Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 7. 10. 2008 15:01

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Chat - Dakotino energetické depo XVI.

Jestli chcete tak vám k tomu epéznímu modýlku přidám pěknou hučku z nutrie. Oprášila jsem o víkendu skříň a vyndala na chalupě vše, co by mohli napadnou moli.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#77 7. 10. 2008 15:03

hrosanek
Host

Klubko napsal(a):

Jestli chcete tak vám k tomu epéznímu modýlku přidám pěknou hučku z nutrie. Oprášila jsem o víkendu skříň a vyndala na chalupě vše, co by mohli napadnou moli.

To už asi ne, nutrie k syslovi se nehodí, leda, že by dala základ dalšímu modýlku. big_smile

#78 7. 10. 2008 15:05

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja by som do nich niečo milé, mazľavé pridala... dumbom Inak, moja stará mama ma  - ale to som bola ešte dieťa - nútila nosiť golier s vypchatou fretkou usch grater , vysoko módne plavky z 50. rokov s laclom(bombarďáky), hnedé menčestrové pánske šortky á la Bavorský des, apod. kapitulation Rodičia raz povolili, raz starú mamu zastavili. Bola aj snaha vnútiť mi staré škarpále hádam ešte z éry 1. Slovenského štátu a naftalínom napáchnutý montgomerák roll , ale to už som sa bránila a dodnes tvrdím: Nechytať babičkovské rárohy, ani na zem spadnuté!!! Peti, urobila si podľa mňa chybu.

Upravil(a) Selima (7. 10. 2008 15:06)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#79 7. 10. 2008 15:31

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

petra72 napsal(a):

dumbom dumbom  Tak tohle je fakt drsný. dumbom  Donutit manželku, aby ti koupila nové prádlo, se kterým jsi zářil u milenky.

No tak zrovna já jsem nikde nezářil, trenky byly dole coby dup lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#80 7. 10. 2008 15:33

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Klubko napsal(a):

sry,... teď nedávno jsem vyhodila kožešinovou bundu z králíka... takže vám na burzu nepřispěju...
... ta už byla tak jetá, že když se v ní šlo, tak za vámi padaly chlupy... big_smile

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#81 7. 10. 2008 15:37

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

A hlavní aktrér (Mikeš) utek srab jeden. Ale omluvte ho holky. Kocourová je na cestě, tak letěl uklízet a vyprat trencle.lol

Už je doma, Pisateli... a hlavní pojeb nebyl kupodivu za neuklizenej byt (protože ten jsem vcelku uklidil), ale za to, že "jsem neoholenej a vypadám jako starej a zanedbanej chlap", takže zatímco Mikešová po 26-hodinové cestě spokojeně ulehla k odpolednímu spánku, já se jdu voholit big_smile

Není tady

#82 7. 10. 2008 15:43

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

jéééžiš, Mikeši, vona nebyla ráda že tě vidí? to tě hned zpucovala? Mě se po delším odloučení zpravidla líbí všechno. A strniště zvlášť...

Není tady

#83 7. 10. 2008 15:51

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Kukačka napsal(a):

jéééžiš, Mikeši, vona nebyla ráda že tě vidí? to tě hned zpucovala? Mě se po delším odloučení zpravidla líbí všechno. A strniště zvlášť...

Mně se "třídenní strniště" u chlapů obecně taky líbí (ačkoli nejsem teplej big_smile), ale já jsem bohužel ten typ, kterej ač má tmavohnědý vlasy, tak vousy mám zrzavý... sad ... a to vypadá fakt spíš komicky, než přitažlivě...

Není tady

#84 7. 10. 2008 15:55

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

nazrzlý, pihatý, to mě bere, to je mý modrooký potěšení

Není tady

#85 7. 10. 2008 16:05

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Selimko, při čtení tvého příspěvku stran oděvu z 1. republiky jsem měla záchvat smíchu.Také patřím k těm postiženým ,kterým díky donucení obléknout na své tělo šat střihu nevábného, zanechalo také šrámy na pubescentní psychice.
Doteď nazapomenu na svou super modní kreaci, když se v 7. třídě jelo na lyžák. Všichni měli alespon doma šité kombinézy, či normální šustky. Já jako debil jela ve šponovkách po dědovi, hnusné lesklé uchylné bundě s oranžovými odrazky na loktech po otci a kulichu po mámě. Měl 3 barevnou bambuli a ještě dopředu mi babička vypletla monogramy M. Č. abych bylo jo vidět,kterej idito z pomocný jede ze svahu.
Ještěže jsem to alespon dohnala tím stylem. Ale stejně jsem se něuvěřitelně styděla ve frontě na vlek a každý den lyžování byl pro mne utrpením.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#86 7. 10. 2008 16:24

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Pisatel napsal(a):

A hlavní aktrér (Mikeš) utek srab jeden. Ale omluvte ho holky. Kocourová je na cestě, tak letěl uklízet a vyprat trencle.lol

Už je doma, Pisateli... a hlavní pojeb nebyl kupodivu za neuklizenej byt (protože ten jsem vcelku uklidil), ale za to, že "jsem neoholenej a vypadám jako starej a zanedbanej chlap", takže zatímco Mikešová po 26-hodinové cestě spokojeně ulehla k odpolednímu spánku, já se jdu voholit big_smile

Mikeš, to je klasika. lol Co chceš od ženy. vissla reta
No tak já se svým (ne)pěstěným plnovousem mám klid od holení, jen tam kde je třeba:) reta

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#87 7. 10. 2008 16:25

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Kukačka napsal(a):

Mně se "třídenní strniště" u chlapů obecně taky líbí (ačkoli nejsem teplej big_smile), ale já jsem bohužel ten typ, kterej ač má tmavohnědý vlasy, tak vousy mám zrzavý... sad ... a to vypadá fakt spíš komicky, než přitažlivě...

Tak henu a máš srniště tak 20ti letej pěkně černý a hutný reta

Není tady

#88 7. 10. 2008 16:26

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ja som mala na lyžovačke šponovky z 50. rokov - to som už písala na "nostalgii". Najprv som zúrila, potom plakala, a nakoniec som sa smiala a na vysokej som ich už nosila pomerne dobrovoľne. Dokonca som na ne nabalila jedného maníka, ktorému sa páčilo, akú mám odvahu a zmysel pre sebairóniu. rodna A ja som nemala ani šancu dohnať to štýlom - začínala som sa učiť prineskoro a dodnes na mňa spolužiaci z vysokej spomínajú, ako som si zväzovala kolená k sebe rodna šálom, aby sa mi nerozchádzali na všetky strany. Čierne tesilové šponovky, šál okolo kolien - určite som bola nezabudnuteľná. stolt

Upravil(a) Selima (7. 10. 2008 16:30)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#89 7. 10. 2008 16:28

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Inak, možno by som ešte našla jeden celkom pekný kožuch z farbeného(čierneho) králika, v ktorom sa ale zrazu záhadne objavili malé, okrúhle, pravidelné diery; mama tvrdila, že vyzerajú ako po brokoch a že králička zrejme niekto zastrelil rovno na mne! sjuk No ale bohužiaľ, nosiť už nejde. A kým bude sieťovaný, to zasa ešte chvíľu potrvá.

Upravil(a) Selima (7. 10. 2008 16:28)

Brita

Není tady

#90 7. 10. 2008 16:36

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

...Tak henu a máš srniště tak 20ti letej pěkně černý a hutný reta

a smrdíš jak zapařená kupka sena... roll

Není tady

#91 7. 10. 2008 16:40

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Henna? Henna farbí na ryšavo... Sama som sa ojebabrala... s kvalitnou ruskou prírodnou hennou, po ktorej som mala hlavu trištvrte roka ako pomaranč. vissla

Brita

Není tady

#92 7. 10. 2008 16:49

petra72
Host

Vanda napsal(a):

Péťo, ale babča z Lounka tím pádem došla k závěru, že se líbily, vzala sis je a čekej další várku. Nebylo asi od věci nechat je na místě...ale ještě je tam můžeš vrátit,ne?

Nene, vracet se nic nebude. Dostane je Hrošánek od žižíška. reta  Ona ví, že co slíbím, to splním. reta

Babču nezastaví nic, ani vrácení botiček. Ona mi to hrne už od svatby a nevím, kde to všechno bere.

Jednou strčila do skříně BM (jako že to spadlo z ramínka) takovou krásnou, zažloutlou halenku s háčkovaným límečkem. Když jsem na to přišla, tvrdila (vlastně se jako naoko přiznala), že to byla ona - dumbom dumbom a pak nenápadně všem říkala, že to svedla na sebe, protože to určitě BM musel přinést se svými věcmi od slečny. dumbom dumbom  Takže to vlastně jako na něj práskla. dumbom

Vždyť říkám - hooodná babička. vissla

Upravil(a) petra72 (7. 10. 2008 16:49)

#93 7. 10. 2008 16:52

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Henna? Henna farbí na ryšavo... Sama som sa ojebabrala... s kvalitnou ruskou prírodnou hennou, po ktorej som mala hlavu trištvrte roka ako pomaranč. vissla

teď už jsou různý barvy henny, ale ty mi už nepřijdou tak kvalitní (a asi ne 100% přírodní)

ty myslíš asi tu přírodní, kvalitní, ruskou ... ta skutečně surově obarvila na zrzavo smile

Není tady

#94 7. 10. 2008 16:58

majkafa
Host

Tyy jo, nové vlákno a už tolik stránek. Se hlásím na novém vlákně.
Stále v práci, tak jen nakukuju, přeji hezké odpolko a zase mažu.
papa

#95 7. 10. 2008 18:04

x62358
Host

Jé tak mě napadlo, že bychom mohly udělat v Černošicích o Vánocích bazar těch nejpříšernějších věcí na sebe co máme doma lol
Prostě každá vezme sebou tu největší husťárnu co doma najde.
Esli teda černošická náčelnice dovolí. Pan?

#96 7. 10. 2008 18:05

x62358
Host

PS: součástí bazaru by mohlo být i osobní předvedení přivezeného modelu.....šmarjá zas něco organizůju, když tak mě jednu lípněte pro uklidnění - jsem nějak rozhicovaná z těch auditorů.

#97 7. 10. 2008 18:11

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

lol lol tak to je dobrý, ale já občas ty skříně proberu a vyhážu (jen k popelnicím - co kdyby to ještě někdo upotřebil).

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#98 7. 10. 2008 18:14

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ja s krvácajúcim srdcom, ale tiež občas - zákon nepriestupnosti hmoty nepustí, byt nie je nafukovací grater kapitulation ... ale mama je schraňovateľ, tak možno niečo uchovala. V najhoršom prídem v bratovom divadlenom kostýme z Gogoľa. big_smile Ak sa doňho teda zmestím, obaja sme vtedy bývali štíhlejší.
Veci nosím tiež ku kontajneru a občas pošlem do diagnostického alebo krízového centra(teda, nie mŕtve fretky a deravých králikov big_smile ).

Brita

Není tady

#99 7. 10. 2008 19:09

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

ffly napsal(a):

PS: součástí bazaru by mohlo být i osobní předvedení přivezeného modelu.....šmarjá zas něco organizůju, když tak mě jednu lípněte pro uklidnění - jsem nějak rozhicovaná z těch auditorů.

Tak to beru i já přispěji trochou do mlýna, ale jedině s podmínkou, že bude modní přehlídka a hlavně i spodního prádla (Aspoň Mikeš kónečně dojede na nějakou tu akci)

Není tady

#100 7. 10. 2008 19:11

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

....
Veci nosím tiež ku kontajneru a občas pošlem do diagnostického alebo krízového centra(teda, nie mŕtve fretky a deravých králikov big_smile ).

Abys to po lehké úpravě koupila v second hadu za nemalý peníz zpět.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí