|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Alosek napsal(a):
xxxx napsal(a):
opatrně kocoure, aby si neskončil jako gerontofil, snad se to nebude vyvíjet
xxxx, ale zatím je to v pohodě, úměrně Mikešovu věku, ne?
To jako když se třeba nějakému dědečkovi líbí jeho babička a spí s ní, tak je gerontofil?
To mají potom dědečkové (a vlastně i babičky) těžké...
Když si začnou s o hodně mladší/m, tak jsou pedofilní, když s průměrně věkem, minimálně úchylní, když s babi/dědou, gerontofilní, když to vzdají a rozdají si to se zvířátkem, zoofilní...
Ale Alosku, že tě tohle může vytočit. Jo kdyby Mikeškovi bylo 18 a měl rád 90ti letoou, tak abych asi zvedl prst, ale tohle. Je to úsměvné.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Jsi zbytečně vztahovačná a vytváříš si domněnky o tom, jak já vlastně reaguju.
bezva, tak prosím, příště na mě nereaguj...díky, díky, díky...
Ale no tak holky
Ty už zase strkáš čumáček do něčeho, do čeho ti nic není, viď? Až budu potřebovat rozhodce, který mi to bude pískat, vyberu si sama, ju?
Jo hele, volala mi Studánka, jak to vypadá s tím potroublým starostou. Doufám, že jsi na to nezapomněl.
Proberem to doma :)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
bezva, tak prosím, příště na mě nereaguj...díky, díky, díky...
Ale no tak holky
Ty už zase strkáš čumáček do něčeho, do čeho ti nic není, viď? Až budu potřebovat rozhodce, který mi to bude pískat, vyberu si sama, ju?
Jo hele, volala mi Studánka, jak to vypadá s tím potroublým starostou. Doufám, že jsi na to nezapomněl.
Proberem to doma
Držím se slov cos sama napsala JÁ si mohu reagovat na koho chci.. Já budu strkat nos mezi ty dveře které uznám za vhodné. 
Osobně bych se vrátil k tématu. Jsme na cizím dvorečku 
Upravil(a) Pisatel (12. 10. 2008 23:17)
Není tady
Pisatel napsal(a):
Držím se slov cos sama napsala JÁ si mohu reagovat na koho chci.. Já budu strkat nos mezi ty dveře které uznám za vhodné.
Hmmm...držíš se toho, co sis přečetl.
Častá iluze zde jsoucí k vidění, sorry.
Není tady

Supér nápad. Tak začni, já se chvilku přidám.
Není tady

Pandorraa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Pan, ale tohle je fakt zdejší motto. Ať si Pisatel reaguje na co chce. Ten čovek mně dneska docela baví, páč se mi ještě nechce jít spát a doma mrtvo.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Moudré ženy mluví moudře, jednají moudře a hlavně píšou moudré myšlenky.
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Častá iluze zde jsoucí k vidění, sorry.Pan, ale tohle je fakt zdejší motto. Ať si Pisatel reaguje na co chce. Ten čovek mně dneska docela baví, páč se mi ještě nechce jít spát a doma mrtvo.
Ale klidně, jen ať si strká nos kam chce, reaguje na co chce - a to každý zde - 
Jen ať se pak nediví, že přes něj třebas dostane.
Nicméně, já napsala "mohla", ale momentálně NECHCI.
Zajímá mne spíš odpověď na položenou otázku 
Není tady
Pisatel napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Častá iluze zde jsoucí k vidění, sorry.Moudré ženy mluví moudře, jednají moudře a hlavně píšou moudré myšlenky.
Ha ha.
Moudré ženy se klidně múžou i UMOUDŘIT, ale když si je přečte - nebrat si osobně! - s prominutím nějakej blbec, tak jsou stejně nahraný 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Ha ha.
Moudré ženy se klidně múžou i UMOUDŘIT, ale když si je přečte - nebrat si osobně! - s prominutím nějakej blbec, tak jsou stejně nahraný
No moudré dámy nemohou být nahrané neboť je ty nemoudré na ně nemají.
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Častá iluze zde jsoucí k vidění, sorry.Pan, ale tohle je fakt zdejší motto. Ať si Pisatel reaguje na co chce. Ten čovek mně dneska docela baví, páč se mi ještě nechce jít spát a doma mrtvo.
Ten člověk Tě bavit nebude, hlavně ne dnes. To že máš doma mrtvo to ti řešit nebudu. Ani u mě není nějak živo. Krom Travolty a Hoffmana se mnou nikdo a nic nemluví 
Není tady

Pisatel napsal(a):
Fanny5 napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Ten člověk Tě bavit nebude, hlavně ne dnes. To že máš doma mrtvo to ti řešit nebudu. Ani u mě není nějak živo. Krom Travolty a Hoffmana se mnou nikdo a nic nemluví
Tak to mne fakt upřímne mrzí, protože jsi na mne dneska vysílal fakt pozitivní vlny. Tak to holt beru tak, že tuto noc holt jsou muži tak nějak v úpadku. Buď maj naježeno nebo maj rýmu (u nás doma). No nevadí "Každej pátek není svátek" 

Není tady

P.S. Mně zpívaj do uší taky jen mí nejvěrnější z CD
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Fanny5 napsal(a):
Pan, ale tohle je fakt zdejší motto. Ať si Pisatel reaguje na co chce. Ten čovek mně dneska docela baví, páč se mi ještě nechce jít spát a doma mrtvo.Ten člověk Tě bavit nebude, hlavně ne dnes. To že máš doma mrtvo to ti řešit nebudu. Ani u mě není nějak živo. Krom Travolty a Hoffmana se mnou nikdo a nic nemluví
Tak to mne fakt upřímne mrzí, protože jsi na mne dneska vysílal fakt pozitivní vlny. Tak to holt beru tak, že tuto noc holt jsou muži tak nějak v úpadku. Buď maj naježeno nebo maj rýmu (u nás doma). No nevadí "Každej pátek není svátek"
I muži mají své dny.
A hlavně Není co řešit. Obě dámy jsou moudré a ví své. 
Není tady

Přesně tak. Víme své stejně jako vy .... pánové tvorstva.
Není tady
Pisatel napsal(a):
...Ale Alosku, že tě tohle může vytočit. Jo kdyby Mikeškovi bylo 18 a měl rád 90ti letoou, tak abych asi zvedl prst, ale tohle. Je to úsměvné.
Pisateli, mě nic nevytočilo, mě to pobavilo a vyskočily mi asociace. Nepochybuju o tom, že čtyřikska to pochopila.
Občas se pleteš do věcí, po kterých ti je houby.
Upravil(a) Alosek (13. 10. 2008 13:41)
Alosek napsal(a):
Pisatel napsal(a):
...Ale Alosku, že tě tohle může vytočit. Jo kdyby Mikeškovi bylo 18 a měl rád 90ti letoou, tak abych asi zvedl prst, ale tohle. Je to úsměvné.
Pisateli, mě nic nevytočilo, mě to pobavilo a vyskočily mi sociace. Nepochybuju o tom, že čtyřikska to pochopila.
Občas se pleteš do věcí, po kterých ti je houby.
Jj.... Běží pískat zápas, který se nekoná 
Není tady
Jak je po víkendu? Houby rostly, burčáček byl akorát?
Zklamaná
Jistě že má právo trávit svůj volný čas podle svého - ale jsme zas u toho - trávení volného času s milenkou, místo, aby se jelo někam s dětmi, utrácení rodinných financí s milenkou, místo, aby se dětem něco dopřálo a něco se jim koupilo.
A co když jsou děti ve věku, kdy je pro ně rodinný výlet spíš "za trest", nebo už jsou dávno z domova? Co když si vydělá tolik, že rodina není jakkoli krácena na "dopřávání", případně má milenku, která nepotřebuje, aby za ni ty rodinné finance utrácel ani netrvá na tom, aby jí věnoval víc času na úkor rodiny? Hele, jsou chlapi, kteří "někam s dětmi" nejedou, protože "musí" být v práci, mají koníčky, do kterých vrazí převážnou část rodinného rozpočtu bez ohledu na to, co by mohli dopřát dětem - ale protože je to z vnějšího pohledu jaksi "ušlechtilejší", než milenka, nikdo je nevostouzí...
pokud by se v jeho programu nevyskÿtoval žádný čas pro dítě a pro mě - tzn. pro rodinu, tak takového chlapa nepotřebuju, pokud bude svůj čas trávit svými koníčky (koníčky - né rozhoďnožkami) tak si prakticky může dělat, co chce, pokud se mu tam začne opět vyskytovat rozhoďnožka, má smolíka pacholíka
Zkušenostmi se člověk učí - nemůžeš si být stopro jistá, že se za koníčky nějaká ta rozhoďnožka nevyskytne, i kdyby tobě a dítku věnoval tolik času, kolik si jen budeš přát...
Mikeši
ženský kolem padesátky... tedy ženy, o nichž jsem si ještě nedávno myslel, že "už to nedělají"...
by ses divil, co ženská v tomhle věku dělá... šak uvidíš za pár let... Teda jestli tě Kocourová nevoddělá už při tý oslavě 40 
Alosku
Když si začnou s o hodně mladší/m, tak jsou pedofilní, když s průměrně věkem, minimálně úchylní, když s babi/dědou, gerontofilní, když to vzdají a rozdají si to se zvířátkem, zoofilní
chybí ti kategorie "věkově průměrný nedědeček s dvojnásobnou babičkou"
- že by maximálně úchylně gerontofilní???
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Alosek napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Pisateli, mě nic nevytočilo, mě to pobavilo a vyskočily mi sociace. Nepochybuju o tom, že čtyřikska to pochopila.
Občas se pleteš do věcí, po kterých ti je houby.Jj.... Běží pískat zápas, který se nekoná
JJ lepší odpískat zápas předčasně, než potom vlezlou válku 
Není tady
helena napsal(a):
....chybí ti kategorie "věkově průměrný nedědeček s dvojnásobnou babičkou" http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png - že by maximálně úchylně gerontofilní???
Ty Helčo a kdo Vám za to může, že chcete a klepete se na to bejt babči už ve 30ti
Nám stačí bejt dědkama až v 85ti, když pánbů dá

Není tady
Pisatel napsal(a):
V tomto případě s tebou tedy rozhodně nesouhlasím, mě tady na Babinetu typ :"spravedlivý sekundant" (alias podštívač) taky občas dost leze na nervy.

Vím zřejmě docela přesně, co má nebo měla Pandora na mysli.

Somaia napsal(a):
Pisatel napsal(a):
V tomto případě s tebou tedy rozhodně nesouhlasím, mě tady na Babinetu typ :"spravedlivý sekundant" (alias podštívač) taky občas dost leze na nervy.
![]()
Vím zřejmě docela přesně, co má nebo měla Pandora na mysli.![]()
Za pravdu svého plemene položit i dušu (z kola
: )
P.S. I já. 
Není tady

xxxx napsal(a):
...opatrně kocoure, aby si neskončil jako gerontofil, snad se to nebude vyvíjet
Občasné inspekce v domovech důchodců mám víceméně v pracovní náplni, takže nic není vyloučeno...

Není tady
Mikeš napsal(a):
xxxx napsal(a):
...opatrně kocoure, aby si neskončil jako gerontofil, snad se to nebude vyvíjet
Občasné inspekce v domovech důchodců mám víceméně v pracovní náplni, takže nic není vyloučeno...
![]()
Hele spíš na těch houbách dej pozor, aby tě nějaká ta 50ti letá babča nepřepadla. kdyby něco tak volej
Rád příjdu pomoc nebo si užít? 
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Klubko napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Heřmanko,
průšvih je, když se ve vztahu ale sejdou dva - jeden se rád "pere", druhý má zase rád svůj klid a "prát se" nechce, chce se v klidu domluvit. To je pak mazec a to je nejspíš i to, o čem psalal Vanda - silové řešení, které pro ni není dobrým základem vztahu.Přesněěě. Já se taky nedrada hádám, peru. Jo v normální životě umím zvýšit hlas, umím si řici o své,ale ve vztahu chci klid. ´Úplně mám husí kůži, když si to představím....
Pan a Klubko...nemluvila jsem o "praní se" ani o křičení či zvedání hlasu...nůž na krk se může dát i s gracií ...kdybyste pořádně četly, co jsem psala, nemohly byste takhle reagovat
...otázkou je, co si vy dvě představujete pod "silovým řešením " že...mno...a s Vandou jsme si to vyřešili už před touto vaší poznámkou
, takže její stavy mysli mi nemusíš tlumočit
Ještě odpověď na starou otázku. Co si představuji za silové řešení? Pro mne silové řešení je i v klidu pronesené věta "tohle prostě dělat nebudeš".... Zvláštní, viď? Já tam vidím na mne neskutečný nátlak a to se mi hned zkroutí i palce u nohou. Většinou odpovídám "Vidíš, tak se s tím asi budeš muset smířit.
Tohle je u mne "silové" řešení? O křiku, vydírání a manipulici ani nepřemýšlím. Nepřichází v úvahu.
Není tady