6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Manželka je introvert. Před měsícem mi řekla, že pohár trpělivosti přetekl, a že odchází. Bez předchozího varování. Bere si děti sebou, s mým dovolením. Stěhuje se o 2 stanice autobusu dál s tím, že si dává rok na to, aby swe rozhodla, co a jak v našem vztahu dál. Jestli bude schopna opět se ke mně vrátit a navázat vztah, nebo to skončí definitivně. Má přítele, o kterém tvrdí, že je jen kamarád, který je naladěn podobně jako ona. tvrdí mi, že ho nemiluje, ale rozumí si s ním. Chtěl bych, aby se mi vrátila. Jsem ochoten na sobě zapracovat, a to co jí vadilo se pokusit eliminovat. Co mám dělat, aby se vrátila a jakou mám šanci. Rád vám napíši více, když se budete ptát. Jsem totálně rozhozený, protože jsem toto nečekal.
Není tady
zkus toho napsat více, co třeba jí vadilo??
Není tady
Pokud jsi "na sobě OCHOTEN pracovat proto, aby se ti žena VRÁTILA", tak se na to rovnou vykašli a zapomeň na ni, to totiž nebude stejně fungovat.
Není tady
Cyrano, pokud odchází a už někoho má - velmi pravděpodobně se nevrátí a její důvody se stejně nedovíš.
Není tady
topazio napsal(a):
Je toho více, co na mne na vychrlila -
1.) že jsem se jí nezastal u mých rodičů, když měli nějaký jkomentář, ani ne tak přímo vůči ní, alke obecně - např. řekli, že jsme přišli k rodičům pozdě apod. Chtěla, abych je před ní seřval, ale to se mi příčilo. Já si to s nimi vyříkal vždy ex post, ale nechtěl jsem je před ní ponižovat, a to tím spíše, kdy jsem s jejich poznámkami souhlasil.
2.) rád cestuji a snažím se vše vidět - vadilo jí, že náš dovolenkový program je přeplněný, zatímco by se ona ráda válela u moře.
3.) přestěhovali jsem se do domečku, a ona chtěla (jak jsem se později dozvěděl) výhradně do bytu. tady jem vycházel z toho, že její rodiče měli chatu a byt v paneláku a já jsem doufal, že když spojím obé dohromady, že bude ráda. Bohužel.
4.) mám pry vždy svojí pravdu - snažil jsem se s ní vždy polemizovat v diskuzi, co je lepší nápad či názor a tříbit si ho, a to jí vadilo.
5.) nosil jem jí kytky v květináči, a ne řezané - tento "nedostatek" jsem odstranil před cca 2 lety (manželi jsme 11 let).
6.) neposlouchal jsem jí - když jsem se vrátil z práce, nebyla se mnou řeč.
7.) nenosil jem jí občas kávu v sobotu či neděli o postele, zatímco u jedněch našich známých to manžel manželce občas dělal.
8.) nebyl jsem dostatečně empatický k jejím potřebám - když jí došel parfém, tak jsem jí nedal peníze na nový ani jsem ho nekoupil.
9.) i když měly sousedky každá svoje autíčko, tak jsem jí ho nekoupil - protože jsem povaovla za prioritu vybavení naší domácnosti.
To je to, na co si vzpomínám. Vím, že člověk by ohl a měl být olheduplnější, ale já jsem vydělával na celou rodinu, žena byla na mateřské a celý problém nastal letos, kdy si místo brigády našla regulérní práci - a to jí narostlo sebevědomí, a už to bylo....
cyrano
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Pokud jsi "na sobě OCHOTEN pracovat proto, aby se ti žena VRÁTILA", tak se na to rovnou vykašli a zapomeň na ni, to totiž nebude stejně fungovat.
Pandorro,
nemám s tím, že bych se změnil v tom smyslu, že bych byl více vůči jejím potřebám empatický, problém - dovolenou můžeme rozdělit n část odpočinkovou a turistickou, kytky jí už kupuji řezané, ptát se jí n její pocity už mám čas a chuť (někam jsem se ve vývoji posunul), a protože ji mám pořád rád, nebude mi to dělat problém. Celou dobu, kdy jsem měl ekonomicky "na krku" rodinu sám, už minula, mám více času, a můžu se tomu všemu více věnovat. Když je člověk v pracovním strasu, tak bohužel nemá čas na nic jiného, než zjistit potřeby rodiny, a na tohle mu někdy zbývá málo času...
cyrano
Není tady
Definitiv napsal(a):
cyrano - a to ti vážně tvoje žena chybí?
je to hloupé, ale ano. Bohužel člověk tpo zjistí, až když je pozdě...
cyrano
Není tady
Cyrano,
s tím seznamem výhrad tvé manželky, to si děláš prču, co?
A nebo si tě brala ještě v kočárku a je jí 16?
Sakra, co TOHLE je?
Problém má tvá žena a tedy POŘÁDNEJ.
Měla by na sobě máknout a nechovat se jak rozmazlená princezna. Chybí ji sebevědomí.
A tobě možná taky... jinak bys hledal dospělou ženu a ne rozmazlené dítě.
Není tady
Cyrano napsal(a):
8.) nebyl jsem dostatečně empatický k jejím potřebám - když jí došel parfém, tak jsem jí nedal peníze na nový ani jsem ho nekoupil.
9.) i když měly sousedky každá svoje autíčko, tak jsem jí ho nekoupil - protože jsem povaovla za prioritu vybavení naší domácnosti.
cyrano
no že se nestydíš.
člověče jestli ty jednou nebudeš rád že zavčasu prchla, stejně by se jí nikdy nic nelíbilo
Není tady
Ad 1/ z mého pohledu jsi to dělal dobře
ad 2 vyřešily by oddělené dovolené.
ad 3 chyba v komunikaci (objevuje se několikrát)
ad 4 diskuze a řešení - bylo někdy taky vzato v úvahu její řešení, nebo jsi vyhrál vždy ty? ženy se více řídí pocity, kdežto muži argumenty. Bacha na to.
ad 5 k tomu není co dodat
ad 6 muž potřebuje po návratu z práce cca půl hodiny na přeladění. žena potřebuje povídat. Nehledá při tom řešení.
ad 7 řekla si někdy dříve? do hlavy jí nevidíš a opet chyba v komunikaci.
ad 8 chyba v komunikaci
ad 9 chyba v komunikaci a opět, čekal jsi jen argumenty?
Podle mého pohledu, moc jste spolu nemluvili, a pokud jsi něco vyřizoval ty, málokdy jsi vzal v úvahu její názor. Ona nemá taktéž páru o komunikaci. Myslí si možná, že jí vidíš do hlavy a znáš její přání.
Tak a ted se měn, když každý z vás má na vašem rozchodu podíl. Něco by mohla pomoci poradna pro mezilidské vztahy.Ale tam je obrovský problém narazit na fundovaného člověka a získat ke spolupráci toho druhého.
Není tady
PavlaH napsal(a):
Ad 1/ z mého pohledu jsi to dělal dobře
ad 2 vyřešily by oddělené dovolené.
ad 3 chyba v komunikaci (objevuje se několikrát)
ad 4 diskuze a řešení - bylo někdy taky vzato v úvahu její řešení, nebo jsi vyhrál vždy ty? ženy se více řídí pocity, kdežto muži argumenty. Bacha na to.
ad 5 k tomu není co dodat
ad 6 muž potřebuje po návratu z práce cca půl hodiny na přeladění. žena potřebuje povídat. Nehledá při tom řešení.
ad 7 řekla si někdy dříve? do hlavy jí nevidíš a opet chyba v komunikaci.
ad 8 chyba v komunikaci
ad 9 chyba v komunikaci a opět, čekal jsi jen argumenty?
Podle mého pohledu, moc jste spolu nemluvili, a pokud jsi něco vyřizoval ty, málokdy jsi vzal v úvahu její názor. Ona nemá taktéž páru o komunikaci. Myslí si možná, že jí vidíš do hlavy a znáš její přání.
Tak a ted se měn, když každý z vás má na vašem rozchodu podíl. Něco by mohla pomoci poradna pro mezilidské vztahy.Ale tam je obrovský problém narazit na fundovaného člověka a získat ke spolupráci toho druhého.
problém je v tom, že ena nechtěla o problémech mluvit, zatímco co já ano....
Já jsem byl zvyklý na to, že sem si vždy na rovinu s každým všechno vyříkal - mám tím na mysli komunikaci v rodině - a byl klid. Hned jsem věděl, kde je problém. tady bohužel ne, jen v náznacích....
cyrano.
Není tady
Problém má tvá žena a stejně si něco najde, až ty se "kvůli ní změníš".
Není tady
Cyrano - problém máte oba, Ty i Tvoje žena.
S tím že je manželka introvert - to souhlasím. Někdy ženy neumí dát dost najevo co chtějí, a když to dlouhou dobu nedostávají - odchází - a manžel se diví - proč tak najednou?
Na druhou stranu chlapi zase nejsou schopni slyšet to, co se jim manželka možná snaží říct.
Chyba je na obou stranách.
Řešením je podle mě začít komunikovat - z obou stran - ať manželka řekne, co jí skutečně vadí (věci, které když nezměníš, tak se k Tobě nemůže vrátit) - a Ty to zhodnoť, jestli jsi ochoten (a schopen) to kvůli ní udělat. To by mohlo fungovat.
Na druhou stranu, takový seznam si můžeš udělat i Ty - pokud je něco, co Ti na ženě vadí tolik, že bys s ní nemohl zůstat (možná že nic takového nenajdeš).
S tím se dá pracovat.
No a být Tebou - trvala bych na tom, že nejsi jasnovidec - když Ti neřekne, co chce - že to neuhodneš a ona to pak nedostane!!! :-)
Např. když chtěla řezané kytky, tak snad po tolika letech si mohla říct - miláčku, těch kytek v květináči máme už moc - přineš mi řezané kytky. Atd. S tou dovolenou to samý - miláčku, nechci se o dovolené uhonit - chci se válet na pláži!
- když by Ti to takhle řekla, vyhověl bys jí?
Prostě: komunikace, komunikace, komunikace (ale neříkám, že je to ve vztahu jednoduchý).
Není tady
Bety napsal(a):
člověče jestli ty jednou nebudeš rád že zavčasu prchla, stejně by se jí nikdy nic nelíbilo
Není tady
Cyrano napsal(a):
topazio napsal(a):
1.) že jsem se jí nezastal u mých rodičů, když měli nějaký jkomentář, ani ne tak přímo vůči ní, alke obecně - např. řekli, že jsme přišli k rodičům pozdě apod. Chtěla, abych je před ní seřval, ale to se mi příčilo. Já si to s nimi vyříkal vždy ex post, ale nechtěl jsem je před ní ponižovat, a to tím spíše, kdy jsem s jejich poznámkami souhlasil.
2.) rád cestuji a snažím se vše vidět - vadilo jí, že náš dovolenkový program je přeplněný, zatímco by se ona ráda válela u moře.
3.) přestěhovali jsem se do domečku, a ona chtěla (jak jsem se později dozvěděl) výhradně do bytu. tady jem vycházel z toho, že její rodiče měli chatu a byt v paneláku a já jsem doufal, že když spojím obé dohromady, že bude ráda. Bohužel.
4.) mám pry vždy svojí pravdu - snažil jsem se s ní vždy polemizovat v diskuzi, co je lepší nápad či názor a tříbit si ho, a to jí vadilo.
5.) nosil jem jí kytky v květináči, a ne řezané - tento "nedostatek" jsem odstranil před cca 2 lety (manželi jsme 11 let).
7.) nenosil jem jí občas kávu v sobotu či neděli o postele, zatímco u jedněch našich známých to manžel manželce občas dělal.
To je to, na co si vzpomínám. Vím, že člověk by ohl a měl být olheduplnější, ale já jsem vydělával na celou rodinu, žena byla na mateřské a celý problém nastal letos, kdy si místo brigády našla regulérní práci - a to jí narostlo sebevědomí, a už to bylo....
cyrano
Jako kromě těch prvních bodů, které by mi taky vadily, mě z toho čtvrtého docela zamrazilo. Jestli jsi "polemizoval" stejně jako kdysi jeden můj přítel, tak to potěš. Nechci to usuzovat jen z toho jednoho příspěvku, ale tvé ženě to asi přišlo stejně hrozné jako tehdy mě. Polemizoval, tříbil názor (většinou můj samozřejmě) a nakonec jsem měla být blbec vždycky já.
Před rodiči jsi se jí měl podle mě zastat, ne sice řvaním (pochybuju, že by to tvoje žena opravdu chtěla), zvlášť jestli ji kritizovali častěji.
Ty jsi koupil dům a nikdy ses nezeptal co chce ona, nebo ses ptal a ona tvrdila, že ho chce taky?
To ostatní jsou blbosti a nejspíš ti to řekla jen proto, že se ti zdálo, že ty první důvody jsou málo.
Promiň, ale nejspíš jí narostlo sebevědomí tak akorát, aby se od tebe dokázala odpoutat, na což předtím neměla odvahu.
Není tady
Mno, jak to čtu, tak mi to celkem DOST něco připomíná - nebyl jsem ženatej, ale co jsem se všechno na sebe po šesti letech zdánlivé pohody dozvěděl, to mě taky trochu představilo. Jo a s tím kamarádem to taky nastalo.
Prostě jí něco vadilo, neuměla to říct, tak to v ní bublalo tak dlouho, až jste se odcizili. A s tebou byla jenom do doby, než našla jinou oběť. Vůbec nevěř tomu, že je to jenom kamarád, to jsem slyšel taky (Bezvadně si rozuměli, ve všem, ptám se v čem - no, mluví spolu o práci a o jeho rodině, no to jsem nemohl konkurovat, když pracuji v jiném oboru a jeho rodinu neznám - a když ty jejich hovory začaly zabírat celé noci, takže museli spát na hotelu... no ).
Ty si teď hleď představit, že od tebe odejde, a zařiď si podle toho finance atd., ať pak nečumíš jak husa do flašky. A vezmi si z toho poučení, že když si myslíš, že děláš maximum pro blaho vztahu, nemusí to druhej taky tak vidět -> zlepšit komunikaci
Upravil(a) Nedoma (9. 10. 2008 9:24)
Není tady
Martinka1 napsal(a):
No a být Tebou - trvala bych na tom, že nejsi jasnovidec - když Ti neřekne, co chce - že to neuhodneš a ona to pak nedostane!!! :-)
Např. když chtěla řezané kytky, tak snad po tolika letech si mohla říct - miláčku, těch kytek v květináči máme už moc - přineš mi řezané kytky. Atd. S tou dovolenou to samý - miláčku, nechci se o dovolené uhonit - chci se válet na pláži!
Prostě: komunikace, komunikace, komunikace (ale neříkám, že je to ve vztahu jednoduchý).
Jednoduchý to není, to máš 1000% pravdu. A někdy se těžko vyhovuje ("Ty pořád jenom sedíš u počítače" - jo, to se stává, když člověk pracuje )
Není tady
Tak ja chcem trochu skorigovať to čierno-biele videnie... my nevieme, ako to bolo a nakoľko má pravdu Cyrano a nakoľko pani Cyranová. Možno mu niečo naznačovala, možno hovorila priamo a on nepočul (naozaj nepočul alebo nechcel) a spamätal sa, až keď už bolo neskoro. Ťažko posúdiť. Zastať sa ženy pred rodičmi alebo sa aspoň pokúsiť nastoliť nejaký zmier je dôležité - s dôrazom na PRED RODIČMI. To, že ty si sa jej zastal potom je fajn; ale ako to ona mala vedieť, že? Asi si nevzal jasnovidku... Mňa svokrovci tiež nemuseli a dosť sa ma nakritizovali, ale bývalý sa ma našťastie zastával, hoci skôr preto, aby sa s nimi mohol pohádať... Dom alebo byt: ide o to, na čom ste sa pôvodne dohodli a či si ju ty tlačil alebo súhlasila sama... možno nevedela, do čoho ide, veľa ľudí sníva o dome, ale keď zistia, že je to hlavne veľa práce a starostí a pripútanosti... A vôbec najošemetenejšia sa mi zdá večná diskusia. Ak ste len tak nezáväzne plkotali, tak OK; ale môj bývalý tiež so mnou rád diskutoval, ibaže hlavne keď sme neboli sami sa z toho často stal boj KTO Z KOHO. A keď prehrával, začal byť hnusný, urážal ma, vyťahoval podrazácke argumenty odinakiaľ, apod.
Celkovo mi pripadá, že ty si o nej veľa vecí nevedel - asi je fakt introvert, ale aj tí predsa musia komunikovať - ale neznepokojovalo ťa to natoľko, aby si sám kládol otázky. Je to aj jej chyba, že sama nevyvinula iniciatívu, ale možno aj poučenie pre teba, že vo vzťahu sa treba pýtať, komunikovať, vciťovať, atď. Držím palce, aby sa to vyvinulo dobre, nech to znamená čokoľvek.
Není tady
Nedoma napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Prostě: komunikace, komunikace, komunikace (ale neříkám, že je to ve vztahu jednoduchý).Jednoduchý to není, to máš 1000% pravdu. A někdy se těžko vyhovuje ("Ty pořád jenom sedíš u počítače" - jo, to se stává, když člověk pracuje )
Martinko,
problém je v tom, jak se komunikuje. Když řeknu, že bch npř. se podíval do Egypta a ona, že na Mallorcu, ještě z oho nemusí vyplývat, že je nějký zásadní rozpor. Co se týče těch řezaných kytek, tak mi to naznačila, te´d už to vím, ale tehdy jsem to nepochopil....
cyrano
Není tady
Selima napsal(a):
Tak ja chcem trochu skorigovať to čierno-biele videnie... my nevieme, ako to bolo a nakoľko má pravdu Cyrano a nakoľko pani Cyranová. Možno mu niečo naznačovala, možno hovorila priamo a on nepočul (naozaj nepočul alebo nechcel) a spamätal sa, až keď už bolo neskoro. Ťažko posúdiť. Zastať sa ženy pred rodičmi alebo sa aspoň pokúsiť nastoliť nejaký zmier je dôležité - s dôrazom na PRED RODIČMI. To, že ty si sa jej zastal potom je fajn; ale ako to ona mala vedieť, že? Asi si nevzal jasnovidku... Mňa svokrovci tiež nemuseli a dosť sa ma nakritizovali, ale bývalý sa ma našťastie zastával, hoci skôr preto, aby sa s nimi mohol pohádať... Dom alebo byt: ide o to, na čom ste sa pôvodne dohodli a či si ju ty tlačil alebo súhlasila sama... možno nevedela, do čoho ide, veľa ľudí sníva o dome, ale keď zistia, že je to hlavne veľa práce a starostí a pripútanosti... A vôbec najošemetenejšia sa mi zdá večná diskusia. Ak ste len tak nezáväzne plkotali, tak OK; ale môj bývalý tiež so mnou rád diskutoval, ibaže hlavne keď sme neboli sami sa z toho často stal boj KTO Z KOHO. A keď prehrával, začal byť hnusný, urážal ma, vyťahoval podrazácke argumenty odinakiaľ, apod.
Celkovo mi pripadá, že ty si o nej veľa vecí nevedel - asi je fakt introvert, ale aj tí predsa musia komunikovať - ale neznepokojovalo ťa to natoľko, aby si sám kládol otázky. Je to aj jej chyba, že sama nevyvinula iniciatívu, ale možno aj poučenie pre teba, že vo vzťahu sa treba pýtať, komunikovať, vciťovať, atď. Držím palce, aby sa to vyvinulo dobre, nech to znamená čokoľvek.
Selimo,
máš pravdu, měl jsem víc komunikovat, ale introvert bohužel není nkdy schopen jasně arktikulovat co a jak a v JAKÉ MÍŘE ZÁSADNOSTI mu co vadí. Mně vadí spoustu věcí na manželce, ale jen jen opravdu minimum toho, kvůli čemu bych od ní odešel, peotože pro mně je rodina v podstatě hodnota vysoká, ne-li nejvyšší....
cyrano
Není tady
Nedoma napsal(a):
Mno, jak to čtu, tak mi to celkem DOST něco připomíná - nebyl jsem ženatej, ale co jsem se všechno na sebe po šesti letech zdánlivé pohody dozvěděl, to mě taky trochu představilo. Jo a s tím kamarádem to taky nastalo.
Prostě jí něco vadilo, neuměla to říct, tak to v ní bublalo tak dlouho, až jste se odcizili. A s tebou byla jenom do doby, než našla jinou oběť. Vůbec nevěř tomu, že je to jenom kamarád, to jsem slyšel taky (Bezvadně si rozuměli, ve všem, ptám se v čem - no, mluví spolu o práci a o jeho rodině, no to jsem nemohl konkurovat, když pracuji v jiném oboru a jeho rodinu neznám - a když ty jejich hovory začaly zabírat celé noci, takže museli spát na hotelu... no ).
Ty si teď hleď představit, že od tebe odejde, a zařiď si podle toho finance atd., ať pak nečumíš jak husa do flašky. A vezmi si z toho poučení, že když si myslíš, že děláš maximum pro blaho vztahu, nemusí to druhej taky tak vidět -> zlepšit komunikaci
Nedomo,
co na to říct, komunikovat se dá s tím, kdo je schopen jsně artikulovat co chce a jak je to pro něj zásadní....
cyrano
Není tady
henrietta napsal(a):
Cyrano napsal(a):
topazio napsal(a):
cyranoJako kromě těch prvních bodů, které by mi taky vadily, mě z toho čtvrtého docela zamrazilo. Jestli jsi "polemizoval" stejně jako kdysi jeden můj přítel, tak to potěš. Nechci to usuzovat jen z toho jednoho příspěvku, ale tvé ženě to asi přišlo stejně hrozné jako tehdy mě. Polemizoval, tříbil názor (většinou můj samozřejmě) a nakonec jsem měla být blbec vždycky já.
Před rodiči jsi se jí měl podle mě zastat, ne sice řvaním (pochybuju, že by to tvoje žena opravdu chtěla), zvlášť jestli ji kritizovali častěji.
Ty jsi koupil dům a nikdy ses nezeptal co chce ona, nebo ses ptal a ona tvrdila, že ho chce taky?
To ostatní jsou blbosti a nejspíš ti to řekla jen proto, že se ti zdálo, že ty první důvody jsou málo.
Promiň, ale nejspíš jí narostlo sebevědomí tak akorát, aby se od tebe dokázala odpoutat, na což předtím neměla odvahu.
Henrietto, ta polemika nikdy nebyla taková, že bch z ní chtěl dělat blbce, ale ona nechtěla polemizovat vůbec - jen si říct co kdo chce a konec. Žádná diskuze, jestli existuje ještěnějaká lepší alternativa. To, že bytostně nesnáží dům jsem se dozvěděl až te´d. Jinak nadšená nebyla, ale nenadávala. Co se týká toho zastání iu rodičů, nikdy to nebyla kritika přímo, ale říkali např. měli byste udělat to a to, ta kritika nebyla osobně na ní....Bohužel on naopak zcela netakticky kritizovala mne před mými rodiči, což je samozřejmě iritovalo. Já si kritizovat jí před jejími rodiči (a že by bylo proč) nedovolil. Logicky...
cyrano
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Cyrano - problém máte oba, Ty i Tvoje žena.
S tím že je manželka introvert - to souhlasím. Někdy ženy neumí dát dost najevo co chtějí, a když to dlouhou dobu nedostávají - odchází - a manžel se diví - proč tak najednou?
Na druhou stranu chlapi zase nejsou schopni slyšet to, co se jim manželka možná snaží říct.
Chyba je na obou stranách.
Řešením je podle mě začít komunikovat - z obou stran - ať manželka řekne, co jí skutečně vadí (věci, které když nezměníš, tak se k Tobě nemůže vrátit) - a Ty to zhodnoť, jestli jsi ochoten (a schopen) to kvůli ní udělat. To by mohlo fungovat.
Na druhou stranu, takový seznam si můžeš udělat i Ty - pokud je něco, co Ti na ženě vadí tolik, že bys s ní nemohl zůstat (možná že nic takového nenajdeš).
S tím se dá pracovat.
Martinko,
máš pravdu, bohužel teď je situace taková, že říká: "Zkazil jsi si to sám....". A jakákoliv diskuze na téma co se stalo a jak z toho ven ji už nezajímá.....
Není tady
PavlaH napsal(a):
Problém má tvá žena a stejně si něco najde, až ty se "kvůli ní změníš".
Pavlo,
přiznám se, že se opravdu trochu bojím, že když tu krizi ustojíme, že bude věčně nespokojená a že bude zase něco hledat......To je to, proč jsem z toho úplně hotový..
Cyrano
Není tady
Téma zavřeno