29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Možno, ale vieš čo je to za pocit lovu, keď nájdeš niečo pekné a nositeľné medzi handrami???
Není tady
Ahoooj
Tak mám za sebou pěkný pracovní den-vrátila se nám šéfka a spousta věcí je naruby. Taky mám za sebou velmi příjemnou návštěvu () a čeká mě placení složenek. Hnus velebnosti
Jinak jste pěkný kecálisti
Upravil(a) Luizi (7. 10. 2008 21:27)
Není tady
prosím nemazejte, není to prodej, prosím podívejte se
http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?id=2044974
Není tady
kurnik Bety, to bude hoax, nezahlcuj tím všechna vlákna, je to jasný odkaz na tu aukci. Nevidíš, že na těch fotkách je logo té aukce?
Upravil(a) majkafa (7. 10. 2008 21:10)
majkafa napsal(a):
kurnik Bety, to bude hoax, nezahlcuj tím všechna vlákna, je to jasný odkaz na tu aukci. Nevidíš, že na těch fotkách je logo té aukce?
Pokud vím přihazováním do aukce se dostává zpráva na mimibazaru na 1.stranu, tzn. je vidět hned, jak na mimibazar vlezeš.
Tak jsem o pár tyšic lehčí, ale rozhodně ne míň šťastná, co dělám špatně? Normální lidi se z toho hroutí
Neberte vážně, ale opravdu mi to tak poslední dobou přijde čím dál tím víc, spousta lidí ukazuje, jak "ty penise" jsou strašně důležitý... Pro mě tedy jen do té míry, abych měla kde bydlet a měla co do pusy. Když zbyde na hadřík, šminku, nebo pivo, tak to beru jako bonus. Jo a tenhle měsíc bych tedy mohla natankovat, aby se mi autíko nerozpadlo žízní, chudák
Není tady
Ffly, bazar je úúúžasný nápad, jsi prostě skvělá
Jen škoda, žes to neřekla tak o měsíc dřív, jsem po rekonstrukci / teda skoro / a všechny kráááásné hadříky jsme vyházela
Míšo občas mě popadne ženiální myšlénka - jako Škola v přírodě - né že bych se chtěla chlubit. No uvidíme co náčelnice!! A ostatní - třeba jim to přijde uhozený a dětinský....no jo já jsem takové děcko ještě
Ne je to prima a nemůžeš k tomu přihodit ještě nápad na tombolu? Já, že bych se zbavila toho lustru.
Jé, bazáry a sekáče, to je můj život !! Taky mám spoustu pěknejch kousků , ale neumím se jich vzdát
proto to u mě vypadá jak v muzeu, skříně narvaný a před nima stojím a vzdychám, "NEMÁM CO NA SEBE"
Cože ?? Lustr ?? Nepotřebuju ho náhodou ??
Není tady
Já jsem holky, taky pro bazar, výměnu nebo aukci:) A klidně i věcí nositelných, co nenosím.
Není tady
Mějte se tu hezky, zas se pídu podívat. Pápálálá....a prsit!
A já, protože jsem nejmenší a "mám" stopro nejmenší byt, nic neskladuju a většinu věcí bez milosti vyhazuju, pravda, že až když doslouží, ale zas dokud nedoslouží, nekupuju nový, takže se mi nehromadí. Teď mám asi nejvíc bot, co jsem kdy měla a to čtvery tenisky (dvoje jen tak do lesa na dodrbani), zimni boty (rozpadajici se) a asi patery letní (z toho troje žáby). Takže jsem dost skladná, chcete mě?
To pan princezna, má odhadem 17 párů bot a nosí slovy TŘI. No není to mrhání místem???
Přeju krásný den. Já jsem zaspala, tak jsem vzdala přednášku, ale jsem ve škole a jdu se učit na páteční písemku. Jo jestli na tom Leninovi přece jen něco nebylo
Není tady
Tak tu tak sedím, čučím z okna a přemýšlím. Dostala jsem dobrou nabídku, ale to by znamenalo totálně přemíchat svůj život...
Není tady
Klubko a neobjednávala sis to v podstatě z VOSu? Bacha na to, nad přesnou objednávkou musí člověk hooodně přemýšlet, aby si to nezapeklil. Stačí říct, chci být finančně v pohodě a hups už se karty zamíchají i s prací.
Ne, tady vůbec nejde o peníze. Spíše naopak. Měla bych ještě míň.
Moje známá pracuje v jedné nejmenované charitativní organizaci. Už jsem díky ní měla možnost navštívit Afriku a utečenecký tábor v minulých letech. Včera jsme byli na delší pitce. Nabídla mi externí spolupráci. Znamenalo by to odjet minimálně na rok do "černého kontinentu". Někde hluboko ve mě volá, že je to přesně to co bych chtěla děla. Na druhou strnu nevím zda je dobré to teď,když jsem v pohodě a mám se fajn to nějak pokoušet. Není to o strachu, vím ,že je to tvrdá práce a vím co mě čeká, že je to o trpělivosti (kterou se musím hodně učit).
Byt by se pronajal. Spíše je mi líto přerušit školu atd.
No nic, do vánoc můžu přemýšlet.
Není tady
Klubí, ja mám jendu partičku, kde občas spáchame takýto bazár - ide teda skôr o iné veci ako šatstvo, máme rozdielne postavy a tak - a máva úspech. Ja som sa zbavila darovaného svietnika, ktorý som nenávidela, ale nechcela vyhodiť, niekoľkých knižiek a ohavnej sádrovej sošky, a získala som krásnu terakotovú čínsku aromalampu s drakom, len mierne očadenú a sériu Muchových reprodukcií, z ktorých som si jednu krásnu (milenecký pár) dala do vzťahového sektoru podľa Pa-kua a zdá sa, že to funguje.
Akurát neviem, kto mi prihodil ohyzdné háčkované dečky, nespomínam si, že som ich brala - museli ma omámiť.
Není tady
Klubí, jen poznámka - myslím, že když člověk nemá dost pro sebe, neměl by rozdávat - dává z podstaty a to špatně skončí.
Teď nemluvím o penězích a vím jistě, že ty mi rozumíš. A taky jsem si jistá, že ty už moc nepotřebuješ, abys měla víc než dost na rozdávání
Není tady
Seli, tohle dělají taky kolegyně s věcmi po dětech. Jsou různě veliké a staré a to nepoškozené si vyměňují a jsou spokojené, protože si vyjdou vstříc a zbytečně neutrácejí a domů donesou něco neokoukaného.
Já jsem pro taky pro dospělé.
Není tady
Pan, myslíš? Z podstaty? Hmm, budu přemýšlet. To víš, že mám u sebe ještě velké mezery,ale myslím že si mi je docela daří pomalu zaplňovat.
Není tady
Hej, je to dobré, len teda ide o typ postavy... ja som dosť nekonfekčná. Ale ako myšlienka je to samozrejme super. Aj pokiaľ ide o doplnky, veci do domácnosti, knihy, apod.
Není tady
Klubko napsal(a):
Pan, myslíš? Z podstaty? Hmm, budu přemýšlet. To víš, že mám u sebe ještě velké mezery,ale myslím že si mi je docela daří pomalu zaplňovat.
Mezery?
Nejde o ZDOKONALOVÁNÍ sebe sama, jde o něco zcla jiného.
Není tady
No, Klubane....se ti v makovičce mele, co?
Na jednu stranu souhlas Pandorrou, na druhou stranu - jsi mladá, bez závazků, kdy jindy když ne teď? Já tě tam úplně vidím, terénní vílo. Ale dej na sebe sakra pozor.
Není tady
Ne já ti rozumím Pan. Nemyslela jsem zdokonalování. Myslela jsem spokojenost sama se sebou,vnitřní klid, příjmání.
Jenže já jsem stále na pochybách, že nedělám nic užitečného. To je můj problém. Umím na lidi zahřímat, setřít je, ale na druhou stranu potřebuji dělat něco užitečného. Stále mám občas pochyby, jako bych byla článek řetězce jen na doplnění, který, když se odepne, tak se nic nestane.
Já nevím zda mi rozumíte.
Není tady