29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Růža napsal(a):
Vandí :pusa: jak já Ti rozumím
Já bych vzdala i ten ostřikovač!!!!
Není tady
Regina napsal(a):
Tanec je úžasný! Jen bych potřebovala mít rytmus a rovnováhu a schopnost nevodit partnera.
Rytmus povedzme, rovnováhu sa učím a už som pochopila, že v tanci som proste sólistka.
Není tady
Depo, zdravím pusuuuuuu všem.
Včera jsem hlídala kamarádce 9ti měsíční mimčo. Holčičku. Ježiš, já byla nervní. Tak malé mimi jsem ještě o samotě na 3 hodiny nehlídala. Ale mám radost, že jsme to zvládly bez bolístky, bez slzyček a zvládla jsem holky sama i koupání a přebalení!!!!
Bože, taky se tak bojíte o cizí děti? Já už si představovala, jak se začne dusit nebo mi spadne a já jdu do vězení
Není tady
No mám hodně práce, tak se jdu zaměstnat a nemyslet na blbosti. Jo je to trochu lepší. Ale to bude i tím vypitým vínem na sv. Martina včera večer,když jsem přišla po babysitting domů.
Není tady
Hele, Klubko, ty slavíš toho na bílém koni? Tak dodatečně všechno nej....ať je ti líp a ještě líp, až úplně dobře.
Ne, neslaví. Já slavím 17. 7. .) Ale včera že bylo svatomartinské mladé víno. Tak jsem to oslavila sama ale ne mladým vínem,ale Pálavou (Ryzlink Vlašský ) "výběr z bobulí" .)
Jinak já se těším na bílého koně. Tedy na horách. Chci na lyže. Už vibrují ve sklepě a volají "vem si mě a vyraž"
Není tady
Už aby byl, se ten Martin poslední dobou nějak fláká...
Nestíhám.... ale musím vám sem fláknout tohle . http://www.novinky.cz/clanek/154152-jeh … ivoti.html
[ By mě zajímalo, jestli taky změní trestní zákoník. Kvůlivá těm ublížením na těle a tááák .....
Vitaj, Guľový blesk... Diskutujeme o tom na samostatnom vlákne, si vítaná.
Není tady
Ha ...... no tak to si najdu až večer . Pápá
Pá a neprepracuj sa... aj oddychovať treba. Aj s azdravo rozčúliť na Babi...
Není tady
Tak je mi nějak holky líto Paroubka, než se rozváděl tak přišel o psa ted mu ještě zastřelili Kočku
Jsem slyšela, hlavně že je sranda. Tak jdu něco poklidit a brou noc.
Misa II napsal(a):
Nestíhám.... ale musím vám sem fláknout tohle . http://www.novinky.cz/clanek/154152-jeh … ivoti.html
[ By mě zajímalo, jestli taky změní trestní zákoník. Kvůlivá těm ublížením na těle a tááák .....
Plha se hlásí...
... vždyť už tady o tom hodinu hovoříme, Mlho...
Díval jste se někdo včera na měsíc???? Kolem něho byla ve velké vzádleností ohromná zlatá aura, v životě jsem nic podobného neviděla!
Foťák mi to nepobral,což je škoda.
Není tady
Téma zavřeno