Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 9. 10. 2008 13:06

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Re: lez?

Pandorraa napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

ale jo Pan...rada Vanilky je v pořádku smile...já jen...že není pravda, že si každý může dělat co chce, at jde o jakýkoliv vztah...nebo mi chceš říct, že ano??? ale jdi ty...a to ani vztah kamarádský...prostě jakýkoli...nebo tobě by vyhovovalo, kdyby ti kamarádi sprostě nadávali? nebo tě uráželi a tak? no vyhovovalo, kdyby to byly tvoje hranice...jasně...mluvila jsem obecně a ne konkrétně...o tom, že si skutečně v životě nikdy nemůžeš beztrestně dělat úplně všechno co chceš...to fakt nejde...wink...vždycky je to o dohodě a kompromisu...no a to moje zmínění o milenkách...tak jsme na nevěře a S tu řešila nevěru svého M ne ? smile...a jak to má Vanilka doma mi je celkem jedno... to je zase její M...

Bože Heřmanko, podívej se na to takhle:
Každý i může dělat naprosto, co chce, Je to jeho svobodná volba. A musí pochopitelně počítat se svou zodpovědností za své činy. Pokud s ní nepočítá, není to svobodný člověk, ale nezralá kedluben smile

Stejně tak já si můžu dělat, co chci. A jelikož já jsem tvor inteligentní, empatický a vstřícný - pochopitelně se ohlížím na to, co moje "dělání si, co chci" taky způsobí. Protože za to pochopitelně nesu zodpovědnost.
A to rozhodnutí je moje, DOBROVOLNÉ a SVOBODNÉ. Pokud někomu ublížím, tak si to taky "odskáču". Ovšem ten druhý mi musí říci, pokud už jsem tak blbá a právě něvidím a neslyším, tohle mi nedělej, nelíbí se mi to.
Nemusíš mi tedy vysvětlovat dohodu, ani kompromis, myslím, že si jen mnerozumíme.

Hovado si bude dělat VŽDYCKY, co chce, i kdybys se na hlavu postavila a morálním kodexem na ručním papíře mu před čumákem mávala.
Já se jen divím, že v tom případě se mává kodexem, místo toho, aby se zamávalo s hovadem, no ale budiž, každý to má jinak a někdo snese hodně, jiný to má vyřešené teď. OK.
Vnímavý člověk vždy bere ohledy na druhé. Jen ho k tomu nikdo nesmí nutit a předepisovat mu, co má dělat.
On to přeci velmi dobře ví.

ale ano...já to chápu...když nepřijdu do práce...je to moje volba ...a nejspíš mě vyhodí...celou dobu tím chci říct, že si můžu dělat co chci, ale hranice je tam, kde mi to okolí dovolí smile...takže si vlastně nemůžu dělat úplně co chci smile

řekla bych, že obě mluvíme o tomtéž jen jinými písmenky...

Není tady

#77 9. 10. 2008 13:10

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

snehule napsal(a):

a cos delala vanilko, zilas intimne?

jo, protože jsem chtěla (měla jsem na TO velkou chuť). Kdyby se mi nechtělo ,tak do toho nejdu

Není tady

#78 9. 10. 2008 13:12

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

no, když to mám tedy shrnout a uzavřít debatu o absolutních pravdách a o tom co si kdo může a nemůže dělat ve vztahu...tak mám stejné nastavení jako Pisatel na začátku vlákna...moje reakce by byla stejná...

No, bohužel jenže právě Pisatel dost kecá, protože jemu je naprosto šumák, co jeho partnerka v tomto směru dělá a jak ho znám, nikdy by ji nelustroval ani mobil, ani milence. On totiž velmi dobře zná svou vlastní cenu. V tomhle naprosto  bezpečně ví, jak na tom je.

no vždyt říkám, že mám stejné nastavení smile...taky jsem nikdy nelustrovala mobil, mejlíky a ani kapsy u kalhot nebo bundy...je mi taky šumák co M dělá...spokojím se s tím, že mi řekne..jdu do hospody přijdu před půlnocí a jestli tam jde nebo ne...tak po tom se už nepídím...a když má jiný plán ten den nežli já...tak se dohodnem...ale větu...co dělám odpoledne po tom ti je šumák..by neustál ani jeden z nás...tedy M a já...nechci detaily...jen že je venku a přijde...tečka...jemu stačí totéž smile...ono to má u nás docela zajímavý efekt...čím víc svobody, tím víc to ve skutečnosti svazuje...pozitivně...důvěra ve mě vložená se mu vrací a naopak...ale ta důvěra začíná u mobilu a kapes...

