Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 9. 10. 2008 10:55

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Re: lez?

Jája napsal(a):

klokan napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Všechny, co ti píší, že ti fakt nemá nic být do toho, co a jak dělá tvůj muž mimo domov -  to jsou vesměs ženské, co jsou nevěrné, takže to ber prosím s nadhledem (krom Vanilky - ta se už s tím smířila, že její muž měl, má a bude mít milenky - ale to je zase o něčem jiném).

Zajímavý - jakpak jsi na to vlastně přišla?? Tohle zobecňování doslova "obdivuju" - JÁ si to myslím, tak to takhle je.. Že?? Anebo podle sebe soudím tebe?? dumbom

kdepak Klokane - věští z křišťálové koule... - jinak by musela být milenka Vanilčinýho manžela, protože jak jinak by to věděla? (Vanilka 100%ně nepsala nic o tom, že její muž má v současné době milenku)

Vanilka psala , že bude se svý mužem, ať měl, má nebo bude mít milenky - protože ona už je jinde a jaksi jí to stačí. Nepotřebuji k tomu křišťálovou kouli, tu leštíte většinou jen vy - absolventky školy lol Mmch. jak může Vanilka 100% vědět, že nemá milenku, když ona to jaksi přestala řešit, pro ni je důležité, jestli její muž bude pro ni mužem a manželem v plné míře - pokud při tom dokáže obsluhovat i u jiného stolu, to ona řešit nebude. Podívej Jájo, je možné, že ty tu 100% pravdu o tom, že nemá milenku víš, protože to máš z první ruky - já do vaší squadry nepatřím a ani patřit nechci, ale umím číst a docela si i občas pamatuju, co kdo napsal...
Jinak opět tu zaplácáváme vlákno něčím, co se může řešit v ringu. Ale bylo mou slušností na dotaz a názor Klokana odpovědět, že si se rozhodla to rozvinout už nepadá na mou hlavu. smile takovej malej rejpaneček, viď - aby řeč nestála vissla

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#27 9. 10. 2008 10:58

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

jsem nenapsala, že vim, že nemá milenku, ale že vim, že Vanilka v současné době nepsala  nic o tom, že má milenku

drobnej rozdíl lol

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#28 9. 10. 2008 11:02

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná. Taky píšu za věrné, že ti není nic do manželova mobilu a to co dělá. Pokud manžel bude doma fungovat, chovat se ke mně hezky, zajistí rodinu, bude hodný a vstřícný k dětem, tak věř, že mi po jeho volném času bude šumák.
Stále jsem nepochopila to lustrování mobilů a mailů. Znovu jsme se takdy na příkladu ukázali, že to dělají většinou fakt ženy / muži co to potom nezvládají. Nedělám to a byla byćh moc naštvaná,kdyby moje soukromí nectil i můj přítel, či manžel. A může jít jen o pracovní zprávy, či maily.Stejně tak o otevíraní pošty. To by mě namíchlo hodně.  Jsem tak vychovaná z domova a věřte mi, že jsem si 99,99% jistá, že moje mamka milence neměla. Otec možná,ale nikdy to máma nemusela řešit, protože jí to nezajímalo. Doma se o ní staral, vycházel vstříc a každý ctili své soukromí .

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#29 9. 10. 2008 11:03

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

to jsou vesměs ženské, co jsou nevěrné....
Máš tím na mysli, že věrná manželka, ale klidně i manžel,  se pozná (taky) podle toho, že se zajímá a má detailní přehled o všech partnerových mimodomácích aktivitách? Zajímavé... Já si vždycky myslela, že takovým se říká stíhačky a s jejich věrností to absolutně nesouvisí...

Já bych některým říkala rovnou Gripenky.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#30 9. 10. 2008 11:11

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Heřmanka napsal(a):

Vanilka69 napsal(a):

to, že ti tvrdí, že ti nic není do toho, co dělá jinde... no bohužel má pravdu - ve smyslu nelíbit se ti to může, ty s tím ale nic neuděláš, změnit to může jenom on, pokud bude chtít. Když to změnit nebude chtít, tak přinutit ho nemůžeš.

Ty můžeš ovlivnit jen vztah vás dvou. On sice se může chovat jak chce, ale to samé platí přeci i pro tebe. Jak psaly holky - zvaš si pro a proti, co ti vztah s ní přináší a co bere a podle toho se řiď.

Ano, může nastat situace, že ho nakonec budeš inspirovat k tomu, že mu bude na tobě záležet natolik, že dobrovolně změní své chování tak jak si teď přeješ. Ale taky možná ne. A navíc, když už k němčemu takovému dojde (že se partner změní), tak to bývá až ve chvíli, kdy ti jeho chování bude tak nějak jedno... tím nemyslím chvíli, kdy ho přestaneš milovat, ale chvíli kdy ho přestaneš vlastnit, přestaneš na něm být závislá ve smyslu odvozovat svoje pocity štěstí od jeho chování...

ale tohle vůbec není pravda, Vanilko...ženatý v ruštině znamená...za ženou...a vdaná...za mužem...ten význam je hlubší nežli jen to, že máte prstýnky a vůbec to neznamená, že si můžeš dělat co chceš...znamená to, že od chvíle slibu, jste si vymezili hranice a ty byste neměli překračovat...joooo, to jaké kdo má hranice záleží už jen na těch dvou smile

když vytrhneš část věty z kontextu, tak že má jiný význam než celé souvětí, co jsem napsala a hodnotíš jí, tak těžko s tebou polemizovat, já jsem ji celou podtrhla, abys pochopila, co k sobě patří.

A jestli si myslíš, že můžeš ve vztahu toho druhého nějak přinutit k tomu, aby se choval jak zrovna chceš ty, tak si to mysli, já vím své... je to jak s alkoholikem - nikdo ho nedonutí vyléčit se, pokud nechce, i když má nařízenou léčbu (nůž na krk, že) ....

pokud si myslíš, že druhého můžeš nějak donutit dodržovat hranice, no tak já mám zase  o vztahu dvou lidí jiné představy. Mě vyhovuje dobrovolnost.

Víš, ty můžeš tomu druhému říct, co se ti nelíbí a je velká chyba, když to neuděláš. Ale je jen a jen na tom druhém,  jestli bude na tebe brát ohledy. A pokud ohledy brát nebude, tak je zas jen a jen na tobě, zda s ním v tom vztahu budeš chtít zůstat...

Já osobně bych s takovým hrubiánem, který by mi takhle otevřeně ubližoval a nebral na mě ohledy, nebyla...

Není tady

#31 9. 10. 2008 11:11

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

helena napsal(a):

to jsou vesměs ženské, co jsou nevěrné....
Máš tím na mysli, že věrná manželka, ale klidně i manžel,  se pozná (taky) podle toho, že se zajímá a má detailní přehled o všech partnerových mimodomácích aktivitách? Zajímavé... Já si vždycky myslela, že takovým se říká stíhačky a s jejich věrností to absolutně nesouvisí...

Na stíhačky je pojmenovávají především milenky a nevěrní manželé  - není třeba mít detailní přehled, není třeba lustrovat telefon, právě tím, že znáš chování svého protějšku a ten se s nástupem někoho třetího do páru mění, tak dokážeš pochopit, že něco se děje a není v pořádku. Jinak si myslím, že v normálně fungujícím svazku je i normální vědět, co ten druhý dělá mimo domov - nemá potřebu se tím tajit - pokud ten dotyčný začne mlžit, vymýšlet si, zaplétat se do lží, je nad slunce jasné, že to v pořádku není. A rozhodně nemám na mysli, že jen věrná manželka a věrný manžel se zajímá o přehled všech partnerových aktivit, podala si to poněkud obráceně, ono také hodně často nevěrný manžel (ten především) a nevěrná manželka mají při svých mimomanželských aktivitách eminentní zájem, co dělá zrovna v tu dobu jejich protějšek - většinou jsou sami/y více žárliví, protože si  uvědomují, že je nemají pod dohledem zrovna, když si sami/y užívají - a to je žere.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#32 9. 10. 2008 11:13

Santala
♥♥♥♥♥♥-

snehule napsal(a):

Manzel me pul roku podvadel, pote milenecky vztah ukoncil, alespon to tvrdi. ale vidali se a kazdy den se vidi. vse je mezi nami OK. ale nachazim u manzela sms, ktere si nepisi kolegove ci kamaradi. pokud se ho na neco zeptam, lze mi. sms si pise nyni s uplne jinymi zenami. tvrdi mo, ze me ma rad, se mnou chce zit, ale co dela jinde do toho mi pry nic neni.

Je to furt dokola, ženský albert
Píše si s jinou
Spí s kolegyní
spí s mou kamarádkou
Jsem těhotná, má milenku
Seznamuje se na erotické seznamce...atd..

Když tě podvádí,(děl ) pošli ho do háje a najdi si jinýho wink

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#33 9. 10. 2008 11:15

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Klubko napsal(a):

Zklamaná. Taky píšu za věrné, že ti není nic do manželova mobilu a to co dělá. Pokud manžel bude doma fungovat, chovat se ke mně hezky, zajistí rodinu, bude hodný a vstřícný k dětem, tak věř, že mi po jeho volném času bude šumák.
Stále jsem nepochopila to lustrování mobilů a mailů. Znovu jsme se takdy na příkladu ukázali, že to dělají většinou fakt ženy / muži co to potom nezvládají. Nedělám to a byla byćh moc naštvaná,kdyby moje soukromí nectil i můj přítel, či manžel. A může jít jen o pracovní zprávy, či maily.Stejně tak o otevíraní pošty. To by mě namíchlo hodně.  Jsem tak vychovaná z domova a věřte mi, že jsem si 99,99% jistá, že moje mamka milence neměla. Otec možná,ale nikdy to máma nemusela řešit, protože jí to nezajímalo. Doma se o ní staral, vycházel vstříc a každý ctili své soukromí .

ale Klubko, napsala jsem někdy, že jsem prolustorvala mobil? Já vím, už je to dlouho, co jsem tu začala psát - ale možná si pamatuješ, že jsem na to měla jiné páky tongue
Ano, to vytučněné - přesně takto to říká Vanilka a přesně vždy na to pak neuměla odpovědět, když jsem se ptala, co by dělala, kdyby zjistila, že i přesto ji je muž opět nevěrný...odpověd byla, že neřeší KDYBY.

Není tady

#34 9. 10. 2008 11:17

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

Zklamaná napsal(a):

Na stíhačky je pojmenovávají především milenky a nevěrní manželé  - není třeba mít detailní přehled, není třeba lustrovat telefon, právě tím, že znáš chování svého protějšku a ten se s nástupem někoho třetího do páru mění, tak dokážeš pochopit, že něco se děje a není v pořádku. Jinak si myslím, že v normálně fungujícím svazku je i normální vědět, co ten druhý dělá mimo domov - nemá potřebu se tím tajit - pokud ten dotyčný začne mlžit, vymýšlet si, zaplétat se do lží, je nad slunce jasné, že to v pořádku není. A rozhodně nemám na mysli, že jen věrná manželka a věrný manžel se zajímá o přehled všech partnerových aktivit, podala si to poněkud obráceně, ono také hodně často nevěrný manžel (ten především) a nevěrná manželka mají při svých mimomanželských aktivitách eminentní zájem, co dělá zrovna v tu dobu jejich protějšek - většinou jsou sami/y více žárliví, protože si  uvědomují, že je nemají pod dohledem zrovna, když si sami/y užívají - a to je žere.

Ještě bych teda rád znal Tvé zdroje informací, když to tady tak dogmatizuješ - nebo snad vlastní zkušenost (podotýkám, že je potřeba mít fakt statistický významný vzorek) - takže kolikrát jsi byla milenkou, či kolik konkrétně Ty znáš těch nevěrníků, že se Ti svěřili... Tys jim u toho svítila, či tak něco ??? gloria

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#35 9. 10. 2008 11:19

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

No já do mobilu koukla aniž bych věděla co s tím budu dělat. Ano, bodlo to u srdce, ale aspoň jsem věděla pravdu. A byť né hned, časem jsem přišla na to co s tou pravdou dělat. Prostě už jsem nebyla loutka v cizích rukou ( které vrtá v hlavě proč je najednou ten můj tak odtažitý, nemluví se mnou, zda má nějaké problémy zdravotní nebo v práci), ale věděla jsem jak se věci mají a mohla se rozhodnout podle sebe.
To, že jsem koukla se stalo u BM. Současnému příteli jsou do mobilu nevlezla. Ale vědět, jako tenkrát, chtěla bych tu pravdu znát asi zase.

Není tady

#36 9. 10. 2008 11:21

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

závidim ti tu jistotu, že víš, co uděláš až se něco stane lol
já to teda u sebe netušim... dovedu i sama sebe překvapit wink

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#37 9. 10. 2008 11:21

snehule
♥------

rada bych nekoukla do mobilu, ale potrebuju duveru, chtela jsme zacit znovu a verit mu. ale pokud si zacne schovavat telefon a zacnu videt neco co jsme uz zazila pred rokem. neda mi! a lhat do oci, neni nic hezkeho, zvlastepo nedavne nevere.

Není tady

#38 9. 10. 2008 11:22

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

klokan napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Ještě bych teda rád znal Tvé zdroje informací, když to tady tak dogmatizuješ - nebo snad vlastní zkušenost (podotýkám, že je potřeba mít fakt statistický významný vzorek) - takže kolikrát jsi byla milenkou, či kolik konkrétně Ty znáš těch nevěrníků, že se Ti svěřili... Tys jim u toho svítila, či tak něco ??? gloria

Já vím, že tímto jedním slovem zase zvednu adrenalin u některého osazenstva - ale NIKDY jsem nebyla milenkou a NIKDY milenkou nebudu. Pokudžiju v páru a svého muže miluju, nemám potřebu odbíhat a honit si triko jinde. Nevěrnic je zde na Babinetě hodně, nevěrníci se tu také najdou

Není tady

#39 9. 10. 2008 11:24

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Jája napsal(a):

jsem nenapsala, že vim, že nemá milenku, ale že vim, že Vanilka v současné době nepsala  nic o tom, že má milenku

drobnej rozdíl lol

Jájo, tummenupp  ale je to marné...

Jak jsem už  Zklamané psala, naštěstí pro ni není důležité, jak to mám já,  zda můj muž má nebo nemá nebo měl nebo bude mít milenku, pro ní je důležité, že ona se už smířila s tím, že její muž milenku měl, že teď o žádné jeho milence neví a že ne(věří), že už se v blízkosti jejího  v nevěře pasivního manžela žádná milenka  nevyskytne. smile

(vlastně se v rodině Zklamaných čeká na to, zda se nějaká milenka bude směrem k panu Zklamanému snažit nebo zda ho ty zlé milenky ze svého svádění vynechají, kvalita vztahu mezi Zklamanou a jejím mužem v případné další nevěře pana Zklamaného nehraje roli, protože on naprosto neovlivní, jestli do nevěry půjde nebo ne, on za nic nemůže,  to všechno zařizují jen ty zlé milenky).

Není tady

#40 9. 10. 2008 11:25

Charlota
♥♥♥♥---
Místo: Jihlava

Mily pratele ,
jsem zde pouze chvili a tak bych mela v podstate jeste asi mlcet a nebo se zdrzet nejakych komentaru,...ocitla jsem se zde na popud meho uuuzasneho pritele ktery je zde uz delsi cas a i tady ma svuj dil na diskuzich ,....nic mene ,...mam take sve zivotni zkusenosti a jak se tak kolem sebe koukam at uz v realite ci virtualite vsude je to stejne ,....ano lzi zrady a nevery jsou tet kolem nas  nebod virtualni svet primo k neveram svadi ,...je to domena moderni doby ,...nevera se stala opravdu modnim hytem a pak s ni prijde i na to lhani a neustale vymysleni si ruznych vymluv proc se vytratit s domu a podobne.
Ale damy ,...zamysleme se sami take nad tim ,...nemuzem si za to taky tak trochu sami ze ti nasi milackove se poohlizeji jinde ,....vetsinou oba mohou za to jak to doma funguje ,....takze ?????!!!!

Nepozná sladké, kdo neokusil hořké.
OMNIA VINCIT AMOR-Vše přemáhá láska

Není tady

#41 9. 10. 2008 11:28

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná, a nešlo by se zapojovat do diskuze bez toho věčného rýpání? Připadá mi, že se v tom docela vyžíváš. A tvoje tvrzení - to jsou vesměs ženské, co jsou nevěrné.... - je jenom tvůj názor. Bez toho aniž bys věděla jestli to tak je nebo ne.

Není tady

#42 9. 10. 2008 11:28

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Charlota napsal(a):

Mily pratele ,
jsem zde pouze chvili a tak bych mela v podstate jeste asi mlcet a nebo se zdrzet nejakych komentaru,...ocitla jsem se zde na popud meho uuuzasneho pritele ktery je zde uz delsi cas a i tady ma svuj dil na diskuzich ,....nic mene ,...mam take sve zivotni zkusenosti a jak se tak kolem sebe koukam at uz v realite ci virtualite vsude je to stejne ,....ano lzi zrady a nevery jsou tet kolem nas  nebod virtualni svet primo k neveram svadi ,...je to domena moderni doby ,...nevera se stala opravdu modnim hytem a pak s ni prijde i na to lhani a neustale vymysleni si ruznych vymluv proc se vytratit s domu a podobne.
Ale damy ,...zamysleme se sami take nad tim ,...nemuzem si za to taky tak trochu sami ze ti nasi milackove se poohlizeji jinde ,....vetsinou oba mohou za to jak to doma funguje ,....takze ?????!!!!

Ne vždy Charloto wink někdy k tomu přijdeš jako slepej k houlím hmmvissla

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#43 9. 10. 2008 11:28

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

Vanilko, lol

vim, že to smysl nemá - to tu čtu od začátku - a moc se mi líbí ta jistota Zklamaný... bych jí taky chtěla wink teda když si odmyslim pak ty pády na hubu z velký výšky

Není tady

#44 9. 10. 2008 11:31

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

Zklamaná napsal(a):

Já vím, že tímto jedním slovem zase zvednu adrenalin u některého osazenstva - ale NIKDY jsem nebyla milenkou a NIKDY milenkou nebudu. Pokudžiju v páru a svého muže miluju, nemám potřebu odbíhat a honit si triko jinde. Nevěrnic je zde na Babinetě hodně, nevěrníci se tu také najdou

Hmmm - NIKDY nebudeš.... dumbomdumbomdumbomlollollollollol Jo a ktěm nevěrníkům - jsem se ptal: Ty to tak dobře víš?? Jak?? Kolika lidem odsud jsi u toho už asistovala??? Nemusíš jmenovat, stačí mi počet.. tongue

Upravil(a) klokan (9. 10. 2008 11:32)

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#45 9. 10. 2008 11:32

Charlota
♥♥♥♥---
Místo: Jihlava

jo to je taky pravda ,,....vim o cem mluvis

Nepozná sladké, kdo neokusil hořké.
OMNIA VINCIT AMOR-Vše přemáhá láska

Není tady

#46 9. 10. 2008 11:33

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Jája napsal(a):

Taky dokážu překvapit sama sebe. Ale jestli jsi četla pořádně napsala jsem tam ASI wink

Není tady

#47 9. 10. 2008 11:34

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

snehule napsal(a):

rada bych nekoukla do mobilu, ale potrebuju duveru, chtela jsme zacit znovu a verit mu. ale pokud si zacne schovavat telefon a zacnu videt neco co jsme uz zazila pred rokem. neda mi! a lhat do oci, neni nic hezkeho, zvlastepo nedavne nevere.

já to chápu, ale důvěru musíš nalézt sama v sobě, věrnost se nedá dokázat... by mě zajímalo, jestli hledáš v mobilu důkazy o jeho nevěře nebo věrnosti...

Není tady

#48 9. 10. 2008 11:39

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Kuřátko napsal(a):

Klokane, a ty kdyby jsi něco tušil, ty bys do toho mobilu nekoukl?

Klokan už se vyjádřil, teď odpoví další zástupce zvířectva: big_smile

Jestli bych kouknul nebo ne, to nevím. Ale rozhodně by mě sakramentsky svrběly prsty lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#49 9. 10. 2008 11:42

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

Kuřátko napsal(a):

Jája napsal(a):

Taky dokážu překvapit sama sebe. Ale jestli jsi četla pořádně napsala jsem tam ASI wink

Kuřátko, reagovala jsem na jistotu Zklamaný a než jsem to odeslala byly tam další příspěvky

Není tady

#50 9. 10. 2008 11:45

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

A já to vzala na sebe dumbom

Se omlouvám wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí