán podnikateľ, ale do spoločnej kasy som dávala rovnako a ku koncu možno viac ako on, makala v domácnosti, starala sa o jeho syna, ale jemu to stále bolo málo a tiež sa pohŕdavo vyjadroval k môjmu podielu na vzťahu a fungovaní rodiny. roll No, potom si našiel jednu veľmi akčnú, čo sa s ním dala na podnikanie, pumpla ho o prachy, vykopla z bytu, nechala mu na krku podnik tongue a "dovolila mu" splácať dlhy. Myslím, že najneskôr vtedy prehodnotil svoje zmýšľanie. A ja som veru robila chybu, že som si nestrážila vyrovnanosť (nielen finančnú) vzťahu, a túto chybu už, dúfam, nezopakujem. Ale tebe opakujem: Ak si nespokojný, treba o tom najprv komunikovať a potom KONAŤ. stolt

Upravil(a) Selima (16. 11. 2009 19:38)

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí