Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 7. 10. 2008 13:46

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: Chat - Dakotino energetické depo XVI.

Péťo - kupovala jsem všechno oblečení, mimo obleků a bot. I ty boxerky, vůni Dolce a Gabbana, všechno - měla jsem ráda svýho chlapa pěknýho a voňavýho a že z toho těžila jiná?? Stačí mi ke štěstí, že dnes z toho šatníku nosí blednoucí torza a dávno se voní nějakým pitralonem za pár šupů. Blběna se nestará a nekupuje, a mě to netrápí.
Proč taky?

ale myslela jsem to tak, že si koleduješ o nějaký útok smile, srovnávat trenyrky a fotky...

Zajímavý je, že můj přítel dospíval v celkem vyhraněně mužském kolektivu a je velmi kultivovaný, slušný a vůbec celý chutný - chrumkavý!!

Upravil(a) Kukačka (7. 10. 2008 13:49)

Není tady

#52 7. 10. 2008 13:49

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

holky darebný...
vy píšete tak sugestivně, že já nevím, jestli si mám dřív držet oběd v břiše (homolka v teplácích) nebo utírat poprskanou obrazovku...
(dát kulkám rozchod)  lol grater lol

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#53 7. 10. 2008 13:53

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

holky darebný...
vy píšete tak sugestivně, že já nevím, jestli si mám dřív držet oběd v břiše (homolka v teplácích) nebo utírat poprskanou obrazovku...
(dát kulkám rozchod)  lol grater lol

A hlavní aktrér (Mikeš) utek srab jeden. Ale omluvte ho holky. Kocourová je na cestě, tak letěl uklízet a vyprat trencle.lol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#54 7. 10. 2008 13:58

petra72
Host

No, můj BM si v době manželství - nevím cca před 8 lety  - koupil takový krásný plátěný trencle s azbukou. Asi patery. Mě to osobně nevadilo lol  , ale slečně se už asi zdály vyšlý z módy, poněvadž ty letěly do koše jako první. lol

Já jsem prádlo ani jiné svršky či spotky BM nekupovala. Jen jsem na začátku vztahu upozornila na to, že saporka na lyžování se už nenosí, že ty kostičkatý kalhoty z výprodeje není vhodné do ředitelny nosit, že .... tak si postupně vyměnil šatník.

Pak chytil vkus - sice nevím kde, když vrozený to neměl - a už si kupoval věci jen a jen sám. A že teď má VŠECHNO nové, o tom nemusím nic říkat.

A jak mu to sluší. lol  A o vůni ani nemluvím. Já, takových měsíců "BEZ"  a on se mi projde po bytě. Jouva, to jsou pak divy. Chodím rychle venčit psa. lol

Upravil(a) petra72 (7. 10. 2008 14:02)

#55 7. 10. 2008 14:01

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

petra72 napsal(a):

...Chodím rychle venčit psa. lol

s prádlem či bez? wink

Není tady

#56 7. 10. 2008 14:02

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

petra72 napsal(a):

No, můj BM si v době manželství - nevím cca před 8 lety  - koupil takový krásný plátěný trencle s azbukou. Asi patery. Mě to osobně nevadilo lol  , ale slečně se už asi zdály vyšlý z módy, poněvadž ty letěly jako první. lol

Já jsem prádlo ani jiné svršky či spotky BM nekupovala. Jen jsem na začátku vztahu upozornila na to, že saporka na lyžování se už nenosí, že ty kostičkatý kalhoty z výprodeje není vhodné do ředitelny nosit, že .... tak si postupně vyměnil šatník.

Pak chytil vkus - sice nevím kde, když vrozený to neměl - a už si kupoval věci jen a jen sám. A že teď má VŠECHNO nové, o tom nemusím nic říkat.

A jak mu to sluší. lol  A o vůni ani nemluvím. Já, takových měsíců "BEZ"  a on se mi projde po bytě. Jouva, to jsou pak divy. Chodím rychle venčit psa. lol

A kedže to běháš jen tak? Holka to je trestné chodit nahá ven venčit psa.

Upravil(a) Pisatel (7. 10. 2008 14:02)

Není tady

#57 7. 10. 2008 14:03

petra72
Host

Jessika napsal(a):

petra72 napsal(a):

s prádlem či bez? wink

Zatím s prádlem. Ale holky mě teď učej, že můžu i bez. ALe maminka mi říkala, že spodní prádlo se má nosit. Takže jsem teď z toho mírně zmatená, páč nevím, zda má pravdu maminka nebo babineťačky. rodna

#58 7. 10. 2008 14:04

petra72
Host

Pisateli - BEZ znamená, jako že bez sexíku. grater

#59 7. 10. 2008 14:09

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

petra72 napsal(a):

Jessika napsal(a):

petra72 napsal(a):

s prádlem či bez? wink

Zatím s prádlem. Ale holky mě teď učej, že můžu i bez. ALe maminka mi říkala, že spodní prádlo se má nosit. Takže jsem teď z toho mírně zmatená, páč nevím, zda má pravdu maminka nebo babineťačky. rodna

pokud bez (prádla) , může se stát, že budeš se (sexíkem) ...
pokud bombarďáky typu drtiče mrazu, pak se sexíkem nepočítej...

Není tady

#60 7. 10. 2008 14:09

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

já neshledávám nic půvabného na chození naostro, pokud nejsem vykoupaná a v domácím prostředí nečekám na přítele. pak teda jo...mě to přijde i mírně nehygienické.
já mám ráda prádlo, pěkné. Punčochy taky. Když se oblékám, přemýšlím, co si vezmu dospod. Pod tmavé oblečení tmavé a pod světlé světlé, pokud možno od stejné soupravy nebo barvy. Mám letní varianty, zimní, večerní, postelové...
Miluju večerní šaty, korzety a dlouhý sukně.

Není tady

#61 7. 10. 2008 14:15

hrosanek
Host

Kukačka napsal(a):

já neshledávám nic půvabného na chození naostro, pokud nejsem vykoupaná a v domácím prostředí nečekám na přítele. pak teda jo...mě to přijde i mírně nehygienické.
já mám ráda prádlo, pěkné. Punčochy taky. Když se oblékám, přemýšlím, co si vezmu dospod. Pod tmavé oblečení tmavé a pod světlé světlé, pokud možno od stejné soupravy nebo barvy. Mám letní varianty, zimní, večerní, postelové...
Miluju večerní šaty, korzety a dlouhý sukně.

Kuki, já taky nosím spodní prádlo. K tématu bez prádla jsme se dostaly náhodou na školičce a Péťa se málem pokřižovala, když jsem drze řekla, že občas v životě jsem šla bez kalhotek. smile

#62 7. 10. 2008 14:16

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

petra72 napsal(a):

Jessika napsal(a):

petra72 napsal(a):

s prádlem či bez? wink

Maminečka má pravdu, ale holky z Babi ještě větší. Takže to střídej jednou bez(prádla) jindy bez(sexíku) a jednou s (psíkem). lol

Není tady

#63 7. 10. 2008 14:28

petra72
Host

hrosanek napsal(a):

...a Péťa se málem pokřižovala, když jsem drze řekla, že občas v životě jsem šla bez kalhotek. smile

Ty kéééécáš. Žádný křižování nebylo. dumbom dumbom  A vůbec, nebylo to na školičce, ale u Aloska, kdy jsi říkala, že nosíš přiléhavé šaty třeba na ples a nebereš si pod ně spoďáry. Jo a pak se debata rozvinula na školičce.

A vůbec - moje maminka by ti řekla, že jsi nestyda. A své babičce to říkat ani nebudu, tu by z toho kleplo. lol

Mmch - dneska jsem do práce přinesla ukázat vzorek bot, které tento týden nechala babča u dveří v sušárně. Už nemá klíč a tak ty botičky (střevíce jedna báseň) nechala za dveřma v sušárně v domnění, že se mi zalíbí a budu je nosit.

Takový výbuh smíchy jsem dlouho v práci nezažila. A víte co?  Nikdo je nechce. Nechcete je někdo tady odtud?

Upravil(a) petra72 (7. 10. 2008 14:41)

#64 7. 10. 2008 14:31

hrosanek
Host

K těm plesovým šatům bez se budou hodit? big_smile

#65 7. 10. 2008 14:33

petra72
Host

hrosanek napsal(a):

No problém je, že já plesové strečové šaty nemám, takže neřeším kalhotky. Kdybych takové měla, rozhodně bych neupoutala pozornost kalhotkama, ale pneumatikama, které by byly výrazně znatelnější. reta

#66 7. 10. 2008 14:36

hrosanek
Host

petra72 napsal(a):

hrosanek napsal(a):

No problém je, že já plesové strečové šaty nemám, takže neřeším kalhotky. Kdybych takové měla, rozhodně bych neupoutala pozornost kalhotkama, ale pneumatikama, které by byly výrazně znatelnější. reta

Já mluvila o těch křuskách od babičky? smile
Mno já jsem včera navečer vytáhla oblečení na focení a zkoušela, co si vezmu sebou a ty šatičky přišly taky na řadu. Špeky celkem dobrý, ty neřeším, ale lezou mi z toho kdysi drobounkého výstřihu prsa. smile

#67 7. 10. 2008 14:40

petra72
Host

Hele, neříkej jim křusky. Kdybys viděla ten materiál - vůbec není vidět, že jsou nošený. To je kvalita!  Ty by nedokázal nikdo ani sešmajdat. lol

Jak říkám - hurónský smích tu byl.

PS:  Hroší, tebe já miluju ze všech nejvíc, tak já ti je schovám. Už asi musíš mít dost té své stále stejné nošené značky a taky ti prospěje nosit něco mimo ní. lol pussa

Upravil(a) petra72 (7. 10. 2008 14:44)

#68 7. 10. 2008 14:44

hrosanek
Host

Hele to je fakt čest dostat takový poklad. gloria Budu si ho vážit a vážit. Akorát babičce neříkej komu jsi je dala. Já jsem selhala v druhém manželství a to by babička považovala za vyhození daru. pro ní prostě nejsem typ, který by mohla mít ráda. grater

#69 7. 10. 2008 14:46

petra72
Host

hrosanek napsal(a):

Hele to je fakt čest dostat takový poklad. gloria Budu si ho vážit a vážit. Akorát babičce neříkej komu jsi je dala. Já jsem selhala v druhém manželství a to by babička považovala za vyhození daru. pro ní prostě nejsem typ, který by mohla mít ráda. grater

Ne, tebe by taky nazvala krá.vou, co si neudrží chlapa. reta lol   

Mmch každé ráno se babča ptá, zda u sestřenky není něco nového a že já mám pozdravovat. Prý už jí volat nebude, protože to stojí hodně peněz.

Bodejť né, než jí stačila vynadat, tak jí to stálo půl důchodu. dumbom  To mě sprostě nadává zadarmo. Z očí do očí. reta

Upravil(a) petra72 (7. 10. 2008 14:47)

#70 7. 10. 2008 14:52

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

taky přidám jedno dědictví -  kožich z tatranskýho sysla po tetě mého exmanžela. K tomu ty botky a je z tebe žena - vamp!!

Není tady

#71 7. 10. 2008 14:53

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

petra72 napsal(a):

Jessika napsal(a):

petra72 napsal(a):

s prádlem či bez? wink

Moja mama to tiež tvrdila, ale keďže táto dobrá žena, mi zároveň (márne big_smile ) vtĺkala do hlavy, že do pusy patrí len chlieb... wink tak už jej ponaučenia beriem s rezervou. Hlavne odkedy som sa dozvedela, že si svojou zbožnosťou vyslúžila právo kľačať (alebo kráčať, to sa mi pletie) rovno pred arcibiskupom trnavským, keď bol u nich na dedine na nejakej návšteve... tummenupp Mnohé mi to objasňuje. A otec je zasa nadšený nudista, takže moja výchova bola trochu zmätená a tzv od mantinelu k mantinelu.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#72 7. 10. 2008 14:54

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Sel - ty jsi chuděra. Být živa jen o chlebu celé dětství.

Není tady

#73 7. 10. 2008 14:55

hrosanek
Host

Kukačka napsal(a):

taky přidám jedno dědictví -  kožich z tatranskýho sysla po tetě mého exmanžela. K tomu ty botky a je z tebe žena - vamp!!

Jupííííííí já budu krásná a dokonale uzavřu termín správného panoptika. big_smile

#74 7. 10. 2008 15:00

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Kukačka napsal(a):

Sel - ty jsi chuděra. Být živa jen o chlebu celé dětství.

big_smile Zato potom som si to vynahradila...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#75 7. 10. 2008 15:00

Vanda
Host

petra72 napsal(a):

Hele, neříkej jim křusky. Kdybys viděla ten materiál - vůbec není vidět, že jsou nošený. To je kvalita!  Ty by nedokázal nikdo ani sešmajdat. lol

Jak říkám - hurónský smích tu byl.

PS:  Hroší, tebe já miluju ze všech nejvíc, tak já ti je schovám. Už asi musíš mít dost té své stále stejné nošené značky a taky ti prospěje nosit něco mimo ní. lol pussa

Péťo, ale babča z Lounka tím pádem došla k závěru, že se líbily, vzala sis je a čekej další várku. Nebylo asi od věci nechat je na místě...ale ještě je tam můžeš vrátit,ne?

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí