29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
třeba ti to s něčim vevnitř zarezonovalo
Není tady
Mikeš napsal(a):
Jestli bych kouknul nebo ne, to nevím. Ale rozhodně by mě sakramentsky svrběly prsty
Mikeši... Ty zvíře... Zdravím...
Jak se máš??? Mně už je krásně... Co Ty??
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Heřmanko,
takže vlastně je to pravda, že?
Vanilčina.
A pokud jsem si všimla, ona tu žádnou jinou - univerzální - "nehlásá".no mě to tak nepřišlo, že by nehlásala svou univerzální pravdu...to rozvedla až dál...ale první bylo, že její muž má pravdu a může si dělat co chce a jeho ženě do toho nic není...proto jsem to zvíraznila...
...že to je to, na co reaguju...ale jo, jinak at to má vanilka tak jak chce...když jí vyhovují milenky a milenci
pak je to fajn
pro ni
Víš, je to můj názor, ale ty jsi napsala: to není vůbec pravda....
A to je pro mne dost univerzální.
Vanilka tu mluví pouze o tom, jak to má ona a nevšimla jsem si, že by tvrdila, že pokud to má někdo jinak, je naprosto out.
A taky jsem si nevšimla, že by někde tvrdila, že jí vyhovuijí milenky. Je docela legrační, jak si každý písmenka na skle okamžitě vyloží podle vlastního nastavní a už v tom jede...
Vanilka neříká, tedy PODLE MNE, nic jiného, než že ctí svobodu svého muže, jeho nevěru ustála bez histerických a siláckých scén a momentálně se snaží o to, aby podobná situace nenastala. Nu a pokud nastane, tak se z toho prostě nezhroutí
Osobně si myslím, že tohle není pro snehule ale vůbec blbá rada, ale pochopitelně snehule si může myslet naproto něco jiného. Je to jen a jen na ní, co si odtud odnese.
Není tady
Santala napsal(a):
snehule napsal(a):
Manzel me pul roku podvadel, pote milenecky vztah ukoncil, alespon to tvrdi. ale vidali se a kazdy den se vidi. vse je mezi nami OK. ale nachazim u manzela sms, ktere si nepisi kolegove ci kamaradi. pokud se ho na neco zeptam, lze mi. sms si pise nyni s uplne jinymi zenami. tvrdi mo, ze me ma rad, se mnou chce zit, ale co dela jinde do toho mi pry nic neni.
Je to furt dokola, ženský
![]()
Píše si s jinou
Spí s kolegyní
spí s mou kamarádkou
Jsem těhotná, má milenku
Seznamuje se na erotické seznamce...atd..
Když tě podvádí,(děl ) pošli ho do háje a najdi si jinýho
Nojo holka, ale kterýho?
Vodu vždycky smícháš jen s některou kapalinou a to ještě ne se všema.
Zkus v ní rozmíchat kámen... to nejspíš nepůjde.
No a když je někdo voda, proč se diví, že kámen se v něm nerozpustí?
Řekla bych, že vo vo vo vo tom to je!
Jo a ještě:pokud si slepice myslí, že si ochočí tygra ten s ní bude poslušně zobat zrní, tak to ji teda lituju.
Podle mne je jdiná cesta: uvědomit si, kdo jsem, co jsem, co chci a podle toho se zařídit. Co lze, to na sobě zmenit, co nelze, s tím se mířit a najít si někoho, kdo to má stejně
Ono se pak často ukáže i to, že slepice vlastně vůbec není slepice, jen si to o sobě nechala někým namluvit, a tygr, že vlastně taky není tygr, jen si to o sobě roky myslel
Upravil(a) Pandorraa (9. 10. 2008 12:06)
Není tady
Vanilka69 napsal(a):
snehule napsal(a):
rada bych nekoukla do mobilu, ale potrebuju duveru, chtela jsme zacit znovu a verit mu. ale pokud si zacne schovavat telefon a zacnu videt neco co jsme uz zazila pred rokem. neda mi! a lhat do oci, neni nic hezkeho, zvlastepo nedavne nevere.
já to chápu, ale důvěru musíš nalézt sama v sobě, věrnost se nedá dokázat... by mě zajímalo, jestli hledáš v mobilu důkazy o jeho nevěře nebo věrnosti...
Přesně tak, pokud člověk nedokáže žít v nejistotě a potřebuje jistotu - musí manžela/manželku donutit, aby si našel/našla milenku/milence. A nejlíp se dojít přesvědčit osobně a chytit je in flagranti - protože jinak se jistota nezíská - co když mi ten druhej chtěl jenom dopřát tu iluzi jistoty a kecal a ve skutečnosti mi byl věrnej
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Klubko napsal(a):
Zklamaná. Taky píšu za věrné, že ti není nic do manželova mobilu a to co dělá. Pokud manžel bude doma fungovat, chovat se ke mně hezky, zajistí rodinu, bude hodný a vstřícný k dětem, tak věř, že mi po jeho volném času bude šumák.
Stále jsem nepochopila to lustrování mobilů a mailů. Znovu jsme se takdy na příkladu ukázali, že to dělají většinou fakt ženy / muži co to potom nezvládají. Nedělám to a byla byćh moc naštvaná,kdyby moje soukromí nectil i můj přítel, či manžel. A může jít jen o pracovní zprávy, či maily.Stejně tak o otevíraní pošty. To by mě namíchlo hodně. Jsem tak vychovaná z domova a věřte mi, že jsem si 99,99% jistá, že moje mamka milence neměla. Otec možná,ale nikdy to máma nemusela řešit, protože jí to nezajímalo. Doma se o ní staral, vycházel vstříc a každý ctili své soukromí .ale Klubko, napsala jsem někdy, že jsem prolustorvala mobil? Já vím, už je to dlouho, co jsem tu začala psát - ale možná si pamatuješ, že jsem na to měla jiné páky
Ano, to vytučněné - přesně takto to říká Vanilka a přesně vždy na to pak neuměla odpovědět, když jsem se ptala, co by dělala, kdyby zjistila, že i přesto ji je muž opět nevěrný...odpověd byla, že neřeší KDYBY.
O tom mobilu jsem jí psala všeobecně.
O jednorázové nevěře mého přítele jsem se dozvěděla jednou. Řekla jsem k tomu za 2 minuty své. Dále jsem to neřešila, nezkoumala, atd. Takže možná mi byl opět nevěrný, nebo nebyl. Ale doma se choval stále skvěle,dobře a mě to bylo šumák. Ano asi vám připadám padlá na hlavu, ale já to fakt neřešila. Měla jsem jiné starosti a přítel měl oproti jedné nevěře takových plus, že bych v tu dobu vůbec nepomýšlela na rozchod z tohoto popudu.
Jinak pro rýpaly. Rozchod byl až rok na to a díky tomu, že jsme měli každý jiný náhled na budoucnost a v tu danou chvíli jsme se neuměli sejít na jednom stanovisku.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Heřmanko,
takže vlastně je to pravda, že?
Vanilčina.
A pokud jsem si všimla, ona tu žádnou jinou - univerzální - "nehlásá".no mě to tak nepřišlo, že by nehlásala svou univerzální pravdu...to rozvedla až dál...ale první bylo, že její muž má pravdu a může si dělat co chce a jeho ženě do toho nic není...proto jsem to zvíraznila...
...že to je to, na co reaguju...ale jo, jinak at to má vanilka tak jak chce...když jí vyhovují milenky a milenci
pak je to fajn
pro ni
Víš, je to můj názor, ale ty jsi napsala: to není vůbec pravda....
A to je pro mne dost univerzální.
Vanilka tu mluví pouze o tom, jak to má ona a nevšimla jsem si, že by tvrdila, že pokud to má někdo jinak, je naprosto out.
A taky jsem si nevšimla, že by někde tvrdila, že jí vyhovuijí milenky. Je docela legrační, jak si každý písmenka na skle okamžitě vyloží podle vlastního nastavní a už v tom jede...
Vanilka neříká, tedy PODLE MNE, nic jiného, než že ctí svobodu svého muže, jeho nevěru ustála bez histerických a siláckých scén a momentálně se snaží o to, aby podobná situace nenastala. Nu a pokud nastane, tak se z toho prostě nezhroutí
Osobně si myslím, že tohle není pro snehule ale vůbec blbá rada, ale pochopitelně snehule si může myslet naproto něco jiného. Je to jen a jen na ní, co si odtud odnese.
jj, mám to jak píšeš.
Ono totiž když řeknu třeba, že neřeším svoji postavu, tak to přeci automaticky neznamená, že jsem tlustá, no ni? A taky to automaticky neznamená, že bych se smířila s případnou tloušťkou
Takže když řeknu že nevěru neřeším, tak to neznamená, že můj muž je nevěrný a taky to neznamneá, že bych chtěla vědomě žít ve třech...
Není tady
já dycinky koukám na ten název vlákna a napadá mně "KAM?"
Není tady
tak co mam delat, delat ze je vse OK. on je hodny budu take. ale prece jde o princip, on lze... ze nekoho ma nevim, ale lze mi... a to mi vadi. vim, ze to musim jen ja vyresit. ze pokud potrebuju duveru a onmi ji neda, nema to cenu. ale proc kdyz jedno nedoresil, uz zase neco chce zacit... Zarli na me take, take mi kouka do vypisu na mobil komu a jak casto pisu. ta neduvera je vzajemna... ale ja mu nelzu.
Není tady
Já vím, že tímto jedním slovem zase zvednu adrenalin u některého osazenstva - ale NIKDY jsem nebyla milenkou a NIKDY milenkou nebudu.
V tom případě tedy nemůžeš tvrdit, že všechny co píšou to a to, jsou "nevěrné ženské". Sorry, ale nemáš-li (jakoukoli) zkušenost, těžko se můžeš vyjádřit odpovídajícím způsobem.
Vanilka... neuměla odpovědět, když jsem se ptala, co by dělala, kdyby zjistila, že i přesto ji je muž opět nevěrný...odpověd byla, že neřeší KDYBY
Neřešit jakékoli "kdyby" mi přijde jako velice rozumný přístup. Opak je rychlá cesta do svěrací kazajky. Copak můžeš předem vědět, že uděláš přesně to a to, až k tomu "kdyby" dojde? Vždyť je taková spousta okolností, které tvoje skvělé řešení pro teď a tady můžou za 1/2 roku totálně zrušit.
Sněhule,
Zarli na me take, take mi kouka do vypisu na mobil komu a jak casto pisu. ta neduvera je vzajemna...
jak malý haranti... " von to dělá taky, ale já nedělám tamto, tak sem lepčí než von!"
Upravil(a) helena (9. 10. 2008 12:36)
Není tady
kdyz mu reknu at odejde, place a rika, ze to nechce. ze beze mne zit nechce, zadny jiny vztah mit nebude... bude sam, ale uz zase zacina s nekym koketovat a tuto mi rika... tak pak je nemocny...
Není tady
ale jo Pan...rada Vanilky je v pořádku ...já jen...že není pravda, že si každý může dělat co chce, at jde o jakýkoliv vztah...nebo mi chceš říct, že ano??? ale jdi ty...a to ani vztah kamarádský...prostě jakýkoli...nebo tobě by vyhovovalo, kdyby ti kamarádi sprostě nadávali? nebo tě uráželi a tak? no vyhovovalo, kdyby to byly tvoje hranice...jasně...mluvila jsem obecně a ne konkrétně...o tom, že si skutečně v životě nikdy nemůžeš beztrestně dělat úplně všechno co chceš...to fakt nejde...
...vždycky je to o dohodě a kompromisu...no a to moje zmínění o milenkách...tak jsme na nevěře a S tu řešila nevěru svého M ne ?
...a jak to má Vanilka doma mi je celkem jedno... to je zase její M...
Není tady
snehule napsal(a):
tak co mam delat, delat ze je vse OK. on je hodny budu take. ale prece jde o princip, on lze... ze nekoho ma nevim, ale lze mi... a to mi vadi. vim, ze to musim jen ja vyresit. ze pokud potrebuju duveru a onmi ji neda, nema to cenu. ale proc kdyz jedno nedoresil, uz zase neco chce zacit... Zarli na me take, take mi kouka do vypisu na mobil komu a jak casto pisu. ta neduvera je vzajemna... ale ja mu nelzu.
a chceš s ním být, s takovým jak se teď chová? Jestli ano, tak se snaž, aby vám spolu bylo dobře. Pokud chceš s ním být, ale jen když se změní - no tak to je to nejhorší, protože když se nezmění, tak se budeš trápit, ale jestli se změní jeho chování, to záleží především na něm, jestli s ním být nechceš, tak odejdi. A jestli zrovna teď nevíš a váháš, tak mě se osvědčilo zastavit se a nedělat nic, žádnou změnu, jet tak jako doposud a ono to rozhodnutí nějaké vždycky dřív nebo později přijde.
Víš, ta možnost zůstat s ním a čekat, až se změní tak, aby ti to vyhovovalo - to je hodně riskantní, protože svůj pocit spokojenosti a štěstí plně necháváš na něm...
Není tady
no, když to mám tedy shrnout a uzavřít debatu o absolutních pravdách a o tom co si kdo může a nemůže dělat ve vztahu...tak mám stejné nastavení jako Pisatel na začátku vlákna...moje reakce by byla stejná...
Není tady
helena napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Vanilka... neuměla odpovědět, když jsem se ptala, co by dělala, kdyby zjistila, že i přesto ji je muž opět nevěrný...odpověd byla, že neřeší KDYBY
Neřešit jakékoli "kdyby" mi přijde jako velice rozumný přístup. Opak je rychlá cesta do svěrací kazajky. Copak můžeš předem vědět, že uděláš přesně to a to, až k tomu "kdyby" dojde? Vždyť je taková spousta okolností, které tvoje skvělé řešení pro teď a tady můžou za 1/2 roku totálně zrušit.
přesně - vím ze své zkušenosti... myslela jsem si třeba vždycky, že nějakou jednorázovou nevěru bych zkousla, ale paralelní vztah - to já bych nikdy, to by znamenalo rozchod...
a pro Zklamanou trochu víc konkrétněji - pokud bych zjistila, že mi můj muž je nevěrný, tak bych se v tom daném okamžiku rozhodovala i podle jiných věcí - jaký je v tom okamžiku náš vztah, jak moc je ke mně muž ohleduplný nebo bezohledný, atd...
ale stejně tak může nastat podle mého současného mínění chvíle, kdy se budu chtít se svým mužem rozejít, ač o žádné jeho nevěře vědět nebudu, "jen" mi s ním ve vztahu nebude dobře....
Není tady
nebo tobě by vyhovovalo, kdyby ti kamarádi sprostě nadávali? nebo tě uráželi a tak?
Tak to snad nejsou přátelé a kamarádi,ne?
Není tady
snehule napsal(a):
snahule, už to tu padlo mnohokrát: proč TY pořád řešíš JEHO?
To, že on
- ti lže
- ti nedává důvěru
- nedořešil jedno a začíná druhé
- žárlí na tebe
- leze ti do výpisů
bla bla
Raději přemýšlej nad tím:
- proč to snášíš?
- proč s ním vůbec jsi?
- co uděláš sama se sebou, abys se rozhodla, co s tím udělat..
Tak se drž
Není tady
vanilko, jak to myslis, nedelat nic a cekat, zastavit se. mam teda s nim normalne zit, intivne se stykat, nebo proste jen se potkat doma... jak se zastavit a nedelat nic, ignorovat ho?
Není tady
snehule napsal(a):
kdyz mu reknu at odejde, place a rika, ze to nechce. ze beze mne zit nechce, zadny jiny vztah mit nebude... bude sam, ale uz zase zacina s nekym koketovat a tuto mi rika... tak pak je nemocny...
A už víš, proč se necháváš takhle citově vydírat?
Proč mu trpíš tuhle hnusnou manipulaci?
Není tady
snehule napsal(a):
vanilko, jak to myslis, nedelat nic a cekat, zastavit se. mam teda s nim normalne zit, intivne se stykat, nebo proste jen se potkat doma... jak se zastavit a nedelat nic, ignorovat ho?
když já nevím a čekám, až budu vědět, tak sechovám dál stejně tak, jak jsem se chovala doposud...
když se u nás řešila nevěra, tak jsem chodila k psychologovi - a on mi říkal, když jsem chtěla rady jestli dál spolu intimně žít a vůbec co dál dělat - říkal: "Dělejte jen to, co sama chcete, řiďtě se sama sebou..."
Není tady
Heřmanka napsal(a):
ale jo Pan...rada Vanilky je v pořádku
...já jen...že není pravda, že si každý může dělat co chce, at jde o jakýkoliv vztah...nebo mi chceš říct, že ano??? ale jdi ty...a to ani vztah kamarádský...prostě jakýkoli...nebo tobě by vyhovovalo, kdyby ti kamarádi sprostě nadávali? nebo tě uráželi a tak? no vyhovovalo, kdyby to byly tvoje hranice...jasně...mluvila jsem obecně a ne konkrétně...o tom, že si skutečně v životě nikdy nemůžeš beztrestně dělat úplně všechno co chceš...to fakt nejde...
...vždycky je to o dohodě a kompromisu...no a to moje zmínění o milenkách...tak jsme na nevěře a S tu řešila nevěru svého M ne ?
...a jak to má Vanilka doma mi je celkem jedno... to je zase její M...
Bože Heřmanko, podívej se na to takhle:
Každý i může dělat naprosto, co chce, Je to jeho svobodná volba. A musí pochopitelně počítat se svou zodpovědností za své činy. Pokud s ní nepočítá, není to svobodný člověk, ale nezralá kedluben
Stejně tak já si můžu dělat, co chci. A jelikož já jsem tvor inteligentní, empatický a vstřícný - pochopitelně se ohlížím na to, co moje "dělání si, co chci" taky způsobí. Protože za to pochopitelně nesu zodpovědnost.
A to rozhodnutí je moje, DOBROVOLNÉ a SVOBODNÉ. Pokud někomu ublížím, tak si to taky "odskáču". Ovšem ten druhý mi musí říci, pokud už jsem tak blbá a právě něvidím a neslyším, tohle mi nedělej, nelíbí se mi to.
Nemusíš mi tedy vysvětlovat dohodu, ani kompromis, myslím, že si jen mnerozumíme.
Hovado si bude dělat VŽDYCKY, co chce, i kdybys se na hlavu postavila a morálním kodexem na ručním papíře mu před čumákem mávala.
Já se jen divím, že v tom případě se mává kodexem, místo toho, aby se zamávalo s hovadem, no ale budiž, každý to má jinak a někdo snese hodně, jiný to má vyřešené teď. OK.
Vnímavý člověk vždy bere ohledy na druhé. Jen ho k tomu nikdo nesmí nutit a předepisovat mu, co má dělat.
On to přeci velmi dobře ví.
Není tady
a cos delala vanilko, zilas intimne?
Není tady
Heřmanka napsal(a):
no, když to mám tedy shrnout a uzavřít debatu o absolutních pravdách a o tom co si kdo může a nemůže dělat ve vztahu...tak mám stejné nastavení jako Pisatel na začátku vlákna...moje reakce by byla stejná...
No, bohužel jenže právě Pisatel dost kecá, protože jemu je naprosto šumák, co jeho partnerka v tomto směru dělá a jak ho znám, nikdy by ji nelustroval ani mobil, ani milence. On totiž velmi dobře zná svou vlastní cenu. V tomhle naprosto bezpečně ví, jak na tom je.
Není tady
...že si skutečně v životě nikdy nemůžeš beztrestně dělat úplně všechno co chceš...
Přesto to mnozí dělají - od notorických dívkařů (abych se držela tématu) až po mnohonásobné recidivisty. Jedno přísloví říká "Vezmi si co chceš a zaplať za to". Pokud někomu "výše platby" vyhovuje, nebere ohled na ostatní - bere a platí... rozvodem nebo kriminálem.
Není tady