29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A nebo takhle: dospely se dokaze prevychovat,ale jedine tak, ze to udela sam za sebe,protoze si to preje.
Není tady
Klubko napsal(a):
...Jednoduše:
On: Hele, půjdeme dnes do kina?
Já: Ne, bolí mě hlava.
On: Škoda, tak já jdu s kámošem.
Já: A nechceš na mě počkat, půjdeme spolu jindy?
On: Já to chci vidět teď.
Já: OK, jdi, já půjdu za týden s Petrem.
Klubko, u nás by to probíhalo spíš takhle
Pisateli, když js takový odborník na výchovu, jak vysvětlíš rok a půl starému dítěti, aby šlo za tebou a nezdrhalo? A jak stejně starému dítěti vysvětlíš, že se ségra nekouše?
Není tady
PavlaH napsal(a):
Pisateli, když js takový odborník na výchovu, jak vysvětlíš rok a půl starému dítěti, aby šlo za tebou a nezdrhalo?
A jak stejně starému dítěti vysvětlíš, že se ségra nekouše?
Jj, znám sinek měl 18 měsíců, když mu do rodiny přibyla sestřička a těžce na ni žárlil: vytáhl jí ručičku nebo nožičku skrz žbrdlinky u postýlky a vší silou se zakousl¨. Protože bych u postýlky s miminem mohla sedět 24 hodin denně a kromě hlídání dcery nedělala nic jiného, pár na zadek za kousání holt muselo přiletět. Ještě jsem byla takovej Makarenko a sinkovi jsem vysvětila, že ho příště kousnu pro změnu já, aby věděl jak to bolí
Není tady
PavlaH napsal(a):
Pisateli, když js takový odborník na výchovu, jak vysvětlíš rok a půl starému dítěti, aby šlo za tebou a nezdrhalo?
Jak jednoduše kousnu ho taky.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Klubko napsal(a):
Můj otec mě vychovával stylem "škoda každé rány, která padne vedle".
Kdyby jen otec - moje mamka mi ještě v 17 letech takovou flákla, že mi rozbila brejle
![]()
A důvod? Byl jsem na ni sprostej - řekl jsem jí, ať jde do pr...., protože po mně chtěla nějakou práci zrovna ve chvíli, kdy jsem se díval v TV na rockový koncert...
... v tomto duchu bych musel svého 15-letého syna řezat denně jako psa, ale to by mi už asi upadla ruka...![]()
![]()
Mikeš v 17ti? Já dostal od otce v 21ti přesně 1.1.79. Za 1/2 roku se mi otec omluvil a od té doby tu story dáváme k dobru
No kdybych měl svého syna za každé jeho do pred*** uhodit, myslím, že ze Španělska by se vrátil jak dobře utlučené máslo.. Ještě, že kousek odemně bydlívával p. Hašek ze svým "To chce klid".
jsem dostala facku loni od mámy prej prevence
...což bylo u nás normální...jednou za rok jsme nastoupili s bráchou do kuchyně a facka se slovy...výchovnej...přiletěla...a pak jsme šli zas na TV
Není tady
Alosek napsal(a):
Klubko napsal(a):
...Jednoduše:
On: Hele, půjdeme dnes do kina?
Já: Ne, bolí mě hlava.
On: Škoda, tak já jdu s kámošem.
Já: A nechceš na mě počkat, půjdeme spolu jindy?
On: Já to chci vidět teď.
Já: OK, jdi, já půjdu za týden s Petrem.Klubko, u nás by to probíhalo spíš takhle
![]()
![]()
to jsem taky jednou zkusila...no a nějak se to nelíbilo...prej do kina můžu jen se svým manželem
, tak jsme půl roku diskutovali a nikam to nevedlo...prej by se mi taky nelíbilo, kdyby šel s kámoškou...no a nakonec jsem to rozsekla tak, protože jednou M o5 nechtěl jít a kamaráda jsem předtím odmítla...že už mě to nezajímá...a příště s ním prostě jdu ( s kamarádem) ...
mno a od té doby, to příště ještě nenastalo
Upravil(a) Heřmanka (13. 10. 2008 23:32)
Není tady
PavlaH napsal(a):
zkus objevit v knihovně knížku..proč jsou štastné děti štastné....vydalo to tuším pedagogické nakladatelství a název je přesně takhle... tam se všechno dozvíš a hlavně...na příkladech
...jo,ale výhodné je, aby to praktikovali oba rodiče...jak to bude jeden z rodičů bojkotovat, tak se hnedle snižuje efektivita
Není tady
Heřmanka napsal(a):
PavlaH napsal(a):
zkus objevit v knihovně knížku..proč jsou štastné děti štastné....vydalo to tuším pedagogické nakladatelství a název je přesně takhle... tam se všechno dozvíš
a hlavně...na příkladech
...jo,ale výhodné je, aby to praktikovali oba rodiče...jak to bude jeden z rodičů bojkotovat, tak se hnedle snižuje efektivita
Ale prdlačky. Nejlepší školou a učivem je pozorovat samu matku přírodu. Kde jsou nějaké pohlavky či na zadek? Ha!!!! Je to o kočkování, hraní, kousání..... Říkáme, že jsme lidi, ale jinak jsme stejná zvířata jak opice, nebo kočky.....
Není tady
Nejlepší školou a učivem je pozorovat samu matku přírodu. Kde jsou nějaké pohlavky či na zadek?
Asi pozoruješ blbě - víš, co pohlavků rozdá kočka koťatům, třeba?
Není tady
helena napsal(a):
Nejlepší školou a učivem je pozorovat samu matku přírodu. Kde jsou nějaké pohlavky či na zadek?
Ale Helí, takhle se kočkuju s dětičkama taky a to jim je už dávno po věku, kdy lze na ně s právem dospěláka šáhnout. Se přiznej, že tě potěší a povzbudí to, tolik diskutované, plácnoutí po zadečku a současně něžný polibek se slůvkem Mám tě rád poklade
Není tady
helena napsal(a):
To je fakt...jak dokáže fena potřást zlobivým štěnětem za kůži za krkem...nebo jsem viděla film, jak liška ztrestala mláďata, co začly předčasně vylézat z nory, zatímco lovila. Těm mláďatům jde často o život, tak musejí poslouchat...
Pisatel napsal(a):
Ale prdlačky. Nejlepší školou a učivem je pozorovat samu matku přírodu. Kde jsou nějaké pohlavky či na zadek? Ha!!!! Je to o kočkování, hraní, kousání..... Říkáme, že jsme lidi, ale jinak jsme stejná zvířata jak opice, nebo kočky.....
no co zase máš ??? vkládáš mi sem věci, které jsem neřekla... jo, jinak to jak kočka chnapne svoje mládata za krkem a pak je ztuhlá přenáší...tak to dělám synátorovi taky...přesně tak ztuhne jako ta kotátka ...pro něj je to znamení, že to je maximální strop jeho blbin vůči mě
... a přesto si je plně vědom, že ho mám ráda...kdyžbych mu dala facku, tak bude mít v sobě zmatek jestli jo nebo ne...
takže Pisateli, neříkej mi prdlačky,jo ??!!!... nemluvě o tom, že jsi tu knížku nejspíš nečetl, tak neříkej co v ní je a není a jestli v ní je o pohlavcích nebo není...
Upravil(a) Heřmanka (14. 10. 2008 10:30)
Není tady
Heřmanko, já s tím problém nemám, byla to jen ukázka, že někdy vlastní příklad je tisíckrát lepší, než spousta hodin vysvětlování. Je potřeba mít ohled na věk. Univerzální výchovné rady prostě neexistují.
Není tady
PavlaH napsal(a):
Heřmanko, já s tím problém nemám, byla to jen ukázka, že někdy vlastní příklad je tisíckrát lepší, než spousta hodin vysvětlování. Je potřeba mít ohled na věk. Univerzální výchovné rady prostě neexistují.
když s tím nemáš problém, tak se na to neptej
Není tady
Heřmanko, byla to otázka pro pisatele, abych osvětlila, nejlépe je, když na některé věci člověk přijde sám. Z určitého důvodu sis myslela, že potřebuji pomoc. Domyslela jsi. Neco co není a páchala jsi dobro. Ale klid. To jen tak přátelsky poštuchuju
Není tady
To je v poho to ten úplněk ...ale naštěstí je dnes a zítra už budu ready
Není tady