Není tady

#79 9. 10. 2008 13:15

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

snehule napsal(a):

Sněhule, pořád špatně. Ne co dělala Vanilka, ale CO CHCEŠ TY. Hmm

Chceš s ním spát? Spi. Nebudeš chtít? Nespi.

Není tady

#80 9. 10. 2008 13:17

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Kuřátko napsal(a):

snehule napsal(a):

Sněhule, pořád špatně. Ne co dělala Vanilka, ale CO CHCEŠ TY. Hmm

Chceš s ním spát? Spi. Nebudeš chtít? Nespi.

přesně - Sněhule, zkus se víc zaměřit na sebe, na své pocity, vypadá to, že si moc nevěříš...

Není tady

#81 9. 10. 2008 13:21

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Heřmanka napsal(a):

řekla bych, že obě mluvíme o tomtéž jen jinými písmenky...

Přesně tak.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#82 9. 10. 2008 13:22

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Heřmanka napsal(a):

...ono to má u nás docela zajímavý efekt...čím víc svobody, tím víc to ve skutečnosti svazuje...pozitivně...důvěra ve mě vložená se mu vrací a naopak...ale ta důvěra začíná u mobilu a kapes...

Opět souhlas.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#83 9. 10. 2008 19:27

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

snehule napsal(a):

Manzel me pul roku podvadel, pote milenecky vztah ukoncil, alespon to tvrdi. ale vidali se a kazdy den se vidi. vse je mezi nami OK. ale nachazim u manzela sms, ktere si nepisi kolegove ci kamaradi. pokud se ho na neco zeptam, lze mi. sms si pise nyni s uplne jinymi zenami. tvrdi mo, ze me ma rad, se mnou chce zit, ale co dela jinde do toho mi pry nic neni.

Všechny, co ti píší, že ti fakt nemá nic být do toho, co a jak dělá tvůj muž mimo domov - to jsou vesměs ženské, co jsou nevěrné, takže to ber prosím s nadhledem (krom Vanilky - ta se už s tím smířila, že její muž měl, má a bude mít milenky - ale to je zase o něčem jiném). Jistě, že ti do toho je a má být, protože žiješ s někým a miluješ někoho, koho sis vzala s tím, že to máte stejně.
Je pouze na tobě, zda s takovým člověkem ti stojí za to žít, protože má kvality, kterých si u něho ceníš, nebo je to člověk, který zas tak "skvělý" není. Např.  mě by věta - že mi do toho nic není - o něm vypověděla mnohem víc, než nějaké, že tě má rád a chce s tebou žít. Tak on tě má rád a přitom si odbíhá jinam? Co je to potom za lásku? Popřemýšej si sama, představ si různé alternativy, co bys kdybys... já vím, zdejší osazenstvo tohle nedělá, oni žijí právě teď a právě tady - ale zkus si vytvořit obrázek, co by se stalo, kdyby si s ním žila dál, tedy i s tím, že bude odbíhat jinam - zkousneš to? Budeš se tím trápit? Bude ti to stát za to mízt takového mužepo boku? Nebo si představ, že mu tedy dopřeješ ty jeho radovánky, ale bez tvého učinkování. Dáš mu sbohem, nechť si jde, kam ho srdce táhne? Až budeš vědět, co budeš v každém případě dělat ty, tak si s ním sedni a jasně si s ním promluv, dej mu na výběr, ať se rozhodne, co je pro něho důležité - spokojená rodina, spokojená manželka, spokojené děti, nebo chce být volný a žít si podle svého. Vymez hranie, co tolerovat chceš a co už prostě tolerovat nebudeš. Buď se mu v hlavě rozsvítí a pochopí, nebo prostě nepochopí a pak ho pusť o dům dál, protože s takovýmto člověkem by ses jen trápila. Když už budeš v tom dumání a přemýšlení nad dalším žitím, nezaměř se pouze na tu nevěru, zaměř se ještě nadalší jeho kladné, nebo i zápo*né věci. Možná přijdš na to, že některé věci bys časem stejně netolerovala (myslím tím třeba hrubost, alkohol, povýšenost) a vlastně tím, že se chová, jak se chová dává ti tu samou možnost, jít si svým životem podle svého. Já osobně - kdyby kvality mého muže byly pofiderní, ani bych mu na ten výběr nedávala, prostě bych se zbalila a nechala ho plápolat se v jeho životě sama. Čas rychle utíká a žít, nebo přežívat je obrovský rozdíl. Máš právo chtít po svém muži, že budete žít spolu a bez milenek - pokud si on však myslí, že bez nich nemůže být, není to dobrý člověk.

Zda jsi alkoholička to nevím, ale hrubá a povýšená jsi určitě. Pánovi se divím, že ti to toleruje a nepostaví ti kufry za dveře.

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#84 9. 10. 2008 19:44

majkafa
Host

Zklamaná, co nebo kdo ti dává právo soudit, jestli je někdo dobrý člověk? smile  My jsme. Ne dobří a ne zlí.  Jen naše skutky jsou nějaké. smile

#85 9. 10. 2008 20:45

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

klokan napsal(a):

1/Tys jim u toho svítila, či tak něco ???
2/Kolika lidem odsud jsi u toho už asistovala???

Sice tohle už je na přestřelku, lépe by se vyjímala na Ringu, ale ..
ad1/  hochu nesvítila - a ty si konkrétně u toho svítil - třeba zrovna na domácí scéně? wink (já vím, je to ode mně hnusné - ale to víš, na blbou otázku blbá odpověď tongue)
ad2/ Tady stačí jen číst a víš, která je nevěrná a který je nevěrný, nepotřebuju jim dělat asistenci reta

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#86 9. 10. 2008 20:47

solkla
♥♥♥----

Hezký večer po delší době celému osazenstvu.
Sněhulko, přečti si, pokud Tě bude zajímat moje příspěvky, které jsem tady psala ohledně mojí nevěry a hlavně ohledně toho jak dlouho trvala, že neskončila hned, proč jsem zůstala s manželem a hlavně jak se choval manžel...
Dobře přemýšlej a hledej svoje sebevědomí /můj názor je, že to co nabízí jako řešení Zklamaná fungovalo možná u ní doma - to nemůžu hodnotit, ale obecně to je /pouze podle mě/ ze všech špatných řešení to nejhorší.

Veď mě,dobrotivé světlo,nepropustnou tmou,veď mě do bezpečí.Již se snáší černá noc a já bloudím ztracený,veď mě do bezpečí. Dosud jsem nepoznal úzkost a nikdy jsem nežádal,abys mě chránilo.Vždy jsem kráčel vlastní cestou,avšak nyní prosím,veď mě do bezpečí.Kéž s novým jitrem přivítá mě úsměv andělů,které jsem kdysi miloval a na něž jsem zapomněl. (John Henry Newman: Veď mě, dobrotivé světlo)

Není tady

#87 9. 10. 2008 20:52

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Axi napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

snehule napsal(a):

Manzel me pul roku podvadel, pote milenecky vztah ukoncil, alespon to tvrdi. ale vidali se a kazdy den se vidi. vse je mezi nami OK. ale nachazim u manzela sms, ktere si nepisi kolegove ci kamaradi. pokud se ho na neco zeptam, lze mi. sms si pise nyni s uplne jinymi zenami. tvrdi mo, ze me ma rad, se mnou chce zit, ale co dela jinde do toho mi pry nic neni.

Všechny, co ti píší, že ti fakt nemá nic být do toho, co a jak dělá tvůj muž mimo domov - to jsou vesměs ženské, co jsou nevěrné, takže to ber prosím s nadhledem (krom Vanilky - ta se už s tím smířila, že její muž měl, má a bude mít milenky - ale to je zase o něčem jiném). Jistě, že ti do toho je a má být, protože žiješ s někým a miluješ někoho, koho sis vzala s tím, že to máte stejně.
Je pouze na tobě, zda s takovým člověkem ti stojí za to žít, protože má kvality, kterých si u něho ceníš, nebo je to člověk, který zas tak "skvělý" není. Např.  mě by věta - že mi do toho nic není - o něm vypověděla mnohem víc, než nějaké, že tě má rád a chce s tebou žít. Tak on tě má rád a přitom si odbíhá jinam? Co je to potom za lásku? Popřemýšej si sama, představ si různé alternativy, co bys kdybys... já vím, zdejší osazenstvo tohle nedělá, oni žijí právě teď a právě tady - ale zkus si vytvořit obrázek, co by se stalo, kdyby si s ním žila dál, tedy i s tím, že bude odbíhat jinam - zkousneš to? Budeš se tím trápit? Bude ti to stát za to mízt takového mužepo boku? Nebo si představ, že mu tedy dopřeješ ty jeho radovánky, ale bez tvého učinkování. Dáš mu sbohem, nechť si jde, kam ho srdce táhne? Až budeš vědět, co budeš v každém případě dělat ty, tak si s ním sedni a jasně si s ním promluv, dej mu na výběr, ať se rozhodne, co je pro něho důležité - spokojená rodina, spokojená manželka, spokojené děti, nebo chce být volný a žít si podle svého. Vymez hranie, co tolerovat chceš a co už prostě tolerovat nebudeš. Buď se mu v hlavě rozsvítí a pochopí, nebo prostě nepochopí a pak ho pusť o dům dál, protože s takovýmto člověkem by ses jen trápila. Když už budeš v tom dumání a přemýšlení nad dalším žitím, nezaměř se pouze na tu nevěru, zaměř se ještě nadalší jeho kladné, nebo i zápo*né věci. Možná přijdš na to, že některé věci bys časem stejně netolerovala (myslím tím třeba hrubost, alkohol, povýšenost) a vlastně tím, že se chová, jak se chová dává ti tu samou možnost, jít si svým životem podle svého. Já osobně - kdyby kvality mého muže byly pofiderní, ani bych mu na ten výběr nedávala, prostě bych se zbalila a nechala ho plápolat se v jeho životě sama. Čas rychle utíká a žít, nebo přežívat je obrovský rozdíl. Máš právo chtít po svém muži, že budete žít spolu a bez milenek - pokud si on však myslí, že bez nich nemůže být, není to dobrý člověk.

Zda jsi alkoholička to nevím, ale hrubá a povýšená jsi určitě. Pánovi se divím, že ti to toleruje a nepostaví ti kufry za dveře.

Jsem hrubá a povýšená tolik, kolik ty jsi arogantní a namyšlený. Paní (pokud nějaká vůbec existuje - to nevím) se divím, že ti to toleruje, u mě by si měl už ty kufra dávno za dveřma - co za dveřma, já bych se snimi nebalila, já bych rovnou otevřela okno a mohl by sis to posbírat lol
mmch. co se ti zas nelíbí, že se do mě hodláš obouvat? No je hezké, že mě tak perfektně znáš vissla

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#88 9. 10. 2008 20:56

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Zklamaná napsal(a):

Axi napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Jsem hrubá a povýšená tolik, kolik ty jsi arogantní a namyšlený. Paní (pokud nějaká vůbec existuje - to nevím) se divím, že ti to toleruje, u mě by si měl už ty kufra dávno za dveřma - co za dveřma, já bych se snimi nebalila, já bych rovnou otevřela okno a mohl by sis to posbírat lol
mmch. co se ti zas nelíbí, že se do mě hodláš obouvat? No je hezké, že mě tak perfektně znáš vissla

Jo to jsem viděla v nějaké reklamě....bezva šou hlavně pro sousedy:lol:

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#89 9. 10. 2008 21:02

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

majkafa napsal(a):

Zklamaná, co nebo kdo ti dává právo soudit, jestli je někdo dobrý člověk? smile  My jsme. Ne dobří a ne zlí.  Jen naše skutky jsou nějaké. smile

majkafo, máš špatný den?

Není tady

#90 9. 10. 2008 21:03

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

solkla napsal(a):

Sněhulko, přečti si, pokud Tě bude zajímat moje příspěvky, které jsem tady psala ohledně mojí nevěry a hlavně ohledně toho jak dlouho trvala, že neskončila hned, proč jsem zůstala s manželem a hlavně jak se choval manžel...
Dobře přemýšlej a hledej svoje sebevědomí /můj názor je, že to co nabízí jako řešení Zklamaná fungovalo možná u ní doma - to nemůžu hodnotit, ale obecně to je /pouze podle mě/ ze všech špatných řešení to nejhorší.

nefungovalo to jen u mě doma, funguje to i jinde, co konkrétně vidíš špatného a nejhorčího na mém pojetí řešení?

Není tady

#91 9. 10. 2008 21:20

solkla
♥♥♥----

Zklamaná napsal(a):

solkla napsal(a):

nefungovalo to jen u mě doma, funguje to i jinde, co konkrétně vidíš špatného a nejhorčího na mém pojetí řešení?

Zklamaná, ráda věřím, že Ti to funguje, jak to funguje jinde nevím ani já ani Ty - takže vlastně dávám, jak jsem psala výš ve svém příspěvku, Sněhulce spíš možnost aby si přečetla příběh mojí nevěry, jestli by se jí to řešení nelíbilo víc než to Tvoje - toť vše.
Tvé řešení mi nesedí, protože jsi prostě jiná než já, pravděpodobně dominantnější a já bych takovýmto vyřčením podmínek co bude když to nezkončí nikdy neponížila nikoho jiného a hlavně ani sebe - a hlavně jsem měla pocit, že Sněhulka bude spíš submisivní a tak jí to Tvoje "nadneseně, ale všichni rozumějí, silové řešení" nebude sedět.
Prostě jsem chtěla aby měla Sněhulka i jinou možnost vyřešení situace.

Veď mě,dobrotivé světlo,nepropustnou tmou,veď mě do bezpečí.Již se snáší černá noc a já bloudím ztracený,veď mě do bezpečí. Dosud jsem nepoznal úzkost a nikdy jsem nežádal,abys mě chránilo.Vždy jsem kráčel vlastní cestou,avšak nyní prosím,veď mě do bezpečí.Kéž s novým jitrem přivítá mě úsměv andělů,které jsem kdysi miloval a na něž jsem zapomněl. (John Henry Newman: Veď mě, dobrotivé světlo)

Není tady

#92 9. 10. 2008 21:41

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

solkla napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

solkla napsal(a):

Zklamaná, ráda věřím, že Ti to funguje, jak to funguje jinde nevím ani já ani Ty - takže vlastně dávám, jak jsem psala výš ve svém příspěvku, Sněhulce spíš možnost aby si přečetla příběh mojí nevěry, jestli by se jí to řešení nelíbilo víc než to Tvoje - toť vše.
Tvé řešení mi nesedí, protože jsi prostě jiná než já, pravděpodobně dominantnější a já bych takovýmto vyřčením podmínek co bude když to nezkončí nikdy neponížila nikoho jiného a hlavně ani sebe - a hlavně jsem měla pocit, že Sněhulka bude spíš submisivní a tak jí to Tvoje "nadneseně, ale všichni rozumějí, silové řešení" nebude sedět.

jenže snehule je jaksi v jiné pozici, ženy většinou řeší a chtějí vyřešit a mít jasno. Navíc u vás to bylo trošku jiné - ten, kdo byl podváděný, byl tvůj manžel. Ale jistě, jak to vzal a za jaký konec tvůj muž, to by skoro žádný jiný neudělal - myslím, že tvůj muž je snad psycholog, že? Ber to tak, že on vlastně převedl svou pracovní teorii do praxe. No a další faktor - tvůj milenec, byl volný, nebo zadaný?
A ještě něco, nemusí být každý nevěrník tak uvědomělý, aby si přiznal, že udělal chybu, může to být i tak, že vidí, že mu to několikrát projde, tak proč by si tak neužíval i dál - když se vlastně nic neděje. Ten nevěrník/ce by měl/a vědět, že se něco děje, že ten/ta druhý/á nehodlá ze sebe dělat blbce a čekat, zda ho to náhodou nepřejde, zda to nevyšumí a když už to vyšumí, tak že se najede na nové... ženská a chlap tohle chápou jinak, jistě, hodně závisí na charakteru

Není tady

#93 9. 10. 2008 22:03

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

solkla napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

...
Navíc u vás to bylo trošku jiné - ten, kdo byl podváděný, byl tvůj manžel.
.....

Jasně!, když je podváděný manžel, tak u Zklamané je to v pohodě. Muž prostě nemá nárok na věrnost. Ten to prostě skousne.
Zklamaná jdi se fakt koukat do akvárka a neřeš na co nemáš reta

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#94 9. 10. 2008 22:20

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

[

To víš Zklamaná někdo to má hold jinak, prostě toleruje, že se její miláček podívá za jinou, dá mu 100, aby s ní šel na vínko či do kina nebo s ním jde na ryby a nebo i s ním jde do postýlky. Neřeší to neboť ten její má své potřeby a je mu partnerem v dobrém i zlém. Jen ty hold musíš toho svýho drezírovat a jen to co ty považuješ za dobré vhodné je společensky únosné. A neurážej jiné.

Není tady

#95 9. 10. 2008 22:35

Vanda
Host

Zklamaná napsal(a):

ženy většinou řeší a chtějí vyřešit a mít jasno.
...myslím, že tvůj muž je snad psycholog, že? Ber to tak, že on vlastně převedl svou pracovní teorii do praxe.

No právě, uvedl teorii do praxe...a ono to funguje! Taky by byl asi rád měl hned jasno a vyřešeno...a byl by teď asi rozvedený.
Sněhulko, myslím si, že "silové řešení" fakt není dobrý základ vyrovnaného partnerství. I když muž zůstane, cítí se k tomu rozhodnutí jaksi donucený.

#96 9. 10. 2008 22:38

solkla
♥♥♥----

Zklamaná napsal(a):

jenže snehule je jaksi v jiné pozici, ženy většinou řeší a chtějí vyřešit a mít jasno. Navíc u vás to bylo trošku jiné - ten, kdo byl podváděný, byl tvůj manžel. Ale jistě, jak to vzal a za jaký konec tvůj muž, to by skoro žádný jiný neudělal - myslím, že tvůj muž je snad psycholog, že? Ber to tak, že on vlastně převedl svou pracovní teorii do praxe. No a další faktor - tvůj milenec, byl volný, nebo zadaný?
A ještě něco, nemusí být každý nevěrník tak uvědomělý, aby si přiznal, že udělal chybu, může to být i tak, že vidí, že mu to několikrát projde, tak proč by si tak neužíval i dál - když se vlastně nic neděje. Ten nevěrník/ce by měl/a vědět, že se něco děje, že ten/ta druhý/á nehodlá ze sebe dělat blbce a čekat, zda ho to náhodou nepřejde, zda to nevyšumí a když už to vyšumí, tak že se najede na nové... ženská a chlap tohle chápou jinak, jistě, hodně závisí na charakteru

Nezobecňovala bych, že ženy většinou řeší a chtějí vyřešit a mít jasno - já například ne.
Můj manžel převedl teorii do praxe - udělal to dobře, protože to by mu ta škola byla pěkně na nic, kdyby to neuměl....
Milenec byl ženatý

Ten Tvůj druhý odstavec je pro mě jak z jiné planety, promiň, nevím co na něj odpovědět, protože v těhle rozměrech nepřemýšlím. Prosím pochop, že píšu striktně pouze o svých pocitech, které mám z nevěry, a nikdo mi doma nemusel dávat najevo že z něj dělám blbce a já jsem nikdy nepřemýšlela, že když to prošlo, tak to zopakuji a cituji Tě "najedu na nové". Víš, možná jsem to někde už dřív psala, ale kdybych dostala nůž na krk, tak nevím, možná bych už byla rozvedená anebo bych dál žila s manželem, ale něco by se pokazilo, a to něco co by to pokazilo by byl ten gestapácký styl, který mi nesedí - ale říkám, každý to má jinak, snad si z toho Sněhulka vybere co jí bude vyhovovat od Tebe nebo ode mně anebo třeba od nikoho.

Není tady

#97 9. 10. 2008 22:51

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

solkla napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Nezobecňovala bych, že ženy většinou řeší a chtějí vyřešit a mít jasno - já například ne.
Můj manžel převedl teorii do praxe - udělal to dobře, protože to by mu ta škola byla pěkně na nic, kdyby to neuměl....
Milenec byl ženatý

Ten Tvůj druhý odstavec je pro mě jak z jiné planety, promiň, nevím co na něj odpovědět, protože v těhle rozměrech nepřemýšlím. Prosím pochop, že píšu striktně pouze o svých pocitech, které mám z nevěry, a nikdo mi doma nemusel dávat najevo že z něj dělám blbce a já jsem nikdy nepřemýšlela, že když to prošlo, tak to zopakuji a cituji Tě "najedu na nové". Víš, možná jsem to někde už dřív psala, ale kdybych dostala nůž na krk, tak nevím, možná bych už byla rozvedená anebo bych dál žila s manželem, ale něco by se pokazilo, a to něco co by to pokazilo by byl ten gestapácký styl, který mi nesedí - ale říkám, každý to má jinak, snad si z toho Sněhulka vybere co jí bude vyhovovat od Tebe nebo ode mně anebo třeba od nikoho.

Můj obdiv Solklo.

Není tady

#98 9. 10. 2008 22:52

x62358
Host

Zklamaná proč nedokážeš připustit, že cesta někoho jiného může být přínosná. Ať už pro Sněhulku nebo pro někoho jiného. Ty přeci nemáš patent na to, jak řešit nevěru, nebo jo? Vždyť cest je tolik. Ty jsi nastínila tu svoji, kterou ti nikdo nebere a pokud ti přinesla štěstí fáájn. Ale připusť aspoň to, že cest je vždycky víc a každý není jako ty.

#99 9. 10. 2008 22:58

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Snehule- já bych doporučila , pokud tápeš v tom, co chceš a nechceš vyhledat  odbornou pomoc - psychologa. Ne jen nějakého mozkohryza .
Každý jsme trochu jiný, ale  Zklamča má pravdu v jednom-  rady a  pohledy na věc  zde vesměs přicházejí od žen, které v partnerství nevydržely, popřípadě jsou na " druhém  břehu " tj milenky. 
Někdo je schopen ,  být dlouhodobou oporou i nevěrnému partnerovi, bez toho aby se hroutil . Ale dost možná , že si to jen nechce přiznat, že ho situace ponižuje a trápí , pokud už píše na tyhle stránky....  wink  No a případ Solkly? Neznám ve svém okolí jediný pár,kde by tohle fungovalo. Znám spíš takové , kdy jeden postavil toho druhého před výběr - já nebo ten druhý... No ale musel u toho počítat s variantou , že  si partner zvolí toho druhého.  Dle mého, je lepší  rychlý řez, než dlouhé vyčkávání- ale   já jsem já...... stolt

Není tady

#100 9. 10. 2008 23:02

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

ffly napsal(a):

Zklamaná proč nedokážeš připustit, že cesta někoho jiného může být přínosná. Ať už pro Sněhulku nebo pro někoho jiného. Ty přeci nemáš patent na to, jak řešit nevěru, nebo jo? Vždyť cest je tolik. Ty jsi nastínila tu svoji, kterou ti nikdo nebere a pokud ti přinesla štěstí fáájn. Ale připusť aspoň to, že cest je vždycky víc a každý není jako ty.

Ale huš babo jedna a hluboce se klaň. Ty chceš, aby Zklamaná něco připustila? Jednou připustila svého k jiné a dodnes z toho má těžkej nervovej otřes. Koukej jak to s ní vibruje.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí