29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jestli chcete tak vám k tomu epéznímu modýlku přidám pěknou hučku z nutrie. Oprášila jsem o víkendu skříň a vyndala na chalupě vše, co by mohli napadnou moli.
Není tady
Klubko napsal(a):
Jestli chcete tak vám k tomu epéznímu modýlku přidám pěknou hučku z nutrie. Oprášila jsem o víkendu skříň a vyndala na chalupě vše, co by mohli napadnou moli.
To už asi ne, nutrie k syslovi se nehodí, leda, že by dala základ dalšímu modýlku.
Ja by som do nich niečo milé, mazľavé pridala... Inak, moja stará mama ma - ale to som bola ešte dieťa - nútila nosiť golier s vypchatou fretkou
, vysoko módne plavky z 50. rokov s laclom(bombarďáky), hnedé menčestrové pánske šortky á la Bavorský des, apod.
Rodičia raz povolili, raz starú mamu zastavili. Bola aj snaha vnútiť mi staré škarpále hádam ešte z éry 1. Slovenského štátu a naftalínom napáchnutý montgomerák
, ale to už som sa bránila a dodnes tvrdím: Nechytať babičkovské rárohy, ani na zem spadnuté!!! Peti, urobila si podľa mňa chybu.
Upravil(a) Selima (7. 10. 2008 15:06)
Není tady
petra72 napsal(a):
![]()
Tak tohle je fakt drsný.
Donutit manželku, aby ti koupila nové prádlo, se kterým jsi zářil u milenky.
No tak zrovna já jsem nikde nezářil, trenky byly dole coby dup
Není tady
Klubko napsal(a):
sry,... teď nedávno jsem vyhodila kožešinovou bundu z králíka... takže vám na burzu nepřispěju...
... ta už byla tak jetá, že když se v ní šlo, tak za vámi padaly chlupy...
Není tady
Pisatel napsal(a):
A hlavní aktrér (Mikeš) utek srab jeden. Ale omluvte ho holky. Kocourová je na cestě, tak letěl uklízet a vyprat trencle.
Už je doma, Pisateli... a hlavní pojeb nebyl kupodivu za neuklizenej byt (protože ten jsem vcelku uklidil), ale za to, že "jsem neoholenej a vypadám jako starej a zanedbanej chlap", takže zatímco Mikešová po 26-hodinové cestě spokojeně ulehla k odpolednímu spánku, já se jdu voholit
Není tady
Kukačka napsal(a):
jéééžiš, Mikeši, vona nebyla ráda že tě vidí? to tě hned zpucovala? Mě se po delším odloučení zpravidla líbí všechno. A strniště zvlášť...
Mně se "třídenní strniště" u chlapů obecně taky líbí (ačkoli nejsem teplej ), ale já jsem bohužel ten typ, kterej ač má tmavohnědý vlasy, tak vousy mám zrzavý...
... a to vypadá fakt spíš komicky, než přitažlivě...
Není tady
Selimko, při čtení tvého příspěvku stran oděvu z 1. republiky jsem měla záchvat smíchu.Také patřím k těm postiženým ,kterým díky donucení obléknout na své tělo šat střihu nevábného, zanechalo také šrámy na pubescentní psychice.
Doteď nazapomenu na svou super modní kreaci, když se v 7. třídě jelo na lyžák. Všichni měli alespon doma šité kombinézy, či normální šustky. Já jako debil jela ve šponovkách po dědovi, hnusné lesklé uchylné bundě s oranžovými odrazky na loktech po otci a kulichu po mámě. Měl 3 barevnou bambuli a ještě dopředu mi babička vypletla monogramy M. Č. abych bylo jo vidět,kterej idito z pomocný jede ze svahu.
Ještěže jsem to alespon dohnala tím stylem. Ale stejně jsem se něuvěřitelně styděla ve frontě na vlek a každý den lyžování byl pro mne utrpením.
Není tady
Mikeš napsal(a):
Pisatel napsal(a):
A hlavní aktrér (Mikeš) utek srab jeden. Ale omluvte ho holky. Kocourová je na cestě, tak letěl uklízet a vyprat trencle.
Už je doma, Pisateli... a hlavní pojeb nebyl kupodivu za neuklizenej byt (protože ten jsem vcelku uklidil), ale za to, že "jsem neoholenej a vypadám jako starej a zanedbanej chlap", takže zatímco Mikešová po 26-hodinové cestě spokojeně ulehla k odpolednímu spánku, já se jdu voholit
Mikeš, to je klasika. Co chceš od ženy.
No tak já se svým (ne)pěstěným plnovousem mám klid od holení, jen tam kde je třeba:)
Není tady
Mikeš napsal(a):
Kukačka napsal(a):
jéééžiš, Mikeši, vona nebyla ráda že tě vidí? to tě hned zpucovala? Mě se po delším odloučení zpravidla líbí všechno. A strniště zvlášť...
Mně se "třídenní strniště" u chlapů obecně taky líbí (ačkoli nejsem teplej
), ale já jsem bohužel ten typ, kterej ač má tmavohnědý vlasy, tak vousy mám zrzavý...
... a to vypadá fakt spíš komicky, než přitažlivě...
Tak henu a máš srniště tak 20ti letej pěkně černý a hutný
Není tady
Ja som mala na lyžovačke šponovky z 50. rokov - to som už písala na "nostalgii". Najprv som zúrila, potom plakala, a nakoniec som sa smiala a na vysokej som ich už nosila pomerne dobrovoľne. Dokonca som na ne nabalila jedného maníka, ktorému sa páčilo, akú mám odvahu a zmysel pre sebairóniu. A ja som nemala ani šancu dohnať to štýlom - začínala som sa učiť prineskoro a dodnes na mňa spolužiaci z vysokej spomínajú, ako som si zväzovala kolená k sebe
šálom, aby sa mi nerozchádzali na všetky strany. Čierne tesilové šponovky, šál okolo kolien - určite som bola nezabudnuteľná.
Upravil(a) Selima (7. 10. 2008 16:30)
Není tady
Inak, možno by som ešte našla jeden celkom pekný kožuch z farbeného(čierneho) králika, v ktorom sa ale zrazu záhadne objavili malé, okrúhle, pravidelné diery; mama tvrdila, že vyzerajú ako po brokoch a že králička zrejme niekto zastrelil rovno na mne! No ale bohužiaľ, nosiť už nejde. A kým bude sieťovaný, to zasa ešte chvíľu potrvá.
Upravil(a) Selima (7. 10. 2008 16:28)
Není tady
Pisatel napsal(a):
...Tak henu a máš srniště tak 20ti letej pěkně černý a hutný
a smrdíš jak zapařená kupka sena...
Není tady
Henna? Henna farbí na ryšavo... Sama som sa ojebabrala... s kvalitnou ruskou prírodnou hennou, po ktorej som mala hlavu trištvrte roka ako pomaranč.
Není tady
Vanda napsal(a):
Péťo, ale babča z Lounka tím pádem došla k závěru, že se líbily, vzala sis je a čekej další várku. Nebylo asi od věci nechat je na místě...ale ještě je tam můžeš vrátit,ne?
Nene, vracet se nic nebude. Dostane je Hrošánek od žižíška. Ona ví, že co slíbím, to splním.
Babču nezastaví nic, ani vrácení botiček. Ona mi to hrne už od svatby a nevím, kde to všechno bere.
Jednou strčila do skříně BM (jako že to spadlo z ramínka) takovou krásnou, zažloutlou halenku s háčkovaným límečkem. Když jsem na to přišla, tvrdila (vlastně se jako naoko přiznala), že to byla ona -
a pak nenápadně všem říkala, že to svedla na sebe, protože to určitě BM musel přinést se svými věcmi od slečny.
Takže to vlastně jako na něj práskla.
Vždyť říkám - hooodná babička.
Upravil(a) petra72 (7. 10. 2008 16:49)
Selima napsal(a):
Henna? Henna farbí na ryšavo... Sama som sa ojebabrala... s kvalitnou ruskou prírodnou hennou, po ktorej som mala hlavu trištvrte roka ako pomaranč.
teď už jsou různý barvy henny, ale ty mi už nepřijdou tak kvalitní (a asi ne 100% přírodní)
ty myslíš asi tu přírodní, kvalitní, ruskou ... ta skutečně surově obarvila na zrzavo
Není tady
Tyy jo, nové vlákno a už tolik stránek. Se hlásím na novém vlákně.
Stále v práci, tak jen nakukuju, přeji hezké odpolko a zase mažu.
papa
Jé tak mě napadlo, že bychom mohly udělat v Černošicích o Vánocích bazar těch nejpříšernějších věcí na sebe co máme doma
Prostě každá vezme sebou tu největší husťárnu co doma najde.
Esli teda černošická náčelnice dovolí. Pan?
PS: součástí bazaru by mohlo být i osobní předvedení přivezeného modelu.....šmarjá zas něco organizůju, když tak mě jednu lípněte pro uklidnění - jsem nějak rozhicovaná z těch auditorů.
tak to je dobrý, ale já občas ty skříně proberu a vyhážu (jen k popelnicím - co kdyby to ještě někdo upotřebil).
Není tady
Ja s krvácajúcim srdcom, ale tiež občas - zákon nepriestupnosti hmoty nepustí, byt nie je nafukovací
... ale mama je schraňovateľ, tak možno niečo uchovala. V najhoršom prídem v bratovom divadlenom kostýme z Gogoľa.
Ak sa doňho teda zmestím, obaja sme vtedy bývali štíhlejší.
Veci nosím tiež ku kontajneru a občas pošlem do diagnostického alebo krízového centra(teda, nie mŕtve fretky a deravých králikov ).
Není tady
ffly napsal(a):
PS: součástí bazaru by mohlo být i osobní předvedení přivezeného modelu.....šmarjá zas něco organizůju, když tak mě jednu lípněte pro uklidnění - jsem nějak rozhicovaná z těch auditorů.
Tak to beru i já přispěji trochou do mlýna, ale jedině s podmínkou, že bude modní přehlídka a hlavně i spodního prádla (Aspoň Mikeš kónečně dojede na nějakou tu akci)
Není tady
Selima napsal(a):
....
Veci nosím tiež ku kontajneru a občas pošlem do diagnostického alebo krízového centra(teda, nie mŕtve fretky a deravých králikov).
Abys to po lehké úpravě koupila v second hadu za nemalý peníz zpět.
Není tady