27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Napite mi, jak děláte kuře na smetanové omáčce. Jsme dva, a tak bych koupila jen dvě kuřecí stehna. Díky.
Není tady
Na cibuli, podlité, osolené, podusí do měka, vyjme, do ávy zamíchá smetanu, trochu zahustí moukou, rozkvedlanou v troe vody, případně dochutí cukrem a citronem a vrátí stehna na prohřátí.
Není tady
Já napřed osmaím na cibulce a na mleté červené paprice, pak podleju a dusím a nakonec zahustím smetanou s trokou mouky, slovenský papriká.
Není tady
Osmaím cibulku, na ni nakrájené kuře na díly, opeču ze vech stran, posypu paprikou, zaliju vodou, pak přidám masox, sůl, pepř, 2 mrkve, 1 petrel a dusím. A je kuře hotové oberu ho, a do vývaru přidám smetanu smíchanou s moukou, povařím, pak přepasíruju, přidám kuřátko a hotovo úplně se mi sbíhají sliny
Není tady
Na jakém tuku smaíte tu cibulku a kolik smetany mám dát na 2 porce masa? Dala bych smetanu 12 %. A můu nadstavovat mlékem?
Není tady
Leri napsal(a):
Na jakém tuku smaíte tu cibulku a kolik smetany mám dát na 2 porce masa? Dala bych smetanu 12 %. A můu nadstavovat mlékem?
udělej to jak chce, vdy to kadá a kadý děláme jinaK! Stopro tady mnozí padnou do mdlob, nebo já to smaím na sádle a dávám lehačku 33%, vdy kadý si to udělá podle sebe
Není tady
kadý má svůj recept, já bych jen dooručila udělat toho víc - ne jen dvě porce
tahle omáčka je moc dobrá i troku uleelá
Není tady
Bety
"Stopro tady mnozí padnou do mdlob, nebo já to smaím na sádle a dávám lehačku 33%, vdy kadý si to udělá podle sebe"
Má recht, to údajně nezdravé, je nejchutnějí
Není tady