Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 7. 10. 2008 19:27

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Chat - Dakotino energetické depo XVI.

Možno, ale vieš čo je to za pocit lovu, keď nájdeš niečo pekné a nositeľné medzi handrami???

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#102 7. 10. 2008 20:55

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-

Ahoooj smile
Tak mám za sebou pěkný pracovní den-vrátila se nám šéfka a spousta věcí je naruby. Taky mám za sebou velmi příjemnou návštěvu (pussapussa) a čeká mě placení složenek. Hnus velebnosti usch
Jinak jste pěkný kecálisti reta

Upravil(a) Luizi (7. 10. 2008 21:27)

Není tady

#103 7. 10. 2008 20:56

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

prosím nemazejte, není to prodej, prosím podívejte se
http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?id=2044974

Strach je malá smrt...

Není tady

#104 7. 10. 2008 21:09

majkafa
Host

kurnik Bety, to bude hoax, nezahlcuj tím všechna vlákna, je to jasný odkaz na tu aukci. Nevidíš, že na těch fotkách je logo té aukce? wink

Upravil(a) majkafa (7. 10. 2008 21:10)

#105 7. 10. 2008 21:25

hrosanek
Host

majkafa napsal(a):

kurnik Bety, to bude hoax, nezahlcuj tím všechna vlákna, je to jasný odkaz na tu aukci. Nevidíš, že na těch fotkách je logo té aukce? wink

Pokud vím přihazováním do aukce se dostává zpráva na mimibazaru na 1.stranu, tzn. je vidět hned, jak na mimibazar vlezeš.

#106 7. 10. 2008 21:26

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-

Tak jsem o pár tyšic lehčí, ale rozhodně ne míň šťastná, co dělám špatně? lollollollol Normální lidi se z toho hroutídumbomdumbomdumbomdumbom
Neberte vážně, ale opravdu mi to tak poslední dobou přijde čím dál tím víc, spousta lidí ukazuje, jak "ty penise" jsou strašně důležitý... Pro mě tedy jen do té míry, abych měla kde bydlet a měla co do pusy. Když zbyde na hadřík, šminku, nebo pivo, tak to beru jako bonus. Jo a tenhle měsíc bych tedy mohla natankovat, aby se mi autíko nerozpadlo žízní, chudák godlikegloria

Není tady

#107 7. 10. 2008 21:27

x21365
Host

Ffly, bazar je úúúžasný nápad, jsi prostě skvělá tummenuppgodliketummenupp
Jen škoda, žes to neřekla tak o měsíc dřív, jsem po rekonstrukci / teda skoro / a všechny kráááásné hadříky jsme vyházela dumbomgrater

#108 7. 10. 2008 21:31

x62358
Host

Míšo občas mě popadne ženiální myšlénka - jako Škola v přírodě - né že bych se chtěla chlubit. No uvidíme co náčelnice!! A ostatní - třeba jim to přijde uhozený a dětinský....no jo já jsem takové děcko ještě lol

#109 7. 10. 2008 21:33

hrosanek
Host

Ne je to prima a nemůžeš k tomu přihodit ještě nápad na tombolu? Já, že bych se zbavila toho lustru. big_smile

#110 7. 10. 2008 21:43

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Jé, bazáry a sekáče, to je můj život !! lol Taky mám spoustu pěknejch kousků , ale neumím se jich vzdát neutralsad proto to u mě vypadá jak v muzeu, skříně narvaný a před nima stojím a vzdychám, "NEMÁM CO NA SEBE"
Cože ?? va Lustr ?? Nepotřebuju ho náhodou ?? big_smilelol

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#111 8. 10. 2008 8:20

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Já jsem holky, taky pro bazar, výměnu nebo aukci:) A klidně i věcí nositelných, co nenosím.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#112 8. 10. 2008 8:50

Vanda
Host

Mějte se tu hezky, zas se pídu podívat. Pápálálá....a prsit!

#113 8. 10. 2008 8:58

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Dakoto - lustr určo potřebuješ na Holejtnu, nééé?

Není tady

#114 8. 10. 2008 8:59

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-

A já, protože jsem nejmenší a "mám" stopro nejmenší byt, nic neskladuju a většinu věcí bez milosti vyhazuju, pravda, že až když doslouží, ale zas dokud nedoslouží, nekupuju nový, takže se mi nehromadí. Teď mám asi nejvíc bot, co jsem kdy měla a to čtvery tenisky (dvoje jen tak do lesa na dodrbani), zimni boty (rozpadajici se) a asi patery letní (z toho troje žáby). Takže jsem dost skladná, chcete mě? lollollollollollol
To pan princezna, má odhadem 17 párů bot a nosí slovy TŘI. No není to mrhání místem??? big_smile
Přeju krásný den. Já jsem zaspala, tak jsem vzdala přednášku, ale jsem ve škole a jdu se učit na páteční písemku. Jo jestli na tom Leninovi přece jen něco nebylo styrkafuckyoufuckyoufuckyou

Není tady

#115 8. 10. 2008 8:59

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Tak tu tak sedím, čučím z okna a přemýšlím. Dostala jsem dobrou nabídku, ale to by znamenalo totálně přemíchat svůj život...

Není tady

#116 8. 10. 2008 9:03

hrosanek
Host

Klubko a neobjednávala sis to v podstatě z VOSu? Bacha na to, nad přesnou objednávkou musí člověk hooodně přemýšlet, aby si to nezapeklil. Stačí říct, chci být finančně v pohodě a hups už se karty zamíchají i s prací. big_smile

#117 8. 10. 2008 9:11

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Ne, tady vůbec nejde o peníze. Spíše naopak. Měla bych ještě míň.
Moje známá pracuje v jedné nejmenované charitativní organizaci. Už jsem díky ní měla možnost navštívit Afriku a utečenecký tábor v minulých letech. Včera jsme byli na delší pitce. Nabídla mi externí spolupráci. Znamenalo by to odjet minimálně na rok do "černého kontinentu". Někde hluboko ve mě volá, že je to přesně to co bych chtěla děla. Na druhou strnu nevím zda je dobré to teď,když jsem v pohodě a mám se fajn to nějak pokoušet. Není to o strachu, vím ,že je to tvrdá práce a vím co mě čeká, že je to o trpělivosti (kterou se musím hodně učit).
Byt by se pronajal. Spíše je mi líto přerušit školu atd.
No nic, do vánoc můžu přemýšlet.

Není tady

#118 8. 10. 2008 9:13

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Klubí, ja mám jendu partičku, kde občas spáchame takýto bazár - ide teda skôr o iné veci ako šatstvo, máme rozdielne postavy a tak - a máva úspech. Ja som sa zbavila darovaného svietnika, ktorý som nenávidela, ale nechcela vyhodiť, niekoľkých knižiek a ohavnej sádrovej sošky, a získala som krásnu terakotovú čínsku aromalampu s drakom, len mierne očadenú big_smile a sériu Muchových reprodukcií, z ktorých som si jednu krásnu (milenecký pár) dala do vzťahového sektoru podľa Pa-kua a zdá sa, že to funguje. wink Akurát neviem, kto mi prihodil ohyzdné háčkované dečky, nespomínam si, že som ich brala - museli ma omámiť. roll

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#119 8. 10. 2008 9:15

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Klubí, jen poznámka - myslím, že když člověk nemá dost pro sebe, neměl by rozdávat - dává z podstaty a to špatně skončí.
Teď nemluvím o penězích a vím jistě, že ty mi rozumíš. A taky jsem si jistá, že ty už moc nepotřebuješ, abys měla víc než dost na rozdávání smile

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#120 8. 10. 2008 9:15

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Seli, tohle dělají taky kolegyně s věcmi po dětech. Jsou různě veliké a staré a to nepoškozené si vyměňují a jsou spokojené, protože si vyjdou vstříc a zbytečně neutrácejí a domů donesou něco neokoukaného.
Já jsem pro taky pro dospělé.

Není tady

#121 8. 10. 2008 9:17

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Pan, myslíš? Z podstaty? Hmm, budu přemýšlet. To víš, že mám u sebe ještě velké mezery,ale myslím že si mi je docela daří pomalu zaplňovat.

Není tady

#122 8. 10. 2008 9:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Hej, je to dobré, len teda ide o typ postavy... ja som dosť nekonfekčná. Ale ako myšlienka je to samozrejme super.  Aj pokiaľ ide o doplnky, veci do domácnosti, knihy, apod.

Brita

Není tady

#123 8. 10. 2008 9:19

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Klubko napsal(a):

Pan, myslíš? Z podstaty? Hmm, budu přemýšlet. To víš, že mám u sebe ještě velké mezery,ale myslím že si mi je docela daří pomalu zaplňovat.

Mezery?
Nejde o ZDOKONALOVÁNÍ sebe sama, jde o něco zcla jiného.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#124 8. 10. 2008 9:20

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

No, Klubane....se ti v makovičce mele, co?
Na jednu stranu souhlas Pandorrou, na druhou stranu - jsi mladá, bez závazků, kdy jindy když ne teď? Já tě tam úplně vidím, terénní vílo. Ale dej na sebe sakra pozor.

Není tady

#125 8. 10. 2008 9:25

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Ne já ti rozumím Pan. Nemyslela jsem zdokonalování. Myslela jsem spokojenost sama se sebou,vnitřní klid, příjmání.
Jenže já jsem stále na pochybách, že nedělám nic užitečného. To je můj problém. Umím na lidi zahřímat, setřít je, ale na druhou stranu potřebuji dělat něco užitečného. Stále mám občas pochyby, jako bych byla článek řetězce jen na doplnění, který, když se odepne, tak se nic nestane.
Já nevím zda mi rozumíte.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí