Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1351 31. 10. 2009 9:45

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Žena ode mně odchází - vrátí se?

Nevieš, či sa nudí, alebo jej naozaj chýbaš osobne ty... ale o to ani nejde. Vy by ste sa mali OBIDVAJA naučiť spolu normálne komunikovať a nevkladať si do hlavy myšlienky a nebojovať o to, kto má pravdua a kto drží v rukách opraty... Ale možno už sa to ani nedá, neviem. Mám pocit, že ste už na seba alergickí a naozaj neviete byť ani spolu, ani bez seba. hmm

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1352 31. 10. 2009 23:16

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Cyrano napsal(a):

ona mi pořád říká, že jsem jí slíbil, že tam za ní budu chodit, jak budu moct

- a to děláš. Chodíš, jak můžeš. Prostě když mají děti zpívání nebo Ty práci - TAK NEMŮŽEŠ. Tečka. Netřeba víc vysvětlovat.

Naopak, jakýmkoli vysvětlováním  a rozpitváváním, to děláš ještě horší. Tvoje žena potřebuje HRANICE. Které jí musíš dát Ty... resp. sám sobě, nenechat sebou orat a být hlavně sám sobě oporou... - však až nastavíš pevné hranice, sám sobě i vůči ní, ona se "srovná" podle těch hranic... - a nebo usoudí, že jinde se jí bude dařit líp. Každopádně vás to oba někam posune. Ale hlavně Tebe!

Není tady

#1353 2. 11. 2009 9:45

Cyrano
♥♥♥♥♥--

PavlaH napsal(a):

CHodíš tam jak můžeš? POdle sebe si ted odpověz, pak nalezneš i odpověd pro manželku...

Ahoj pavloH,

ano chodím. fakt častěji nemohu. Jen v neděli bych ještě mohl, ale to nechodím, protože to chodí její rodiče s našimi dětmi. jednou jsem tam všichni šli, a stálo to za starou bačkoru, protože nás tam bylo jako psů, a v podstatě se nakonec pořádně nebavila s nikým.

CYrano

Není tady

#1354 2. 11. 2009 9:50

Cyrano
♥♥♥♥♥--

Selima napsal(a):

Nevieš, či sa nudí, alebo jej naozaj chýbaš osobne ty... ale o to ani nejde. Vy by ste sa mali OBIDVAJA naučiť spolu normálne komunikovať a nevkladať si do hlavy myšlienky a nebojovať o to, kto má pravdua a kto drží v rukách opraty... Ale možno už sa to ani nedá, neviem. Mám pocit, že ste už na seba alergickí a naozaj neviete byť ani spolu, ani bez seba. hmm

Milá Selimo,

já rozhodně nebojuji za svoji pravdu, nebaví už mně to!! A na opratě kašlu, na druhé straně nechci s sebou nechat vorat, a také by rodina  měla nějak fungovat, to se bez "řízení" neobejde. Ta poslední věta je možná pravdivá, nevím...

S pozdravem

cyrano

Není tady

#1355 2. 11. 2009 19:16

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Podľa mňa by rodina a každý partnerský vzťah mali fungovať na zákalde ROVNOPRÁVNOSTI a DOHODY, ale možno máš na to iný názor. A tá druhá veta - no, to je môj dojem z toho, čo si tu napísal. Nemusí byť pravdivý... ale proste takto to vidím.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1356 2. 11. 2009 19:16

Miši
♥♥♥----

Cyrano, nevím proč... ale mám pocit, že už jsi tím vším unavený. Jako kůň, který táhne káru.... po cestě plné kamení....a vždycky mu ještě naložej na vůz... Ten kůň se jednoho dne vysvobodí, svobodně se rozběhne, zaržá a bude mu krásně... smile

Není tady

#1357 2. 11. 2009 19:42

Nefrit
♥♥♥♥♥--

Selima napsal(a):

Podľa mňa by rodina a každý partnerský vzťah mali fungovať na zákalde ROVNOPRÁVNOSTI a DOHODY, ale možno máš na to iný názor. A tá druhá veta - no, to je môj dojem z toho, čo si tu napísal. Nemusí byť pravdivý... ale proste takto to vidím.

Ta alergie tam je ,cítím ji,beru to  podle sebe a už jsem to tu psala,že jste asi na sebe alergičtí.Je pravda ,že to Cyrano tak nemusíš mít,ale spíš mám pocit ,že ano. Vím ,ty city a pocity big_smile

Není tady

#1358 2. 11. 2009 19:47

Nefrit
♥♥♥♥♥--

Miši napsal(a):

Cyrano, nevím proč... ale mám pocit, že už jsi tím vším unavený. Jako kůň, který táhne káru.... po cestě plné kamení....a vždycky mu ještě naložej na vůz... Ten kůň se jednoho dne vysvobodí, svobodně se rozběhne, zaržá a bude mu krásně... smile

Tu káru si nevědomky asi Cyrano naložil sám,teď je na něm aby ji i vyložil a pak to budé dobré smile A bude mu dobře smile

Není tady

#1359 3. 11. 2009 6:53

helena
♥♥♥♥♥♥♥

A na opratě kašlu, na druhé straně nechci s sebou nechat vorat, a také by rodina  měla nějak fungovat, to se bez "řízení" neobejde.
Víš, ale řídit může vždycky jenom jeden. Jakmile se začnete přetahovat o opratě, volant nebo knipl, zákonitě se řítíte mimo trasu, což pravidelně končívá větším nebo menším malérem. Každý by měl řídit na tý cestě, kterou zná nejlíp a ten druhý má v tom případě pouze hlas poradní. Jenomže ono je to často tak, že ten momentální spolujezdec má dojem, že "do toho nemůže mluvit", tak kecá a kecá, rozptyluje řidiče a vozítko buď zapadne do škarpy, z který se dlouho a těžce tahá (nebo v ní zůstane už nafurt), případně se řidič namíchne a další jízdy se aktivně neúčastní, pokud rovnou nevystoupí na nejbližší křižovatce a nepokračuje pěšky...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#1360 3. 11. 2009 9:30

Nefrit
♥♥♥♥♥--

Heleno ,pokud by mě někdo kecal do řízení,zastavuju a vyhazuju spolujezdce ,když jsme u těch aut  big_smile.A pokud řídí někdo jiný,zbytečně mu do toho taky nekecám.Dohadovat se za jízdy se prostě nevyplácí.Kdybych byla na straně Cyrana ,určitě bych si nenechala mluvit do toho,kdy a jak mám jezdit na návštěvy.Cyrano zrovna řídí.Manželka je na léčení a měla by pochopit ,že nemůže zrovna řídit rodinu a manžela.To neznamená ,že bych se vyhýbala spoluúčasti na léčení manželky.Chce to prostě cit ,kdy zakřičet a kdy ustoupit.Když se to přesune pouze jen na jednu stranu ,bývá to problém.

Není tady

#1361 3. 11. 2009 9:51

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Nefrit, já nevyhodila spolujezdce, ale zastavila a odkráčela z místa řidiče - teda v autě, aby bylo jasno http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
Jo, Cyrano je právě teď na kozlíku a drží opratě, ať už na ně kašle nebo ne. Jenomže si musí uvědomit, že je nemůže mít v rukou furt a až zas povede spřežení Cyranová, měl by jet s pocitem, že s ním není voráno. Jenom se vystřídali.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#1362 3. 11. 2009 9:59

commex
♥♥♥----
Místo: Ostrava

Cyrano,Cyrano....
V něčem Ti rozumím,v něčem ne.... smile
Rozumím Ti asi v tom,co stále prožíváš...Osobní zkušenost...
Nerozumím Ti v tom,že si neřekneš:Tak sakra "DOST"!!!
Budeš do smrti smrťoucí nešťastný.... Běž od toho!!Neběž,ale "Utíkej"!!!!!
Vždyť je na světě tolik bezva ženských,se kterými by jsi tohle všechno řešit nemusel.... dumbom

Není tady

#1363 3. 11. 2009 10:00

Nefrit
♥♥♥♥♥--

helena napsal(a):

Nefrit, já nevyhodila spolujezdce, ale zastavila a odkráčela z místa řidiče - teda v autě, aby bylo jasno http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
Jo, Cyrano je právě teď na kozlíku a drží opratě, ať už na ně kašle nebo ne. Jenomže si musí uvědomit, že je nemůže mít v rukou furt a až zas povede spřežení Cyranová, měl by jet s pocitem, že s ním není voráno. Jenom se vystřídali.

Jo,asi tak jsem to myslela smile Jen to nedokážu úplně přesně napsat ,jak to zrovna myslím.

Není tady

#1364 3. 11. 2009 17:20

Cyrano
♥♥♥♥♥--

commex napsal(a):

Cyrano,Cyrano....
Vždyť je na světě tolik bezva ženských,se kterými by jsi tohle všechno řešit nemusel.... dumbom

Milá Commex,

máš pravdu, le je mi líto dětí (to už tady omílám posté), a doufám, že žena prozře....

Cyrano

Není tady

#1365 3. 11. 2009 17:22

Cyrano
♥♥♥♥♥--

Nefrit napsal(a):

helena napsal(a):

Jo,asi tak jsem to myslela smile Jen to nedokážu úplně přesně napsat ,jak to zrovna myslím.

Ahoj Nefrit a Heleno,

to přirovnání s tím autem je přesné..... Já však te´d nevím, jestli vyhodím toho spolujezdce nebo sám vystoupím z toho vozu.....

Hezký večer

cyrano

Není tady

#1366 3. 11. 2009 17:29

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Cyrano napsal(a):

...a doufám, že žena prozře....

Nechci být špatným prorokem, Cyrano, ale obávám se, že ne...
Nakoukni na vlákno o alkoholicích na Psychologické... Rosamunda tam píše o situaci, kdy její muž se vrátil z léčebny... a nevím proč, ale já mám pořád pocit, že u vás to po návratu Tvé ženy bude vypadat obdobně... neutral

Upravil(a) Mikeš (3. 11. 2009 17:29)

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#1367 3. 11. 2009 17:40

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Mikeši, ono je to u Cyranů a Rosamunďáků totiž stejný zakopaný pes: závislost na závislém sad

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#1368 3. 11. 2009 17:50

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Cyrano napsal(a):

commex napsal(a):

Cyrano,Cyrano....

Milá Commex,

máš pravdu, le je mi líto dětí (to už tady omílám posté), a doufám, že žena prozře....

Cyrano

a nemělo by ti spíš být líto, v čem je nutíš ty a tvoje žena žít?
mají nárok na spokojené rodiče a u vás spokojený teda není nikdo.
a určitě by pro ně byl "víc užitečný" jeden spokojený rodič než dva neštastný.

Není tady

#1369 3. 11. 2009 18:17

Cyrano
♥♥♥♥♥--

agewa napsal(a):

Cyrano napsal(a):

commex napsal(a):

Cyrano,Cyrano....

Milá Commex,

Cyrano

a nemělo by ti spíš být líto, v čem je nutíš ty a tvoje žena žít?
mají nárok na spokojené rodiče a u vás spokojený teda není nikdo.
a určitě by pro ně byl "víc užitečný" jeden spokojený rodič než dva neštastný.

Milá Agewo,

snažím se eliminovat blbou náladu, aby se to nepřenášelo na děti......

S pozdravem

Cyrano

Není tady

#1370 3. 11. 2009 19:12

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Cyrano, děti nejsou hloupé, čím budou větší, tím budou i vnímavější a Tvoje předsevzetí je přímá cesta do pekel.

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#1371 3. 11. 2009 19:30

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Cyrano napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Cyrano,
to ale nejsou děti ani ona "svatá rodina", co ti nedovolí se od téhle strašné, nemravné, slabošské a vypočítavé ženy odstřihnout, viď?

Bohužel se mýlíš , především jsou...... neuměl jsem si představit, že bych je každý den neviděl. Fakt je ten, teď v souvislosti s tím pohřbem jsem je "uklidil" k tchýni,  a vidím, že je nemusím vidět každý den, i když si každý den voláme. druhý důvod je ten, že jsem už pohodlný někoho hledat, a ani nevím, za vůbec někdo takový na tomhle světě existuje...

cyrano

Ráda bych se mýlila, ale zkušensot mi praví, že to tak není.
Málokdo umí rozeznat kulisy od hry samé.
A čím víc hraje, tím mu jsou kulisy hry  dražší a dražší, to je zcela zákonitá věc.
Pokud mu to nedojde včas, může se stát, že to nejcennější pro něj je pak zárověň hrou i kulisou....

A ty si bohužel hraješ na schovávanou sám se sebou a to, čeho se nejvíc bojíš je fakt, že se najdeš roll

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#1372 3. 11. 2009 19:33

commex
♥♥♥----
Místo: Ostrava

Cyrano napsal(a):

commex napsal(a):

Cyrano,Cyrano....

Milá Commex,

Cyrano

Tak Tě znovu dnes zdravím Syrano..Nejsem "Ta" Commex,ale "TEN" Commex....To ale nevadí..Spíše je to plus..Vidím Tvou věc chlapským pohledem...Ženských pohledů jsi si tady taky přečetl dost...
Jestli si stále myslíš,že něco zmůžeš sám,jsi "Pan Brouček"...Sám nezmůžeš nic..Musí na to být dva lidičkové..Ty a Tvá žena....
Pokud nenajdete společnou řeč a budete se stále míjet v názorech a pohledech na věc,jako doposud,jen ztrácíte čas...
Mimochodem-názorům a radám všech zůčastněných dam v tomto vlákně,nelze co vytknout...Souhlasím s nimi..

Není tady

#1373 12. 11. 2009 16:44

Cyrano
♥♥♥♥♥--

Milí vážení,

žena v tu středu 4.11. , vyváděla - když byla doma. Zjistila, že příbory v příborníku jsou uloženy jinak, objevila cukr v jiné cukřence co obvykle, lampy, které jsem jí přinesl z jejího bytu nebyly nainstalované - no prostě špatně. pak jsme toho už měl dost, a řekl jsem jí, že jestli v tom bude pokračovat, tak jí naložím do auta a odvezu zpět do léčebny. a že takovouhle ženskou by nikdo nesnesl.Ona zase kontrolval tím, že by nikdo takového chlapa nesnesl apod. No prostě jsme se zhádali. Ona mi říkala, že s ní už nepočítám, když si dělám vše po svém, já jí na to řekl, že když doma není, tak si to budu dělat po svém apod. A odjel jsem do práce. Asi za hodinu mi zavolala, sice se neomluvila, ale byla výrazně pokornější. A odpoledne se chovala normálně. a pak v sobotu (7.11.) byla celkem v pohodě -  je sice pravda, že její dobrá nálada byla podepřena mohutným nákupem "hadrů", ale vem to čert. No a jinak ta komunikace probíhá telefonicky celekm normálně, jen  toto úterý se zeptala, jestli přiju ve středu, já jí řkl, že nemohu, a ona zase spustila tu "svoji" - že jsme jí to slíbil apod. maličko mne děsí, že mi řekla, že mi tu léčebnu ještě nedaruje, a že mi to oplatí. Já na to, že není důvod, a že bychom neměli z čeho žít, tak mi řekla, že by prodala barák. tak jsem pochopil odkud vítr vane - chce e mi pomstít tím, že prodá dům, aby to budou okolnosti umožňovat. No te tak asi vše.

cyrano

Není tady

#1374 12. 11. 2009 19:51

Nefritt
♥♥♥----

Cyrano a chovala se Tvá žena takhle před pitím ? Nevím jestli jsi to už psal,ale pokud ano,tak já bych takovýho partnera vážně nechtěla.Snažila jsem se vcítit do Tvojí ženy,jelikož jsem na tom podobně jako ona,nečím jsem si prošla,ale mě to připadá ,že opravdu se někdy chová jak "rozmazlený děcko" a chybí jí trochu víc pokory.Ale to asi soudím a neměla bych soudit.Nevím ,je to můj pocit.A ještě něco...že je člověk alkoholik neznamená,že se takhle chová každý alkoholik.Ale to platí i pro abstinenty smile
Cyrano a s mojí povahou ,která tíhne trochu k ironii,bych ji nejspíš prodej domu odsouhlasila a řekla ,že to možná bude nejlepší řešení.Ona prostě vyhrožuje a zkouší ,co si může dovolit.Někdo takhle zkouší normálně,někdo kdo je zahnaný do kouta.Ale v Tvém případě asi tápu.Hádám.

Není tady

#1375 12. 11. 2009 21:10

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj Cyrano,
Milujes ji takovou jaka je?   smile  Chapes ji se vsim vsudy a chapes tedy co se s ni deje?  Mas dostatek klidne mysli,sily a trpelivosti? 
Protoze jestli ne,muze to byt  (a asi i vis) naprosto blaznivy setrvavat v necem co by jsi nebyl schopen zvladat laskou ,chapanim,klidem ,silou a tou trpelivosti.  Takovy je muj pohled na vec,coz neznamena ze tomu nemuze byt jinak.  smile
Vsechno je otazkou volby.  smile  Jsem napnuta jak to zvladnes. Tak se drz .... a nebo pust.  smile

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí